Alle innlegg Sukkerforum

profiler uten bilde - fordi?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym harbilde to. 27 juni 2013 10:27

Liten torsdagsbombe

Mellom 2 lange forhold og flere korte de siste 15 årene har jeg frekventert slike nettdatingtjenester.

Min erfaring sier dessverre at ingen som kjører bildeløse profiler er attraktive. De oppgir varierende grunner og tror kanskje på storyen sin selv. Etter flere titalls, kanskje over hundre som har sendt bilde på epost opp gjennom årene så lar jeg ikke lenger tvilen komme tiltalte til gode og slutter å kaste bort tiden min med pjatt før de sender bilde. Egentlig burde jeg holde på til tallet er tusen før "undersøkelsen" holder mål statistisk faglig sett, men nå er det faktisk nok ;)

Jeg tror disse kvinnene er anonyme av en eneste grunn. Hva tror dere?

(mann 57 år fra Oslo) to. 27 juni 2013 10:42 Privat melding

Min forrige kjæreste var en bildeløs dame fra Sukker. Og hun var flott. Har møtt noen flere bildeløse også, som absolutt har hatt utseendet med seg. Men det er absolutt noen bildeløse med utseende som ikke faller i smak. (Men det er det jo blant de som har bilde også.)

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 juni 2013 10:51

Jeg er selv bildeløs, og jeg synes det er helt ok at du ikke finner meg attraktiv.....

Skjult ID to. 27 juni 2013 11:16

kan vel sies om billedløse menn her inne også.....men en del ganger er det en grunn for denne billedløsheten, ikke sant?........enten det er menn el kvinner, pene, mindre pene, kjente, ukjente - alle ønsker at noen skal bry seg om hvem de er, og ikke hva de er...!!!!! Men klart, alle vil vi like det vi ser og DET er individuelt.....
SÅ TIL DERE MENN: Last opp bilde ;-)

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 11:20

Jeg har kommet til følgende konklusjoner når det gjelder bildeløse profiler:

1. De er gift / i et forhold.
2. De er så flaue av å være på en datingside at de ikke tør ha bilde.
3. Det er en fake profil.

Jeg svarer generelt ikke på meldinger fra folk uten bilde, men gjør jeg ber jeg de sende bilde til min mail ASAP. Kommer det da ikke et bilde er det over og ut og jeg svarer aldri mer, evt blokkerer.

Skjult ID med pseudonym harbilde to. 27 juni 2013 11:33

Om de ikke er gift, så er de ikke over exen. Har fått bilde av EN eneste kjekk mann på mail (gudene skal vite hvor mange som ikke er kjekke av de bildeløse..). Han var separert og jeg fikk beskjed om å ikke stå foran vinduet da jeg var hjemme hos ham etter et halvt år med dating! Grunnen? Fordi venninnen til exen bodde i huset bak. OMG.

I proflen sto det: Grunnen til at jeg er bildeløs er ikke fordi jeg er gift eller lite attraktiv.... Neida. Bare ikke ferdig med eksen.

Gir ingen flere bildeløse menn sjansen.

(mann 43 år fra Rogaland) to. 27 juni 2013 11:37 Privat melding

Det kan også være arbejdsrelateret grunde til, at nogen vælger ikke at have billede på sin profil! Jeg er enig med jer i, at nok langt de fleste har andre årsager :)

Har også læst herinde på forumet i en tidligere tråd, at nogen piger vælger ikke at have billede på sin profil, så de slipper at blive spammet ned med breve og tilbud på alt mulig mærkeligt og de da selv kan surfe rundt og kontakte dem, som de føler er interessante:)

Men når alt kommer til alt, så er det jo bare at klikke sig videre, hvis man ikke vil kontakte/kontaktes af folk uden billede, men personligt, så læser jeg altid profilen og finder jeg det interessant, så skriver jeg og ber om lov til at se et billede:)

Hvis en pige skriver til mig uden billede, så ber jeg om lov til at se et billede inden samtalen udvikler sig, da det jo kun er fair, at jeg kan se hende, når hun kan se mig:)

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 11:41

Kjøper ikke den med at det er arbeidsrelatert pindemann. Jeg har blitt kontaktet av både "kjendiser" og "høyt profilerte i media" som bruker nettopp denne unnskyldningen. Men når jeg ber om et bilde, hører jeg aldri fra de igjen. Noen liker nok å skryte på seg litt i profilene sine, bare for gøy.

Skjult ID med pseudonym dust to. 27 juni 2013 11:44

Har kun en referanse til dette, hun jobbet for MI6 som lokkedue. Ble skikkelig skuffet da jeg så bildet. Skikkelig ugly!

