Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor svarer ingen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym durr fr. 5 juli 2013 12:28

Spør for MMCDXXXI. gang. (2431. gang) Hvorfor svarer så få? Hvorfor skulle man svare på noe som ikke er skrevet? Og hvordan? Jeg skriver nesten aldri men det forklarer ikke saken. Og det mest interessante spørsmålet er egentlig hvorfor denne teksten besvares. Er den bedre enn meg? Noen teorier?

Skjult ID fr. 5 juli 2013 13:19

Ta permisjon

Skjult ID fr. 5 juli 2013 13:56

Det er samme durr som før. Eller var det durrr?

Skjult ID med pseudonym Bengt fr. 5 juli 2013 14:18

Du må trene. Trening gjør deg til en bedre jente. Det er ikke viktig hva slags trening eller om du liker det. Men trening gjør det!

Skjult ID med pseudonym MaB75 fr. 5 juli 2013 15:20

Hahaha:)))) Håper denne var humoristisk ment:)) Hvis ikke er jeg i reisemodus og uklar i toppen:))

"Hvorfor skulle man svare på noe som ikke er skrevet? Og hvordan? Jeg skriver nesten aldri men det forklarer ikke saken."

Det lurer jeg også på?!?! Hvordan svare på noe som ikke er skrevet:))))

Skjult ID med pseudonym eple fr. 5 juli 2013 15:24

Jada, vi vet du skal reise.

Skjult ID med pseudonym Bengt fr. 5 juli 2013 17:30

Jeg er en optimist. Fordi det lønner seg. En annen grunn til mine optimistiske holdninger kan være at folk har flere "kandidater" på lur, og holder på med sitt eget snurrings-show, der de må holde liv i alle de snurrende samtidig, men over tid så gidder de ikke, og enkelte av "tallerkenene" går ALDRI i gulvet. Så folkens..Ikke bli frustrert. Gå heller inn i deg selv og tenk på hva DU kan endre på. Hva kan jeg gjøre annerledes for å oppnå det jeg vil her inne? Sende meldinger?
Bryt all kontakt i 23 dager på rad (hvis du har fått henne) så skal du nok se at hun kommer krypende tilbake, eller at hun iallefall blir litt nysgjerrig på hvor det ble av deg! Men bør du innse at det er dessverre slutt, eller bør du i allefall ha innsett det det - fortjener ikke du noen som er gal etter deg og som aldri blir lei av å høre fra deg? Jo, det gjør du, så "dropp" henne straks! Ring og vær direkte. Altfor mange får problemer fordi de ikke kan snakke åpent og ærlig. Kan dere ikke det, så får dere problemer før eller siden uansett. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym megabit fr. 5 juli 2013 18:57

Den vise mannen Bengt har talt.

Skjult ID med pseudonym Bengt fr. 5 juli 2013 20:51

Prøver du liksom å hvdee de motsatte?

Skjult ID med pseudonym Bengt fr. 5 juli 2013 21:09

Nettdating er fint. Man får forventninger som er så små at man blir aldri skuffet når de ikke innfris. Jeg tenker at man fort havner i samme gamle mønstre og det går i sirkel. Men om man ikke liker noe så må man forandre det. Om man ikke opplever nedturer vil man heller ikke oppleve oppturer. Er hun virkelig bra nok for meg?"

Det er vel den MINST kyniske løsningen på hvorfor det ikke blir sånn. (Roland)

Skjult ID fr. 5 juli 2013 22:05

Faen