Alle innlegg Sukkerforum

Hva menwer dere?

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 15:48 Privat melding

Nå er jeg lei av useriøse forslag fra useriøse menn som kommer med sextilbud. Ser jeg virkelig så naiv ut at jeg vil godta slikt? Jeg blir faktisk sint, og jeg er ikke kjent for å legge fingrene i mellom når jeg blir sint. Jeg er her inne for å forhåpentlig finne en å dele livet med, og så er det stort sett useriøse forespørsler?? Hvor i alle dager blir det av de seriøse mennene her inne?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 juli 2013 15:49 Privat melding

Det er virkelig ikke vanskeligere enn å rapportere profilen som ufin og falsk. Fortsetter meldingene = rapporter til support@sukker.no

Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 2 juli 2013 15:50

Du ser ikke naiv ut i hele tatt men man kan dessverre ikke se sånt på bilder her.

Skjult ID med pseudonym appelsiiin ti. 2 juli 2013 15:51

Burde det være nødvendig å måtte rapportere folk da? Hva med litt normal folkeskikk?

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 16:02 Privat melding

Jeg har rapotert de ufine jeg har fått, og nei, det burde ikke være nødvendig å raportere folk, men noen ganger er det ikke noe annet du kan gjøre. Får du nok slike hendvendelser, blir du lei og det er der du har meg nå. Jeg er ikke snauere enn at jeg avslutter samtalen og gir en oppstrammer av ett eller annet slag, men siden jeg melte meg inn her, har ca 90% av meldingene jeg har fått hvert enten falske eller ufine. Jeg blokker ikke for morroskyld eller raporterer for morro skyld. Jeg gjør det for at andre skal slippe å oppleve det samme. Det er lite hyggelig og utrolig provoserende.

Skjult ID med pseudonym ACE ti. 2 juli 2013 16:05

Selv om du misliker forslagene betyr ikke det at meldingene er useriøse.
De som sender forespørslene kan være like seriøse som deg, selv om dere ikke søker det samme.

Skjult ID med pseudonym koko ti. 2 juli 2013 16:07

Pussig det der. 90% av menn ville likt å vært i den situasjonen.

Kanskje du skal si klart i fra om hva du mener om slik oppførsel i profilen din?

Skjult ID med pseudonym appelsiiin ti. 2 juli 2013 16:10

Det var ikke deg jeg mente @Tigrl, men de som sender slike meldinger :) skjønner godt hva du mener. Og har nå selv kommet i en sånn fase der jeg egentlig ikke gidder å jakte så mye (er så mange rare), slapper heller av og venter til den rette finner meg ;) lykke til!

Skjult ID med pseudonym happydame ti. 2 juli 2013 16:20

Det sier ingenting om deg, annet enn at du er tiltrekkende nok til at de vurderer deg til å både sende meldinger til, og å ha sex med. At de ikke ønsker mer enn sex, er deres mangel ifht til deg, og ikke en mangel du har.

Ikke ta det personlig. Selv om det kan føles slik. :)
De ser ikke hele deg her inne.

Mitt inntrykk er at det kan være en større andel slike meldinger, om en har satt at man ikke er ute etter langvarig forhold, eller har satt seg som at man er ute etter en flørt, på de stedene en kan huke av dette.

Uansett vil det alltid være mest meldinger fra de som er mest frempå med overfladiske ønsker. De sender jo til så mange flere. :) Ta det som et kompliment at du i det hele tatt får mange meldinger. Det er det mange jenter også, som ikke får.

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 16:28 Privat melding

Takker for gode forslag, og vet apesiin at det ikke var meg du mente. Er nok litt frustrert over situasjonen selv også, og forstår deg godt. Det er mye rart her inne, men dette er ikke føste dating siden jeg er inne på, og får lignende tilbud. Spørsmålet måtte bare luftes.
Det å sette det i profilen min, er også en tanke som har slått meg koko. Men har ikke helt bestemt meg for om det er noe som kan gjøre meg mindre atraktiv på markedet eller ikke. Derfor jeg ikke har gjort dette enda. Hehehe. 90% av mennene? Sikkert mange vkinner også, men jeg er ikke der. Det står i min profil at jeg ønsker en livsparner. De som spør meg, får klart vite at jeg først søker ett vennskap som kan bygges vidre på. Jeg har blitt for gammel for ett for meg useriøst forhold baser på sex, og har kysset alt for mange frosker uten å finne drømmeprinsen. Men det er kanskje det jeg burde skrive i profilen min.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 juli 2013 16:40 Privat melding

Altså, min mening hva enn nå den er verdt, så er ikke Sukker det rette stedet for sex. Eller? Jeg mener, det finnes jo dedikerte sider for ONS / random hookups.

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 16:49 Privat melding

Det er jeg helt enig i.:) Der har du også grunnen til at jeg definerer slike henvendelser som useriøse, og flyr i flint, RPierce.:)

Skjult ID med pseudonym :-) ti. 2 juli 2013 16:53

@Tigri

sett det i profilteksten din, klart og tydelig med litt luft over og under, så begrenser det seg kanskje noe.

Nei det er ikke bare useriøse menn her, men det er det å finne hverandre som er utfordringen :-)

Og vår utfordring: få dere til å gidde og lese en seriøs melding, etter alle de slibrige ekle dere får

(mann 42 år fra Vest-Agder) ti. 2 juli 2013 16:54 Privat melding

Ikke noe godt tegn, når froskene vil ha sex med deg :) Du får grille deg noen froskelår, og kose deg med tilbudene som kommer, for det er hverfall liv i profilen din, og en dag, så kommer den kjærligheten du søker som lyn fra klar himmel ;)

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 16:58 Privat melding

Ikke sant? Har nå satt det i profilen min, så får vi se hva som skjer.;) Uansett så er det en ting jeg er nøye på, og det er å lese alle meldinger og gi svar til så godt som alle, med mindre det lyser useriøst. Da er det ikke alltid jeg gidder å svare.
Men du har rett. Det blir en utfordring for begge parter.:)

Skjult ID med pseudonym Player ti. 2 juli 2013 17:01

Ro deg ned, TS. Det er nok av damer her som biter på tvilsomme invitasjoner rett som det er, så der det er tilbud vil det alltid være en etterspørsel. Altså kan du heller være sint på dine lause medsøstre. Og ingen kan klandres for å prøve seg.

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 2 juli 2013 17:16 Privat melding

Jo, det kan de faktisk, Player. Det finnes nok andre sexsider de kan gå inn på. At noen av mine medsøstre biter på slikt, det er deres preferangse. Men det er heller ikke ensbetydende med at vi alle ønsker slike ting. Det er noe som heter folkeskikk, og det er noe som heter rett plass og rett tid. Jeg ser sukker som en seriøsdating side og ikke ett sted for å få seg en onenigthstand.