Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Tja lø. 6 juli 2013 00:55

Har noen opplevd å blitt "Stalka" her inne etter et møte, date, whatever av en person som lager masse nye profiler for å få kontakt med deg å grave i hva du driver med osv. Vet hvem personen er men er jo umulig å vite før samtalen har gått en stund før man kjenner igjen vedkommene på skrift, hvor hun vil med samtalen å spørsmål man kjenner igjen, hvordan kan man enklest få slutt på det, er det noe metode i det hele tatt? er jo verdiløst å være sukkerbruker nå kaster bort så mye tid på å prater med trolls:S

Skjult ID lø. 6 juli 2013 00:59

Jada, jeg ble stalket i to år av en person jeg traff på nett. Når sånt skal sies, var det ikke fra sukker, men det nest største nettstedet. Og det var heller ikke nettstalking, men stalking i virkeligheten.

Det eneste som virker mot stalkere er å ignorere det ihel. Det nytter ikke så snakke fornuft med dem, det må du ikke innbile deg engang. Det nytter ikke å gi negativ oppmerksomhet heller, for av en merkelig grunn fyller det bare bensin på hva nå enn det bålet består av.

Skjult ID med pseudonym . lø. 6 juli 2013 07:47

Det kan nok være riktig at det eneste som funker er å ignorere. Men i akkurat dette tilfellet er det jo ikke så lett!

Skjult ID med pseudonym Krevende lø. 6 juli 2013 08:36

@TS

Høres utrolig ubehagelig ut - og virker nesten som vedkommende har en diagnose (eller burde hatt det). Hva med å opprette en ny profil? La den gamle være (avledningsmanøver) - ikke legg ut profilbilde i den nye (bare bilde/bilder i album) - og fjern alt av bilder, profiltekst mv i den gamle (eventuelt kanskje bedre å ha et minimum av profiltekst, men uansett ikke bilde/bilder) - kan kanskje gi deg fred en liten stund ;-) Og, hvis du skriver med noen når du gjør dette, og er helt sikker på at det ikke er henne, så kan du vel skrive til henne hvordan ting forholder seg og si at du tar kontakt fra den nye profilen?

Skjult ID med pseudonym Kogni ti. 9 juli 2013 21:45

Jeg har ikke blitt stalket -etter- møte, men jeg har blitt stalket 2 ganger -før- møte...

Den ene begynte å oppsøke meg på flere andre websites, og nektet å ta et nei for et nei. Han begynte å kverulere om hvorfor jeg burde være interessert i ham.
Ett av stedene han oppsøkte meg, var en blogg jeg drev aktivt.
Etter å ha prøvd flere ganger på snille måter å få ham til å gi seg, så endte det med at jeg skjelte ham ut på bloggen min. Da postet han en kommentar hvor han -igjen- kverulerte om hvorfor jeg burde gi ham en kjangse, men den kommentaren var det siste jeg hørte fra ham. Da tok han endelig hintet...

Andre gangen var det en som fant meg her på Sukker, etter først å ha pratet med meg på en annen side.
Når jeg ikke var interessert, så valgte han på et tidspunkt å ta bort profilbildet, fjerne profilteksten, og skrive slibrige ting til meg i melding. Jeg visste det var ham fordi meldingen hans havnet i samme samtale som våre gamle meldinger... busted. Så jeg blokkert ham selvfølgelig.
Senere lagde han en ny konto, og tok atter kontakt med meg. Da konfronterte jeg ham med de slibrige tekstene hans, og blokkerte ham igjen. Siden har jeg ikke hørt mer fra ham.

(mann 46 år fra Rogaland) on. 10 juli 2013 01:27 Privat melding

Det der er ikke stalking Kogni.

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 10 juli 2013 02:59

@ts:

Høres uhyggelig ut... Men skriver hun til deg uten bilde da, eller?? Kanskje du i så fall bare må blokkere alle uten bilde som skriver til deg? Jeg har aldri opplevd noe sånt, men kan ikke være noe morsomt for deg. Skjønner hvis det ødelegger nettdatingen litt.

Skjult ID med pseudonym TonjeVic87 on. 10 juli 2013 06:29

Har ikke blitt stalket her inne men men i ettertid fra en date herfra.. i mine øyne var det ingen vellykket date så når jeg kom hjem sendte jeg melding sa på pen måte at det ikke kom til og bli en date nr 2, og forklarte han hvorfor.. fikk vel 3-4 meldinger om dagen hvor figuren skrev til meg som vi førte en samale og han ringte gjerne sent på kvelden eller natta... selv om jeg ikke besvarte meldingene eller tlf så holdt det på i ca 8 mnd før det ble brått helt stille... og siden har jeg ikke hørt noe... og godt er det...

men det har nå gjort at jeg kansje er litt mer forsiktig med og gi bort nr mitt.. jeg har gjort det men prøver og se det ann litt først :)