Alle innlegg Sukkerforum

svarer ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 3 juli 2013 13:50

Hei. Hva mener dere om dette?

Ofte når jeg sender en melding til jenter her inne får jeg aldri svar. Enten leser hu ikke meldingen eller så svarer hu ikke.
Jeg prøver å legge litt sjel i å skrive første melding, leser på profilen hennes og finner en felles interesse, spørr litt om interesser og om hun har det bra. Ikke kompliment på utseende eller på noen måte slibrig. Prøver å vise at jeg er interessert i å vite litt mer om hu.
Hender jeg får et svar, men hører ikke mer fra dem etter det.

Vel. jeg svarer alltid på første melding og om jeg ikke er interessert sier jeg det på en høflig måte.

smålig kjedelig å bli latt hengende.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 3 juli 2013 13:56

That's life on Sukker.

Ikke noe du kan gjøre noe med. Må bare fortsette å ta kontakt med damer. Så en dag, plutselig, så får du svar, som starter en samtale som leder til et treff, som fører til sex, som gir flere treff og vips så er dere kjærester!

Bare ikke gi opp slik som jeg har gjort. ;)

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 3 juli 2013 14:07

Det finnes damer med svargaranti her.

Skjult ID med pseudonym Artigkar on. 3 juli 2013 14:15

1. Hun får mange meldinger, og er lei av å svare de som er uaktuelle. Og plutselig er meldingen din på side2.
2. Hun skriver med en eller nok personer og bryr seg ikke om å svare andre.
3. Hun er bitch og bare leker seg
4. Hun er mann.
5. Hun er way out of your league.

For å få svar og ofte positivt svar så må man treffe de når de har en "åpning" fokuset deres er ikke rettet mot en (eller flere) spesielle og hun har startet jakten på nytt.

1. Å få svar er ikke en menneskerett, deal with it.
2. Å ikke få svar er også et svar. Du når ikke opp. Gå videre.

Etter en stund blir du hardhudet som oss andre, og begynner å drikke.... og skaffer en katt...

Men ikke la livet på sukker og lignende sider ta knekken på deg, dette er en alternativ virkelighet uten rot i den virkelige virkeligheten. Detaljer du normalt driter i når du møter et menneske i virkeligheten er nok til å velte lasset om og om igjen her inne.

Så til slutt. De som du ikke får svar fra er uviktige i ditt liv, de du får svar fra derimot - ha mer fokus på det, enn at du ikke får svar. No hard feelings, sånn er dette "spillet" - det er viktig å ikke ta det som noe annet en en ekstra fiskekrok i det store havet.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym målfrid on. 3 juli 2013 15:26

Artigkar er veldig bra:)

Skjult ID med pseudonym rattatoill on. 3 juli 2013 15:49

Hahaha. @Artigkar.
Jeg er så fucked.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 16:17 Privat melding

@artigkar

Nailed it. Rydda vekk whisky flaska(flaskene egentlig) for en uke siden og begynte å trene styrke heller :)

http://youtu.be/5YsGJz3j4os?t=1m19s

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 16:18 Privat melding

Prøv med litt godteri i profilen.

Alle damer liker godteri.

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 3 juli 2013 16:30

Takk for tipset. Nå skrev jeg at det er plenty med godteri i skapet på kjøkkenet. Mvahahaha!

Skjult ID med pseudonym megabit on. 3 juli 2013 17:26

Vi kan rotte oss sammen, og ikke sende jentene meldinger eller svar mer....så kan de sitte der alene i helsestudioet eller på fjelltoppen.... IT`S PAYBACK TIME!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym colt84 on. 3 juli 2013 17:33

Sukker virker mer som ett galleri med fine damer og ikke datingside som de reklamerer med:p

Skjult ID med pseudonym målfrid on. 3 juli 2013 17:34

Haha, er det virkelig noen menn som ikke trener i studio eller løper opp og ned fjelltopper? Da er det enda håp for meg.
Er ikke bare damer som ikke svarer btw, og jeg sikter ikke altfor høyt.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 18:20 Privat melding

"I wanna know your name-name-name-name-name-name" Unz unz unz unz

\o>
<o/
<o>
\o/

#sixpackabspose

Skjult ID on. 3 juli 2013 18:57

TS, du skriver til damer som er for fine for deg.

