Alle innlegg Sukkerforum

Utenlandsk ektefelle/samboer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 29 juni 2013 19:19

Er det noen her som har erfaring med å ta ektefelle eller samboer av en annen hudfarge til Norge? Hvordan ble h*n i så fall mottatt av nordmenn og det norske samfunnet? Jeg leker med tanken, men er redd for at den norske rasismen skal gjøre livet hennes til et helvete. Selv om hun skulle ha master- eller doktorgrad. Vil det være galt av meg, overfor henne?

Erfaringer? Synspunkter?

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 29 juni 2013 19:24

va i lag med ei ifra ungaren..merka holdningene til dei rundt meg at dette ikkje va heilt stovereint..kunn min kjære mor som godtok det 100%..men har ein misstanke at eg kan dra ka som helst heim og ho godtar det hehe:)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 19:51 Privat melding

Jeg er født i Ukraina, og greit nok at jeg er hvit, men tro meg, livet i alder av 14-28 i Norge har vært.....utfordrende.
Og det tok meg ett år å kunne prate, og det har gått to år etter det igjen før folk ikke klarte å skille mellom "meg" og en nordmann.

Det er litt kjipt, men uansett hvor flytende du prater eller hvor bra du skriver, vil det alltid være noen få "markører" som vil avdekke at du ikke er nordmann og det er da det kommer spørsmål "Såehh...hvor er du fra?"

http://www.youtube.com/watch?v=crAv5ttax2I

http://tinyurl.com/aox6g6 9

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 29 juni 2013 20:02

@RPierce
Ja, jeg har også opplevd det du beskriver. Jeg er også hvit, men kom fra Canada som barn (da jeg var 8). Selv etter mange år i Norge kan jeg fremdeles snuble litt i norsken. Og det blir fort avslørt. Men jeg tenkte først og fremst på folk fra Asia eller Midt-østen som kommer til Norge i voksen alder.

Skjult ID med pseudonym doncorleon lø. 29 juni 2013 20:11

Og vva er vitsen med å gjemme seg bak en norsk fasade ?

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 20:13 Privat melding

@doncorleon

norsk rassisme/diskriminering :)

Det skal dog nevnes at det er et fåtall som er sånn. De fleste jeg har hatt kontakt med behandlet meg som en nordmann.

Skjult ID med pseudonym doncorleon lø. 29 juni 2013 20:27

Det løser ingenting , det synes bare så jævlig godt :-) Du lik som meg er norsk/* vær det .

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 20:28 Privat melding

Jeg kan hilse og sige fra min ex, at det er fantastisk at være i forhold med en udlænding! (er lidt usikker på om hun var ironisk, da hun jo er ex?:P)

Skjult ID med pseudonym doncorleon lø. 29 juni 2013 20:32

@pinnemand

Du er ikke utlendning du :-) Du er en morsomt danske du ....:-) tror på ex din

Skjult ID med pseudonym Petter78 lø. 29 juni 2013 20:36

Norsk rasisme?

Svært lite rasisme i Norge tatt i betraktning hvordan vi oversvømmes av innvandrere, noe som selvsagt er bra.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 20:41 Privat melding

@doncorleon Fristes til at opføre mig lidt feminint, arg hell jeg gør det! Awwww du er sød! (not gay i say!) Men er vel udlænding, da det vel bare indebærer at komme fra et andet land, selvom det vel egentlig bare er "poteten i halsen" som gør forskelden :P

Skjult ID med pseudonym :-) lø. 29 juni 2013 21:00

Svensker og dansker er ikke utlendinger

Det vil vel alltid finnes rasister i en eller annen form dessverre.

Skjult ID med pseudonym RPierce lø. 29 juni 2013 21:22

Petter78, rassisme eller diskriminering, det finnes mange ord på det.

Jeg var ute på et oppdrag hvor sjefen spurte meg loddrett ut om jeg var utenlandsk, fulgte så opp med spørsmål om hvor jeg var fra og om jeg var norsk statsborger. Så nevnte han at det var mye sensitiv info der....Jeg skjønner at han kanskje var bekymret for spionasje e.l., men det var en jævlig ekkel og nedverdigende opplevelse for min del.

Jeg jobber for en norsk bedrift, jeg har skrevet under på taushetsplikt som verner nettopp de dataene han var evt bekymret for, så han var nok rimelig safe. Å ha den dialogen med _meg_ var totalt unødvendig. Han kunne like så godt prate med min daglig leder (så å si alltid åpen linje til han) og legge fram sin bekymring der.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 21:22 Privat melding

@:-)altid dejligt at føle sig accepteret på samme niveau, som vi danskere har det med Nordmænd, det er jo faktisk et stort land bortset fra skåne, hvad sker der lige der? :PPP

(kvinne 44 år fra Østfold) lø. 29 juni 2013 22:08 Privat melding

Hei pinnemand;-) Bestevenninnen min er gift med en danske. Han behandler henne som sin skatt. Dere sier skatt til kjæresten deres... herlig synes jeg.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 22:46 Privat melding

Dansker er utlendinger, selv om de er relativt like oss fjellaper. Dette selv om mer enn halvparten av slekta mi er norsk/danske.

Jeg har ikke noen personlig erfaring med utlendinger med en annen hudfarge, men en veldig god venn av meg var gift med ei kinesisk fra Singapore. De aller fleste trodde hun var kjøpt og betalt og lurte på hvorfor kompisen min gjorde det. Han pleide jo å dra mer enn nok norske damer. Det var kun de som hadde vært mye utenfor landet som ikke trodde det. Dama tjente cirka 3 gnager så mye som kompisen min som ikke var lavtlønnet han heller...

Så svaret på spørsmålet er at det er nok vanskelig, spesielt hvis du ikke bor i en stor by. du vil bli sett på som en taper. På den annen side, annenhver gård i distriktsnorge har jo gårds-kjerring fra Thailand eller Filippinene, så det er jo mulig...

(kvinne 44 år fra Østfold) lø. 29 juni 2013 22:55 Privat melding

Hvis det er ekte kjærlighet spiller det ingen rolle hvor enn kommer fra mener nå jeg...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 29 juni 2013 22:56

Beklageligvis veldig få som deg, Linda!

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 29 juni 2013 22:58 Privat melding

Jeg blir ofte spurt hvor jeg kommer fra. Nordmøre svarer jeg da. Neste spørsmål blir......ja, men hvor kom du fra før du kom til Norge?
Bortsett fra en portugiser som svømte iland ved Bud for veldig lenge siden, så har jeg norske aner til iallefall 1600-tallet.
Har jo merket en viss tvil mot meg enkelte ganger, og fått noen få stygge kommentarer på grunn av fargen.
Tenker derfor; at når jeg som er så norsk som jeg er, merker et snev av skepsis. Så skjønner jeg at for folk som faktisk er utenlandsk, så kan denne skepsisen som sikkert er enda større hvis man snakker gebrokkent, føles sårende og krenkende i blant.

