Alle innlegg Sukkerforum

Samsung/Iphone..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym T87 on. 26 juni 2013 15:27

jeg skal ha ny mobil, litt fordi den gamle er rett og slett gammel, men mest fordi jeg fortjener det :P

men valget står mellom samsung s4 eller iphone 5, men lurer på om noen har noen tips eller erfaringer fra noen av disse og komme med som kan gjøre valget litt enklere... vil helst ha begge men må jo ta et valg :P

Skjult ID med pseudonym BW on. 26 juni 2013 16:07

Kommer an på dine egne preferanser, men her er en test:

http://www.v3.co.uk/v3-uk/review/2272313/samsung-galaxy-s4-vs-apple-iphone-5 -headtohead-review

Overall winner: The Samsung Galaxy S4
Although technically a draw, with both phones winning 3.5 rounds, we don't want to sit on the fence after putting the phones through their paces in so much detail. So we're awarding the crown to the S4, as it won in the more important battles. The phone boasts a better camera, slightly faster performance and a clearer display than its Apple competitor. It was a close call, as despite being almost a year old the Apple iPhone still boasts superior build quality, more intuitive and bloatware-free software, and a slightly better battery life than the Galaxy S4. Because of this we're not convinced the S4 will be able to pull off the same feat when facing its real challenger, the next Apple iPhone.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 26 juni 2013 17:30

Ingen av delene, du kjøper deg en Nokia Lumia 920. :P

Nei, vet du hva, det er ikke noe vi kan hjelpe deg med. Begge (eller alle 3 om du vil) er bra telefoner og det er til syvende og sist kun smak og behag som avgjør.

Gå til en Elkjøp/Lefdal/mobilforhandler og ta på og prøv telefonene for å se hvem du liker.

Skjult ID med pseudonym T87 on. 26 juni 2013 18:00

jeg som må ta avgjørelsen det vet jeg, var bare for og få litt tips og innspill :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 18:04

For meg blir det litt sånn pc eller mac.

Om du liker å vite litt om hvordan ting fungerer, ikke kjøp iphone. Om du bare vil at det skal FUNKE: Iphone.
Regner med å få pepper for dette, selvsagt. Men jeg har aldri vært så fornøyd med noen mobil som iphone.
Men jeg er kvinne....mulig det har noe å si? :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 26 juni 2013 18:04

@T87

Som sagt. Det er to knalltelefoner og det eneste som egentlig betyr noe til syvende og sist er smak og behag.
Bare prøv de og bestem deg. Uansett hvilken du velger så har du gjort et godt valg.

Skjult ID med pseudonym FrkHurra on. 26 juni 2013 18:27

En gang iPhone. Alltid iPhone. :)))

(mann 33 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 18:46 Privat melding

Android.

(mann 46 år fra Akershus) on. 26 juni 2013 19:22 Privat melding

Selv har jeg hatt 3 Samsung på rad nå (har en S2), og har vært veldig godt fornøyd. God kvalitet, ALDRI hatt noe problem med de. Kan ikke skylde på telefonen at jeg klarte å ødelegge skjermen på den første. Selv batteriet har vært ok på den siste. Nå er de to jeg bruker blitt vel 3 og 5 år gamle and still going on, selv om S2en nok hadde hatt godt av litt oppgradering av det indre. Men nå så vurderer jeg litt å prøve Sonys Xperia Z.

Skjult ID med pseudonym teknisk on. 26 juni 2013 19:41

Nå, hva har du hatt før da? Og hva skal du bruke den til?
Begge telefonene er noe av det fremste du får på teknologifronten. Så med mindre du har noen helt spesielle tekniske behov er ytelsen god nok på begge. Har du hatt iPhone tidligere og er fornøyd med den, er 5'ern identisk i bruk, bare dobbelt så kjapp som iPhone 4s (som igjen er kjappere en tidligere versjoner. Er du vant til samsung gjelder vel samme der. Jeg mistenker at det som til syvende og sist er avgjørende for deg er design og hvor godt du liker brukergrensesnittet. Begge telefonene leverer varene. Personlig har jeg selv holdt meg til iPhone siden 3'ern, mest fordi jeg aldri har savnet noe på den. Og selv om den tidligere gleden over ny telefon (og interessen for nye funksjoner +++) er vekk når jeg oppgraderer betyr det lite da jeg er FORNØYD med den jeg har. Du har sikkert venner med begge om du ikke kjenner disse telefonene fra tidligere og kan teste litt. Jeg kan si følgende om iPhone 5; den er lettere og kjappere enn tidligere modeller; og representerer i mine øyne utsøkt design.

