Alle innlegg Sukkerforum

Første date.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tante Sofi lø. 29 juni 2013 19:50

Hva kan vi damer egentlig forvente på første date? Noen menn går "hardt" ut og forventer full understells-behandling på første date. Om dette ikke skjer så hører du aldri mer fra dem. Hvor er tolmodigheten? Om vi kvinner derimot ender opp i horisontal mambo på første date så er det også en grunn til stopp i kontakten.... Ikke lett å vite hva en stakkars "tante" skal gjøre.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 19:57 Privat melding

Første date?

Kaffe, te, melt, whatever floats your boat. Ta en 10 biter sushi et eller annet sted, for alt jeg vet.

Det ville vært en overkill å forvente følgende på første date:

- Sex

- Tre retters middag

Første date, etter min mening, bør være noe enkelt, simpelt, ikke "stivt" ("hø hø hø"), uoffisielt.

Om noen skulle be meg ut, så en kaffe eller mocca is på TGF (OHMYGAWD) ville vært en fulltreffer. Men det er det som er greia: alle og enhver har sin egen greie de foretrekker, så det finnes jo ikke fasit på det. Derfor er det lurt å snakke om det på forhånd ("Snakke". Bombe. Eller?) om hva du/han kunne tenke seg å finne på :)

I mine råd, er kommunikasjon alltid alfa-omega.

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 29 juni 2013 19:59 Privat melding

Hahaha til din høhøhø.. :-D

Skjult ID med pseudonym Bella lø. 29 juni 2013 20:02

Snakke er greit, men nå blir det jo ikke alltid som vi snakket om da.

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 29 juni 2013 20:19

Snasent profilbilde smylfzern ;)

Koselig med sex på første date, men det er jo ikke noe man forventer eller legger opp til.
Og hvis det skjer, så vil det jo ikke virke negativt på noen måte ovenfor dama. Hvis man derimot forventer sex på første date, så er man nok bare ute etter et kjapt knull, og da er det jo ikke så rart at det blir stille etterpå.

Skjult ID med pseudonym smylfz lø. 29 juni 2013 20:24

@Fluxern, næmmen takk!! :-) ..nyoppstått der gitt ;-) Jeg er forøvrig like nysgjerrig som TS på hva som er regnet som normal kutyme.. ?

Skjult ID med pseudonym Petter78 lø. 29 juni 2013 20:27

Jeg forventer aldri sex på første date, men det er like herlig hver gang det skjer! Dvs ca annen hver date tenker jeg.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 20:28 Privat melding

Normal kutyme..?

Vel..."Hva kan vi damer egentlig forvente på første date?"

Spørsmålet ER jo der. Hva kan "DERE damer" (kan ikke tro at jeg skrev det) forvente? Deres forventninger styres jo av dere selv? Eller er det noe jeg går glipp av her som vanlig? :D

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 29 juni 2013 20:31

@smylfz: så du er så sexy om morran? Imponerende :)

Skjult ID med pseudonym Tante Sofi lø. 29 juni 2013 20:31

Har vært singel en god stund og hatt mange fine dater. Har opplevd mye rart. Syns ikke vi er flink til å gi hverandre mer enn en sjanse. Ofte er begge parter litt elektrisk ved første treff og ikke helt seg selv.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 20:33 Privat melding

Det afhænger vel egentlig også lidt af, hvad man har lagt i det i forvejen?:) Har man bare skrevet sammen, så er kaffe vel standart for at se, at personen ikke er psykisk ustabil eller et tro kopi af "klokkeren fra notradame":)

Men hvis man har facebooket (så er man rimelig sikker på udseene i de fleste tilfælder) og snakket over skype/telefon, så kan en første date for mig, sagtens indeholde et fuld oplæg over en aften, hvor man selvfølgelig mødes på "neutral grounds" og derefter bare hygger sig:)

I denne setting er det vel lidt svært at være pige, da der er en vis risiko indblandet! for os mænd er det jo bare en bonus at blive voldtaget :PPP (ja det var en joke!)

Skjult ID med pseudonym smylfz lø. 29 juni 2013 20:38

Åååhhhh..angrer på at jeg skrev det om kutyme, alt for mett og trett til å engasjere meg..hihihi :-) @Flyx: tja, det kommer vel an på øynene som ser, men takk igjen! Føler meg skikkelig blæh om dagen, så dette gjorde godt i et singelhjerte :-)

Skjult ID med pseudonym smylfz lø. 29 juni 2013 20:40

Flyx faktisk.. skulle være Flux selvfølgelig! :-) Kan jeg få lov å legge meg selv om klokken ikke er ni enda?

Skjult ID med pseudonym Tante Sofi lø. 29 juni 2013 20:43

Ja opplever at kvinner og menn sitter igjen med ulike følelser når en date har endt opp med intim hygge. Kvinner vil jo ikke oppfattes som lett på tråden, mens menn blir jo bare mer "mann" av å ha "tilfeldig" sex. Hm. Dessverre blir ikke vi kvinner sett på som virile og ekstra attraktive om vi stadig har sex med nye menn. Eller dessverre og dessverre..... Iallefall er der en liten forskjell her.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 20:47 Privat melding

@Tante Sofi For mig og de fleste mande venner jeg har, så er en vellykket date en, hvor det ikke ender med sex :) Hvis det er genuin interesse for hinanden, så håber jeg, at hun ikke ligger op til det, da det vil ændre min opfattelse af situationen (jeg lægger ikke op til det heller!:P)

En perfekt date for mig er en rigtig hyggeligt aften, hvor man kysser lidt, holder lidt i hånden og skilles ved bilen/døren/ i byen med et kys og tak for en dejlig aften:)

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 29 juni 2013 20:47

@smylfz: Bare hopp i loppekassa du, det har du helt sikkert fortjent. Er formen slakk enda?