Sukker er ikke et godtebutikk, sånn trass i navnet. Damer du ikke har sjangs på i det virkelige livet, de ha du ikke sjangs på her heller. Faktisk har du dårligere sjangs her, siden det kun er utseende ditt som teller.

Ta deg en reality check og sikt lavere.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 19:04 Privat melding

Jeg synes hele "for fin for deg/meg" konseptet er blåst opp ut av proporsjoner og er nesten kunstig fremstilt.

Det fines "fine damer" og det finnes "fine damer og de vet det selv". Tar jeg feil hvis jeg sier at de som sier at noen er for fine for dem mener egentlig kategori #2?

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 19:04 Privat melding

Problemet er selvsagt at alle menn opplever å bli dumpa her av damer som man selv dumper IRL. Dels pga av skjevheten i kjønnsrollene (menn aktive - kvinner passive) som gir overload i postkassene, og dels fordi damene får blåst egoene sine til himmels. Det er ikke få ganger at damer har brukt innbokser som dokumentasjon på at de er attraktive, noe som bare er trist den dagen et hverdagstryne må parere et vellykket profilbilde....

Skjult ID med pseudonym . on. 3 juli 2013 19:22

Jeg som dame får da heller ikke svar fra de få menn jeg skriver førstemld til, og jeg ser ganske normal ut.

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 19:25 Privat melding

Svarløs fra de få er vel til å leve med. Fra de alle, et knepp verre.

(mann 48 år fra Akershus) on. 3 juli 2013 19:36 Privat melding

Hvis ei jente ikke gidder å svare deg så er hun rett og slett bare ikke interessert i deg. Og hva skal du med ei jente som ikke er interessert i deg???
Jenter som ikke gidder å vise interesse gir jeg faan i, det er ikke dem jeg er ute etter i utgangspunktet heller. Skal jeg ha ei jente, så er det ei som er interessert i meg, og ergo vil hun prate med meg.
Simple as hell... :-)

Skjult ID on. 3 juli 2013 20:01

Hu? Når en som skriver nynorsk bruker 'ho' høres det helt ok ut. ''Hu' høres respektløst ut for min del, at du ikke gidder å slenge på en n på slutten. Ikke noen annen dialekt hos deg, så hvorfor ikke 'hun'? Ellers er det så mange årsaker, den mest opplagte at du bommer på en dealbreaker hos henne (feil bosted, alder, høyde, har/har ikke barn, kjip melding og utseende er ofte det)

Skjult ID med pseudonym Krevende on. 3 juli 2013 21:26

@TS

(Skjult ID ) - on. 3 juli 20:01 har et veldig godt poeng - hvis du i meldingene dine bruker tilsvarende "sløv" måte å uttrykke deg på, så er det kanskje ikke så rart at du ikke får svar? Må for øvrig også innrømme at får jeg en melding som inneholder "har du det bra" eller lignende, så skal avsenderen ha en utrolig bra profil for at jeg orker svare. Ser at en her insinuerer at det bare er utseendet som teller, det blir vel litt for generaliserende, for meg hadde det ikke hjulpet noe om du er verdens flotteste utseendemessig hvis profilen din er full av skrivefeil og du virker som en av saueflokken (dvs spiller golf, flyr rundt i skog, mark og fjell (enten det er til fots eller på ski) o.l.), og har en kravspeck hva gjelder "drømmepartner" som virker totalt urealistisk.

Jeg synes @Artigkar har skrevet et utrolig bra innlegg - spesielt poenget med "5. Hun er way out of your league." Jeg er temmelig lei av alle meldinger fra menn som utvilsomt burde ha forstått at jeg er way out of their league. Sier ikke at det nødvendigvis gjelder deg i forhold til de jentene du skriver til, men kanskje verdt å tenke igjennom for noen og enhver (uansett kjønn) ;-) Det er tross alt slik at de fleste av oss her på sukker bare har 24 timer i døgnet, hvorav noen må brukes på søvn, en del fler på jobb og tid går også med til andre ting - tiden er dyrebar, mao nedprioriterer det å svare menn som er uaktuelle og selv burde forstått det - at sånne sender meg melding samt forvente svar synes jeg nesten vitner om veldig liten respekt for min tid.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 3 juli 2013 21:42

@TS: Hun svarer deg, det går bare litt tid før du forstår at du har fått svaret. I klartekst er svaret: "Nice try, goodbye!".

