Alle innlegg Sukkerforum

Hva synes du om menn som kjøper sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 11:37

Som tittelen sier; hva synes du om menn som kjøper horer ?

(eller betaler for sex-tjenester som det nå heter)

Skjult ID med pseudonym Mann on. 10 juli 2013 11:45

Skulle til å si patetisk, men det er ikke rette ordet. Jeg ser definitivt ned på slike mennesker. Ikke på horene, det er helt greit egentelig, det er kundene jeg ser ned på.

Skjult ID med pseudonym Mann on. 10 juli 2013 11:48

Tenker du på de som kjøper drinker, spanderer middager og i ekstreme tilfeller spanderer ferier for å få seg noe?

Skjult ID med pseudonym Mann on. 10 juli 2013 11:51

Selvsagt måtte det komme en av tullingene som sammenlignet det med å plukke opp en hore nede ved festningen, med å spandere middag... herregud..

Skjult ID med pseudonym klanten on. 10 juli 2013 12:03

Jeg traff en jente i Ukraina sist jeg var der. Spanderte tur til Norge på henne. Vi hadde masse sex den langhelgen. Har jeg kjøpt hore da? Hun studerte medisin.

Skjult ID med pseudonym Mann2 on. 10 juli 2013 12:07

I stedet for å himle så veldig over det, så kunne du jo kanskje si hva forskjellen faktisk er? Når en mann spanderer endel på en kvinne, så er det reelt at en gitt andel menn forventer sex og en gitt andel kvinner føler seg forpliktet til å ha sex. Gjør ikke det det til prostitusjon?

Sånn generelt sett:
Det å kjøpe sex kan være alt fra relativt akseptabelt til forkastelig avhengig av hvem og hvor man kjøper det. På gata? Forkasteglig. Innemarkedet? Kan være greit hvis man finner rett person. Når en natt med ei kvinne koster mindre enn en dag på spa, så kan man trygt si at det ikke er noen bakmenn inni bildet.

Skjult ID med pseudonym line on. 10 juli 2013 12:11

Om en mann velger å spandere mye på meg, føler jeg meg ikke forpliktet til å gi han sex!!

Skjult ID med pseudonym Tante Sofi on. 10 juli 2013 12:13

Alvorlig talt Mann2. Der går en markert grense mellom å spandere en sydentur på en dame og kjøpe sex fra en prostituert som har salg av kroppen som yrke. Kjøper du sex så har du krysset den grensen.

Klanten: Du kjøpte ikke en hore. Du inviterte en dame med på Norgesbesøk. Går ut ifra at dere hadde sex fordi dere begge ville det.

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 12:18

@Mann

Hvorfor ser du ned på slike mennesker?

Skjult ID med pseudonym Mann2 on. 10 juli 2013 12:28

@Tante Sofi
La meg si det på en litt annen måte. Si kvinnen det er snakk om er prostituert. Hvorfor er det problematisk å gi denne kvinnen en gitt pengesum for å ha sex, mens det å spandere for den samme pengesummen og fortsatt ha sex, ikke er det?

Skjult ID med pseudonym supergirl on. 10 juli 2013 12:28

Jeg syns ikke det er akseptabelt å kjøpe sex, men ser ikke ned på menn som gjør det. Tenker mer at de har et stort mentalt og fysisk problem de prøver å løse der og da.

Å bli spander på ser jeg som en hyggelig gest av noen som ønsker å gjøre noe hyggelig for meg, thats it, om de ønsker noe i retur er det deres problem, ikke mitt.
Takker nei til sydenturer og store gaver, det faller ikke naturlig for meg å ta i mot slike ting.

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 12:37

@supergirl

Jeg startet tråden fordi jeg vurderer å kjøpe sex. Jeg har ikke hatt sex på 3år, og jobber en del i utlandet. Å kjøpe sex er altså et veldig tilgjengelig alternativ.

I mitt tilfelle er dette kun en enkel løsning på..tja..et fysisk problem som du sier.

Hvilket mentalt problem mener du jeg har?

Det er interessant å høre om enkelte kvinners sexliv her inne og andre plasser. "Åh gud jeg har ikke hatt sex på 2 måneder!". Samtidig som de lever ut sin promiskuitet, så er de ivrige på å fordømme menn som lever med et helt annet utgangspunkt.

