Alle innlegg Sukkerforum

nettdating

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:22 Privat melding

Er det fler en meg som føler at nettdating kanskje ikke var noe for dem ? føler at det er et enormt press, man skal være så perfekt, men lurer på om de som ønsker disse perfekte menneskene er så perfekte selv, jeg er i alle fall ikke perfekt hehe. Lista er lang over hva man ønsker i en partner, merker at jeg blir helt matt og tenker at her strekker jeg absolutt ikke til. Nei, kanskje bedre å tilfeldig møte noen i det "virkelige" liv og falle pladask, da er det for sent å sette opp en ønskeliste over hvordan partneren bør være og se ut , hehe :) Ok dette gjelder ikke alle, men føler at det er veldig mange. Å ikke noe galt med å ha ønsker om hvordan partneren skal være, det er bare at når det blir skrevet ned slik er det avskrekkende for meg og derfor tenker jeg at nettdating kanskje ikke passer for alle.

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:32 Privat melding

Godt å få ut litt frustrasjon før sengetid ;)

Skjult ID ma. 1 juli 2013 01:33

Enig. Har til gode å treffe noen på nett jeg har falt virkelig for..

Tror trikset er å ikke ta det for alvorlig, og iallefall ikke føl deg truet. Du er garantert god nok som du er. Hvis noen ikke mener det, driiiiiiit i dem. Vi er jo på jakt etter en som liker oss:) De andre kan bare gå å legge seg:)

Jeg har mest fokus på det faktiske livet, og så er sukker ett spennende supplement.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ma. 1 juli 2013 01:33 Privat melding

Det kom pyseknappen på igjen gitt;)

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:41 Privat melding

hehe I4I hvis det var meg du siktet til med pyseknappen så har du helt rett. Normalt er jeg veldig utadvendt men trekker meg veldig tilbake her på nett, men så har jeg heller ingen hast, ja jeg ønsker en kjæreste men jeg må føle at det blir riktig for meg. Alle kan ikke være pågående og det er absolutt ikke jeg typen til, selv om det ikke hadde vært så dumt enkelte ganger.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ma. 1 juli 2013 01:42 Privat melding

Nei nei nei:) jeg havnet under pseudonym først;)

(mann 25 år fra Vest-Agder) ma. 1 juli 2013 01:42 Privat melding

Etter å vært her i et halvt år, sitter jeg foreløpig igjen med et inntrykk av å ikke ha fått brukt potensialet som er her inne. Muligens det kan ha noe å gjøre med min unge alder. Kvinnene som er 'seriøse' (ut ifra hva jeg har erfart) er de som er 25 og eldre, og da er jeg for ung. Livet skal nå allikevel ikke være lett :-P

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:43 Privat melding

hahahaha ok ;)

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:44 Privat melding

Men jeg er helt enig med deg I4I, takk :)

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:47 Privat melding

@kasiba: håper du finner noen, det vil alltid være noen som er seriøse, selv i så ung alder som du er :) Men som sant, skal ikke være lett :)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 01:48 Privat melding

Føler det litt sånn jeg også. Men er uansett litt spennende med nettdating, selv om det blir noen treff med litt "skivebom". Så har jeg fått noen få gode venninner ut av det da, hyggelig det og.

Skjult ID med pseudonym kåre ma. 1 juli 2013 01:52

Oioioi, pass deg for pyseknappen, tøffe @I4I.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ma. 1 juli 2013 01:55 Privat melding

Gjør det;) Takk som passer på zzzzz

Skjult ID med pseudonym MaB75 ma. 1 juli 2013 02:38

Jeg føler at nettdating ikke er for meg:)) det blir ingen automatisk fornyelse for meg 23. Juli:) men sukker er god underholdning og avhengighetsskapende så det blir nok rart å slutte...

Ute i den virkelige verden er det mye lettere å treffe menn:)) og jeg tror også at de fleste av oss gjør seg bedre i en mer naturlig setting...

(mann 51 år fra Oslo) ma. 1 juli 2013 03:02 Privat melding

Synes det er kjempegøy, jeg.

Men det er klart, for de som ikke er perfekte er det kanskje annerledes....

Skjult ID med pseudonym kåre ma. 1 juli 2013 06:01

Blir fantastisk å slippe å se enkelte kvinnelige forumister fremover.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 juli 2013 06:05

Enig i at det er mye krav ja, krav man normalt sett ikke henger seg opp i der irl. Da blir man jo sakte men sikkert kjent med personen, men attraksjonen merker man jo om er der med en gang. Her er det omvendt, du blir først kjent med personen, deretter møtes dere og ser om det er en attraksjon der.. Ikke rart det kan føles litt feil :)

Klart det er mulig å møte noen via nettet og gjort det før jeg og blitt forhold av det men føler det skal mye mere til å si ja til å date en fyr jeg møter feks herfra enn det er å si ja til å date en jeg har gidd nr til som jeg har møtt på byen, via venner, på toget, butikken etc etc..

skal ikke være enkelt det her, merker at det er stor forskjell nå som jeg er eldre og mer erfaren når det gjelder forhold, skal mye mere til før det blir noe seriøst og merker og at jeg ofte tenker som så at jeg har det veldig godt aleine og. Gidder liksom ikke engasjere meg, og det er vell ikke så positivt i utganspunktet, Nå har det kommet til det punket at den siste setningen der gjelder både menn jeg møter irl og menn jeg skravler med her osv..

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 1 juli 2013 09:27

Jeg tror mange venter for lenge med å treffes, det kan skape en illusjon om hvordan den andre er, som ikke stemmer veldig godt med virkeligheten. Det er kanskje derfor det blir skivebom når enkelte møtes. Men nye venner er alltids hyggelig da.