Dersom du syns dette er for dårlig og ønsker deg et mer utfyllende svar så kan du skylde på dine medbrødre som ikke er i stand til å ta et avslag med godt humør, men mener at de da har rett til å komme med sure oppstøt. Alternativt mener de at alle svar er positive og gir seg ikke selv om de faktisk fikk et blankt avslag.

I sum er det slik at det er vi selv som lærer damene til at det å la være å svare er den beste måten å bli kvitt en uønsket beiler på, uansett hvor velartikulert han måtte være.

Skjult ID med pseudonym Einstein on. 3 juli 2013 23:19

Sannsynligvis det kvalmeste jeg har lest på dette forumet:

"at sånne sender meg melding samt forvente svar synes jeg nesten vitner om veldig liten respekt for min tid."

Skjult ID on. 3 juli 2013 23:28

Det er ikke en menneskerett å få svar på sukker! Når skal folk innse det, egentlig? Jeg svarer de som virker interessante, på en eller annen måte. De som ikke pirrer nysgjerrigheten min på noe som helst vis, vel, de gidder jeg ikke svare.

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 23:30 Privat melding

Tenkte det samme, men lot være å kommentere.Snakk om å være blåst.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 23:34 Privat melding

+1 på den, Einstein. Men med så mange mennesker på ett sted, så må man nesten forvente det...sånn, rent statistikkmessig.

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 3 juli 2013 23:34 Privat melding

At det ikke er en menneskerett å få svar er det vel ingen som hevder, men for min del vitner det om mangel på folkeskikk, derav er det ikke bare jeg som er uinteressant for de som ikke svarer, men mister også interesse for de...

Forøvrig enig med @Einstein!

Skjult ID med pseudonym Krevende on. 3 juli 2013 23:39

Vel, @Einstein, as if I care ;-)) Hvis utsagnet mitt, vel og merke lest i sin helhet (dvs gjengitt fullstendig i motsetning til hva du gjør, derav journalistantydningn), leder til langt færre meldinger i innboksen min fra helt uaktuelle kandidater, så blir jeg virkelig glad ;-)) Et godt råd på veien - sett pseudonymet ditt i hermetegn du - vel, uansett ingen fare for at du forveksles med den virkelige Albert ;-))))

Skjult ID med pseudonym påutkikk1 on. 3 juli 2013 23:42

@Krevende: Å skrive åpent her ville muligens hjelpe...? Bare en tanke...

Skjult ID med pseudonym Einstein on. 3 juli 2013 23:49

@ (Skjult ID ) - on. 3 juli 23:28

At du ikke gidder å svare er helt greit. Det er en menneskerett. Ingen kan FORVENTE å få svar. Helt enig med deg så langt.

Å mene at folk du ikke fatter interesse for burde skjønne at de misbruker tiden din... det er det kvalme her.

Jeg synes du burde skrive det i profilen din. " Ikke kast bort tiden min med å skrive til meg om jeg er way out of your league, og det gjelder de aller fleste her."

Så er det ikke en eneste normal person som har lyst å skrive til deg, uansett hvor fysisk attraktiv du er. Personligheten din er nemlig ikke spesielt tiltalende.

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 juli 2013 23:51 Privat melding

Krevende,
utsagnet ditt viser først og fremst at du har et menneskesyn som ikke står til bestått. Stakkars den jævelen som får jobben med å skru den galskapen på plass.

Skjult ID med pseudonym Krevende on. 3 juli 2013 23:55

@påutkikk1 - neppe - stort sett bare de samme som går igjen her på forumet, så kost-nytte-messig er ikke det særlig aktuelt ;-)

Skjult ID on. 3 juli 2013 23:58

@ Einstein
Tror du forvekslet meg med "krevende" der. Jeg skrev ingenting om at de misbrukte tiden min, de kan jo ikke vite hva jeg blir nysgjerrig på og ikke. Jeg skrev bare at folk som ikke pirrer nysgjerrigheten min på noe vis, de gidder jeg ikke svare. Det har ingen hensikt for verken meg eller dem. Noen blir nemlig forbanna over en avvisning og begynner å terrorisere, det er ikke kult.