Skjult ID med pseudonym ugh on. 10 juli 2013 12:37

Hvor vanlig er det å bli påspandert en sydentur?

Skjult ID med pseudonym Tante Sofi on. 10 juli 2013 12:48

For å si det sånn, så har jeg aldri blitt påspandert en sydentur....vet ikke helt om jeg ville likt det av en "ny" mann. Selv om det hadde vært fristende reint økonomisk.

Mann2, du har et lite problem om du ikke klarer å skille mellom 1: å spandere på en dame en kveld...som ender opp med sex, og 2: kjøpe sex av en prostituert. Om du ennå ikke har kjøpt sex av en prostituert så er det vel en grunn for det? Spør deg selv? Kanskje du har svaret.

Skjult ID med pseudonym supergirl on. 10 juli 2013 12:59

Shady:
Med et mentalt problem mente jeg ikke at man er psykopat eller noe i den retning. Mente mer at man kanskje er inne i en tøff periode, ikke klarer å binde seg til andre mennesker el. Ikke ment som noe negativt, men ser at det kan tolkes litt feil.
Jeg har fått tilbud om sydenturer eller dyre gaver flere ganger, ikke her inne men fra andre som jeg kjenner litt, men ikke ønsker å ha et forhold til.

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 12:59 Privat melding

Jeg har sex med ei dame fordi hun tenner på meg og jeg tenner på henne.

Sex bør ikke være et resultat av penger, gaver, fysisk makt (utover det vanlige).

(mann 34 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 13:08 Privat melding

Bedre en at menn Tar sex fra jenter i en mørk gate.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 10 juli 2013 13:54

Startet en tråd for en stund siden: Kjøpesex

500 svar på 2 døgn før jeg slettet tråden... Ble kalt mye rart der og folk gikk jo av hengslene.

Kopierte hele tråden til word før jeg slettet den. Morsom lesing og mange som sitter på hvite hester for å si det sånn!:) Spesielt de som poster med bilde for det gjør jo aldri noe som mange jenter ikke liker...

Første innlegget:

Vis siste innlegg
Ditt innlegg med skjult ID med pseudonym Anonym - sø. 17 mars 22:42 Slett
Hvor utbredt er det?

Mellom 1500-2000 prostituerte bare i Oslo....

Hvor mange mannfolk trenger de som kunder for at det skal gå rundt?

Og hvor mange mannlige prostituerte for damene? Er det mørketall? Og de som drømmer om å være cougar damer som ikke får seg med ungutter kjøper de???

(mann 48 år fra Akershus) on. 10 juli 2013 14:04 Privat melding

Sex er vel en menneske rett i mine øyne og de feste av oss finner seg en partner og får dekket sitt behov her.
De som derimot ikke klarer å finne seg en partner på same måte enten det være seg fysiske eller psykiske grunner bør jo også kunne få ha en mulighet.
Dersom prostitusjon foregår på frivillig basis og ikke under tvang, så ser ikke jeg det helt store problemet med det.

Skjult ID med pseudonym Dominans on. 10 juli 2013 14:22

Om man kjøper sex direkte dvs penger i handa en time morro eller tar går 2 runder rundt grøten og en tur på spa er vel samma det, definisjonen av salg. Hvor mange kvinner finner "menn" pga pengene???

Som Sheen sier det: Det er billigere med ei hore enn ei dame, og man trenger ikke stresse for å tilfredsstille den andre parten. WORD!

Hva med Norske damer som finner "kjærligheten" i Afrika og blir loppa for alt dem eier? Er det å "kjøpe" eller ekte kjærlighet???

Skjult ID med pseudonym Z on. 10 juli 2013 14:35

Til TS
Jeg orker ikke å fordømme. Du er viksen og gjør som du vil. Føler du for å kjøpe deg kos vel vitende om at hun ikke tenner på deg og at hun ikke engang liker deg, kan ingen stoppe deg. Disse tankene hadde i seg selv stoppet meg :-)

Men jo, jeg synes det er trist. Prostitusjon er trist. Kjøp av kvinner og menns kropper for å dekke "behov" er trist. Tanken på at ting skal føles bedre etter 1500 kr ut og en penis inn er også trist....for meg.

Håper du finner ut av hva som føles best for deg.

