Alle innlegg Sukkerforum

Slapp nå av!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tantesofie sø. 7 juli 2013 23:01

Det er en del selvhøytidelige tråder her nå hvor, stort sett menn, eller helst unge voksne (menn i 20-årene som man ikke tar helt seriøst eller menn i begynnelsen av 30-årene som nettopp har flyttet hjemmefra og fått sniffe litt på dette med det andre kjønn for alvor for første gang).

Hvorfor er dere så opptatt av hvorfor, hva og hvem som har hatt sex flest ganger, hva som skal til for å få et svar og alle andre spørsmål dere kommer drassende med som de fleste av oss i generasjonen før dere fikk svar på før vi var 18? Kodene er da ganske selvinnlysende. Er dere ikke studenter, unge og drikker dere tullete og flørter dere gjennom hverdagen lenger? Er livet så vanskelig at dere heller bruker tre timer på en datingnettside istedetfor å plukke opp en jente på trikken?

Det burde være MIN generasjon som er her inne og klager og sipper, vi som har fylt 40 og allerede er skilt en gang og ikke helt kommer inn i greia igjen. Ikke dere unge menn med tusenvis av muligheter og en evighet av tid. Eller er det slik at dere er mer desperate enn oss, som kanskje trives så godt med livet vårt og alltids har et sexliv på 'si' i påvente av den neste kjærligheten?

Virker som noen lager statistikker over svar/ikke svar, har hatt sex med 7 vs har hatt sex med 42, hva er poenget? Hvordan hjelper det dere? Slapp nå av, lev livet, og kos dere. Det er sommer, folk er stort sett hyggelige og det finnes noen der ute som du kommer til å falle pladask for.

Skjult ID med pseudonym tantesofie sø. 7 juli 2013 23:26

På deg kansje, bommet ikke så veldig på mange andre. Virker som gutta bor hjemme til de er 34 i dag.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 7 juli 2013 23:30

synst dette passer for unge frøkner og eg:)

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 7 juli 2013 23:31

Mye frustrasjon inne på forumsidene ja, men det er ikke tatt helt ut av løse luften. Ting HAR forandret seg - sjekkemarkedet kan være mildt sagt frusterende for mange. Verdier man hører er viktig for å finne en partner og virkeligheten ser ikke ut til å være helt i synk.

Sånn ting er i dag er jo alt menn tenker og mener om forhold og sex skittent, mannsjåvinistisk eller bare tvilsomt, mens det samme for kvinner er positivt, "finne seg selv", "søkende", tegn på likestilling osv..

Hvis gutta ikke er tøffe, men myke - opptatt av å se bra ut, men ikke selvopptatt - god jobb (tjene bra), men ikke jobbe for mye osv osv.. - så når vi ikke opp. Og tar vi opp temaet får vi et hav av hersketeknikk mot oss.. "oi, ble du sint nå? Er du sånn sint mann du?", "Kanskje du skulle prøve å ta det som en mann i stedet for å syte så mye?" osv..

Det er frusterende - og det kan ikke snakkes om. Prøvd det noen gang?

Skjult ID med pseudonym Gamla sø. 7 juli 2013 23:39

@ Tantesofie
Kunne ikke vært mer enig:) Ungdommen sliter visst i dag med datingen.

Traff en mann i parken i dag.Vi flørtet og lo. Ingen tenkte på å spørre om alder,vekt,høyde,inntekt,hobbyer,trening eller antall sexpartnere. Herlig befriende. Vi byttet tlf. Men om det blir noe mer - vites ikke. Men sitter og smiler når jeg tenker på for en fin dag jeg fikk. Helt uventet:)

Skjult ID med pseudonym Blokkert sø. 7 juli 2013 23:41

Jaja, sånn går no dagan...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 juli 2013 23:45

Shit.. Jeg er superfrustrert! Stor og rund med liten penis. Så liten at hver gang jenter ser den så er klærne på igjen og dama er ute av døra før jeg rekker å telle til 3.

Men i mellomtiden har jeg faktisk rukket å se litt hud på dama og har allerede fått orgasme bare av at hun så på den.

Har hørt at trening og kosthold hjelper, så forhåpentligvis har jeg litt større penis om noen måneder! :D

Skjult ID med pseudonym Blokkert sø. 7 juli 2013 23:48

Haha Powpow, du har jo tidligere sagt at du aldri får dater etc. når lærte oppblåsbare damer seg å kle på seg og gå ut døra? ;)

Mvh
Powpows fanklubb

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 juli 2013 23:54

Detaljer, detaljer.. Ikke tenk så mye på det du.. ;)

Skjult ID med pseudonym RPierce sø. 7 juli 2013 23:58

Nei altså

Mens dere krangler og går til angrep på hverandre mens dere sitter i sofaen med iPad, chips og Cola, koser jeg meg med lean mat og styrketrening.

Liker du ikke situasjonen du er i?

"Stop bitchin', and fix it."

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 8 juli 2013 00:43

haha genial tråd TS :-) Veldig sant og!

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 8 juli 2013 00:46

@Gamla

Hærlig å oppleve at ikke alder, vekt, utdanning, og alt annet ræl folk forventer seg her inne spiller ingen rolle, bare ren skjær kjemi!!! som er det eneste som teller!