Skjult ID med pseudonym rattatoill to. 4 juli 2013 00:02

(Skjult ID med pseudonym Krevende) - on. 3 juli 21:26
"at sånne sender meg melding samt forvente svar synes jeg nesten vitner om veldig liten respekt for min tid."

Hadde du sagt noe sånt til meg eller til noen jeg kjenner om meg etter et fremstøt fra meg så kunne du ha sett bra ut som du aldri skulle tro var mulig. Du sier bare en ting med et sånt utsagn..
JEG(jeg som i meg, rattatoill) er for bra for DEG!
God bedring:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 4 juli 2013 00:04

Men jeg skjønner hvilke damer jeg bare ville misbrukt tiden til om jeg sendte henne en melding.
Kan jo ikke så vanskelig hvis selv jeg klarer det.. :P

Skjult ID med pseudonym Einstein to. 4 juli 2013 00:12

(Skjult ID ) - on. 3 juli 23:58

Sorry. Det var ikke til deg.

Skjult ID med pseudonym Krevende to. 4 juli 2013 00:17

Ja, ja,@Fettberget - kanskje du skulle prøve noen dager i mine sko før du uttaler deg? På den annen side, du har sikkert all verdens tid og er sikkert interessert i alt, bare det puster, så det hadde vel egentlig blitt et relativt ubrukelig eksperiment? Fra spøk til revolver, hvis du skulle være ærlig, hadde du satt pris på et titalls meldinger hver eneste dag fra noen av det annet kjønn som når du tar en titt på profilen deres viser seg å være fullstendig uaktuelle, og ikke bare det, de eier tydeligvis ikke nok intelligens til å forstå at du aldri kunne vurdere dem engang? Mener du seriøst at jeg skal bruke min dyrebare fritid på å svare på meldinger fra slike (som jeg kan bli nødt til å bruke litt tid på fordi jeg ikke har lyst til å ødelegge vedkommendes selvtillit ...).

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 4 juli 2013 00:18

Om noen mener at dere tid er for dyrebar så er jo det helt opp til hver enkelt å vurdere. At noen burde skjønne at de ikke trenger å skrive er jo opplagt. Jeg skriver ikke til damer som ikke har mitt fylke på listen over hvem de søker, eller står som ikke flyttbare og bor langt unna. Jeg skriver ikke til de som søker noen utenfor min alder og jeg skriver ikke til damer som er høyere enn meg. Det er jo også sløsing med min tid. Og ja jeg vet at det er bortkastet å skrive når det ikke er meg de leter etter. Såpass selvinnsikt er det jo lov å ha. Jeg vil ikke si at @Krevende er kvalm med å si dette. Det er vel ingen som spesielt setter pris på meldinger fra uaktuelle personer som er helt opplagt utenfor hva en søker? Jeg finner ikke den påstanden verken provoserende eller arrogant. Det er helt fair.

Selv har jeg blitt godt kjent med ei som glatt går inn på topp 5 de siste årene her inne, F5 = 10 nye meldinger. Bytte av profilbilde = pågang fra "alle". Hun ville ikke hatt sjans på å svare alle, uten personlig sekretær.

Men for all del, jeg setter stor pris på å få et høfflig avslag, men som hun sa: "Kun et fåtall aksepterer det, og tar det som om jeg er hard to get"

La nå de som velger å ikke svare uavhengig av grunn få lov til det. Folk er forskjellige, om man oppfatter det som arrogant, frekt eller uhøfflig så spiller det jo ingen revende rolle for deg? Du har tapt likevel, og personen er ikke den du leter etter - move on og ikke lag så mye fuss ut av ting. Vi menn er dessverre selv skyld i dette (nå putter jeg idoter som ikke kan oppføre seg i samme bås) - men slik er verden. Så kan du ønske for regnbuer og enhjørninger og fred på jord, men enkelte ting forblir det samme likevel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 4 juli 2013 00:30

