Alle innlegg Sukkerforum

Fritt Vilt, bare fordi vi er single ?

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Akershus) to. 27 juni 2013 00:43 Privat melding

Er vi jenter ? Vel jeg føler meg sånn noen ganger. Var en som sjekket meg opp på facebook og sendte meg noen meldinger greit nok men jeg så at han var forlovet da jeg sjekket profilen og jeg ville ikke involvere meg og det sa jeg rett ut og "minnet" han pent på at han faktisk var opptatt. Men det jeg stusset over var at fordi jeg var avvisende lurte han på om jeg hadde noe på gang med noen, akkurat som det hadde noe å si, det var som han ble overasket at jeg ikke var villig til å ha sex med han, jeg var jo singel !!!. Dette er ikke det eneste eksemplet, man må vel ikke ligge med gud og hvermann bare fordi man er singel. Det er lov å prøve seg, det er ikke det ;) men den totale mangelen på forståelse når man avviser pent, akkurat som det er en selvfølge at man er med på leken fordi man er singel. Synes også så synd på denne forloveden, når han så lett kunne gjøre dette med meg, tviler jeg ikke på at dette er noe han har gjort mange ganger før. Skjønner nå at jeg er er fryktelig naiv, da jeg ikke trodde at det var så utbredt å sjekke opp andre når man var i ett forhold, skremmende synes jeg, med tanke på at forhåpentlig får jeg en kjæreste en dag og håper da virkelig ikke han holder på slik.

(mann 51 år fra Oslo) to. 27 juni 2013 00:45 Privat melding

Jøss. Visste du ikke at alle holder på sånn?

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 27 juni 2013 00:48 Privat melding

@fettberget :He he nei jeg håper da virkelig ikke det.

Skjult ID med pseudonym cc to. 27 juni 2013 00:53

Stoler aldri på NOEN ift utroskap, trist, men vil ikke være naiv!

Du skulle videreformidlet tilbudet til samboeren hans TS...

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 27 juni 2013 01:00 Privat melding

@CC:Uansett hvor mange menn som er utro, vil jeg ikke gå rundt å leve i angst for at det skal skje meg, tror jeg faktisk kan være mer ødeleggende for ett forhold, det finnes jo "mange" menn som ikke er slik. Jeg kunne kanskje ha fortalt dette til samboeren hans, men det er fryktelig vanskelig å vite hva som er rett å gjøre i slike tilfeller. Synes jeg da.

(kvinne 42 år fra Østfold) to. 27 juni 2013 01:00 Privat melding

Det er mange som tenker sånn, tror jeg... Damer uten mann må jo savne sex...:-P Men vil allikevel ikke ha noen problemer med å stole på en fremtidig kjæreste. Viktig å ikke generalisere, for jeg tror at de aller fleste skyr utroskap:) det handler ikke om å være naiv... Jeg tenker at tillit er en viktig faktor for å ha det bra i et forhold... Hvis man starter et forhold med en grunnleggende tanke om at man aldri stoler på noen ifht utroskap så blir det for meg helt feil! Jeg skjønner at tanken er skremmende for med alle chattemuligheter på nett så er det jo en fare for å oppleve utroskap uten å vite det...

Skjult ID med pseudonym Oslofyren to. 27 juni 2013 01:01

cc: Man trenger ikke være naiv for å stole på noen. ;) Skal man gå rundt og ikke stole på alle nye folk man møter så kan man ikke regne med det blir så mye ut av det heller. Ingen som liker at partneren er usikker uansett om man har gjort noe eller ikke. Det hadde vært en brems i forholdet for min del hvis jeg datet noen som ikke stolte på meg.

Jeg har selv opplevd utroskap ett par ganger og vet hvor sårt og vanskelig det er, men det nytter ikke å gå rundt og være redd for at alle man møter er kjipe.