Skjult ID med pseudonym Blokkert on. 26 juni 2013 20:42

Vil du skrive meldinger etc. med en hånd? Gå for i-phone!
Er det ikke viktig for deg å kunne skrive med en hånd? Gå for S4!

Skjult ID med pseudonym T87 on. 26 juni 2013 21:08

@teknisk ... hatt både iphone og samsung.. jeg bruker den til typ meldinger, ringe, og internett liksom :P

akkuratt nå har jeg samsung og er veldig fornøyd, men plukka litt på iphonen til vennina mi her om dagen og kjente at iphone er jaggu ikke dumt det heller... :P

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) on. 26 juni 2013 21:18 Privat melding

Jeg tok i bruk min nye samsung S4 i dag og er kjempe fornøyd. Men nå har jeg alldri hatt iphone. Vært så fornøyd med samsung, har hatt alle galaxy modellene.

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 21:30 Privat melding

Nå var iPhone 5 aldri et valg for meg (er dessverre ikke "smart" nok for meg og mitt behov) men jeg kjøpte nylig en ny mobil, ble S4, av den enkle grunn til at det var den som satt best i hånda av den, HTC one og Xperia Z. De har alle lignende innmat, så for meg var det viktig å finne en som var god å holde i og ikke laget meg når jeg har den i lomma. S4 var den som plagde meg minst...

Men kunne jeg velge fritt så hadde jeg putta innmaten til S4 i skallet til iPhone, for jeg liker ikke trenden av at skjermen skal være så forbanna svær... :/ Og selv om mange syntes skjermen til iPhone er liten (!) så er den størrelsen perfekt for meg, selv om jeg ikke hadde hatt noe imot å hatt en som var enda mindre! :P

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 26 juni 2013 22:19 Privat melding

Samsung Galaxy 4 er mitt valg, men det er fordi jeg liker valgfriheten jeg får med Android :)Dessuten er det Kjempeflott telefon. Men du må se hva ditt behov er å velge ut i fra det :)

(mann 25 år fra Vest-Agder) on. 26 juni 2013 22:41 Privat melding

Her er en clear-cut versjon av iPhone vs Samsung:

iPhone: Enkelt system, bra byggkvalitet (iPhone 5 altså, 4S og 4 er verre pga lett knuselig glass) og moderat vekt på dingsen. Anbefales for de som allerede har Apple-produkter (økosystem) og de som ønsker en "no frills" mobil uten mye mer enn det en egentlig trenger. (prisen er dog andre boller). Apple er konservative på telefonstørrelsen, noe som gjør iPhone til et bra valg for de som ikke har like store hender som meg. For å sitere Apple; "it just works".

Samsung: Mye plastikk (bra plastikk på nyere telefoner), moderat byggkvalitet. Samsung har skjerpet seg i det siste på brukeropplevelsen, og tilbyr oversiktlige menyer samt gjennomført økosystem på egne løsninger. Om du sverger til muligheten for å ha ekstra batterier med deg på f.eks reiser så er Samsung sine mobiler ypperlige til nevnte formål. Du får med Android-godiser som semi-åpen plattform (du kan installere egne programmer, men dette er ikke relevant for de fleste) samt Googles løsninger.

Kort oppsummert: iPhone tilbyr enkelhet mens Samsung er mer fleksible med sine telefoner.

Skjult ID med pseudonym The Fallen on. 26 juni 2013 22:59

Personlig er det ikke en gang et valg, samsung s4. Men selvfølgelig om du digger utdatert og etterslepende teknologi med 30% redusert antennekapasitet så velg iPhone eller CrApple :p

Skjult ID med pseudonym søker to. 27 juni 2013 02:53

Det som slår meg i denne tråden er ikke om man velger Apple eller Samsung, men at alle ser ut til å bytte telefon hele tiden. Jeg har den første Galaxy modellen og føler enda ikke noe spesielt behov for å bytte, den gjør jobben helt utmerket. Men skulle jeg hatt ny så vill jeg gjort som Powpowgutt sier og satset på Nokia med Windows.

Jeg finner ihvertfall ingen glede i ny telefon. Den gamle er der når jeg trenger den, en ny telefon tar unødig mye tid og fokus.

Skjult ID med pseudonym T87 fr. 28 juni 2013 08:19

etter mitt klassiske "jeg veltet kaffe koppen over mobilen og inn i ladehullet" i går....:så kastet jeg og min bestevenninne i bilen for og få kjøpt ny (etter at hun hadde ledd ferdig vel og merke)

valget ble s4,hitill veldig fornøyd, :)