Skjult ID on. 10 juli 2013 14:38

Veldig enig @Z. At en mann faktisk klarer å få ereksjon av kjøpesex, sier en del... De tenker nok ikke så mye på hva den prostituerte måtte tenke om dem i alle fall...

Skjult ID med pseudonym Z on. 10 juli 2013 14:39

Og til dette med prostitusjon:

I denne sammenhengen snakker vi on kvinner som selger kroppen sin. Om jeg drar til syden med noen sin velger å spandere på meg, har jeg mottatt en gave. Thats it.

Men at mange ekteskap, reiser, gaver osv kan sees på som kjøpt og betalt; helt klart.
Likevel kalles det ikke prostitusjon slik jeg ser det. Da må man faktisk være prostituert.

Skjult ID on. 10 juli 2013 14:40

derav uttrykket: han er bare en enkel mann??

(mann 34 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 14:55 Privat melding

@Harleydude: Selv mener jeg det ikke finnes noe som heter "menneskeretter". Men godt poeng.

Skjult ID med pseudonym lep on. 10 juli 2013 15:12

ikke en mann jeg ville data. ikke en mann jeg ville omgås, definitivt en jeg ville sett ned på med avsky!

Skjult ID med pseudonym Mann2 on. 10 juli 2013 15:12

@Z
Det er veldig åpenbart at du ikke har kjøpt sex noen gang. La meg gi deg litt innsikt:
Jeg har kjøpt sex av ei kvinne. Hun er høyt utdannet og snart ferdig på universitetet. Jeg vil påstå det er helt umulig å plukke henne ut som prostituert.

Liker hun meg? Absolutt! Ikke romantisk så klart, men som venn? Ingen tvil. Når jeg snakker om at jeg kanskje har noe på gang, så lyser hun litt opp og lurer litt på hvorfor jeg i det hele tatt treffer henne. Når vi går hvert til vårt, så snakker hun genuint om at jeg fortjener å finne meg noen, og hun håper jeg lykkes med det. Ikke bare det, jeg må gjerne fortelle henne hvordan det går, og hun kommer gjerne med tips. "En så god og snill person fortjener å finne noen". Det er hennes ord, ikke mine.

Så var det dette med pris da. Jeg skrev lenger opp at:
"Når en natt med ei kvinne koster mindre enn en dag på spa, så kan man trygt si at det ikke er noen bakmenn inni bildet."
Jeg tuller virkelig ikke. Du sier at 1500kr ut for penis inn er trist, men da sier jeg at dette er dyrt så lenge det bare er litt "inn og ut". Sleng på cirka en tusenlapp til og du får GFE så det holder. Middag, litt forspill, sex et par timer, en natt hvor vi sover sammen og tilslutt frokost dagen etterpå. Joda, det er kjøpt og betalt, men er det virkelig trist? Så klart er det bedre når det er mer permanent, men jeg vet hva jeg går til, jeg vet hva jeg får og jeg vet det er betalt. Jeg vil ikke si det er trist. Jeg vil si det er god verdi for pengene.

@(Skjult ID ) - on. 10 juli 14:38
Det sier vel mer om din uvitenhet. Iallfall for min del så trykker hun på de rette knappene, eller rettere sagt, jeg forteller henne hvilke knapper hun skal trykke på, og ereksjon blir null problem. Ja, det er kald og følelsesløs sex, men vi blir begge kåte på sett og vis. Riktignok ikke så kåt som vi kunne blitt med "den rette", men fortsatt kåt. Jeg får orgasmer og hun får orgasmer, og innimellom squirter hun til og med.

Skjult ID med pseudonym lep on. 10 juli 2013 15:15

Sex er ikke en menneskerett, og man skal ikke regne med at folk selger fitta si frivillig heller, og at det er hun som sitter igjen med pengene.

Skjult ID med pseudonym Mann2 on. 10 juli 2013 15:19

@lep
Det spørs helt og holdent hvem du går til og hvor mye du betaler. Når timesprisen på hele seansen dukker langt under timesprisen for massasje, så er det liten tvil om at hun sitter igjen med pengene. Det er ingen bak som hadde godtatt sånne ting.

