Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er bifil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kåt ti. 9 juli 2013 19:16

Andre her som er bifile og/eller har bifile tendenser?

Er det slik at vi undertrykker mye av vår seksualitet, men egentlig kan bli opphisset av begge kjønn?

Skjult ID med pseudonym også? ti. 9 juli 2013 19:17

Who gives a fuck??

Skjult ID med pseudonym x ti. 9 juli 2013 19:18

@kåt
Jeg nyter begge kjønn, alt til sin tid. Og trives med det.

Skjult ID med pseudonym åhjaah ti. 9 juli 2013 19:22

Deilig, ja takk begge deler........... Nam____

Skjult ID med pseudonym megabit ti. 9 juli 2013 19:36

Jeg tror alle kvinner er bifile

Skjult ID med pseudonym lady ti. 9 juli 2013 19:38

Det stemmer nok @megabit;)

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 19:39

Det er vel sikkert mange som undertrykker sin egen seksualitet eller ikke har fullt ut utforsket den, men når det gjelder å tenne på begge kjønn så er det jo ikke alle som gjør det.... Og det betyr allikevel ikke at man undertrykker seksualiteten sin.
I tillegg er det viktig å skille på fantasi og virkelighet. Ihvertfall for meg. Det er stor forskjell på hva jeg tenner på i fantasien kontra hva jeg foretrekker å gjøre med partner:)

Skjult ID med pseudonym tja ti. 9 juli 2013 19:48

Kan jeg spørre deg @MaB75 om du har seksuelle fantasier om samme kjønn?

Skjult ID med pseudonym megabit ti. 9 juli 2013 19:48

Lady, det har jeg merket hele livet mitt da kvinner eller jenter klemmer og koser og er gode venninner... fikk inntrykk at studiner tok en runde med hverandre i senga hvis ikke det var en type i nærheten. Jeg brekker meg av bare tanken å ha sex med en mann da jeg er mann, men kamerater er ok, bare det ikke blir noe seksuelt... Men jeg gidder ikke dømme noen som er anderledes på en eller annen måte, bare de ikke plager noen mot sin vilje. Kvinner har liksom et eget seksuelt språk som de fleste menn ikke skjønner bæret av....

Skjult ID med pseudonym -s- ti. 9 juli 2013 19:50

Jeg tenker at det er mer "stuerent" enda for jenter å f.eks si at de synes pupper er pent, enn for en gutt å si at han tenner på penis. Men utvikling på dette området også:)

Skjult ID ti. 9 juli 2013 19:52

har du hørt at det ofte er de som nekter mest for noe som faktisk undertrykker megabit?

Skjult ID med pseudonym lady ti. 9 juli 2013 19:56

Hehe, tøyset litt @megabit, men noe kan det nok være i det;)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 9 juli 2013 19:57

Tja bifilie tendenser har jeg helt sikkert. Tenker at bifil er mer hvis du kan bli forelsket i ei jente. Det kan ikke jeg :P Eller så er jeg veldig åpen om min seksualitet. I dont know. Men vet jo at ikke alle tenker som meg på det området. Jeg kan jo forelske meg i en mann, tenne på en mann. Kan ikke forelske meg i en kvinne, vertfall ikke opplevd det men jeg kan tenne på kvinner og ha litt seksuell morro med dem ja :) Men har hatt flere veninner som har blitt forelsket i meg... generelt sett så får jeg jo svært sjelden følelser uansett kjønn så kan jo være noe der og. Aner ikke.

Uansett hva man er så er man nå seg selv, er egentlig ikke så nøye å sette seg i en bås :)

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 20:24

@tja:

Jeg har hatt det, ja, men kunne ikke tenkt meg det IRL. Jeg liker imidlertid ikke tanken på at to gutter har sex så det er mulig jentesex er mer akseptert. Who knows:) Har klina med jenter mange ganger uten at jeg blir tent så det er en fantasigreie:))

Skjult ID med pseudonym tja ti. 9 juli 2013 20:27

Takk for ærlig svar @MaB75.

Skjult ID ti. 9 juli 2013 20:30

Ung dame her som fantaserer om både gutter og jenter sammen:) Har hatt litt jentekos før. Og som en del menn kanskje tenner på jentesex, så har jeg blitt mer og mer tent av det mannlige kjønn sammen;)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 9 juli 2013 20:33

Når menn er på en snurr kommer ofte sannheten frem og da er det ikke BARE jentesex de er opptatt av;P

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 20:36

Jeg er helt uenig med megabit om at alle kvinner er bifile. Det blir litt vel generaliserende. Men jeg synes denne diskusjonen er interessant og håper flere bidrar:))

Skjult ID med pseudonym lady ti. 9 juli 2013 20:39

Synes også dette er et interessant tema:) Og deilig at vi kan være litt åpne om noe som for mange fremdeles er tabubelagt:)

Skjult ID med pseudonym +++ ti. 9 juli 2013 20:45

Tenner kun på menn og jeg er en kvinne. Men kvinner har alltid hatt dragning mot meg av en eller annen merkelig grunn.