Skjult ID med pseudonym stvg lø. 29 juni 2013 23:33

Å få en "kjøpebrud" fra østen er nok rimelig stigmatisert, spør du meg. Treffer du en asiatisk, godt utdannet kvinne på "normal" måte, er jo saken en annen. Da er det jo snakk om et likeverdig forhold. Jeg antar jo at det er denne kategorien forhold du tenker på, Juicer?

Men, problemet er vel at folk ikke vet om det er snakk om det ene eller det andre - og kvinnen lett kan bli sett på som "kjøpt" uansett. Så tror nok ikke det er bare lett - men vil jo tro at det kommer litt an på hvilket miljø man er i.

Skjult ID lø. 29 juni 2013 23:47

Jeg har ingen erfaring når det komme til TS' spørsmål, men lurer på noe helt annet;

Om du er gift i utlandet hva gjør du på sukker? Om så ikke er tilfellet, men vurderer å importere en dame, er ikke hun da kjøpt og betalt?
Eller var det "kjærlighet ved første blikk" på en asiatisk datingside?

Mener ikke å lage kvalm her, jeg bare lurer.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 30 juni 2013 03:26

Du er på sukker og har tydeligvis ei dame i et annet land. Finner det litt merkelig. Sukker er en dating side for single. Men la meg gjette. Du finner ingen her så du velger å få fløyet inn ei thai dame eller ei fra et østblokk land. Tenk litt etter hvorfor de vill reise fra alt i hjemlandet til kalde Norge og en nesten ukjent mann. Ikke pga kjærlighet akkurat. Men tanken på å komme bort fra fattigdom og prostitusjon

Skjult ID sø. 30 juni 2013 03:35

No offense, men @kit001 er prototypen på en mann som kunne vært sammen med en thadame;D

Skjult ID sø. 30 juni 2013 03:36

Thaidame;D

Skjult ID med pseudonym no stress sø. 30 juni 2013 03:42

Godt poeng @Sukkersøt! Dessverre har oftest de mennene som importerer damer fra Thailand eller østblokk land, så lite erfaring med damer at de tror disse damene velger dem pga den store kjærligheten, eller at de er så vakre. DET stemmer nok svært sjeldent...

Skjult ID med pseudonym esmeralda sø. 30 juni 2013 03:46

Hvorfor har jeg aldri sett en mann som ser normal ut med en thaidame? Synes jo synd på damene jeg.

Skjult ID sø. 30 juni 2013 03:55

Her må jeg si meg enig med deg @esmeralda. Kjøpedamer som er for de som ikke klarer å finne noe annet, sånn er det!

Skjult ID sø. 30 juni 2013 04:00

Hehe, flinke og flotte @HDV.. Det er jo ikke thaidamene det er noe galt med da! Du misforstod... Det er de norske mennene som er sammen med de som er lite pene og virker enkle i topplokket da.....

Skjult ID med pseudonym blæ sø. 30 juni 2013 04:01

Stakkar thaidamer som ender opp med de menn som ingen norske damer vil ha

Skjult ID sø. 30 juni 2013 04:16

Jo, men hadde følt meg superliten dersom ingen norske damer ville ha meg og jeg var naiv nok til å tro at f.eks thaidamer skulle synes jeg var en blomst. Rart at enkelte menn ikke skjønner at dette er buisness...

Skjult ID med pseudonym sara sø. 30 juni 2013 04:25

Er en kjensgjerning at de menn som velger utenlandske damer, spesielt thai og øst-europeiske kvinner er de som ikke får noe annet. Også ekkelt å se svære feite menn leie rundt på små thaidamer som ser ut som de kunne vært 12 år i kroppslig utvikling.

Skjult ID med pseudonym sara sø. 30 juni 2013 04:28

Liker du selv thaidamer som ser ut som de er 12 @HDV siden du skjønner godt at noen går på limpinnen?

Skjult ID med pseudonym sara sø. 30 juni 2013 04:38

For de fleste asiatiske er svært tynne og har lite former ift norske @HDV.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 30 juni 2013 04:41

@stvg
Hvis jeg treffer en "asiatisk, godt utdannet kvinne på "normal" måte, er jo saken en annen". Men hvis jeg treffer henne på en dating site, er ikke det "normalt" nå for tiden? Er det ikke det dere gjør på sukker?

@23:47
Jeg er ikke gift i utlandet. Jeg er single i utlandet. De siste 12-15 årene har jeg bodd 10 år i utlandet (USA, UK, Iran). Nå bor jeg i Abu Dhabi. Jeg har ikke klart å finne meg en dame i Norge iløpet av de korte oppholdene jeg har hatt i hjemlandet, og nå ønsker jeg å finne noen. Det er svært få norske damer her nede, så det er mest sannsynlig at jeg kommer til å treffe en utlending hvis jeg går ut på dating-markedet - muligens ei med mørk hudfarge.

@Sukkersøt
Jeg kan godt fly DEG ned hit til Abu Dhabi på en date med meg, hvis du mener at det er en bedre løsning enn å treffe noen her jeg faktisk bor. Men synes det er litt arrogant av deg å antyde at doktorgradsutdannede thai-damer er fattige og prostituerte, så jeg tviler på om du og jeg passer særlig bra sammen.

Skjult ID med pseudonym blom sø. 30 juni 2013 04:44

Ler, DU kan fly HENNE ned @Juicer:)))) Et skikkelig kupp du:P

(mann 51 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 05:11 Privat melding

@Juicer, du ser hva folk i Norge tenker med en gang de hører om norsk mann og asiatisk dame. Jeg ville ikke ha gjort det og bosatt meg i Norge. Det er for mye fordommer her.

@(Skjult ID ) - sø. 30 juni 03:35. Godt mulig det, jeg har vært i Thailand veldig mange ganger sammen med x-en når vi var stasjonert i området, og liker landet. Tror likevel det hadde blitt vietnamesisk hvis jeg skulle kjøpt noe. Dog er det fortsatt ikke aktuelt å data deg.

Skjult ID sø. 30 juni 2013 05:21

@Juicer
Så du har med andre ord "møtt" en thaidame på et nettsted, og nå vurderer du å få henne til Norge..?