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 27 juni 2013 01:07

På vegne av skikkelige menn som har gode verdier er det bare å beklage... men det finnes skikelige mannfolk der ute, som lett klarer å være trofast selv om tilbudene dukker opp i forskjellige settinger. Jeg har hatt fulle jenter grinende på skuldera ulykkelige over at jeg var gift, og ulykkelig over at de er i dårlige forhold, kollegaer som har sett på meg i 5 år med "kom å ta meg blikk" - meldinger på facebook fra angrende exer osv... alle høfflig avvist. Ja man kan jo bli fristet, men den tryggheten i et forhold basert på lojalitet er gull verd, ingen sex i verden erstatter det i min verden. Men merkelig hvor stille det ble når jeg ble skilt, bortsett fra hun kollegaen, men den tråden hadde jeg ikke lyst å plukke opp... Ikke engang som full tenåring hadde jeg problemer på den fronten. Uhell kan skje, og det har jeg faktisk forståelse for, så jeg kunne ha tilgitt det om jeg hadde opplevd det, helt avhengig av setting - men jeg hadde aldri tilgitt meg selv for å trosse mine egne verdier på den måten.
Skulle nesten tro at skillsmisse er en sykdom som skremmer de bort, er jo langt færre tilbud nå - selv om jeg er her, enn det var når jeg var lykkelig gift, nå er jeg lykkelig tilgjengelig... spørs om jeg må finne frem den gamle gifteringen neste gang jeg går på byen...

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 27 juni 2013 01:11

og for å følge opp det med å stole på folk som jeg ser noen nevne her også... jeg har alle intensjoner om å stole 110 % på den fremtidige kjæresten, noe annet er uaktuelt, så får hun heller svikte meg da, og finne en annen/bedre/verre mann enn meg, men å leve i et forhold hvor begge har full frihet til å gjøre hva de vil med livet er essensielt. Med full frihet følger også ansvar og konsekvenser selvsagt. Men i utgangspunktet gir jeg full tillitt til å starte med, den skal ikke fortjenes, den skal gis. Og går det galt, så er ikke det verdens undergang, men et forhold uten tillitt klarer jeg meg lett uten. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 27 juni 2013 01:13

Damer savner sex bare fordi de er single? Good joke, lurer på hvilken verden han lever i om han tror noe sånt.
Er vel ærlig talt ingen som er så naive og tror at single damer savner sex? Greit nok at den beste sexen som regel er å få i et forhold, men hvis ei dame ønsker å fjerne den verste lysten, ja da kan hun når som helst finne seg en villig fyr for å døyve den verste lysten frem til neste gang.

Det er også pr. 2013 mye vanligere blant single jenter å ha en fast fyr de kan gjøre sitt med.

Nei, du må nok laaaaaaangt tilbake på i tid for å finne damer som gikk rundt og omtrent holdt på å sprekke av sexlyst fordi de var single.

Skjult ID to. 27 juni 2013 01:17

Er det vanskelig å vite om du evt skulle gi beskjed til hans forlovede TS (dersom du har empati og synes synd på henne)???

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:18

Hadde en dame kommet med lignende tilbud til meg, og om jeg hadde vært i et semi- forhold, skrantende forhold, hadde jeg tatt dama, om hun var tilstrekkelig fin, og masa nok, imponert nok.

Om jeg hadde vært sammen med kvinnen jeg elsket hadde hun ikke hatt en sjanse, uansett.

Skjult ID med pseudonym m to. 27 juni 2013 01:25

Kom deg ut av det skrantende forholdet før du tar en annen pen nok dame @sly! Fortsetter du slik, håper jeg dine kommende kjærester tenker likt.............

Skjult ID med pseudonym m to. 27 juni 2013 01:27

Eller har du for vane med å være sammen med jenter du ikke elsker @sly? Redd for å være alene kanskje.. Æsj!

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:30

I dette tilfelle sa jeg bare det alle andre tenker.
Men jeg er ikke i noe skrantende forhold, og har ikke planer rom å bli det.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:32

Har knapt elsket dem nei. De har ikke vært hva jeg har søkt.

Skjult ID med pseudonym m to. 27 juni 2013 01:35

Så du vet hva alle andre tenker @sly:))) Ler:) Bedre å ha en, selv om hun ikke er det du søker:D Høres moden ut du!:D

Skjult ID to. 27 juni 2013 01:36

Garantert noen som har vært utro mot deg @sly!!!