Går du derimot ut på gata og finner deg noe, og det bare er litt "inn og ut og ferdig med det", så er det klart at du sikkert sponser en fishy dude et eller annet sted, men da er du samtidig vært dum og har ikke gjort leksa di i forkant.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 10 juli 2013 15:30

Respekterer jeg en som sier at han / hun har betalt for sex? Vedkommende stiger i hvert fall ikke i min aktelse.
Hvis jeg selv hadde betalt noen for sex noen gang, så hadde jeg selv følt at jeg var mindre verdt. Så er det noen som trekker inn dette med å være raus, og så oppnå sex. I mitt hode er det noe jeg opplever at hindrer meg i å være noe særlig raus før jeg eventuelt allerede er i et forhold hvor vi har sex.

Skjult ID on. 10 juli 2013 15:30

Finn en prostituert venninne som @Mann2;D Da kan dere nyte sexen sammen og få serieorgasmer begge to:)

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 15:40 Privat melding

De av oss som er oldinger husker at vi hadde en debatt om hvorvidt et seksualliv var en menneskerett for 20 (-ish) år siden. De fleste mennesker i verden opplever det ikke slik, og vi er også bare to generasjoner unna tvangssex.

Konklusjonen var at alle mennesker burde ha rett på et seksualliv. I kjølvannet diskuterte man hvorvidt funksjonshemmede burde få støtte fra Sosialkontorene for å kjøpe sex, men man endte på at det lå utenfor deres virksomhetsområde (selv om sex i og for seg ble definert til basisbehov).

Og idag har vi kriminalisert dem, i en moralsk blodtåke...

Skjult ID med pseudonym rez on. 10 juli 2013 15:58

Karma kommer- det er alt jeg vil si om den saken. jeg blir kvalm!

Skjult ID med pseudonym MaB on. 10 juli 2013 16:09

Kjøper man sex av prostituerte som gjør dette for å skaffe penger til dop eller som er offer for menneskehandel, synes jeg det er helt forkastelig...

Kjøper man sex av feks studenter som gjør dette for å spe på inntektene, så har jeg egentlig ikke noe problem med det. Personlig kunne jeg ALDRI ha kjøpt sex eller solgt sex, men tenker at dette må være et valg den enkelte tar for seg selv. Men altså... det kommer an på hvorfor den prostituerte selger sex!

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 10 juli 2013 16:14

@MaB

Så da skal jeg sjekke studentkortet osv...
DVS. trenger de penger til dop, mat osv så er det ikke OK men hvis det er for å ha litt bedre råd som student så er det gret??????

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 16:19 Privat melding

MaB,

Nå ser du på horer som mennesker.

I den moralske blodtåka som dessverre ligger tykt er ikke horenes oppfatning av egen livssituasjon interessant. Der blir de møtt av en uhellig allianse av religiøse dogmatikere og politisk korrekte feminister; hold kjeft, lille hore. VI vet hva som er best for deg.

Skjult ID med pseudonym MaB on. 10 juli 2013 16:20

@anonym:

det handler da om frivillighet... og hva er galt med å ha forskjellige meninger om dette, egentlig?? Har gjennom jobben min vært borti de som har solgt kroppen sin for å skaffe penger til dop... Eller dekke gjeld til en doplanger. Ikke særlig pent og ikke noe de gjør med stolthet! Det finnes allikevel prostituerte som selger seg for å spe på inntektene en periode i livet sitt og som gjør det fordi de vil! Student var bare et eksempel.

Skjult ID on. 10 juli 2013 16:28

norske kvinner er horer. Forkjellen er at de er ubetalte horer, de andre er betalt.

Skjult ID med pseudonym Skalle on. 10 juli 2013 16:28

De fleste vil i løpet av livet ha behov for fysisk nærkontakt (sex) selv om man er single. Noen går ut på byen og skaffer seg uforpliktet ons, mens noen ikke har det så lett. Jeg har ikke noe problem med å skjønne at de kommer i den situasjonen at de må kjøpe sex. For meg er begge deler sex uten følelser og mer eller mindre det samme.
Ville jeg kjøpt sex? Nei..men forstår allikevel at noen kan bli så "desperate" at de gjør det.

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 10 juli 2013 16:33

@anonym 16.28: Norske kvinner er horer??? Kunne du tenkt deg å poste med bilde eller sende meg en melding, finner det skummelt at det finnes menn(esker) der ute som har en slik holdning, og jeg vil gjerne vite hvem du er så jeg kan unngå deg i fremtiden.. *grøss*

Skjult ID on. 10 juli 2013 16:42

Ja, norske kvinnerr er horer, og norske menn er griser. Utenlanske jenter er horer, men utelanske menn er undertrykkende griser. Same shit, different wrapping.