Skjult ID med pseudonym smylfz sø. 30 juni 2013 07:50

@juicer: Jeg tenker vel at det antagelig går veldig fint jeg, å ta med noen "hjem" til Norge hvis du møter drømmedama i AbuDhabi..men hvorfor skal du "hjem" hvis du har bodd så lenge ute? Utfordringen er å finne noen som kan tenke seg å flytte sammen med deg ;-) Jeg har et vennepar hvor han er norsk, hun utenlandsk, etter at de giftet seg bodde de noen år i Asia, men har nå flyttet til Norge igjen :-) Det fungerer det! :-)

Skjult ID med pseudonym smylfz sø. 30 juni 2013 07:59

Har problemer med "heng" på forum så må poste i flere omganger... Jeg tror også at det kommer an på miljøet man normalt vanker i, og de menneskene man omgås hvordan dette vil oppleves for deg og henne. Jeg har en teori om at rasisme forekommer hovedsakelig i lavtutdannede lag i samfunnet hvor man mangler kunnskap og erfaring, jeg kan selvfølgelig ta feil, men det er det inntrykket jeg sitter med :-) Hvis du har en norsk vennekrets ned normalt oppegående mennesker så tror jeg ikke eventuelle enkeltepisoder med fremmede vil føles så ille som hvis man IKKE har normale mennesker rundt seg... :-)

Skjult ID sø. 30 juni 2013 08:46

Juicer, svar fra @23:47 :
Da forstår jeg.
Jeg ser det er mye fordommer ute å går. Jeg personlig har ingen problemer med at norske menn gifter seg med utenlandske damer, herlighet vi bor da i et fritt land.
Om det så skulle være at de er "kjøpt og betalt", hvis det funker for enkelte har vel ikke jeg noe med det. Lykke til.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 09:01 Privat melding

Snakk med henne om det, og vær helt ærlig. Det er utrolig vanskelig, nesten umulig for en utenlandsk person å bli godtatt av flesteparten av det norske sammfunn.

Er du mørkhudet så er sjansene dine enda mindre. Jeg kom hit som 10 åring og har greid å lære meg norsk nærmest "perfekt" i følge folk jeg møter, da tror jeg enten må være født her eller adoptert.

Har hun også et veldig anderledes navn, så kommer hun til å slite i arbeidsmarkedet. Jeg kjenner folk med master og doktorgrader som ikke får seg jobb, selv om de kan norsk, pga.. ja hva skal man si? Jeg har selv vært i den situasjonen, høyt utdannet i utlandet og prøver å få jobb her, men fikk aldri komme på et intervju en gang..

Men tro meg, er dere ordentlige glad i hverandre og er der for hverandre så betyr det ingenting. Jeg har venner som jeg ser på som min familie, og de har vært der og støttet meg hele veien, og det er pga de at jeg fortsatt er her! Og det at jeg syntes norske kvinner er fantastiske! ;)

Skjult ID med pseudonym -s- sø. 30 juni 2013 10:54

@kit001

Sorry, men må bare si at du høres stakkarslig ut som evt må kjøpe deg en utenlandsk dame! Har ingenting imot mennesker av ulik nasjonalitet som finner kjærligheten, men måte du legger det frem på sier mye...

Skjult ID med pseudonym -s- sø. 30 juni 2013 10:55

@rasec

Du er en flott mann, men kjøpt deg hadde jeg ikke;;)

Skjult ID sø. 30 juni 2013 10:56

Hva annet kan en forvente av kit001?:-D

Skjult ID med pseudonym stvg sø. 30 juni 2013 10:59

Jo, Juicer, hvis du treffer henne på en side ala Sukker så er nok det innenfor katogorien "normal":)) Men jeg hadde strengt tatt ikke fått med meg at du hadde flyttet til Abu Dhabi allerede...

Hvis du får en kjæreste i Abu Dhabi, og hun blir med deg hjem til Norge etter dine 3-4-5 år der nede, så tror jeg det kan gå veldig greit. Hvis din fremtidige kjæreste er velutdannet, og har mulighet til å få jobb i Statoil eller et annet oljerelatert selskap, så vil jeg tro at rassisme ikke blir noe problem - i alle fall på jobb.

Privat eller utenom jobb, kan det nok kanskje være anderledes, men igjen vil jo miljøet rundt dere være avgjørende. Jeg vil tro at miljøet rundt deg, Juicer er rimelig oppegående med kultiverte og velutdannede mennesker.

Altså, en velutannet, ressurssterk, Arabisk eller annen farget kvinne med en velutdannet, ressusrsterk, Norsk kjæreste/samboer/ektefelle vil nok greie seg godt i Norge - i alle fall i en by med et eksisterende intrnasjonalt miljø.

So go for it, Juicer!!!

Skjult ID med pseudonym esmerada sø. 30 juni 2013 11:17

Når jeg ser et par hvor mannen er norsk og dama er thailandsk og hvor det nærmest står skrevet: "kjøpt og betalt" (dette basert på mannens leie utseende), så synes jeg synd på den dama som må gå rundt med en taper av en norsk mann.

Skjult ID med pseudonym pia sø. 30 juni 2013 11:23

Håper du var på en snurr i natt @kit001. Uff... Dersom du synker så dypt at du snakker om g har tanker om å kjøpe en dame, ja da har du ikke store tanker om deg selv gitt...:-) Regner med maaaange damer utelukker å date deg nå i alle fall:-)

Skjult ID med pseudonym stvg sø. 30 juni 2013 11:25

Juicer er ingen taper av en norsk mann - og utseende tilsier ikke at hans eventuelt fargede kjæreste vil se ut som om hun er kjøpt og betalt!! Så det så...:))

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:25

Nå ville jeg selvsagt aldri datet godeste @kit001 selvsagt, men ser for meg at det ble/blir storblokk hos kitten:-D

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:26

Hvem har sagt det om @Juicer, @stvg?

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:28

Er @Juicer og @kit001, samme person????

Skjult ID med pseudonym m sø. 30 juni 2013 11:34

Hvilke menn kjøper utenlandske kvinner?

- de som av ulike årsaker ikke får tak i norske damer
- har ikke utseende med seg
- takler ikke norske frigjorte, selvstendige damer
- menn med lite utdannelse
-aldrende menn som i tillegg sliter med ovennevnte faktorer

Oh happy day<3

Skjult ID med pseudonym hei sø. 30 juni 2013 11:37

@Juicer og @kit001 er ikke samme person. Hvordan i all verden kan noen som har lest deres innlegg tro det???

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:42

hva vet du om det @hei?

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:46

@hei er også den personen:D

Skjult ID med pseudonym hei sø. 30 juni 2013 11:51

Selv om Juicer er et pseudonym så har han ofte avslørt private detaljer. Han bor feks i Rogaland - ikke i Oslo, Han er over 55, ikke 46. Kunne sikkert ha funnet mer og, men dette får holde:)

Skjult ID sø. 30 juni 2013 11:54

Ok @hei, betryggende;) @Juicer virker jo noe mer oppegående og da;)

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 30 juni 2013 11:55 Privat melding

godt sukkerforum holder sin vanlige standard med personangrep og drittslenging. lol

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 12:03

Ikke annet ennå forvente og det må en tåle når en står frem her.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 30 juni 2013 12:15

@Juicer

I den type land er vel enkelte aktiviteter relatert til dating ikke lov, så dere burde vel være gift først.

