Alle innlegg Sukkerforum

Er det smart å bo i Oslo?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) ti. 9 juli 2013 23:49 Privat melding

Jeg blir nesten bare "besøkt" (på profilen) av damer fra andre fylker. Ofte langt unna.

Er det en ufordel å være fra Oslo på sukker?

Er det så mange å velge mellom at vi bare blir en i mengden?

Er det lettere å få kontakt med de som bor ute i distriktene?

Skjult ID ti. 9 juli 2013 23:53

Tja, oslogutta er litt raffere enn de ute på bygdene. Har diskutert dette med et par dates jeg har hatt med damer som kom fra små steder.

Det er dårlig utvalg på bygda for de bra damene hvis de ikke skal senke kravene veldig. Mens i byen, så vrimler det av hunks.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 9 juli 2013 23:54 Privat melding

Herreg... nei! Syns alle de flotte virker til å være i Oslo jeg! :)

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 9 juli 2013 23:57

de meldingene jeg får kommer i fra Oslo,jeg bor på vestlandet,savner vestlendinger her inne,,

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 9 juli 2013 23:59 Privat melding

Me too...

Skjult ID on. 10 juli 2013 01:08

Skal jeg flytte til vestlandet? Er det det dere sier?

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 08:56 Privat melding

Trenger vel ikke være noe stort geni for å skjønne at man har flere muligheter i en stor by enn i ei lita bygd?

240 og FK-dress hadde ikke funka for meg :D

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 09:01 Privat melding

Jentene flytter fra bygda inn til byen for å ta utdanning som de ikke kan bruke på bygda, så de blir værende. Synd for bygda, fint for oss i byen...

Skjult ID med pseudonym Artigkar on. 10 juli 2013 09:57

Dette er noe av det dummeste jeg har lest her inne - når man bor i det tettest befolkede området i landet så skal det være en ufordel? Jeg kommer nesten alltid i snakk med damer når jeg er i Oslo, om jeg rusler i byen eller setter meg på en benk i parken. Det er jo bare å gå utendørs å være sosial. Her jeg bor kan jeg gå utendørs og ikke se et eneste menneske. Da hjelper det ikke at jeg er utadvendt :D (Nå snakker jeg ikke om de damene som tilbyr seg mot betaling) Det er jo fort gjort at en fra bygda tar feil og tror man er utrolig populær om man rusler på kveldstid i denne byen. :D

Gå ut, pay attention, se på damer, la de se på deg, snakk med de.

Men jeg tror heller det er et fenomen at mange ikke er helt klare for å satse og da er det ubevisst tryggere å skrive til de som bor lengre unna. For min del bor alle langt unna, og det er litt av en logistikk som skal gå opp, men nå er jeg ofte på østlandet så de fleste som tåler å vente i 3-4 uker kan nok få møtt meg i hovedstaden også. :D - Nå får jeg svært sjelden svar fra de fra eget fylke, mens de som bor langt unna ofte også skriver først. Men siden jeg ikke er flyttbar så leter jeg etter noen som er det, eller bor nært. Men sant skal sies så skriver jeg ikke til så veldig mange selv, men i løpet av 3 år så har det jo blitt en knippe.

Nå har jeg flyttet fra byen til bygda, og opplever en helt annen "verden" her, som ny er det mange som ser på meg, men man kvalifiserer ikke til innavl så jeg får ikke tak i noen av de lokale, uten bondehøvdingens godkjennelse - og siden jeg ikke har egen traktor får jeg ikke lov å komme nær han.

Mye bra fra Vestlandet - spesielt menn fra møre og romsdal kan anbefales etter ryktene jeg har hørt. :D

Skjult ID med pseudonym Artigkar on. 10 juli 2013 10:53

@slemtiger - det vrimler av FK-dresser her. Ser ikke noe annet. Hovedkontoret til FK er i Schweigaardgate i Oslo, just saying - farmerboy :D

@skjultID. "Mens i byen, så vrimler det av hunks" - googlet "hunks" og ser jo at det er mye treningssentermuskler der. Men jeg har selv bodd i by og @Kit001 har nok delvis rett - for det vrimler av flotte damer i byene også (Jeg skriver byene i flertall, siden det er flere byer i Norge enn Oslo) - Både Trondheim, Oslo, Kristiansand, Lillehammer, Skien og Stavanger har mange bra damer, må ikke glemme Ålesund, Molde og Kristiansund også. Så om det er sånn at bra damer vil ha hunks så er jo byer perfekte. Så kan vi riff-raffet på bygda leke med våre egne. :D
Flere hunks & babes i byene kanskje, men jeg vil ikke ha ei dame som har på seg høye hæler når vi skal gå en tur på fjellet eller ut på fjorden for å fiske. En annen ting er jo at flere av norges sterkeste menn kommer jo fra bygder heromkring. Verdensmesteren i vektløfting i en eller annen veteranklasse kommer fra ei bygd rett i nærheten. :D Jeg har familiemedlem som har vært i juniortoppen i vektløfting - vokst opp på bygda.

Mange av de flotteste damene her inne kommer fra bygda eller småbyer.

Jeg er opprinnelig oppvokst på bygda, men flyttet til byen når jeg var ferdig i millitæret, siden da har jeg bodd 20 år i byer, men aldri i Oslo. Det er mange fordeler i byer med tanke på arenaer å møte mennesker på. Det er et større kulturtilbud i form av både konserter, kunstutstillinger, puber, cafeer, bibliotek, parker osv... og har man en spesiell interesse så er det lettere å møte noen innen det feltet enn på bygda med 4H og fotball - satt litt på spissen, men vil man møte spreke damer så prøv en fjelltur - her i M&R vrimler det av flotte damer i fjellet. Det samme gjør det nok i Sogn og Fjordane også.

Jeg tror ikke det har så mye å si hvor en bor om man går bort fra PC'en og observerer livet. Jeg er mye i Oslo og jeg er mye på landsbygda - bor i en liten by - så det er ikke så øde som jeg skal ha det til.

I stedet for å være frustrert over at man drukner i mengden eller at det er tomt for folk rundt oss så går det jo an å bevege på seg.

Jeg elsket å bo i sentrum av Kr.Sand - jeg elsker det livet jeg har her - to forskjellige liv, begge livene er like gode, bortsett fra at her har jeg dobbelt så stort hus til halvparten av prisen :)

Når det kommer til stykket så har det ikke så mye å si hvor du bor. Det har mer å si hva du velger å gjøre me

Skjult ID med pseudonym Gnotten on. 10 juli 2013 12:32

Det er nok litt mer å velge i her i Oslo, og lettere å få seg dater. Men etter min erfaring, syntes jeg det var mer spennende før når jeg ikke bodde i byen, for da hadde jeg mye mer glede av å dra på date, siden det ikke var så "ofte" :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 13:18 Privat melding

@åsane79: Ja, det er jo faktisk så lett.

Skjult ID med pseudonym målfrid on. 10 juli 2013 14:21

Jeg synes de kjekke mennene befinner seg på Vestlandet, så for meg er det ikke fordel å være fra Oslo..

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 10 juli 2013 14:53

"ufordel"

*hopper over resten av diskusjonen*