Alle innlegg Sukkerforum

Kysse på date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg to. 4 juli 2013 01:30

På hvilken date kysser dere?

Har vært på syv dater. Liker tre av de og de liker meg og kommer til å treffes igjen. Av de tre, kysset en meg på første date og synes egentlig det var veldig kleint, men lot meg likevel kysse bare for å "se" De to andre jeg liker var ikke i nærheten av kyssing. Om det er jeg som sender ut signaler om at de ikke skal eller om de ikke ønsker det selv, er uvisst.

Men, synes det er utrolig unaturlig å komme inn i den settingen så fort. Med han jeg lot kysse meg, ble det nesten naturvitenskaplig, ikke sant. Vurdering av lepper, smak, tungebruk osv... Haha!

Nå står andre date for tur da, og har forstått at tredje date ofte kan bli veldig intim. Ikke meg imot egentlig om alt stemmer. Men da må man vel i alle fall ha kysset på andre date. Skjer det noe magisk fra første til andre date eller? Eller er det bare meg som er isdronningen?

Så - når faller det seg ofte naturlig for dere andre å kysse et menneske dere har begrenset kjennskap til? Og når faller det seg naturlig å ha sex med det menneske dere har begrenset kjennskap til?

Skjult ID med pseudonym ^^ to. 4 juli 2013 01:31

Dette høres slitsomt ut.. håper du har kontroll på datoer sånn at du vet hvem som blir faren :P

Skjult ID med pseudonym meg to. 4 juli 2013 01:38

Hehe, det blir ikke sex med alle tre nei, i beste fall en av de. Jeg har jo mistanke om at jeg ikke kommer til kyssing med det første heller :D Synes tredje date også virker tidlig for sex og kommer ikke til å ha meg med noen bare fordi det er tredje date.

Skjult ID med pseudonym Biturbo to. 4 juli 2013 02:45

Kyssing driver jeg med en sjelden gang i fylla, om det er snakk om sex eller ved kjærlighet. Altså ikke på date. Det er jo bare klissete og kleint klin edru midt på gata med en nesten fremmed person.

(kvinne 29 år fra Oslo) to. 4 juli 2013 08:28 Privat melding

Er ikke det bare å ta det som du føler det sjæl? Du bestemmer jo om du vil kysse fyren eller ikke, hvorfor skal/må han ta initiativet? Jeg for min del tar det når det føles naturlig. Hvis jeg møter en fyr jeg liker og har lyst til å kysse han, så gjør jeg jo bare det! ;)

(mann 48 år fra Akershus) to. 4 juli 2013 08:45 Privat melding

Virker som enkelte følger faste oppskrifter på hvordan man hele tiden skal gjøre ting basert på andre sine opplevelser, erfaringer og lyster.
På meg virker dette noe falsk da man ikke får noe riktig inntrykk av hvem du virkelig er, samt at det hele blir bare klønete å kleint.
Vær deg selv å gjør det som faller deg inn og det du har lyst til.
Har du lyst til å kysse en fyr så kyss han, eller la være dersom du ikke har lyst.
Har du lyst til å ha sex med e fyr, så har du det....
Vær deg selv og vis dine ekte sider, det tjener du mest på i lengden.

Skjult ID med pseudonym Blokkert to. 4 juli 2013 09:09

http://www.youtube.com/watch?v=DaBWlBknNgs

Skjult ID med pseudonym målfrid to. 4 juli 2013 09:12

Kanskje du hadde skjønt det selv, om du bare hadde datet en av gangen..

Skjult ID med pseudonym kenny to. 4 juli 2013 09:31

kysser ikke på førstean (med mindre det er en puledate). mange sier at date 3 er sikker-stikk

Skjult ID med pseudonym ronny to. 4 juli 2013 09:36

Om du virkelig vil være effektiv, så tar du tredje daten samtidig og ber dem konkurrere om hvem som er best i senga.

Skjult ID med pseudonym :-) to. 4 juli 2013 09:51

Mange gutter sliter med å lese kroppsspråk til jenter, når dere er interesserte, og når dere er isdronninger ;-) Mens dere jenter oftest leser oss som en åpen bok, ned til minste detalje i kroppsspråket.

Mitt forslag er at du gjør som du føler for det, ikke hører så mye på hva andre mener og synes om dette. Om et kyss føles naturlig på første date så gjør du det.

Skjult ID med pseudonym Blokkert to. 4 juli 2013 09:55

Liten avsporing for øvrig:
Linken min over var til Cranberries - Analyse, la akkurat inn Gold CDen deres i Spotify, og jeg må si jeg hadde glemt hvor mange schlægers de har hatt... Anbefalt lytting fra gamle dager, men det hører kanskje hjemme i en annen tråd :P

Skjult ID med pseudonym cicero to. 4 juli 2013 22:50

Klart det ikke føles naturlig å kline på en kjapp kaffedate, men har ikke noe problem med å ta ting videre om vi har blitt kjent på forhånd, koser oss og daten plutselig drar ut i tid. Greit å føle seg frem og lese stemningen og ikke være redd for litt fysisk kontakt. Trekker vedkommende seg unna er det vel ikke noe liv laga uansett.

De fire siste jeg har deita kyssa vi første kvelden, og tre av dem ble det noe mer med ved senere anledning. Tidligere har jeg holdt fingrene fra fatet og da har det som regel ikke skjedd noe mer senere heller. Så jeg vet ikke helt, tror jeg liker kyssing jeg!

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 fr. 5 juli 2013 00:19

Synes det er flott når jentene tar initiativ, det blir bare så utrolig mye enklere sånn... *selv aner jeg ikke hva som skal skje...*

(mann 38 år fra Oslo) fr. 5 juli 2013 13:32 Privat melding

Gjør hva du vil når det føles naturlig, alt annet blir jo bare stressende og vanskelig å forholde seg til, føles nesten som en slags "spill" når du har regler for hva du kan og ikke kan gjøre avhengig av hvilken type date det er.

Skjult ID med pseudonym eple fr. 5 juli 2013 13:45

Duck lips? Go? No go?

Skjult ID med pseudonym rølp fr. 5 juli 2013 23:16

Fra 1. til 5. date. De som har ventet lengst er tilfeldigvis de jeg har endt opp med å bli sammen med.