Skjult ID med pseudonym pia sø. 30 juni 2013 12:28

Av og til burde enkelte (i denne tråden menn) hatt vett nok til å ikke flashe ansiktet sitt når en er dum nok til å fronte kjøp av kvinner.
Nå var vel den aktuelle mannen jeg sikter til ikke akkurat min drømmetype, men allikevel...
Nå ser jeg ikke bare bilde av mannen, men i tillegg en kjøpt dame også...
Hadde bare følt meg så liten og ynkelig hadde det vørt motsatt, men skjønner jo at tankegangen er bittebittelitt ulik da:)
Men lykke til uansett, trengs kanskje ikke forresten når en skal kjøpe en partner lol:))

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 30 juni 2013 13:38 Privat melding

Mye negativt her. Ja det finnes menn og kvinner som finner seg en utenlandsk kjæreste på feil premisser, men det er absolutt ikke flertallet. Ved å synse mene uten å vite stigmatiserer en ikke bare den norske parten men også den utenlandske.. Det er med å skape fordommer og negativitet... Hva vet vel vi om hva som er attraktivt for andre.. ??

Så til spørsmålet ditt TS. Ja jeg har erfaring med å ha utenlandsk mann. Jeg var sammen med han i 13 år. Så klart opplevde vi til tiden rasisme. Men stort sett var det ikke et problem. Jeg tenker det er helt avhengig av hvilket miljø en lever i, og jobber i.. I min nære familie har jeg en søster som er gift med en inder, min lillebror har hatt kjærester fra Mexico til Japan og tre av mine søskenbarn har og ektefeller fra andre land. Hos oss er det normalen. I min familie reises det mye, og mange av tanter og onkler mm har jobbet i utlandet.. Å komme inn som utlending i et slikt miljø er nok mye lettere enn i en familie slekt med lite internasjonal erfaring..
Det som er viktig tenker jeg er at alle relasjoner bygger på kjærlighet. Og at begge parter i en slik relasjon er nyskjerrig på den andres bakgrunn..

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 13:43 Privat melding

Enig med Gilia73, jeg tror en del kommentarer (av _anonyme_ folk) her inne har vist frem det en utenlandsk ektefelle/samboer kan forvente i Norge: En god blanding av fordomsfulle mennesker og mennesker uten disse fordommene.

Det er desverre sånn det er. Risikoen for negative opplevelser ER der, men skal man virkelig la disse ruinere alt for deg/dere? :)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 30 juni 2013 13:59

Vil bare beklage at jeg ikke har hatt anledning til å respondere på mange av innleggene her tidligere. I dag er vanlig "hverdag" her. Jobbe-dag, med andre ord. Men nå er det ettermiddag/kveld. Takker for mange (forbausende mange, faktisk) forståelsesfulle og saklige innlegg.

Nå har jeg jo ikke funnet noen her nede enda, da. Har overhode ikke vært i slike "ærend" i det hele tatt, bl.a. fordi jeg skjønner at det kan skape problemer i framtiden når jeg flytter hjem. På den annen side, og som noen nevnte her, hvorfor skal jeg hjem igrunnen? Det har jeg også lurt på. Har selvfølgelig hus og sånn i Norge, men det hindrer ingen i å slå seg ned i varmere strøk.

Jeg har ikke alle svarene enda. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Hvis jeg finner en dame som jeg blir glad i, og jeg tar henne med til Norge, da pålegger det meg et stort ansvar å hjelpe henne tilrette. Det skal jeg klare. Det ser jeg fram til, hypotetisk. Og hvis det blir uutholdelig i Norge, så får vi heller dra til et annet land hvor de er mer gjestmilde. Sånn tenker jeg.

Vel, da er det bare å begynne å lete etter henne da :)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 30 juni 2013 14:02

Har jo vært gift med utlending selv, men hun var hvit amerikaner som gled rett inn. Det er den (sannsynligvis) mørke huden jeg er mest "redd" for.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 15:11

Det var utrolig til fordommer i denne tråden. Noen som er redd for at mennene de ikke vil ha finner noen som vil ha dem?

Denne stigmatiseringen av utenlandske damer er bare tull.

Jeg har opplevd en del damer som ønsker å bli kjøpt og betalt, alle har vært norske! Norske damer er utrolig opptatt av status og penger.

Har selv erfaring med noen utenlandske damer (skandinaviske/nord-europeiske). Den mest markante forskjellen er at de utenlandske damene er dypere og mer reflektert enn norske damer.

Man skal være ganske snevertsynt og selvopphøyende når man tror at menn velger utenlandske damer fordi man ikke får norske.

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 15:13

Det er oftest to grunner til hvorfor menn kjøper utenlandske damer. Mennene ser jævlige ut og det blir en nødløsning, og/eller disse kjøpedamene er lettere å styre over enn norske damer. Thats it!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 15:14 Privat melding

NAILED IT, søker. Nailed it so hard.

Skjult ID sø. 30 juni 2013 15:15

DET har du faktisk mye rett i @kåre!

Skjult ID med pseudonym s24 sø. 30 juni 2013 15:17

må du kommentere i enhver tråd og flashe trynet ditt heeeele tiden @RPierce?

Skjult ID med pseudonym beta sø. 30 juni 2013 15:22

Han er v e l d i g fornøyd med bildet sitt;P

Skjult ID med pseudonym RPierce sø. 30 juni 2013 15:25

@(Skjult ID ) - sø. 30 juni 15:15

Problem?

Skjult ID med pseudonym NN sø. 30 juni 2013 15:36

Etter flere mislykkede forhold til norske menn, møtte jeg en fra Kurdistan og valgte å gi det en sjanse. For min del ble det for store kulturforskjeller, selv om han i utgangspunktet er like lite muslim som jeg er kristen. Det hadde rett og slett med oppdragelsen hans å gjøre.. Så jeg tror ikke jeg vil begi meg ut på en ny vei, med en utenlansk mann med en så ulik kultur.

Borte bra, men hjemme best ikke sant? ;-)

Skjult ID sø. 30 juni 2013 15:40

Hva har jeg problem med @RPierce??

Skjult ID med pseudonym m sø. 30 juni 2013 15:41

Kjøp deg en snill mann fra Thailand @NN;)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 15:59 Privat melding

@pia. Ja, jeg var på en snurr, det stemmer. Men når jeg som nyskilt 40 åring, etter 15 års ekteskap med ei (hvit) amerikansk-norsk dame kom tilbake til Norge og skulle på sjekkeren igjen var det rimelig frustrerende. Mine 15 års gamle moves virket ikke lengre. Jeg vurderte det litt da, men fant ut at så desperat var jeg ikke.