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 9 juli 2013 20:46

Labert med menn som uttaler seg her...;-p

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 9 juli 2013 20:47

Jeg vil påstå at kanskje så mye som 1/3 del av de jentene jeg har hatt forhold til har hatt disse biseksuelle fantasier. Noen har levd ut disse fantasiene også. Ingen av de jentene jeg har kjent har blitt forelsket i en jente eller kunne tenke seg et forhold til en annen, men har opplevd at en jente var ganske tiltrukket av en annen, men det var som jeg oppfattet det bare en seksuell greie.

Jeg har ikke seksuelle fantasier om andre menn. Er ikke helt overbevist om at menn i like stor grad har denne tiltrekningen. De fleste menn liker å være den som er mest pågående og dominerende (testosteron). To menn med denne holdningen blir jo kræsj. Det er sikkert fortsatt veldig mange som undertrykker seksualitet og legning, men har ikke tro på at vi menn har den samme dragningen mot det samme kjønn.

Skjult ID med pseudonym elena ti. 9 juli 2013 20:53

Jeg forelsker meg i menn, men kan bli opphisset av damer og har også levd dette ut irl. Utrolig deilig både å fantasere og også å kose med samme kjønn, synes jeg. Så nyt livet alle samme!:)

Skjult ID med pseudonym elena ti. 9 juli 2013 20:59

Og som tidligere sagt i tråden; jeg har opplevd en del gutter som "kommer ut av komfortsonen sin" og åpner seg om fantasier med samme kjønn når de ikke er helt edru:)

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 21:06

Nesten alle mine venninner har klina med samme kjønn, men det er kun noen få som tenner på det. Kun en av venninnene mine har prøvd å ha sex med en jente. Hun syntes det var rart og fristet egentlig ikke til gjentagelse. Noen ganger bør fantasi forbli nettopp fantasi. Når vi jenter er sammen så snakker vi åpent og ærlig om hva vi tenner på samme hvor tabubelagt det er. Er det menn som hører dette, så deltar de sjelden i samtalen. De bare sitter og lytter:)

Ingen av mennene jeg kjenner har noen gang innrømmet å ha kysset eller tent på en annen mann. De fleste reagerer med vemmelse på nettopp det, men de har ingen problemer med å spørre om jeg kunne tenkt meg å kose med dama feks... Eller tatt opp spørsmål om trekant med to jenter... Er det fordi det er generelt mer akseptert med jentesex?? Våre seksuelle preferanser påvirkes jo av samfunnet forøvrig. Bare se på bokserien 50 shades of grey... Denne har garantert ført til at bdsm har fått flere tilhengere; ihvertfall midlertidig...

Skjult ID med pseudonym RP ti. 9 juli 2013 21:16

Homosex eller ikke, men trår du utenfor din komfortsone som en mann og tillater prostatastimulering.....vil du oppleve orgasmer ut av en annen verden.

Jeg kan forøvrig ikke klare å se for meg meg selv med en annen mann. Og jeg er 100% ærlig på dette, jeg har aldri synes at en gutt/mann er tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 21:20

@grrrr:

Jeg er jo forsåvidt enig med deg:) selv om tanken på MANNEN ikke er ekkel da... porno med to menn funker liksom ikke... Det får motsatt effekt;) men jeg lurer allikevel på om jeg tenker som jeg gjør fordi media har påvirket preferansene mine:))

Skjult ID med pseudonym abc ti. 9 juli 2013 21:25

Ja, det er nok mer sosial akseptert at jenter/damer koser sammen. Jeg kan gjerne kose med en dame jeg finner sexy- under riktige omstendigheter.. MEN har både opplevd guttaboys sammen i full vigør- og: tenner på det råe maskuline med menn sammen...:)

Skjult ID med pseudonym RP ti. 9 juli 2013 21:26

@grrrr

Ingen som sier at du må leke med prostataen hver gang du skal ha sex ;) Det er hvert fall et fint alternativ en gang i blant. Et alternativ som de fleste "menn" anser som homo(med nedlatende betydning) dessverre.

