Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor nettsjekking?

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 16:59 Privat melding

Jeg er av typen som alltid har lurt på om det kun er veeeldig ensomme mennesker som bedriver nettsjekking, jeg tror dette er noe som har endret litt karakter de siste årene... Tror etterhvert at flere mennesker prøver ny marker for å finne den rette. Jeg fant helt enkelt ut at jeg skulle prøve noe annet, så da jeg hørte om sukker så var det jo bare å prøve seg da..

Etter noen år på byen har jeg kommet frem til at det er ikke på byen jeg treffer drømmedama..jeg er kanskje litt rar men jeg er ikke av den oppfatning at en bytur er beste fundament for et forhold..(selv om jeg fortsatt er en del ute...)
Samtidig er det sånn at vi nordmenn er dårlig på å kommunisere med fremmede mennesker, slik at utenfor byturer, jobben eller vennegjengen så har man ikke så mange andre gode plasser for sjekking igjen...

Som nevnt er vi nordmenn ikke spesielt gode på å takontakt med fremmede....Er det flere enn meg som deler den oppfatning at nettsjekking har blitt litt fornorsket..? litt sånn: ikke snakk med fremmede i heisen i blokka der du bor, eller: ikke si hei til hun søte som handler på samme sted..? Jeg sitter med inntrykket etter litt kort nettsjekkings erfaring at vi har litt vondt for å snakke med forskjellige personer, vi utelukker før vi har kommunisert og tenker: nei han/hun passer sikkert ikke.. eller: han/hun svarer sikkert ikke, eller: han/hun har sikkert så mange som vil prøve seg.. det er ikke alltid dette stemmer, tror jeg da..
Andre grunner kan jo være av utseende messige årsaker og dette er noe jeg mener folk kan ta litt tak i... man MÅ være fysisk tiltrukket av et annet menneske for at det skal kunne bli noe luv (er min mening), det er ikke dermed sagt at personen for meg må være en "bombe" jeg har ved flere annledninger vært tilltrukket av jenter som jeg ikke nødvendigvis trodde skulle være det jeg ser etter...

Så kommer moralen i denne tankefossen..:
Bruk bilder som er representative, det er ikke noe poeng å selge noe man ikke har/er
Vær mer åpne for muligheter...man vet aldri vilken sten som gjemmer det DU leter etter ...

PS: De fleste av disse "stereotypene" gjelder også meg ;)

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 17:31 Privat melding

eller så kan man gjøre som man vil, og bare ha det gøy istede for å bruke mye tanke bak det. :)

"Er det gøy, er det riktig." kjent jungelord

jeg vet, har ikke bilde enda.

(mann 37 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 18:54 Privat melding

Tar den...hva briller angår..he he
Jeg ser du refererer til match tall, jeg heller nok mot å si at disse tallene er en pekepinn...men jeg vet at for egen del når jeg skal bedømme noe på en skala fra eks:1-10 så blir det noe random faktor inn i bildet.. samtidig som jeg tror at helt like barn ikke nødvendigvis leker bedre enn ganske like barn ;)

(mann 37 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 19:32 Privat melding

Jeg liker reinkarnasjonen av pilotbriller :D

Skjult ID med pseudonym Ela to. 7 aug. 2008 20:22

Hvorfor henge seg opp i hva alle andre gjør, og begynn og snakk til hun søte dama på butikken el. Kanskje du blir overrasket :) Jeg tar selv avstand til alle uskrevne regler, og lager heller mine egne.

Skjult ID med pseudonym juni to. 7 aug. 2008 20:31

Flogging:

...også kommer jeg som ikke helt skjønner bæra av hva du taster om?

(mann 37 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 20:45 Privat melding

@juni

Synes kanskje bare vi er litt trege i avtrekkeren...

Skjult ID med pseudonym juni to. 7 aug. 2008 21:40

Flogging:

oki, der er jeg kjempeenig med deg :-)