Nå får jeg pepper fra blonde norske jenter på 30 om at jeg er for kresen. Vedkommende er etter det jeg vet gift nå, så det er ikke hun som lar sin frustrasjon komme fram anonymt her inne i dag :D

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 30 juni 2013 18:00

Jeg er en dame fra Polen. Har bodd i norge i 8 år :)
Alle jeg var sammen med har behandlet meg bra. Både familie og venner til disse gutta var het topp!
Men det skal sies jeg er hvitt, har blå øyne, går på ski og har vært mer på fjellet enn de fleste nordmenn. Jeg har undanning og bra jobb, leilighet og bil. Alle her inne og IRL viser meg respekt.

MEN det var ikke slik da jeg snakket dårlig norsk og vasket rom på hotell/ jobbet som servitør. Da var det vanskelig å komme i kontakt med folk generelt og fra manfolka alt jeg kunne få var et knull i ny og ne.

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 30 juni 2013 18:12

Jeg er en dame fra Polen. Har bodd i norge i 8 år :)
Alle jeg var sammen med har behandlet meg bra. Både familie og venner til disse gutta var het topp!
Men det skal sies jeg er hvitt, har blå øyne, går på ski og har vært mer på fjellet enn de fleste nordmenn. Jeg har undanning og bra jobb, leilighet og bil. Alle her inne og IRL viser meg respekt.

MEN det var ikke slik da jeg snakket dårlig norsk og vasket rom på hotell/ jobbet som servitør. Da var det vanskelig å komme i kontakt med folk generelt og fra manfolka alt jeg kunne få var et knull i ny og ne.

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 30 juni 2013 18:14

Det er altfor mye fordommer i Norge, tydeligvis... For noen usaklige argumenter man kommer med! Tror det er fåtall av thaidamer o.l som faktisk er kjøpt og betalt! Folk må selv få lov til å velge hvem de tiltrekkes av uten at det skal dømmes nedenom og hjem. Vi må huske på at selv om norske damer klassifiserer en mann som stygg (!?!?) så er det ikke sikkert en thaidame synes det... For henne kan vel det norske utseende være eksotisk og flott??

Til TS så er det bare å si: kjør på:)) er man forberedt på at man kan møte fordommer så vil det takles bedre og jeg tror uansett at det kun vil være midlertidig:))

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 30 juni 2013 18:16

Jeg er en dame fra Polen. Har bodd i norge i 8 år :)
Alle jeg var sammen med har behandlet meg bra. Både familie og venner til disse gutta var het topp!
Men det skal sies jeg er hvitt, har blå øyne, går på ski og har vært mer på fjellet enn de fleste nordmenn. Jeg har undanning og bra jobb, leilighet og bil. Alle her inne og IRL viser meg respekt.

MEN det var ikke slik da jeg snakket dårlig norsk og vasket rom på hotell/ jobbet som servitør. Da var det vanskelig å komme i kontakt med folk generelt og fra manfolka alt jeg kunne få var et knull i ny og ne.

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 30 juni 2013 18:19

Jeg er en dame fra Polen. Har bodd i norge i 8 år :)
Alle jeg var sammen med har behandlet meg bra. Både familie og venner til disse gutta var het topp!
Men det skal sies jeg er hvitt, har blå øyne, går på ski og har vært mer på fjellet enn de fleste nordmenn. Jeg har undanning og bra jobb, leilighet og bil. Alle her inne og IRL viser meg respekt.

MEN det var ikke slik da jeg snakket dårlig norsk og vasket rom på hotell/ jobbet som servitør. Da var det vanskelig å komme i kontakt med folk generelt og fra manfolka alt jeg kunne få var et knull i ny og ne.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 30 juni 2013 18:30 Privat melding

Møtte ei jente her inne fra som presterte å lire av seg frasen "Å! Har du vært sammen med ei russerhore?" da jeg fortalte henne at en av eksene mine kom fra Ukraina (møtte henne på ferie i Odessa, ikke i Skippergata ;)). I hennes øyne var jo alle russiske damer horer - alle sammen - bestandig!

Da jeg rolig fortalte henne at det etter min erfaring er vesentlig lettere å få norske jenter til sengs enn øst-europeiske, presterte hun å si at hun riktignok hadde hatt sex med eldre gutter i bytte mot alkohol, men at hun ellers var veldig dydig, altså. Hmmm...så det å selge kroppen sin for en flaske sprit er greit, bare man har norsk pass! :D
Hun var ikke veldig vanskelig å få i seng uten vederlag heller, men det ble ingen ny date på henne, gitt. Men det var fordi hun var aldeles ufordragelig. ;)

Skjult ID med pseudonym +++ sø. 30 juni 2013 19:09

En så godt voksen mann som TS, vet nok allerede hva som lar seg gjøre irl...Han har nok mer erfaring ut i fra hva han tidligere har skrevet på forumet, enn de aller fleste her inne har.

Så tipper denne tråden var et tidsfordriv en kjedelig aften i Abu Dhabi, eller hvor det nå var:)

Skjult ID med pseudonym klanten sø. 30 juni 2013 20:05

Øst europeiske damer er utrolig flotte. Kan tenke meg ei sånn ei hvis jeg runder 40 og fortsatt er singel.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 30 juni 2013 20:12

Så bra for deg da lokomotivet...At du fikk "gratis"sex med en ufordragelig jente...;) sikkert herlig

Selv må jeg innrømme at jeg har litt fordommer..senest i går så jeg en grå fyr på ca 60 med hengebuk i badeland, og han hadde DEN rå thaidamen som snakket dårlig norsk. Jeg oppfatter det oftest som ikke likeverdige forhold, men gjelder nok ikke alle...

Skjult ID med pseudonym hansen sø. 30 juni 2013 20:17

Nettopp den typen stigmatiserende og fordomsfulle utsagn som kommer til syne i denne tråden ovenfor østeuropeiske og asiatiske damer gjør at jeg vegrer meg for å date dem, til tross for at de kan være godt utdannet og være født her i landet. Synd.

Å tro at ikke norske damer også inngår ekteskap av andre årsaker enn kjærlighet synes jeg er ganske naivt. Det er nok av profiler her der det fx. står at mannen må ha god økonomi.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 30 juni 2013 20:36 Privat melding

Det interessante er at mange russiske damer flytter til Egypt og andre land med vesentlig DÅRLIGERE økonomi enn Russland. De ender ofte opp med å jobbe dobbelt og forsørge familien i større grad enn sine (mindre arbeidssomme) ektemenn. Da jeg spurte ei latvisk jente hvorfor i alle dager de gidder det fikk jeg til svar at det var vanskelig å finne en brukbar mann i øst-Europa pga. generelt underskudd av menn, mye alkoholisme etc.