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 21:26

Hahaha @ grrrr:))) og da hadde kvinner muligens sluttet å tenne på menn... Tror det bør fortsette å være som det er, jeg;)

Skjult ID med pseudonym abc ti. 9 juli 2013 21:31

Har aldri opplevd en mann som ikke elsker å bli koset med prostata, så sex og hva som er deilig, er kanskje mer enn vi "tør" å innse og utforske?:)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 9 juli 2013 21:32

Har aldri tent på noen mann, eller tanken på å ha sex med en mann, så jeg oppfatter meg som helt hetero. Og jeg har fått noen tilbud som jeg vennlig har avvist. :-)

Skjult ID med pseudonym RP ti. 9 juli 2013 21:32

Prostata er en instant-orgasme-knapp. Nytter ikke å stå imot. Du kan prøve. Men du kommer til å tape.

Skjult ID med pseudonym RP ti. 9 juli 2013 21:36

@grrrr
høres ut som "super enkel forskning sier...", spør du meg ;)

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 21:36

@RP:

Tror akkurat det temaet der er veldig tabubelagt og skremmer mange menn (og kvinner). Tror nok det er flere som tenker at det vil de prøve, men at de ikke tør å spørre dama si om det i frykt for at hun skal synes det er ekkelt.

Skjult ID med pseudonym abc ti. 9 juli 2013 21:39

@grrrrrr

Neida sier ikke at alle liker det da:) Men kanskje flere enn vi tror:)

Skjult ID med pseudonym abc ti. 9 juli 2013 21:40

Enig @MaB75.

Skjult ID med pseudonym RP ti. 9 juli 2013 21:42

@MaB75

Der har menn mye å lære fra kvinner. De tør å eksperimentere og de sier høyt og klart hva de liker eller ikke liker.

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 9 juli 2013 22:01

Ingen med bilde i denne tråden.., så rart...hehe..

Husker utereporteren i Skavlan(eller hva det var), som gikk rundt på Grønland i Oslo og spurte folk om det var noe i ordtaket "det bor en liten homse i oss alle".....hehe, lo godt da:-) Har selv ingen bifile tendenser, hadde ikke klart trekant med annet enn to damer heller, selv om jeg vet det motsatte(to menn, ei dame) blir praktisert mye i byen her.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 9 juli 2013 22:04

Sant @RP:)
Sikker @Dag?;)

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 9 juli 2013 22:09

@dag: mulig jeg ikke har bilde, men skriver da under eget nick. Å prate om dette er ikke tabu i min verden og finner dette tema svært interessant:))

Som kvinne kunne jeg heller aldri tenkt meg trekant med to menn og en kvinne... Høres slitsomt ut :) tenner virkelig ikke på to menn nakne sammen, men det er nå sånn jeg er:)

Skjult ID ti. 9 juli 2013 22:11

Jente og tenner på å se porno med menn sammen, men porno er porno;)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 9 juli 2013 22:21

Porno er jo kjempegøy da :)

Morsomt å se porno sammen og utfordre hverandre litt :)

Skjult ID ti. 9 juli 2013 22:30

Skal vi to se sammen @-m-?;)

Skjult ID ti. 9 juli 2013 22:31

Ja absolutt gøy med porno, men det er ikke virkeligheten (som regel da;)..

Skjult ID med pseudonym ^^ ti. 9 juli 2013 22:34

Det er mange biseksuelle damer der ute. Som ikke kan bli forelsket i jenter, men kan tenne på de. Kult det ^^

Skjult ID med pseudonym JUSTME ti. 9 juli 2013 22:37

Har i min ungdom prøvd både trekant og jentesex... Ingen av delane fristar til gjentakelse,men så veit eg det :)

Skjult ID med pseudonym mia ti. 9 juli 2013 22:44

La meg se to unge menn sammen;-)

Skjult ID ti. 9 juli 2013 22:48

Det er det flere enn deg som vil @mia;333

Skjult ID ti. 9 juli 2013 23:15

Jeg er også bifil, i tankene mine. Søker kjæreste av motsatt kjønn, men fantaserer ofte om kos med samme kjønn.

Skjult ID med pseudonym ? ti. 9 juli 2013 23:38

Hmmmmm, tror kanskje jeg også har bifile tendenser (om ikke mer...), når jeg er ærlig mot meg selv.

Skjult ID med pseudonym lep on. 10 juli 2013 15:30

Det er vel forskjell på å rote med samme kjønn fylla og det å være bifil.
Eller er det det? Jeg veit faktisk ikke om alle er bifile, at noen bare ikke utforsker begge sider, men mange har en preferanse som de liker best. Tror det også er mange som er i skapet på denne siden her ;) forsåvidt rart at ikke sukker annerkjenner at det finnes andre legninger og nyanser.

Skjult ID med pseudonym likermye on. 10 juli 2013 15:52

Tror jeg vil kalle meg binysgjerrig:)