Alle innlegg Sukkerforum

Utenlandske menn = Bare morro, ikke noe seriøse greier! Yupp, sånn er den nakne sannhet!

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 30 juli 2007 15:19

Fin tittel? Vel, sarkasmen gjennomsyrer den fra min side.
Var veldig i tvil om jeg skulle gidde å skrive dette: men shoot; here goes nothing.

Var innom en profil her om dagen, hvor jeg så en jente som var en del eldre; men som så ut som om hun kunne ha vært 20-25 år. Måtte bare kommentere det med en post(ganske nøytral, men positiv kommentar av av den ikke-slibrige typen).... En stund senere kommer følgende svar tilbake:

"At du er ute å sjekker på norske jenter synes jeg er utrolig: Du har vel neppe tenkt til å gifte deg med en? Skal bare ha det litt morro... vel jeg er i hvert fall ikke interessert."

Svarte med følgende:
"For en tilbakemelding?! Hvordan kan du som bør ha såpass mye erfaring fra samfunnet la enkeltindivider stemple andre normale personer? Det utsagnet der er rett og slett trangsynt og jeg håper du i fremtiden lærer at det ikke stemmer.

Jeg har ALDRI opplevd noen form for diskriminering eller rasisme før nå, så takk for å ha opplyst meg om jeg selv ikke jeg unngår slike ting. Ha en fortsatt fin kveld. "

Godt mulig det er mange her inne som deler det synet vedkommende har; men jeg synes det var hårreisende at hun presterte å si noe slikt til meg! Spesielt hvis du leser profilen min og ser at de verdier jeg står inne med fint kommer frem av måten jeg skriver på, og det jeg skriver om meg selv.

Rene flame-post kan dere spare diskusjonen. Og det faktum at det faktisk er mange utenlandske menn som bare er ute for å ha det litt morro; det er også noe som vi liker gjerne kan konstantere er sant; men herregud da; går man da automatisk ut fra at alle er det?

Skjult ID med pseudonym Carpe diem ti. 31 juli 2007 00:13

Synes det er fint du gidder skrive om denne opplevelsen. Svaret fra "damen" sier mye om hennes (manglende) egenskaper. Er selv "godt moden" kvinne og vil ikke påberope meg å være fri for fordommer (jeg ikke har blitt stilt til veggs med?), men synes uansett , ev. dårlige erfaringer eller tillærte holdninger, at man kan spare seg for å svare på en slik måte.

Med litt erfaring (eller også romslighet) kan man skille mellom slibrigheter og et kompliment.

Det er nå en gang slik at denne typen kontaktarena også tiltrekker seg en rekke kikkere og useriøse individer: av BEGGE kjønn, men det finner man på alle arenaer. Å tillegge en person disse egenskapene på bakgrunn av ev. hudfarge blir for meg helt meningsløst og å gi uttrykk for det blir helt "smakløst" og også unødvendig.

Ærlighet er en dyd, men det kan være hensiktsmessig å tenke over motivet for å være ærlig - noe å tenke på?

Velger likevel å tro at de fleste som velger å bruke tid "i dette rommet" innerst inne ønsker å finne sin helt spesielle venn, kjæreste og elsker(inne) i en og samme person.

Enig med mrMalpin: Ikke gi opp!!!

Skjult ID ti. 31 juli 2007 03:09

Det var da også en måte å svare på et kompliment. Takk heter det damen.

Vil bare få sagt at det var et veldig bra svar du sendte henne og flott av deg å skrive om det. Må innrømme at sånt sjokkerer meg. Mener respekt for enkeltindividet er veldig viktig og trangsynthet og fordommer av sånt slag gjør meg sinna.

Tror du vet at hun er i mindretall og håper du ikke slutter å gi komplimenter. De fleste vet å sette pris på dem.