Det er altså i stor grad ønsket om å finne en mann å dele livet med, som gjør at en del slaviske damer forlater sine hjemland, dette uavhengig av mannens økonomi. Thai-damer har jeg null kunnskap om, så den biten får andre ta seg av.

Jeg er for øvrig kjent med at mange slaviske damer synes det er helt greit med stor aldersforskjell og gjerne gifter seg med menn som er i 40-årene når de selv er 20-25 dersom mannen er en hyggelig og bra fyr. Dette også i eget hjemland. Men så er det da heller ikke ofte man ser en flott russisk jente på 25 med en norsk mann på 65 med hengemage og dårlig stil, da.
Selv vet jeg om mange norske jenter på 19-20 som har blitt sammen med norske menn på over 40 også, men det er vel ikke like lett for bitre, gamle damer å bortforklare det fenomenet med en generell henvisning til økonomiske forhold. ;)

Skjult ID med pseudonym ^.^ sø. 30 juni 2013 22:00

Dersom du er bittelitt opplyst @MaB75, bør du vite at de fleste utenlandske damer som er sammen med norske stygge menn, gjør det i håp om et bedre økonomisk liv, det er fakta!! Så kan en tenke, føle og si så mye hjertevarmt en bare vil:-D

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 22:10

tja, trenden er vel sakte men sikkert at stadig flere damer foretrekker jevngamle og/eller yngre menn da, av alle årsaker som vi vet:)

@klanten
håper du er like pen da;)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 30 juni 2013 22:14 Privat melding

@ooops

Nei, men foretrekker unge jenter av biologiske årsaker. Eldre damer har lavere odds for å være i stand til å føde barna våre.
Kvinner er derimot genetisk "programmert" til å tiltrekkes av menn med maksimal makt og sosial status, som samtidig er unge nok til å være fysisk styrke. Forskere mener derfor menn er på sitt mest attraktive i midten av 30-årene.

Dette innebærer at jenter på 18-20 som dater menn på 35 aldri vil gå av moten. Jenter har (generelt) alltid foretrukket menn som er litt eldre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 30 juni 2013 22:17

@Skjult ID kl 22.00:
Jeg er godt nok opplyst... saken er at det er mange fordommer og i forumverdenen trekkes som oftest alle over samme kam. Jeg vet at noen av disse damene velger økonomisk trygghet, men langt i fra alle og muligens ikke de fleste heller. Jeg har sett mange lykkelige par av den sammensettingen, men har også (gjennom jobben) vært borte i de ulykkelige historiene.

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 22:18

Enig med deg @lokomotiv1 i at mange kvinner fra Øst-Europa kan være veldig pene. Har nok til gode å se at de henger med kremen av norske menn.... Når det gjelder thaidamer betyr nok også økonomi det meste når det kommer til at de flytter fra sitt hjemland og f.eks til Norge. Stygt å si, men jeg nekter å tro at det som oftest er ekte love i bilde, så deilige er da ikke de norske mennene de er sammen med..........

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 22:21

Enten vi liker det eller ikke, så har de fleste utenlandske kvinner økonomiske motiv med å flytte fra familie og venner til ola dunk.. Face the facts!

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 22:29

Klart det alltid vil være jenter som liker eldre menn (nyt det så lenge du kan @lokomotiv1;), men jeg kjenner også mange jenter som vemmes av langt eldre menn som prøver seg på de. Dersom vi ikke kun tenker biologi og formering, så synes mange damer, både yngre og eldre, at det er de yngre menn som er mest attraktive (med alle dets fordeler). Dette har det vært en endring på. Jenter i dag tar ofte høyere utdanning og er ikke økonomisk avhengig av en rik mann- heldigvis:)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 30 juni 2013 22:48 Privat melding

Saken er at menn med makt tiltrekker damer, uavhengig av økonomi. Det er nok derfor så mange jenter tenner på menn i uniform og dress. Disse antrekkene utstråler autoritet og makt.

Dette er nok igjen også noe av årsaken til at menn med muskler får mye damer - riktignok gir dette en annen for for makt og autoritet, men like fullt. Jeg kjenner muskelbunter i 40-årene som er relativt omsvermet av jenter i slutten av tenårene. Den mest ekstreme varianten er kanskje han på 53 som dater ei aldeles nydelig, veltrent og ekstremt intelligent jente på 20 (tror de ble sammen mens hun fortsatt var 19).

Selv har jeg opplevd å gå fra gymmet mot bilen oppslukt i egne tanker, for så å bli pirket bortpå av fnisete russejenter som gjerne vil vite "hvem er duaaaa?" og rødme litt. ;)

Men det er klart at det er med menn som med kvinner - mange damer holder seg flotte selv om de har passert 30, og endatil 40, fordi de holder seg i form og tar vare på seg selv. Sikkert mange gutter på 25 som kunne vurdert et forhold med en heit MILF, så hvorfor skulle ikke dette også gå motsatt vei? Det er da tross alt langt mer naturlig for jenter å velge eldre menn enn motsatt. Og hvis mann i 40-årene som trener fire-fem dager i uka og har et sunt kosthold kan få norske ungjenter til å falle pladask for seg, skal vel øst-europeiske jenter kunne falle for ham også? De har tross alt en mer utbredt kultur for store aldersforskjeller.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 22:53

@oops
Din subjektive mening er ikke fakta!

I motsetning til damer som reiser utenlands for å få seg noe ungkjøtt, så er menn ute etter noe mer. De utnytter ikke damene, de gir. Lokomotiv1 har veldig mye rett i det han skriver.

Utenlandske damer har noe annet å tilby enn det norske damer har, og vi tiltrekkes av ulike ting. Det gjelder ikke bare utenlandske damer, men også yngre norske damer. Er selv over 40 og da i generasjonen som har vokst opp med 68'erne som voksne. Dette påvirker vår generasjon på godt og vondt, av naturlige årsaker så er det flere single enn ikke single som er mye påvirket. Hvordan mannsrollen er påvirket er velkjent, men også kvinner er farget av dette. Yngre og utenlandske kvinner sliter ikke med dette negative synet på den naturlige mannen.

Men det er ikke slik at menn og damer i vår generasjon er dårligere, bare litt annerledes. Siden vi tiltrekkes av ulike ting så vil det da være naturlige at noen utenlandske damer er tiltrukket av den norske mannen. Den norske mannen har mye å tilby som er vanskelig å finne andre steder. Det samme gjelder naturligvis den norske kvinnen, som da noen utenlandske menn vil tiltrekkes av.