Sukker, og andre sider, er en fin arena for å treffe folk du ellers ikke hadde kommet til å treffe. Ta det for det det er...

Jeg forstår ikke hvorfor folk setter opp lange lister med krav og forventninger om hvordan den andre skal være. Det er iallefall lett å lese det som om det er "absolutte krav" de har, om jeg da bommer litt på et par av kravene så gidder jeg ikke engang å sende melding til vedkommende.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 1 juli 2013 10:56 Privat melding

Nope, for meg så har nettdating vært fenomenalt!! :D

Men når man har vært en stille, sjenert, feig jævel som nærmest ikke hadde hatt noe med kvinner å gjøre, til å faktisk kunne snakke, bli kjent og møte de jeg finner interessante, ja da sier det seg selv at det bare blir positivt!! :)

Men jeg har lært at det ikke fungerer å være altfor "seriøst", da brant jeg meg veeeeeldig ofte med jenter her inne og endte opp med å føle meg brukt. Så nå tenker jeg mer at jeg snakker og møter jenter fordi det er gøy å bli kjent med nye jenter, for da blir jeg kjent med meg selv! Da blir det win win situasjon, særlig hvis det blir klaff! ;) Og gjør det ikke det så har jeg kanskje fått en ny venn, så egentlig win-win der og!

Tror innstilling og perspektiv har mye å si da... :P

Skjult ID med pseudonym Ka farsken ma. 1 juli 2013 12:05

Det finnes da nok av eksempler på at nettdating fungerer. Jeg fant 2 av mine x'er på datesider, det var ikke nettets feil at de tok slutt, + en rekke dater som ikke ble noe mere utav. Og disse var fine erfaringer, og et par endte også opp som veldig gode veninner :-)

Så spørsmålet er hvordan kommunikasjonen flyter, hvor kjapt en møtes og hvilke forventninger en har til møtet. Og sikkert en del andre ting og som jeg ikke har nevnt her :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 1 juli 2013 12:44

Skal lite til for at jeg faller pladask. Men for at noen skal falle pladask for meg, ja da må jeg ha flaks. Type førstegevinst i Eurojackpot flaks. :P

(mann 33 år fra Oslo) ma. 1 juli 2013 12:46 Privat melding

@powpowgutt MARRY ME

Skjult ID med pseudonym j22 ma. 1 juli 2013 12:53

Du har mange kriterier til en dame @RPierce, til å se ut som en vanlig bygdetulling selv..:p

(mann 33 år fra Oslo) ma. 1 juli 2013 13:32 Privat melding

Hvis meg mine "mange kriterier til en dame" og forklar utdypende hvorfor jeg ser ut som en vanlig bygdetulling. Nysgjerrig.

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 19:07 Privat melding

Godt å se at nettdating passer for noen :)

(mann 36 år fra Rogaland) ma. 1 juli 2013 19:14 Privat melding

@RPierce: Er nok en combo av at du er i naturen, samt har på deg en grønn genser vil jeg tro. Jeg tror jeg ville sagt friluftsmann enn bygdetulling, he (er selv bygdetulling, bare å ta det som ett kompliment).

@Linheia: Folk rundt meg har sagt jeg burde forsøke nettdating da det i RL ikke alltid har gått etter planen. Ingenting å tape right? For min del er det bare å ikke eksludere muligheter, har bekjente som selv har truffet folk over nett, men da ikke en "datingside", og det fungerer ypperlig.

Tar det selv litt sånnt bakoverlent, viktigste er bare å ikke stresse iallefall, om det er RL eller på nett. Som rasec sier, om en så bare får en venn, så burde det vært win-win

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 1 juli 2013 19:17

Passer og passer Fru Blom... Sannheten er vel at jeg ikke har så mye annet valg enn nettdating... :P

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 19:27 Privat melding

hehe powergutt det er vel bare å stikke en tur på byen ?

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 19:32 Privat melding

jsp: jeg har selv hatt ett langvarig forhold til en jeg traff på nett, men det var ikke nettdating, bare en tilfeldighet hehe men man vet aldri hvor man vil treffe den rette, RL eller nett. Personlig håper jeg at jeg skal få litt mer tid til å treffe noen i RL :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 1 juli 2013 19:36

Bare å stikke en tur på byen? Morsomt... :P
For det første så bor jeg ikke i byen og det er et stykke til nærmeste by det er verdt å dra ut i.
For det andre så jobber jeg helger.
For det tredje er jeg verdens dårligste sjekker. Kunne ikke sjekka opp ei dame om hun så hadde sjekket opp meg først. :P
For det fjerde og siste så har jeg et utseendet som blir lett oversett og ignorert på byen, så det er ganske meningsløst å kaste bort masse tid på det.

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 20:05 Privat melding

huff powpowgutt....nei det høres ut som du får holde deg til nettdating :P men skal innrømme jeg føler masse med hva du skriver, jeg holder meg selv lagnt unna byen, men det er fordi jeg ble dopa sist gang jeg gikk ut, takk å lov jeg drikker svært lite og merket det med en gang og kom meg hjem, men det frister ikke å gå ut igjen.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 20:11 Privat melding

Altså, om jeg skal vente til jeg blir snill og pen og slank og smart med å finne meg en mann, da er det bare å gi opp.
Nei, jeg får finne en type som syns jeg er bra nok slik jeg er.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 21:52 Privat melding

På nettdating har jeg møtt 2 jenter jeg falt pladask for. Hu ene er X hu andre ville ikke ha meg ...

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 1 juli 2013 21:56 Privat melding

lillah: du har helt rett :)