Hvorfor tror dere jeg ikke skriver meldinger til damer her inne? Jo nettopp fordi jeg ikke ønsker å kaste bort tiden deres.
Jeg avviker bestandig på et eller annet punkt i forhold til hva hun søker, så da bare blar jeg videre.
Og sånn går nå dagene mens jeg venter på nye profiler i mitt fylke skal dukke opp. :P

En kan si mye rart om meg, men selvinnsikt, ja det har jeg i bøtter og spann! :D

Skjult ID med pseudonym Krevende to. 4 juli 2013 01:13

Takk både @Artigkar og @Powpowgutt for at dere makter å få inn en nyanse ;-))

Jeg kikker innimellom innom profiler, leser det de skriver, ser på bilder hvis de har det, OG, hvis jeg sender en melding til ham, så er det fordi jeg etter en nøye, realistisk, selvkritisk og ærlig vurdering basert på profilen (mind you, både tekst og eventuellt/eventuelle bilder) konstatert at her kan det være noe som kan være liv laga! Selvinnsikt har jeg i bøtter og spann, så hvorfor denne "stormen" av usmakelige meldinger fordi jeg, i tråd med mitt eget motto, forventer at menn også seriøst vurderer sjansene sine og respekterer andre menneskers tid? Er det fordi jeg er kvinne og gir uttrykk for at jeg har bedre ting å bruke tiden på? (F eks en god bok, faglitteratur, en deilig løpetur eller rett og slett bare flate ut på sofaen?). Skam dere!!!

Skjult ID med pseudonym rattatoill to. 4 juli 2013 09:31

Helt greit å ikke like noen eller ha klare preferanser på hva du leter etter. Folk er forskjellige.
Men i det øyeblikket du tror du er bedre enn andre(som i jeg er for bra for denne taperen som burde forstått at h*n ikke har nubbsjans på meg) og dette på toppen av alt er vurdert ut av noen bilder og noe profiltekst så feiler den personen.

Skjult ID med pseudonym :-) to. 4 juli 2013 10:06

@Krevende

Tar det så mye tid å slette meldinger fra personer som du ikke vil bruke tid på? Tipper du har bestemt deg etter 1-2 sekunder.
At de ikke har selvinnsikt nok til ikke å vurdere deg som out of their league er vel strengt tatt deres problem, samme gjelder vel forventninger om mail. Jeg tviler på at du er alene om få mail fra disse, de sender sikker flere mail om dagen for å få "napp". Jeg tror ikke dette problemet går bort uansett. Men synes det er synd at det er sånn da. Så da har vi jo blokkeringsknappen :-)

@Artigkar
Hun takler vel å bli kalt for hard to get, dette forblir vel uansett mellom avsender og mottaker. Her inne fungerer vel stort sett kommunikasjonen one on one, det spres vel ikke rykter om spesifikke personer.

Om en person ikke liker meg, eller 1000 - big deal.

Skjult ID med pseudonym :-) to. 4 juli 2013 10:18

@(Skjult ID ) - on. 3 juli 19:22

Det forekommer jo på denne siden av gjerdet også, inkludert hos meg selv. Jeg har slettet mailer fra flotte damer, men som ellers hadde noe i profilen sin som gjorde at jeg ikke så noen hensikt å snakke med de, enten pga "kravlisten" deres som er hinsides all fornuft, eller annet i profilen som gjør videre kommunikasjon dødfødt (forskjellige kanter av landet, begge med 50/50).

Nå skal det sies at jeg prøver svare tilbake, takk men neitakk, men det hender at noen mailer går rett i søppelbøtta, så enkelt er det.

(mann 51 år fra Oslo) to. 4 juli 2013 10:30 Privat melding

Folk som tar seg selv for høytidelig er aldri et pent syn. Ei heller attraktivt.

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 4 juli 2013 11:08

Jeg synes @Krevende har et poeng. Og det handler ikke om at noen skal gå rundt og tro at de er så mye bedre enn andre, men om å finne dem man har noe til felles med. Som er i sin "league". Kanskje se etter den typen mennesker man liker å omgåes i virkeligheten, og ikke sitte og sende meldinger til alle som virker attraktiv eller spennende på en eller annen måte, om det så er utseendet eller beskrivelsen, men som sannsynligvis er helt annerledes enn en selv og lever helt annerledes liv.

