Alle innlegg Sukkerforum

UFC 162 og Invicta 6

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) sø. 7 juli 2013 18:38 Privat melding

Noen andre som så UFC 162 i natt? WOW. No spoilers her så skal ikke si noe om resultat, man fy f...!

Til helgen er det endelig Invicta 6! Jeg selv digger damer med bein i nesa og som driver med kampsport/selvforsvar. Men mange menn synes det er vanskelig å se på damer som slår hverandre .


Min mening er at damer i dag må lære seg å tåle mer å forsvare seg selv (til en viss grad). Mye mer voldtekter og ran en tidligere gjør ensomme damer på vei hjem fra fest og dater til et lettere mål. Hvorfor driver ikke flere damer med MMA og kampsport/selvforsvar? Man kommer i form, får sexy kropp og kan forhindre overfall (også fra gale, fulle og voldelige kjærester/ektemenn).
Og det er jo et perfekt sted å møte menn!

Har selv trent krav maga i lang tid, og sjeldent ser jeg damer på selvforsvar og MMA.

Skjult ID sø. 7 juli 2013 19:48

Synes ærlig talt dette er for neandertalere. Utøverene langt på vei bekrefter inntrykket. Når det er intervju av UFC utøverene virker de helt blåste i hodet alle sammen.

Det samme ser man her i landet. Hver gang jeg møter en som er ihugget kampsportfanatiker, så slår det meg at han/hun sto langt bak i køa for kognitive evner.

Selvsagt er det unntak, men det er en sterk trend.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 8 juli 2013 16:38 Privat melding

Har aldri merket meg noe av dette du beskriver her etter mange år i mma, kampsort og selvforsvars miljøet. Dette miner meg om en kombinasjon av sjalusi og ønsketenking.

Men ja, noen av de gutta som fighter i ufc er hardt trent og bøffe nok.

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 8 juli 2013 19:16

Jeg synes MMA blir litt for voldsomt.

Jeg liker det meste av kampsport, og har trent Kyokushinkai karate selv, men det er er litt mer gentlemansport enn MMA.

Den greia med å knekke bein og armer, og slå på folk som ligger nede er mer som en gladiatorkamp, og ikke noe jeg synes er gøy å se på.

Skjult ID med pseudonym snømann ma. 8 juli 2013 20:30

De to politikerne som dro til Sverige for å se på UFC er uenig med deg dubster.

http://www.nettavisen.no/sport/kampsport/article3604959.ece

(mann 38 år fra Oslo) ma. 8 juli 2013 20:46 Privat melding

Jeg digger MMA, har gjort det siden jeg så det i USA på midten av 90 tallet. Det jeg liker med det er rein konkurranse der den beste utøveren den dagen vinner. Ikke som med så mange andre sporter, bare se på profesjonell fotball f.eks., de har ikke skjønt poenget med "fair play".

Men igjen så kan det jo ikke sammenlignes, vi snakker om den mest ultimate måten man kan utøve kampsport.

Og det overasker heller ikke noen av kommentarene som har kommet i denne tråden, særlig Dubsters sin kommentar er veldig typisk. Men viste du at det dør ca 10 personer av boksing i året (det har vært over 800 boksingrelaterte dødsfall siden 1920 tallet), mens det har vært 3 MMA siden det startet? Det er faktisk farligere å bli slått ned i bakken, komme deg opp, bli slått ned igjen, komme deg mirakuløst opp igjen, for så å bli slott ned for at en dommer skal stoppe den kampen. Jeg kjenner flere som bokser og driver med MMA, og de sier det samme, det går på autopilot når de blir slott ned, de skal være rimelig skada for å ikke greie å komme seg opp på ti sekunder, da snakker vi heftig hjernerystelse. Mens i MMA så er det ikke så svart hvitt som du tror, men det er igjen for du sitter med minimal kunnskap om det.

Mye av det man ser i MMA SER voldsomt ut, men det finnes farligere måter å skade noen på som ikke SER voldsomt ut. Dont judge a book by its cover comes to mind...

Forresten, det dør tusenvis av folk av dykking, syntes vi burde forby det, stakkars folk som ikke skjønner at det er LIVSFARLIG å nekte seg selv luft på den måten, ta på seg en maske og gå under vann! Er jo ikke meningen at vi mennesker skal under vann, VI KAN JO IKKE PUSTE DER!!! Alt for å utsette seg selv for slik LIVSFARE...

*kremt*

Skjult ID ma. 8 juli 2013 21:20

sport for apekatter..

Getto gutter, boletryner og folk med nuggen fra ungdomskolen

(mann 34 år fra Oslo) ma. 8 juli 2013 22:51 Privat melding

@Dubster: Jeg kan forstå hva du mener med at mma og ufc har blitt/er voldsomt. Men boksing er ikke noe gentleman sport. Først av alt, viss vi ser på historien til boksing er det relativt nytt med et TKO system som beskytter en bokser sin helse. I tillegg er det nettopp det at man kan reise seg etter 10 sekunder (ish, litt etter hvor fort en dommer teller) som er så skadelig. En hjernerystelse er ikke så farlig, men når man etterpå fortsetter å få slag i hode blir det alt fra være hjernerystelse til blødninger, arrvev på hjernen og nervebane skader. Det er nettopp der mma har gjort det best. Er man på noe tidspunkt ikke i stand til å forsvare seg, er man teknisk sett død i en ekte fight.

Den minst skadelige måten å påføre en "knock out" er nettopp med kveling. Ingen varige skader. Led kan ta skader, men du snakke i det minste normalt resten av livet selv om du går litt rart.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 8 juli 2013 23:01 Privat melding

@rasec og Dubster: Fra 1931 til 2007 DØDE 665 BARN/UNGDOM av amerikansk fotball. Enten fra skader på kort tid eller direkte. Dette er barn og ungdom som dør, "drept" av andre barn og ungdom, heiet frem av foreldrene. Hvordan kan man da si mma er voldelig?

Antall boksere som har død er ukjent, etter som det har blitt drevet i så lang tid uten registrering, og mye ulovlig undergrunns kamper. I tillegg kommer alle ettervirkningene for de som overlevde, men ikke kom hele ut av det.

mma SER være ut, men er roligere fordi man i motsetning til boksing trener for å ta imot slag og spark i tillegg til å sparke å slå selv.

Skjult ID med pseudonym imso82 ma. 8 juli 2013 23:01

MMA er kult. Det er ingen tvang å drive med det eller å se på det. Forstår ikke folk som skal forby ting hele tiden, fordi at de selv ikke liker det. Sport er sport, mange ting som ikke er trygt her i verden. Biltrafikk f.eks, skal vi forby d?

Skjult ID med pseudonym supergirl ma. 8 juli 2013 23:05

Jeg har aldri forstått fasinasjonen av å slå andre mennesker helseløse. For det er det som er mitt inntrykk av MMA.

Skjult ID med pseudonym Bisken ma. 8 juli 2013 23:16

@supergirl

Vel, poenget er jo å vinne, ikke nødvendigvis å slå motstanderen helseløs.

Skjult ID med pseudonym supergirl ma. 8 juli 2013 23:19

Jeg sier at det er mitt inntrykk, og appellerer derfor ikke til meg.
Men for å vinne må man vel slå til den andre ikke orker mer?
Siden TS tar opp dette med at kvinner bør kunne forsvare seg mener jeg. Ikke for det; enkelte burde absolutt blitt slått helseløse ;)