Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym mann 27 ma. 30 juli 2007 19:27

lurte bare på hva dere gjør hvis dere merker av en person som innterresant.. når denne personen går inn på profilen deres og ikke gjør noen ting.. skriver dere da en mld til vedkommende likevel eller tar dere det som et nei..?

Skjult ID med pseudonym Jente 31 ma. 30 juli 2007 19:44

Jeg er sånn at når jeg har merket noen med et hjerte så har jeg vist interesse og da er det opp til han om han vil ta kontakt.
Hører jeg ikke noe i løpet av ca 2 uker så tar jeg det som ikke intressert..
Jeg svarer heller ikke på meld når ikke jeg er intressert..

(kvinne 58 år fra Oslo) ma. 30 juli 2007 20:48 Privat melding

Jeg setter ikke hjerter så ofte og da sjelden uten å sende en mail i tillegg. Det er like greit å sende en mail og se om jeg får svar...

Det hender jo at jeg får et hjerte, tusen takk :-) Men om jeg går inn på profilen og det nesten ikke er noen tekst og kanskje heller ikke noe bilde... da har jeg jo veldig lite å bygge en mening om ham på. Dermed lusker jeg ut igjen og kanskje jeg tar en tur innom igjen etter en god tid for å se om det er noen forandring... eller ikke... så SKRIV om du er en av de, ellers og forresten :-)

Jeg liker best å få mail jeg :-) Alle som mailer får svar fra meg. Joda, jeg mailer selv.
Det er da ikke så farlig å sende mail? Ikke noe ekteskap eller frieri akkurat ;-) ....eller er det noen som tror det? Det bare en liten hilsen for å se om det kan være noe mer...

Til neste mail... :-)

Skjult ID med pseudonym mann-27 ti. 31 juli 2007 08:00

Personlig bruker jeg det som en avhukning som sier meg at henne har jeg sjekket profilen til, og hun virker ok.
Men med røde hjerter er det litt annerledes.
Har vel ingen betydning hvem som tar kontakt først, er man avhuket og ingenting skjer, kan det jo være årsaker til at mail ikke kommer, har også endt at mail har forsvunnet.
Uansett, har noen funnet deg/meg interessant, ikke nøl - ta kontakt straks , det KAN bli forsent engang.

Så må jeg oppfordre alle til å svare på alle henvendelser, selv et "nei, beklager" er bedre enn ingenting.

Skjult ID med pseudonym ::-)) on. 1 aug. 2007 00:46

"lurte bare på hva dere gjør hvis dere merker av en person som innterresant.. når denne personen går inn på profilen deres og ikke gjør noen ting.. skriver dere da en mld til vedkommende likevel eller tar dere det som et nei..?"

Ikke alltid, men av og til. Var kanskje flikere til det i begynnelsen av sukker tiden:-)
Skjult ID med pseudonym Badabing on. 1 aug. 2007 13:07

Var sykt med regler, do's & dont's her... For min del er det ikke verre enn at jeg setter interessant profil om den er interessant, og er den interessant nok, så sender jeg en melding også. Vedkommende får selv velge om hun vil ta konakt eller ikke. Blir jeg satt som interesant, så tar jeg kontakt om hun er interessant for meg, hvis ikke driter jeg i det. Er ikke verre enn det, er ikke snakk om å splitte atomet her, og det er heller ikke noe fasit på det. Folk gjør som de vil, på samme måte som jeg gjør det, uten at det skal rettferdiggjøres på forumet; ferdig arbeid! Er ikke noe poeng i å bruke tid å krefter på å prøve å forstå damers (og menns) hensikter og motiver bak handlingene deres, for til syvende og sist er du like klok som du var før du begynte å gruble på det!

Skjult ID med pseudonym bannan to. 16 aug. 2007 11:44

Bare lurer på en ting: Hva er poenget med å markere en profil som interressant, og så gi f'en i å svare dersom man sender en melding? Luremus?

Skjult ID med pseudonym jente28 to. 16 aug. 2007 13:05

I begynnelsen fokuserte jeg mer på hjertene enn jeg gjør nå, og det virker som at en del andre har det på samme måte. Det renner inn med hjerter, men jeg svarer som regel ikke på dem ettersom jeg faktisk ikke har nok grunnlag for å gjøre opp en formening. Og "ikke besvart" er jo veldig nøytralt. Synes faktisk det er litt "brutalt" å blokkere alle jeg ikke umiddelbart ser på som interessante- så hjertene gjør at man må ta veldig standpunkt...
De får ta kontakt om det er virkelig interessant. De jeg har kontakt med her inne nå, har vært helt utenom hjertene.

Skjult ID med pseudonym Knivkvass fr. 17 aug. 2007 02:05

Jeg bruker gule hjerter av praktiske grunner, for lettere å finne igjen profilene til dem jeg har fattet interesse for. Kanskje vi heller burde foreslå for administrasjonen å tilføye en "anonym favoritt" funksjon, hvor man kan markere interessante profiler som "favoritter" på en mer nøytral måte, og uten at dette vises hos den som settes som favoritt. Så kan man deretter evt. dele ute hjerter for dem av favorittene man ønsker kontakt med.

Noen fra administrasjonen, moderatorer som leser disse trådene og kan fange opp slike forslag?

Skjult ID med pseudonym Grolsch fr. 17 aug. 2007 02:14

De som er uaktuell markerer jeg med " sort hjerte ". ( Da blir matchsøket mitt litt mer oversiktlig. )

Om jeg gir noen gult får de selvsagt mail samtidig. ( Ellers blir det som å blunke etter en dame på byen, uten noe mer. )

Rødt hjerte er vanligvis noe jeg huker av hvis en respons er så god at jeg vil markere det ekstra tydlig for mottager

Mulig jeg har et strengt " regime ", men det funker for meg.

Oversikt får jeg under Topplister, trenger ikke hjerter til det.

Skjult ID med pseudonym bannan fr. 17 aug. 2007 02:29

Ikke for å skryte, men jeg har fått en hel haug som har markert profilen min som interresant, men uten å få noen påfølgende melding. Antar da at vedkommende ønsker at jeg tar kontakt, noe jeg selvfølgelig gjør hvis interessen er gjensidig. Prøver å være hyggelig uten å være for pågående og virke desperat(noe jeg heller ikke er...), men begynner å bli drittlei av å ikke få noe respons tilbake. Begynner å lure på om noen er er her inne bare for å få oppmerksomhet og bygge opp selvtilit.... Jada, vet at jeg høes ut som en sytepave, har vel gått i metning når det gjelder sukker....

(kvinne 58 år fra Oslo) fr. 17 aug. 2007 10:18 Privat melding

Hei Knivkvass,

Du etterlyser en "anonym favoritt" funksjon i stedet for hjertene. Vel den finnes og kalles "Notat". Går du inn på en profil du liker og vil merke deg den uten å sette hjerte eller sende mail så går du under tabben "Notat" øverst til høyre på profilen. Der kan du skrive en masse eller bare et ord om du vil og trykke lagre nederst på siden. Du finner profilen igjen under "respons" og så notat. Du kan senere slette notatet om du vil. Det eneste vedkommende merker er at du ser på profilen. Hva du skriver er det bare du som ser.

Noter i vei :-)

Skjult ID med pseudonym gutt fr. 17 aug. 2007 12:33

Om noen markerer meg som interessant uten å ta kontakt, så tar jeg kun kontakt tilbake om profilen hennes var veldig interessant.

Det er på en måte intet avslag, men heller ikke en enorm tillitserklæring