Antar de fleste av oss har opprettet profil her fordi vi ikke har funnet noen irl, fordi vi ser etter noe spesielt kanskje, noen bestemte egenskaper, interesser eller hva det måtte være.

Hvorfor skulle vi kaste oss over en vi ikke føler vi har noe til felles med her, når vi ikke gjør det ellers?

Hvis folk med tomme eller intetsigende profiler kunne vært litt mer bevisst på hvem de er og hva de søker, og så presentere den de er på en ærlig måte og søke det de vil ha med litt større kresenhet... Da tror jeg det hadde vært enklere å finne hverandre her inne.

Og færre ville havnet her om vi var litt mer klar over hvem vi er og hva vi søker/trenger, fordi forholdene faktisk ville vare...

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 4 juli 2013 11:34 Privat melding

Sukk, jeg er så lei av "sutrete damer-svarer-ikke-tråder.. "

Det er faktisk ikke bare damer som ikke svarer, jeg har også sendt en del førstemeldinger hvorav 75% står lest, men ubesvart.. Det er bare sånn det er, da var jeg vel ikke interessant nok for dem, og det er helt greit! :-D

Move on, og slut å syte ;-)

PS: Jeg har vært en kronisk svarer, men begynner å se poenget med å ikke svare, det er en foruroligende stor andel av de mennene jeg gir et høflig "nei takk" svar som blir ufine umiddelbart..

Ala: "Jeg skjønner hvorfor DU er singel" etc etc etc..

Det er sånn at de som responderer høflig tilbake på et høflig avslag er på nippet til å havne på "deg har jeg nesten lyst til å skrive mer med" - kontoen fordi de faktisk har vanlig folkeskikk ;-)

Skjult ID med pseudonym rattatoill to. 4 juli 2013 11:35

@statistisk
Jeg har nå en tanke oppi hodet mitt om at dersom du feiler i å finne det du søker der ute så feiler du her også om du følger samme oppskriften.
Mennesker er stort sett tilpasningsdyktige så noen avvik fra det du tror er din vinnende formula skader deg ikke.
Og la oss være ærlig..for hver dag som går du er aktiv her inne uten å finne, jo mer kresen og sær blir du.

Skjult ID med pseudonym appelsiin to. 4 juli 2013 11:40

Etter at jeg lærte meg å blokkere, så har jeg funnet ut at det er faktisk ganske gøy og gir en god følelse. Det vil si at jeg driter i om ikke menn svarer meg nå, jeg bare blokker og tenker; sucks to be you! haha :)

Nei altså, det er mange jeg ikke svarer selv, så skal ikke si noe på at noen ikke svarer meg, er bare sånn det er. Vi kan ikke tvinge noen til å bli kjent :)

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 4 juli 2013 11:49

@rattatoill, jeg mener selvfølgelig ikke at man skal ha en liste over ting som absolutt må være på plass. Man ser ikke etter en robot, heller. Og man kan jo ikke vite nøyaktig hvem man ser etter. Så jeg er ikke egentlig uenig med det du sier.

Jeg mener bare at man bør være bevisst på hva som er viktig for en selv i livet, og kanskje se etter noen som er litt lik seg selv. Forandring er alltid kjekt, men verdier og drømmer bør man jo kanskje dele sånn omtrentlig. Og jeg har også tro på at levd liv former en, så det er kanskje størst sjanse for at det funker med noen som har litt liknende bakgrunn når det gjelder forhold, barn, utdannelse, treningslyst, reiselyst osv. Nytt er spennende og alle kan tilpasse seg. Men om det ikke er noe av det samme som driver og inspirerer en, om man ikke har noe til felles i måten å betrakte verden på, er minst en av partene dømt til å bli ulykkelig i forholdet.

Skjult ID med pseudonym rattatoill to. 4 juli 2013 13:28

@statistisk
For all del, når du har fått noen år på nakken så forstår du mer og mer hva du vil ha. Jeg sier ikke at du prate med alt og alle bare fordi de vil prate med deg.
Men i det øyeblikket du ikke prater med meg fordi du tror du er bedre enn meg basert på hva jeg er eller tilbyr kan du ryke og reise:-) At noen ikke liker er en helt annen sak.