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 29 juni 2013 20:49

Jeg ser ikke hvorfor ei dame skal tape seg av å ha mye sex. Det er klart om hun sjekker opp en ny kar hver helg, for å bruke og dumpe, så er hun ikke helt min type :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 20:51 Privat melding

Drar en Flux her og hopper på vogna hans ved å si "I call bullshit on that picture". Ikke faen om det der er deg om morran. Om det er det, wow. Not bad.

Jeg tør ikke å ta bilde av meg om morran. Garantert soveposer under øyne, kineser øyne, håret i alle retninger og det er såpe på tannbørsten. Damn.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 20:52 Privat melding

@ Flux ved ikke om den sidst var rettet mod min kommentar, men hvis den var, så har jeg forklaret mig forkert, da jeg ikke har noget problem med, at en pige har sex, som hun har lyst til, men der er forskel på et one night stand og en intention om et evt. forhold og for mig, af en eller anden uforklarlig årsag, så ødelægger det den illusion, hvis hun vil ha sex med mig på første date:)

Det har vel et eller andet med, at det gerne må føles specielt og ikke som et one night stand, hvis det giver nogen mening? :D

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 29 juni 2013 20:56

@pinnemand: Nei, den var ikke rettet mot deg, men mot tante sofie sitt innlegg 20:43

Ja, jeg ville vært skeptisk til en date hvor det virka som dama la opp til et "one night stand". At man derimot møtes for et par øl, og stemningen gjør at man ender opp i senga, så er jo det bare kos :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 29 juni 2013 22:19

Da burde dere dra på date med meg, for jeg ønsker bare å snakke på førstedate.
Om det er ute eller hjemme hos dere er det samme, men nåde dere om dere prøver å få av meg buksa allerede på første daten.
Da ser dere meg IKKE igjen for å si det sånn. :P

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 22:24 Privat melding

@powpowgutt

*brofist* Enig.

Med mindre hun er drømmedama for meg, og jeg er drømmemannen hennes, og alt klaffer, og vi faktisk passer sammen 110% og kommer til å ha et stort slott og mange barn sammen. Da er sex første date greit :P Hurra for happy endings (pun intended).

Skjult ID med pseudonym kenny lø. 29 juni 2013 22:31

vanlig å kysse når en tar avskjed etter første date? sjelden det skjer for meg.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 juni 2013 22:32 Privat melding

Mnja. Tror ikke det. Too soon.

(mann 44 år fra Buskerud) lø. 29 juni 2013 22:36 Privat melding

TS: Må vel egentlig være like greit at videre kontakt stoppes når dere ikke er enige om premissene allerede fra dag èn?

:)

Skjult ID med pseudonym smylfz sø. 30 juni 2013 07:26

@RPierce: No bullshit her.. Skal nevnes at jeg hadde stått opp, tisset, vasket ansiktet, satt på kaffe og tatt på meg noe leppegreier fordi jeg var så tørr, så dette er meg 5 min våken, kanskje jeg skal skrive det i profilen min? Uforskammet våken om morgenen? ;-)

Skjult ID med pseudonym smylfz sø. 30 juni 2013 07:27

@Flux, myyyye bedre form!! :-)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 10:13 Privat melding

Jeg forventer ikke sex på første date og ser ikke nødvendigvis på det som noen bonus heller. Jeg er generelt mer glad i å ha sex med en person flere ganger enn stadig nye sexpartnere. Finnes jo ingen fasit. Hvis du ikke ønsker nye sexpartnere hele tiden og stadig går på date med noen som forventer sex på første date, må du se litt på hvordan du velger ut datene dine.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 13:13 Privat melding

@Smylfz, jesusFchrist, uforskammet er er en underdrivelse :D

GREIT. Jeg skal se om ikke jeg skal snappe opp et bilde i morgen når jeg skal på jobb. Og jeg sover utrolig dårlig natta søn->man, så DET....BLIR...BRA. :D

Skjult ID med pseudonym søker sø. 30 juni 2013 15:33

Det er vel ikke noe generelt svar som gjelder alle menn, vi er forskjellige.

Noen damer som har en del tilfeldig sex har fått det for seg at de skal ha sex på første date hvis det bare skal være tilfeldig sex, men hvis det er kjærestemateriale så må han vente. Denne tankegangen er fullstendig turn-off for meg, jeg forsvinner øyeblikkelig.

Bortsett fra det så er det uten betydning. Jeg vil ha sex på første date og ser det bare som positivt hvis det skjer. Men blir jeg avvist så er ikke det noe som får betydning, da prøver jeg igjen på andre date, blir avvist og prøver igjen på tredje date. Å prøve seg for så å bli avvist er helt naturlig, da viser mannen at han er klar og så kan hun avgjøre når hun er klar. At en mann ønsker sex på første date betyr ikke at han bare er ute etter en ting, men om han ikke tåler å bli avvist så bør alarmklokkene ringe.