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 01:37

Ja vi er fritt vilt.
Jeg er så lei av menn, gifte/samboere eller i et forhold, som tror de er guds gave til kvinnene og ikke forstår at man ikke er villige til å innlede noe som helst med de.
Jeg er lei å bli sett stygt på av damer jeg trodde var venninner fordi de tror jeg skal stikke av med mannen deres, anytime. Jeg er lei av at damer ikke hilser på meg i butikken fordi jeg tilfeldigvis var på samme utested som gubben deres på lørdag.
Jeg er lei av menn som tror de kan ringe meg klokken 3 på natten og prate fyllerør om hvor deilig de syns jeg er og at jeg bare må komme å ta et glass vin om jeg har lyst.
Jeg er lei av ryktespredning om hvem jeg har et forhold til eller ikke. Jeg er lei av at folk tror jeg står i med alle guttekompiser som også er single.
Hvorfor blir vi single jenter sett på som vandrende vaginaer som tydeligvis trenger en "real omgang" av hvem som helst?

Jeg trenger en kjæreste og det fort, så kan de utallige "krøsamajane" få noen andre å snakke om.
Jeg har til og med inngått fake forhold på FB for å slippe unna alle meldinger fra overkåte mannfolk som verker etter å komme innenfor døren her.

Skjult ID med pseudonym FrkHurra to. 27 juni 2013 01:39

Det der kjenner jeg meg overhode ikke igjen i. Enten er jeg vel for gammel eller rett og slett ikke attraktiv nok. Men duverden, jeg er i grunnen bare glad for det.

Skjult ID med pseudonym abc to. 27 juni 2013 01:42

Jeg unner ethvert mennesket som kunne vært utro og selv oppleve utroskap.
Usle mennesker som selv fortjener dritt!

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 01:43

Regner med at de som bor i større byer ikke er plaget med det FrkHurra. Men vi som bor på mindre steder, dvs 5-6000 innbyggere sliter. Men det er mye misunnelse ute å går, helt klart. Misunnelse fra de "godt gifte" som er passe lei av sidrumpa gubber og tror vi single lever et glamorøst liv med champis og høy sigarføring.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:54

Det har vært skikkelige jenter 01.36, men hvem vet liksom. Men det har stort sett vært kortere flørter, så grad av utroskap er uansett sterkt begrenset, viss noen av dem har vært det.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:55

Frustrert supergirl? Sliter det på deg?

Skjult ID to. 27 juni 2013 02:00

Så skikkelige jenter kan ikke være utro, tenker du @sly?:) Wake up.. En får som regel igjen det en fortjener.

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 02:01

Ja sly, det sliter på meg at folk tror vi single damer er "billige" og fritt vilt. Hvis vi hadde vært slik folk oppfatter oss hadde vi vel ikke vært single særlig lenge.
Mange av oss har også barn og det er ikke veldig hyggelig at de får høre kommentarer om moren sin som at hun er MILF osv. Du må sette det i et litt større perspektiv her.
Hvorfor tror du vi er på sukker? Ikke akkurat for å få en ny BFF.

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 02:08

Og mens sly googler MILF og BFF tar vi oss en kaffe..... :)

Skjult ID med pseudonym :p to. 27 juni 2013 02:08

Tror neppe @sly har hatt skikkelige jenter jeg da, heller "lettere"..

Skjult ID med pseudonym :p to. 27 juni 2013 02:11

@sly er nok en som vil ha en knullevenninne siden han sier han har vært sammen md jenter han ikke har elsket. En liten mann som tar til takke med lite altså:)

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 02:15

Hadde blitt særs overrasket ja, ift de jeg har kjent best. Enkelte av dem har dog sagt at de har truffet andre, men jeg kunne ærlig talt ikke forvente annet. Damer vil jo ikke bruke for mye tid på menn som ikke engasjerer seg i dem og holder dem på avstand.
Ift de korte flørtene kan det så klart ha skjedd. Det kunne i så fall ikke brydd meg mindre.

Skjult ID med pseudonym -s- to. 27 juni 2013 02:15

Bra du i alle fall er smart nok til å ikke vise hvem du er her på forum @sly.

Eller kanskje synd for jentene, storblokk vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 02:22

Hva kan man gjøre ...jeg får ikke følelser for damene. Jeg har gitt nok damer falske forhåpninger, har ikke samvittighet til det mer.

Jeg er jo bare ærlig -s-.
Men jeg liker å leke ja, så lenge leken ikke utarter.