(mann 43 år fra Rogaland) to. 27 juni 2013 12:40 Privat melding

@supergirl skrev det vel egentlig også ret begrænset, men feks. kendt et par pædagoger, som ikke var interesseret i, at forældrene skulle se dem på en dating side og endvidere har jeg en ven, som er Journalist, som heller ikke er interesseret i, at folk ser billede af ham på profilen, men begge sender jo, hvis de bliver interesseret i en person :)

Så jo de findes:) Men ja er da også overbevist om, at der er mange som praler med at være det ene og det andet, bare for at få opmærksomhed, men de findes jo også fra profiler med billede og tekst :D

Jeg må dog indrømme, at jeg stadig har til gode, at tænke "wow She`s so fiiiiine" når jeg har modtaget et billede fra en person, som ikke havde det på sin profil :) Men det er jo smag og behag!:)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 27 juni 2013 12:51

Hvorfor tror dere at menn med "hodeløse profiler" tar kontakt med damer som har bilder? Nettopp fordi de har mange bra bilder... Det er vel neppe noen bombe for de fleste vil jeg tro:)

Støtter nok den påstanden at de fleste billedløse som har kontaktet meg og sendt mail med bilder er helt uaktuelle..
Feiginger passer ikke for meg:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 juni 2013 14:10

Men om dere utelukkende velger de med bilder, hvorfor kan dere ikke bare gjøre det og ikke engasjere dere i oss som både er bildeløs, som velger annerledes enn dere og som har andre erfaringer enn dere?

Er dette virkelig noe å burke tid og energi på for deres del?
Synes det er topp, jeg! Da har dere tatt deres valg, og ferdig med det! :-)

(kvinne 37 år fra Rogaland) to. 27 juni 2013 17:26 Privat melding

Fordi..., de uten bilder tar kontakt med oss som har bilder.

Skjult ID med pseudonym omg to. 27 juni 2013 17:27

ER det rart det er krig i verden????

Skjult ID med pseudonym Biturbo to. 27 juni 2013 17:38

Veldig godt poeng, l4l.

Fin klisjé, @omg.

Skjult ID med pseudonym The One to. 27 juni 2013 17:39

Okei, dette temaet dukker stadig opp og jeg forstår at de som legger ut bilde kun vil ha kontakt med profiler som også har bilde. Når det er sagt. Den peneste dama jeg har "sett" her inne på Sukker var bildeløs. Jeg har vært i kontakt med ei som jobbet på sosialkontor og en rekke av hennes klienter var her inne på Sukker. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at hun ville være litt anonym og bildeløs da. Videre de personene jeg har fått best kontakt med og blitt best kjent med er de som ikke har bilde. De tar seg nemlig litt bedre tid til å bli kjent. Videre har jeg truffet noen av de som har bilder og likheten var ikke helt slående for å si det pent. Om jeg har en skjult agenda eller er for stygg til å ha bilde for være damenes problem, men jeg tror jeg duger.

Skjult ID med pseudonym X-super to. 27 juni 2013 17:59

Jeg har ikke bilde, og tar heller ikke kontakt, med noen før jeg har bilde selv. Må være lov i kikke litt, syns jeg og det skader vel ikke å motta et hjerte fra meg. Jeg tror ikke det er alltid slik at bildeløse er mindre pene. Jeg har fått bilde av bildeløse, på et annet nettdating sted, og noen kan være penere enn de fleste. Nå er det ikke bare utseende, som teller på sikt, så de peneste har ikke alltid så mye å fare med ellers utenom utseende. Jeg har forståelse for debatten, men å generalisere blir ikke helt korrekt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 juni 2013 20:13

Signerer The One og legge til at du er søøøøøt og tålmodig og snill og grei, kjære ;-)

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 27 juni 2013 20:48 Privat melding

Og hvordan i alle verden å laste ned bildet på profilen ??? Hjelp !!!

(mann 38 år fra Oslo) fr. 28 juni 2013 10:11 Privat melding

Jeg vet at du tar fullstendig feil i det du sier når du generaliserer som du gjør.

Jeg har og skrevet og møtt flere aniktsløse profiler, og selv om jeg forstår det du sier for mange har jo en "grunn" til det, så ble jeg regelrett "speechless" når jeg møtte hun ene, så sinnsyk vakker som hun var... Da skjønte jeg hvorfor hun ikke hadde bilde, så mange meldinger hun hadde fått hadde bare vært stress, siden hun var skikkelig jordnær...

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 28 juni 2013 10:26

Jeg får ofte høre fra billedløse profiler at jeg er overfladisk fordi jeg krever bilde. Da klør ut meg litt i hodet og spør meg selv; Hva i all verden er du da, mister, som skriver til meg og gir komplimenter på f.eks utseende? Det blir litt dobbeltmoral, at vi med bilde skal få "kjeft" av de billedløse, bare fordi de har et eller annet de veldig ofte vil skjule... Det fører jo bare til at svært mange slutter å svare de billedløse. Man går sikkert glipp av mange hyggelige og snille personer, men (nå kan jeg bare svare for meg selv)jeg gidder faktisk ikke bruke tid på en person som skal "skjule" seg, jeg er jo her for å muligens finne en kjæreste, ikke en brevvenn o.l