Skjult ID med pseudonym Langbein to. 4 juli 2013 15:33

Når jeg får meldinger som: ta en kaffe? Gidder jeg ikke svare. Og er helt enig m en over som snakker om dårlig språkbruk. Jeg tilter helt av feil som "spørr" osv. Det er kan hende arrogant, men er man opptatt av språk så blir dette bare for vondt.
Tror rett og slett man får ta en hint... Intet svar, ingen interesse....

(mann 51 år fra Oslo) to. 4 juli 2013 16:10 Privat melding

Alle erfarer da at man ikke får svar, og de fleste av oss har jo også unnlatt å svare på henvendelser. Name of the game. Og vi har selvsagt et ansvar for å ha realisme i hva vi søker.

Men vi har da også et ansvar for hvordan vi fremstår og hva vi tiltrekker oss. Jeg synes det er drit ubehagelig å få henvendelser fra damer som er totalt uaktuelle, men den dagen jeg tenker at deres ærlige henvendelser er manglende respekt for min dyrebare tid, håper jeg at noen fiker til meg og river meg ned av min høye hest.

Skjult ID med pseudonym _ to. 4 juli 2013 17:10

"Hu? Når en som skriver nynorsk bruker 'ho' høres det helt ok ut. ''Hu' høres respektløst ut for min del, at du ikke gidder å slenge på en n på slutten. Ikke noen annen dialekt hos deg, så hvorfor ikke 'hun'? Ellers er det så mange årsaker, den mest opplagte at du bommer på en dealbreaker hos henne (feil bosted, alder, høyde, har/har ikke barn, kjip melding og utseende er ofte det)"

kva ka hu hu i ho ho nokka

Ivar Aasen vender seg i gråvå kva gong ei seie noko

Skjult ID med pseudonym _ to. 4 juli 2013 17:13

det fyrste vi larde på skulen va bokmål

Skjult ID med pseudonym Player27 to. 4 juli 2013 18:26

Da må du tilbake i tenkeboksen og vurdere hva som er feil:

1.Trenger du bedre bilder?

2. Trenger du å skrive en bedre profil-tekst?

3. Skriver du kjedelige standard meldinger?

4. Viser du interesse for feil type kvinner?

Skjult ID to. 4 juli 2013 18:46

Veldig enig med @Krevende!
Drittlei av å få meldinger fra menn som overhode ikke matcher meg på noe vis!

Skjult ID med pseudonym :-) to. 4 juli 2013 19:30

Bare å slette de vel, og blokkere

Skjult ID med pseudonym lotte to. 4 juli 2013 19:33

Jeg bruker bare "høflig avvisning"knappen og blokkerer!

Veldig raskt og effektivt!

Skjult ID med pseudonym Einstein to. 4 juli 2013 19:44

@(Skjult ID ) - to. 4 juli 18:46

Er du også enig i at det er respektløst av dem å i det hele tatt tillate seg å sende deg en melding?

Skjult ID med pseudonym :-) to. 4 juli 2013 19:46

@lotte

Det gjør du rett i

Skjult ID med pseudonym rallern to. 4 juli 2013 20:08

Har vært her på sukker i 18 mnd, kontaktet 1450 damer over 30 år, av disse har det vært 670 uten svar, 55 blokkeringer, deretter 300 avslag, så 425 svar som har tørka ut i ingenting dvs de slutter å svare/forsvinner, deretter 4 dater som ikke førte til noe mer.

For av nevne det så har jeg brukt flere damer til å ta ut de rette bildene av meg, naturlige bilder, profilen er skrevet med litt hjelp fra proffer i dating. Mitt utseende er helt normalt, sender alldri slibrige meldinger, får alldri noe dritt tilbake på mld jeg skriver.

Jeg er helt på slutten av 30 årene, og med det mener jeg at jeg er i min beste alder.

(mann 51 år fra Oslo) to. 4 juli 2013 20:55 Privat melding

Kom deg bort herfra.

Du er ikke mindre mann, dårligere, eller mindre verdt. Men nettdating er ikke for alle, og kan gjøre vondt verre.

(mann 33 år fra Oslo) to. 4 juli 2013 21:10 Privat melding

Enig med Fettberget (who knew). Kom deg bort herfra.