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 02:37

Du høres ut som en såret mann sly, muligens trenger du profesjonell hjelp. Lykke til videre med å finne det du søker, selv om jeg har problemer med å finne ut akkurat hva det er.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 02:51

Jeg har ikke sagt jeg søker noe. Kanskje har jeg allerede funnet det.
Det jeg finner mest gøy er å leke med damene ....ikke interessert i noe utover det, sorry supergirl, det er en del menn som ikke er så seriøse, som du sel har erfart

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 03:06

Jaja, du om det. Leter vel ikke akkurat etter hverken samboer eller ny far til ungene mine, men ville da aldri såret noen med vilje, Det er ren ondskap og karma kan bite et vist sted en annen gang....
For meg virker det som du og mange med deg ikke forstår at det er virkelige mennesker som er her inne. Man bare kjører på med spydige kommentarer man aldri hadde turt å si om man hadde møtt et menneske ansikt til ansikt. Mye rar frustrasjon som kommer ut i disse anonyme meldingene.
God natt.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 03:47

Har jeg sagt at jeg har såret noen med vilje?
Dessverre så klarer jeg i det store og det hele ikke å bry meg om damene jeg møter, fordi de ikke har gidd meg noe ekte, og det har bydd på problemer til tider. Det unngår jeg nå. Eller, evt så overdriver jeg litt for å få til drama. I like to play baby.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 27 juni 2013 05:44

Jeg er og møkk lei gutter som er i et forhold er gifte osv...man får ikke akkurat mere tro på at det er noe poeng å skaffe seg en kjæreste akkurat! Som noen andre nevnte lenger opp her har jeg og problemer med det der med veninner. Virker ikke som man blir stolt på bare fordi man er singel. Da det faktisk er mannen sin de ikke kan stole på! Jeg gjør ikke sånt mot veninner det er no go i min verden. Men har opplevd mange ganger å bli prøvd på av mannen til veninner, ja til og med søstra mi sin samboer! Bare for et par dager siden hadde jeg en kompis hjemme hos meg, kom frem til slutt at han hadde dame og da sa jeg til han i klartekst at da fikk han konsentrere seg om dama si og ikke prøve seg på meg. Alikevell 2 dager etterpå ringer han meg kl 4 og sier han ikke klarer å slutte å tenke på meg osv..! Helsikes mannfolk. Selv har jeg den filosofien og holdningen at er jeg i et forhold så er jeg trofast. Skulle jeg merke på meg selv at jeg tenker for mye på andre gutter osv så slår jeg heller opp. Er veldig bevist på det der selv, er egentlig ikke et forholdsmenneske og er sjelden jeg forelsker meg sjæl. Betyr alikevell ikke at jeg er med på å såre andre, selv om jeg ikke skulle kjenne dama :P Fordi jeg tenker og på om jeg hadde vært i motsatt situasjon, hvis min type var utro. Vet jo at selv om jeg ikke er med på leken er det mange andre som garantert er det. Men min karma og mitt selvbilde skal ikke skitnes til med det der vertfall :)

Skjult ID med pseudonym nesten to. 27 juni 2013 10:33

De fleste menn tar forhåpentligvis ikke så lett på utroskap. Jeg vet i alle fall at jeg ikke gjør det.

Selv har jeg aldri vært utro, men hadde en nestenulykke da jeg var i et forhold da jeg traff på en jente når jeg var på byen med noen venner. Jeg hadde ekstremt god kjemi med henne, vi klikket umiddelbart med hverandre, var rett og slett litt skummelt. Det gikk ikke lang tid før hun faktisk rett ut spurte om jeg ville være med henne hjem (aldri skjedd meg før i livet på den måten for øvrig), og jeg er glad jeg hadde viljestyrke der og da til å gjøre det som var rett, nemlig å si at det er ikke aktuelt, da jeg var i et forhold.

Poenget mitt var at den dagen var jeg sterk, under andre omstendigheter, hadde jeg vært mer full, kranglet med kjæresten nylig etc. hadde jeg falt for fristelsen da? Jeg håper ikke det, men vi er alle mennesker, og kan alle ha øyeblikk der vi er svake. Bør resultatet av slike svake øyeblikk alltid være at forhold bryter sammen? Jeg tror ja, hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 27 juni 2013 10:37

Møtte en jente i høst, har møtt henne noen ganger før også. Hun ville gjerne ha mer kontakt, men jeg sa det ble feil. (Siden jeg da nettopp var blitt sammen med en sukkerdame.) Men vi holdt litt kontakt som venner.