Jeg har ikke vært med så unge utenlandske kvinner. Men har som Lokomotiv1 forteller hatt norske kjærester som har vært under halvparten så gamle som meg. Da kommer vel kritikken om å gå etter ungkjøtt, men det er ikke tilfelle, jeg tiltrekkes generelt av kvinner som er litt eldre enn det. Men den unge generasjonen i dag har verdier og toleranse som er ganske ulik det som finnes i min generasjon, noe jeg tiltrekkes av. Det samme gjelder utenlandske damer. Uansett så handler det om individer, uavhengig av alder og nasjonalitet.

Når så mange tror at utenlandske kvinner kun velger menn på grunn av penger, så er dette å subjektiv oppfatning basert på egne verdier og fokus på penger. Min erfaring er tvert imot at mange utenlandske damer er tiltrukket av den "snille" norske mannen som er så utskjelt blant norske damer. I norge er det overskudd av myke menn, i andre land er det underskudd, da er det bare naturlig med litt utveksling.

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 22:58

Som jeg også sier: smaken er som baken.. Og smaken er ganske så forskjellig blant (unge) intelligente jenter og de mindre intelligente. Håper du har like velutviklet hjerne som muskler @lokomotiv1 og ikke tror alle (russe)jenter faller pladask for en langt eldre mann- selv om han er veltrent... Og håper heller ikke at du er på et nivå hvor du i en alder av 31 synes det er storveis at en russejente måtte ta kontakt med deg:) Poenget mitt var at det stadig er vanligere at flotte voksne damer søker yngre menn, sier ikke dermed at det KUN er det som gjelder likevel:)

Skjult ID med pseudonym j22 sø. 30 juni 2013 22:59

Okei, du er nok ikke heeeelt min type da lokomotiv1 men.. hehe-)

Skjult ID med pseudonym j22 sø. 30 juni 2013 23:04

Jeg og mine venninner er oppegående unge jenter som absolutt ikke ser etter en pappa TS, så håper ikke du er en av de som tror du har draget på ungjentene på byen hehe, veldig ekkelt og kvalmt:)

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 23:06

Min subjektive mening er like lite fakta som din @søker, helt klart!

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 23:12

@oops
Fint, da er vi enige om det.

Skjult ID med pseudonym oops sø. 30 juni 2013 23:17

Flott:)

Skjult ID med pseudonym pia sø. 30 juni 2013 23:26

@søker

For meg og min verden er det i alle fall ikke en realitet at vi foretrekker gamle menn som kunne vært våre fedre.

Dette var nok mer vanlig før. Vi vil ha gutter som er på linje med oss og som vet hvordan unge jenter skal behandles. Du som kunne vært min pappa er i en annen generasjon enn meg og jeg kan ikke se en eneste fordel med å ha en kjæreste som er over 40. Har aldri hatt en over 30! Så det var virkelig subjektivt i alle fall da:)

Skjult ID med pseudonym m sø. 30 juni 2013 23:44

Æsj æsj æsj, tror du @søker og andre middelaldrende menn bør roe dere litt. Ingen jeg kjenner vil ha en mann på over 40 når en selv er rundt 20! Da må du nok utenlands:)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 23:50

@pia
Det er veldig subjektivt. Det er et fåtall som ønsker så gamle menn. Det er imidlertid noen. De aller fleste har nok samme innstilling som deg, men alder er en preferanse som alt annet, vi gjør ulike valg. Når jeg snakker om generasjonsforskjeller så har det ikke med alderspreferanser å gjøre, men verdier og holdninger ellers.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 23:56

@m
Den stigmatiseringen der treffer ikke der du sikter. Det preller av på menn over 40. Det kan derimot gjøre veldig vondt for de jentene som velger en eldre mann. De er mye mer sårbar enn mannen og holdningen du viser her kan føles veldig ondskapsfull for dem det rammer.

Skjult ID med pseudonym m sø. 30 juni 2013 23:59

Meningen var ikke å såre, bare å si det som det er.

Skjult ID med pseudonym jadda ma. 1 juli 2013 00:13

Tror nok de som liker gamle gubber tåler å høre det jeg, på lik linje med de som foretrekker gamle kjerringer;) Så skjøre er de nok ikke.

Skjult ID ma. 1 juli 2013 06:21

De unge takler å høre det, verre med gamlisene som mister ereksjonen av den grunn:-)

Skjult ID med pseudonym curious ma. 1 juli 2013 06:58

:D skjult 06:21

Skjult ID med pseudonym anita ma. 1 juli 2013 07:57

Blir like trist hver gang jeg ser en mindre pen (mildt sagt) mann leier på en thaidame. Synes så synd på thaidamene, SÅ forskjellig smak nekter jeg å tro at vi har! Min onkel som er nærmere 60, langt ifra pen og er sammen med en mye yngre dame fra Thailand. Men mye penger, stort hus og fin bil har han..

Skjult ID med pseudonym atina ma. 1 juli 2013 08:39

Hvorfor synes du synd på thaidamen? Hun har valg frivillig å heller å bli sammen med den mindre pene mannen.

Skjult ID med pseudonym rasec ma. 1 juli 2013 11:11

hahah datt ut helt her, men -s-, uansett så er jeg nok ikke til salgs ;P hahahah xD Men det finnes måter du kan få meg gratis på, hvis ting stemmer! ;P

(mann 36 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 12:52 Privat melding

Ser nå at jeg nettopp fikk besøk på profilen min tidligere i dag av ei veldig søt jente på 17 som likte menn med tatoveringer og skjegg. Nommin! <3
Tatoveringer kan selvsagt gutter på hennes egen alder også ha, men skjeggvekst kommer som regel noe senere. Synes det var litt søtt da - hun vil visst ha en MANN og ikke en liten guttevalp hun. Litt søtt, da. :)

Lurer på om dette med skjegg har blitt en "greie" blant yngre jenter. Datet ei på 20 for en stund siden som ble like fortvilet og fra seg hver gang jeg STUSSET skjegget (uten å barbere det helt bort). Artig fenomen. :)

Skjult ID med pseudonym j22 ma. 1 juli 2013 13:06

LOL, pinlig fantasihistorie @Lokomotiv1:-D Sikkert en enkel 17 åring som kan like bolte muskler og harry tattiser, men at du er så enkel at du skrter av alt du skryter av og er 31 (!), ja da stuser jeg på intelligensen din! Liker selv flotte gutter som er veltrente og gjerne med noen KULE tattiser, MEN de skal ha hjerne i tillegg;) Ikke være halvgamle og umodne i hodet...

Skjult ID ma. 1 juli 2013 13:08

hehe, hadde jeg ike hatt noe annet å komme med, så hadde jeg gjort det lurere i å holde kjeft lokomotiv1;)

Skjult ID ma. 1 juli 2013 13:08

-ikke...

Skjult ID med pseudonym silje ma. 1 juli 2013 13:14

Unnskyld meg, men du virker bare dum @Lokomotiv1 og vi unge jenter har litt smak ass!!

