Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker du flere barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ?????? to. 7 aug. 2008 23:52

Vil du ha flere barn er ett spørsmål som dukker opp fort enten i brev eller på første date.
Hva skal man svare på dette før man kjenner en person?
Jeg personlig har ikke tatt noe bestemt standpunkt til dette.
For min del tror jeg dette er lettere å svare på når man blir bedere kjent med en person.

Skjult ID med pseudonym doofus to. 7 aug. 2008 23:59

Det er vel et greit spørsmål å få vel? For enkelte er jo dette en såpass viktig faktor i et forhold at det er en eventuell showstopper. Ut fra det du skriver går jeg ut fra at du har barn fra før? Med den lave fødelsraten her i landet er det mange som stopper etter ett eller to, og dersom du har to fra før er det dermed en statistisk ganske stor sjanse for at en eventuell ny partner aldri vil kunne få barn med deg fordi du føler du har nok med dem du har. Holder du muligheten åpen for den rette personen er det vel greit å gi nettopp dette som svar, mens hvis du derimot har bestemt deg for ikke å få flere så er det jo greit for h*n å vite det også. Siden h*n spør er nok dette en viktig del av framtida til vedkommende (enten den ene eller andre veien) og h*n vil vite om dere har samme tanker rundt det.

Skjult ID med pseudonym sweetchili fr. 8 aug. 2008 00:01

Jeg trenger ikke en kjæreste for å vite at jeg vil ha barn. Selvsagt vet jeg ikke at jeg vil ha barn med DEN personen i en bli kjent-fase, men det er forhåpentligvis ikke det folk spør om i en sukker-mail.

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 8 aug. 2008 00:40

jeg vil ha barn,og gidder ikke bruke tid på noen som sier fra i første sekund at de ikke ønsker barn/flere barn...
men om han ikke er helt sikker,.så blir det en annen sak

Skjult ID fr. 8 aug. 2008 00:44

Sunway... Finnes dessverre noen menn som føler seg ferdig med den biten, men som ikke sier klart fra i starten. De vil vel ikke skremme vekk unge, vakre og barnløse jenter...

Skjult ID med pseudonym Mamma1 fr. 8 aug. 2008 00:53

Jeg ønsker meg flere barn, og derfor et dette et av de kriteriene som jeg vektlegger ganske mye når jeg ser på en profil.
Så for meg er svaret på det enkelt; Ja. Jeg vet selvsagt ikke hvem den heldige faren evt kommer til å være, men jeg kan alikevel si at dersom jeg kan velge så vil jeg ha (flere) barn. Er dette uaktuelt for mannen, så er sjansen stor for at jeg mister interessen.

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 8 aug. 2008 08:57 Privat melding

Vil si det er litt tidlig å begynne å snakke om det på første daten ... den er jo bare til for å prøve å finne noen kjemi ...
Jeg kunne tenke meg flere barn etterhvert ... og er det noen som spørr om det sier jeg det som det er ... :o)

Skjult ID med pseudonym happy fr. 8 aug. 2008 08:58

Strengen er kappet og jeg pumper bare blyfritt :)

Skjult ID med pseudonym Månestråle fr. 8 aug. 2008 10:29

For meg er det ikke aktuelt å date en som ikke vil ha barn, fordi jeg selv ønsker det. Så hvorfor skal det ikke da komme opp før eller under første daten?
Om det er kjemi eller ikke er i grunn ikke relevant, så lenge han ikke ønsker å få noen (flere)barn, da jeg har et ønske om å bli mor. Det er ikke dermed sagt at jeg er desperat, og vil ha barn asap, men det betyr at jeg ikke vil finne ut tre fire år frem i tid, at han ikke ønsker barn lell.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 8 aug. 2008 10:48

Må bare bruke meg selv som eksempel her....Hadde jeg truffet en mann i min aldersgruppe som vil ha (flere)barn,måtte han ha funnet seg yngre krefter...Dette står t.o.m i min profil...Synes det er greit å si i fra så fort som mulig.

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 8 aug. 2008 14:59 Privat melding

Ja gjerne det.

Skjult ID med pseudonym Frkcino fr. 8 aug. 2008 15:27

Heisann..

Synes spørsmålet er helt ok jeg,.,., Jeg har barn selv og treffer jeg en som ikke har barn er det greit og finne ut om det er en "must" for vedkommende eller ei..... (med tanke på at jeg er blitt ganske voksen.... ) Eller om jeg møter en som har barn fra før om den personen er ferdig med barn eller kunne tenke seg flere....

Har fått dette spørsmålet mange ganger i løpet av mitt 1 år som singel - har min klare mening om hvor jeg står uavhening om jeg kjenner personen godt eller ei...

Er som flere sier greit og vite hvis en person ikke vil ha barn eller ønsker seg dette hvis "du" har motsatt ståsted.....
Men nå kan man jo finne litt ut i matchen man har med en person her inne om dette også!!

;o))) klem fra Cino

Skjult ID med pseudonym Jepp! fr. 8 aug. 2008 20:04

Signerer den, KiRof! Ser at du har jobbet med imagen, ja............dress og greier ;-) Stilig, ante ikke at det fantes slike stylede karer der nede ved grensen.....

Skjult ID med pseudonym sweetchili lø. 9 aug. 2008 14:27

@ KiRof: Jeg synes det gjennomgående ser ut til at folk har lest både overskrift og startinnlegg. Trådstarter synes spørsmålet er vanskelig fordi hun/han ikke har tatt stilling for sin egen del. Slik jeg leser det, vil kanskje også trådstarters standpunkt bli en del påvirket av hvem hun eller han ender opp med. Resten av gjengen har stort sett et mer avklart forhold til hva de selv vil, og ønsker ikke å finne en partner som er helt på kollisjonskurs med deres egne familieplaner.

Skjult ID med pseudonym Ambi sø. 10 aug. 2008 20:21

Jeg er åpen til spørsmålet om barn...men er så kynisk at om jeg i en chat, som jeg synes går trått og som jeg helst vil være milevis unna, blir spurt om dette så sier jeg at jeg aldri vil ha barn og ønsker av personlige grunner ikke utdype det videre. Sist jeg sa dette fikk jeg "gud baj" til svar...hahahah...problem solved.

Skjult ID med pseudonym Varulven sø. 10 aug. 2008 21:00

Dette er litt av poenget med Sukker; man krysser av for om man vil ha barn, slik at man kan luke ut de som evnt ikke er kompatible.

Skjult ID med pseudonym Varulven sø. 10 aug. 2008 21:20

Hva er problemet med det? Jeg er ikke interessert i de som ikke matcher meg på det punktet. Hvis noen mot formodning er likegyldige til om de vil ha barn, er det et godt utslagskriterium.

Poenget er jo ikke å få flest mulig matcher. Poenget er å snevre inn utvalget slik at man kan identifisere den lille prosenten som matcher på det man synes er viktig, og deretter teste ut om det er kjemi i virkeligheten.