I våres var jeg ute av mitt forhold, og foreslo at vi skulle møtes. Ja, det hørtes bra ut, og vi rotet litt. Så sier hun, at hun er forbuden frukt. Å, er det noe jeg ikke har fått med meg? Ja, hun var samboer. Mitt spørsmål tilbake var enkelt, da var det vel jeg som var forbuden frukt?

Hun så poenget. :-)

Skjult ID med pseudonym Biturbo to. 27 juni 2013 18:28

En del menn tror at det eneste som hindrer en kvinne fra å ville ha sex med nesten hvem som helst når som helst, kun er avhengig av om hun har tid og lov. Siden dette også gjelder for disse mennene. Derfor kan dere føle at dere er fritt villt når dere blir single.

Skjult ID med pseudonym Pk24 to. 27 juni 2013 23:40

Jeg bodde i U.S.A, kom i forhold med en kvinne, elsket hun og vice versa, men måtte flytte hjem igjen.
Da jeg var hjemme i Norge så sa nesten alle vennene mine at det var ok å sjekke opp damer og være utro fordi hun bodde så langt unna.

I et annet forhold så var jeg på ferie og da var det også helt greit å være utro ble jeg fortalt av mange forskjellige personer.

Har noen andre slike tilfeller som meg og er dette tilfellet gjeldende for jenter også? Oppfordrer de også utroskap fordi personen er i et annet land, ferie eller bor unna etc.

(ps: jeg nektet å gjøre det, det er permanent skade på egen personlighet, gjør du noe sånt i et forhold så er det nok lettere å gjøre det i neste var min tankegang.)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 28 juni 2013 00:04 Privat melding

Har opplevd det samme som deg Linheia på facebook, fest og byen, både med single gutter/menn og opptatte. Gutta kan rett og slett ikke fatte at jeg ikke er interessert når jeg er singel. De mener visst at jeg burde være happy for å få "tilbudet", og blir potte sure når de blir avvist. Har mannen ring på fingeren er jeg ikke nådig med å fortelle han hvilken dritt han er. Men disse mennene er heldigvis i mindretall. De fleste jeg har møtt her inne og på byen er høflige, hyggelige og oppriktig interessert i å bli kjent og holder seg for gode til å komme med dirty forslag.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 28 juni 2013 00:06

"Fritt Vilt, bare fordi vi er single ?"

Tja, trolig. Hvorfor ikke? Mer fritt vilt enn de som er opptatt ihvertfall. ;-)
Men altså...ja, enkelte velger å ta kontakt på FB. Jeg har også opplevd det. Men jeg innleder ingen dialog med en mann som tar kontakt helt utav det blå. Det er ikke interessant for meg, og derfor går jeg ikke inn i verken svar på spm (Annet enn: Neitakk, ikke interessert.), forklaringer eller annet pjatt.
End of discussion.

Og så tenker jeg ikke mer på det.
:-)

Skjult ID med pseudonym sylvestros fr. 28 juni 2013 00:24

Tinato, setter du ikke pris på litt ekstra oppmerksomhet da?:)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 28 juni 2013 00:35 Privat melding

Joda sylvestros, elsker oppmerksomhet, men må være av det riktige slaget ;-)

Skjult ID med pseudonym sylvestros fr. 28 juni 2013 01:03

Ikke glem å gi litt tilbake også da:)

Skjult ID med pseudonym ... fr. 28 juni 2013 02:29

Det er en del damer som gjør akkurat det samme.

Dere er som sunket i jorden når jeg er singel, men straks jeg kommer i et forhold så er det en del damer som blir både frempå og ivrig, helst mens hun jeg er sammen med er i nærheten. Er det noen som ønsker å gni inn i andre damer at de kan ta typen fra dem?

Og det uten at jeg gjør noe som helst for å få denne oppmerksomheten - Jeg har aldri vært utro, eller tenkt tanken.

Eller utstråler man noe annet mens man er i et forhold, som gjør en mere attraktiv?