Skjult ID med pseudonym Alia ma. 1 juli 2013 13:20

FLAUUUUT @Lokomotiv1:))))))))))) En halvgammel gris som tror vi liker sånne som deg?? Og du sier:"litt søtt da":))))) Veeeldig troverdig at en jente på 17 skriver hun vil ha en MANN og ikke en liten guttevalp:)))) Hvilken alder er du mentalt da?? Tror ikke jeg vil vite, men håper du klarte fullføre videregående i alle fall hehe

Skjult ID ma. 1 juli 2013 13:21

Ro ned nå @Lokomotiv1;D

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 1 juli 2013 13:39

Jeg glemte visst å velge grønn tråd her (min feil), men nå går innleggene langt på siden av tema. Plutselig er det snakk om gamle griser og unge jenter. Og jeg har blitt beskyldt bl.a. av @j22 for å ville være "pappa" til småjenter. Hvor har hun det ifra?

Jeg vil ha en moden kvinne, hvit eller farget. Spørsmålet mitt dreide seg om forskjellig rase- og kultur-bakgrunn, ikke alder. Jeg har fått mange gode og voksne svar allerede (takk til alle dere voksne og unge reflekterte personer) og er veldig godt fornøyd med dem, så hvis kranglingen fortsetter her vurderer jeg å slette tråden.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 14:41 Privat melding

@ J22
Tatt i betraktning det relativt store antallet skrivefeil, samt dårlig gramatikk i innlegget ditt, tror jeg det gir seg selv hvem som har lavest IQ av oss to. ;)
For øvrig har jeg selvsagt ikke tenkt til å røpe nicket til vedkommende som besøkte profilen min; meningen var å få frem et poeng: mange jenter foretrekker eldre gutter. Det gjelder formodentlig også utenlandske damer, så vel som norske. Men jeg er for øvrig enig med damene her inne når de skriver at det går en grense, og jeg vil tro at 30 års aldersforskjell i de fleste tilfelle er motivert av annet enn kjærlighet (selv om jeg som sagt kjenner til konkrete eksempler på det motsatte).

@Silje
Er jeg dum fordi jeg datet ei jente på 20 som likte skjegg, eller fordi hun som besøkte siden min tidligere i dag også gjorde det? :)

At jeg har seks års universitetsutdannelse er kanskje mindre interessant, i relasjon til spørsmålet om mitt kognitive funksjonsnivå? :P

Hva med å stå frem med åpen profil da, jenter? ;)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 14:46 Privat melding

@ Juicer

Fordommene mot menn med utenlandske damer synes - i følge denne tråden - å gå på at mennene er gamle og ekle, og damene desperate som følge av fattigdom. Jeg forsøker å balansere tråden ved å vise til at det er ulikheter i kultur hva angår aldersforskjeller, samt vise til at det er et vanlig fenomen også blant norske jenter å foretrekke NOE eldre menn. Dette i håp om å nyansere debatten, men det ble visst voldsomt provoserende.

Konklusjonen må bli at alle menn som finner ei jente som er mer enn tre år yngre enn dem må henrettes umiddelbart. ;)

Skjult ID med pseudonym silje ma. 1 juli 2013 22:19

@Lokomotiv1

Tja, var vel flere faktorer som spilte inn i min noe usaklige kommentar ift deg da... Beklager, men når en voksen mann står frem og synes det er stas at evt smårips måtte gi han komplimenter og virker litt "høy" pga det, ja da tenker jeg mitt, igjen beklager:) Tenkte at hvis du blir så smigret av det kan det jo hende at du matcher så unge mentalt... Fint du har høyere utdannelse, men DET sier ikke alt vet du:) Og ed det profilbildet måtte jeg også smile litt;) Du må gjerne tenke ditt om meg, men selv om det stadig blir et "argument", så skifter jeg nok ikke mening og står frem med åpen profil her på forum av den grunn;) Men lykke til med de unge og utenlandske du måtte få tak i:)

Skjult ID med pseudonym wenche ma. 1 juli 2013 22:55

Samme her, en dame i 30-årene som får besøk, komplimenter og invitasjoner av svært unge gutter. Er vel ikke akkurat noe jeg står frem og blåser meg opp av da:) DA hadde nok flere voksne menn kommet med dritt;P

Skjult ID med pseudonym m ma. 1 juli 2013 23:00

Ikke sant @Wenche? Noen har tydeligvis større markeringsbehov enn andre:)

Skjult ID med pseudonym drage ma. 1 juli 2013 23:04

@bokfink-1

Har opplevd nøyaktig det samme som du beskriver. Det er liten tvil om at det eksisterer hverdagsrasisme i Norge når selv innfødte nordmenn med norske aner så langt tilbake det er mulig å spore det også blir utsatt for det.

Skjult ID med pseudonym _ ma. 1 juli 2013 23:27

hvorfor vil man ta en ektefelle eller samboer til norge uavhengig av hudfarge (jeg vil tippe det er irrelevant for spørsmålet)?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 1 juli 2013 23:48 Privat melding

TS bor i ett annet land og treffer vel på jenter med en annen hudfarge der. Det er faktisk det som er utgangspunktet for tråden, tro det eller ei!

(mann 36 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 00:16 Privat melding

@Silje

Det siste innlegget ditt var mer avbalansert, men jeg har nok datet flest norske jenter og da som regel i alderen 22-29 (tilfeldigvis). Noen eldre, noen yngre. Er ikke så voldsomt opptatt av alder selv, for å være ærlig. Er mer opptatt av kjemien.

Tidligere brukte jeg et profilbilde av meg selv i dress. Fikk få henvendelser og besøk. Så for eksperimentet skyld forsøkte jeg å gjøre profilen min hakket mer blodharry for å se an effekten. Den var ganske så voldsom, med mange blunk, meldinger og besøk hver dag. Neste gang skal jeg ha et profilbilde der jeg holder en automatpistol i den ene hånden og en alligator i den andre - kommer til å bli gift før uka er omme! :P

Skjult ID med pseudonym silje ti. 2 juli 2013 17:33

Hehe, jeg hadde nok kikket på deg om du var i dress og fått et mer seriøst inntrykk av deg da @Lokomotiv1- så forskjellig er tydeligvis smaken:)

Skjult ID med pseudonym +++ ti. 2 juli 2013 19:44

Lokomotiv1, var flott i dress kan jeg si. Merkelig hvor forskjellig en kan fremstå på profilbilde. Det er virkelig dag og natt mellom disse to profilbildene til Lokomotiv1:)

Skjult ID med pseudonym silje ti. 2 juli 2013 23:50

Ja, det kan jeg være med på. Klær har veldig mye å si mtp hva en utstråler og hvilket publikum en tiltrekker seg:)