Det er så utrolig lett å få mindreverdighetskompleks når en gang på gang får døra i trynet at en begynner fort å tenke "hva er galt med meg?". Men ikke gjør det. Ikke tenk det. Ta et reelt tak i skrittet ditt, og kjenn godt etter.

That's right. http://tinyurl.com/c3kzazu

Føkk Janteloven, føkk empatiløse mennesker, føkk mennesker som tror de er bedre enn andre. Føkk alt. Du er rallern. And you ARE The Fucking Man.

/rant_over

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 juli 2013 01:51 Privat melding

Får være helt opp til mottaker av melding om han/hun vil svare, som Artigkar meget bra formulerte det litt lengre opp i tråden - detaljer du normalt driter i når du møter et menneske i virkeligheten er nok til å velte lasset om og om igjen her inne. Og veltede lass svarer ikke, de bare ligger der, og som Fleksnes formulerte seg: dett var dett =)

Når det er sagt så svarer jeg samtlige som sender meg en melding - med unntak av soleklar spamming med Google-Translate-innhold. Enkelte samtaler fisler ut i ingenting av seg selv etter dager/uker, andre høflig avviser jeg, andre går det videre med, og utrolig nok så kan man ende opp på en date eller tre etter hvert.

MEN en ting jeg ikke skjønner er hvorfor mennesker som har tatt initiativet og markert deg med gult/rødt hjerte ikke svarer på meldinger. Da er det et eller annet jeg ikke fatter, kan noen forklare hva som foregår? Jeg var borte fra skolen den dagen vi lærte om menneskehjernens mysterier. Dersom disse har mistet interessen underveis burde det ikke ta lang tid å fjerne det forbanna hjertet, men nei da.

Selv har jeg markert med gult hjerte en del ganger (gjerne som en slags primitiv huskeliste, ingen superbruker riktig ennå nei), og i etterkant finlest profilene (noen dager gjerne, er en opptatt mann, places to be and people to see tralala osv), og i stor grad opplevd veltet lass/out of my league/urealistiske krav/tilsvarende. Og da fjernes hjerte, eller jeg sender en melding.

I alle fall gått gjennom en silingsprosess for egen del, det er ingen vits å kaste bort tida til andre. Heller ingen vits å kaste bort min egen tid, når jeg først tar kontakt er det en velskrevet, høflig og forhåpentligvis morsom melding, det tar nødvendigvis litt tid å skrive den. Forventer ikke svar, hyggelig hvis dama tar seg tid. Avslag (uansett type) har jeg til gode å få. Altså: kanskje 10-15% svarer meg, 0% sier takk, hyggelig, men nei takk, og 85-90% hører jeg aldri noe fra - og det virker å være i tråd med normalen her inne.

Jaja, nå må vel små gutter legge seg for å være _litt_ oppegående på jobb i morra. Det gjelder jo ikke meg, men jeg ser nytteverdien av litt søvn uansett, so long folks!

(mann 38 år fra Oslo) fr. 5 juli 2013 08:52 Privat melding

"Jeg prøver å legge litt sjel i å skrive første melding" <--- Problemet er at du legger "sjela" di i en melding, det er bare ikke så smart å gjøre for da blir det vanskeligere å takel en avvisning.

Tenk, hvordan hadde du tatt kontakt med en jente i det virkelig liv? Hadde du lagt sjela di i det første du skulle si, eller hadde du tatt det helt med ro og bare sagt "hei" eller noe? :)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 juli 2013 10:00 Privat melding

I'll just leave this here:

http://i.imgur.com/bDaFKqh.jpg

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 5 juli 2013 11:09 Privat melding

Wiiii, vi damer hater da ikke hverandre.. eller litt så ;-)

Sånne trente, pene damer som i tillegg er hyggelige = yuk

-hvis de skal være damn hotte så får de ihvertfall ha en ufordragelig personlighet.. blæh! (ikke hat, men stor grad av mislikelse/misunnelse kan man vel kalle det..)

Skjult ID med pseudonym :-) fr. 5 juli 2013 11:50

haha, det var det jeg viste :-)

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 5 juli 2013 13:04

+1 RPierce, AGAIN! ;)