Skjult ID med pseudonym sylvestros fr. 28 juni 2013 02:54

Hva med denne; en kveld kom det plutselig mld. fra en ukjent person, men hun gikk rimelig rett på sak, og det var lite tvil om intensjonen. Det viste seg å være nabodama, som har passert 40. Hadde ikke truffet henne ansikt til ansikt forut, men hun hadde visstnok lagt merke til meg. Kvinnen holdt (holder) seg bra, men fikk ikke napp, av diverse årsaker.
Tror dette er svært sjelden praksis hos kvinner. Eller hva?
Noen menn som har lignende historier eller?

Skjult ID med pseudonym eple fr. 28 juni 2013 09:30

@....)

Er du sammen med en fin dame blir du automatisk veldig attraktiv for andre damer. Du har nemlig godkjentstempelet midt i panna. Det er derfor en god idé å ta med seg en fin venninne på byen for å få draget på like fine damer. De er flokkdyr, vet du.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 28 juni 2013 09:47

@eple

hehe, ja kanskje det er forklaringen. Jeg var sammen med meget pene damer i disse tilfellene.

Men, dette skjedde også når dama ikke var i nærheten.

Jeg lurer fortsatt på om en utstråler noe annet mens en er i et forhold, som gjør en mere attraktiv? Økt selvtillit, el.l?

Skjult ID med pseudonym eple fr. 28 juni 2013 10:01

@...)
Det der skjer av og til med damer også, at menn åpenlyst sjekker opp fine damer selv om typen står rett ved siden av. Dama ser på dette som en hyggelig ting bare og skjønner ikke hva som foregår. Du vil også oppleve at andre menn blir ekstremt kompis med deg om du har fin dame for å nå dem via deg. Fremmede menn (utlendinger) har begynt å gå ved siden av meg på gata og gi meg komplimenter for skoene mine i slike tilfeller.

Damer leser kroppspråk like bra som hunder. En fin dame skjønner at du har fin dame når du ikke får utvidede pupiller når du ser henne. Og det er bare en av ørti indikatorer som avslører deg når dama di ikke er tilstede. Som mann går dette deg hus forbi. Det er snakk om kroppsholdning, feromoner osv osv.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 28 juni 2013 11:15

@eple

haha her var det mye å lære, takker så mye.
Men æsj, da kan jeg jo ikke fake at jeg har "pen dame hjemme" for det blir uansett avslørt på kroppsspråket mitt :-)

Skjult ID med pseudonym eple fr. 28 juni 2013 11:27

Dyktige skuespillere kan gå inn i karakter på en måte som gjør dem troverdige. Om du vil være skikkelig psyko kan du prøve å innbille deg at du har babe hjemme så hardt at du nesten tror på det selv, så kanskje det smitter? hahaha

Skjult ID med pseudonym ... fr. 28 juni 2013 13:12

@eple

haha ja det er noe å vurdere :-) Nei får vel fortsette med ærligheten, det er nok den som er lettest å forholde seg til ;-)

Skjult ID med pseudonym perle72 fr. 28 juni 2013 16:22

@Skjult ID med pseudonym ...

Ja, der finnes menn som er to ulike mennesker når de er i forhold og ikke. Som er veldig ok når de er i forhold og evner ha samtaler og er gøy å være sammen med (som venner), men som endrer totalt karakter som single og blir flåsete og våsete med bare fyll og fest og kvinnfolkprat. Noen mister også en dose trygghet og blir farvet av en desperasjon. Osv.

Skjult ID med pseudonym sylvestros fr. 28 juni 2013 18:22

Hun her ble litt i overkant "dubster".

(kvinne 45 år fra Akershus) fr. 28 juni 2013 23:08 Privat melding

Så mange fine svar :) jeg er enig i at man må stole på partneren, det er viktig, jeg må ha troen på at de fleste menn holder seg på matta. Det vil alltid være drittsekker ute i verden, både menn som kvinner og det får vi ikke gjort noe med, får bare håpe jeg ikke treffer noen av dem :) Jeg vil ikke si dette til forloveden fordi det aldri utviklet seg til noe da jeg sa nei, ikke opp til meg å si fra om noe som aldri skjedde, det han gjorde var ikke riktig, men føler at det ikke var nok til at man i realiteten kan ødlegge ett forhold, dette handler ikke bare om dem men om barna deres også.