Jenter er billige, gutter er gratis

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 16:47 Privat melding

Men hvor står du i dette, 16.42?

(mann 48 år fra Akershus) on. 10 juli 2013 16:52 Privat melding

Det finnes sikkert mange personer ute i samfunnet som ikke kan få sex like lett som andre på grunn av både fysiske og psykiske skavanker og lignende.
Jeg synes derfor at det er skremmende at enkelte skal sitte å bestemme at de ikke skal kunne få ha et sexsliv fordi det ikke passer dem.
Frivillig prostitusjon bør derfor være tillatt og retten til å kunne ha et sexsual liv er etter min mening en rett alle burde ha.
Vi menesker er en sosial rase med behov for intim sosial omgang med andre, og det må vi ta hensyn til når det gjelder menesker rundt oss.
At dagens prostitusjon mye fåregår under tvang tar jeg selvfølgelig sterk avstand fra, da alle menesker bør få bestemme over eget liv og kropp.
For 100 år siden fantes det ikke horer her i landet, da het dem velferds kvinner og gjorde dette av egen fri vilje.

Skjult ID med pseudonym 56 on. 10 juli 2013 16:56

Jeg synes det kommer veldig an på hvem som kjøper sex og hvem de kjøper det av. Hvordan de gjør opp for seg, om det er kontant eller gjennom spandering, er faktisk irrelevant.

Om man kjøper av noen som faktisk har valgt yrket selv og er sin egen sjef, så er det faktisk helt greit, og det vil disse prostituerte kunne bekrefte.

Er det en handicappet eller sosialt utilpass person som kommer til å dø ensom uansett hvor hardt de prøver, så kan man faktisk argumentere for at det blir feil å nekte disse menneske fysisk kontakt bare fordi de er annerledes.

Men off-topic, hva synes vi om kvinner som kjøper sex? Dette skjer også.

(mann 48 år fra Akershus) on. 10 juli 2013 17:01 Privat melding

Kvinner skal selvfølgelig ha like rettigheter som men til et seksual liv enten de må kjøpe eller ei, det skulle da bare mangle.

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 17:01 Privat melding

Klarer ikke å se noe galt i at en kvinne kjøper sex. Det er klart at det er temaer som utroskap, smittefare, etc.

Men sexkjøp i seg selv, ikke noe problem.

Skjult ID on. 10 juli 2013 17:13

vil ikke bruke penger på noe så forkastelig som å kjøpe sex når man kan få det helt gratis når som helst...
har ikke problem med de som kjøper sex

(mann 51 år fra Oslo) on. 10 juli 2013 17:14 Privat melding

Det er du som sliter med definisjonene dine, Sara.

Alle gruppene du omtaler er omfattet av gjeldende lovverk og er forbudt å utøve.

At du snakker om funksjonshemmede i samme kontekst er helt feil.

Skjult ID med pseudonym Mann2 on. 10 juli 2013 17:16

@Sara
Sex er regne som et fysisk behov på lik linje med mat, vann, søvn o.l. Er det ikke en menneskerett å få lov til og spise og drikke?
Å dra inn pedofile, nerkofile etc. er useriøst. Du vet dette er ulovlig. Det er ingen menneskerett å kunne bryte loven. Dessuten, de menneskene tenner ikke bare på barn, sex med lik osv., de tenner gjerne også på det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym Dominans on. 10 juli 2013 17:47

Om man kjøper sex direkte dvs penger i handa en time morro eller tar går 2 runder rundt grøten og en tur på spa er vel samma det, definisjonen av salg. Hvor mange kvinner finner "menn" pga pengene???

Som Sheen sier det: Det er billigere med ei hore enn ei dame, og man trenger ikke stresse for å tilfredsstille den andre parten. WORD!

Hva med Norske damer som finner "kjærligheten" i Afrika og blir loppa for alt dem eier? Er det å "kjøpe" eller ekte kjærlighet???

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 10 juli 2013 17:50

@MaB

Hvordan skal du skille og finne ut av det mente jeg........................

Alle horer melder seg vel op som studenter hvis det er mer akseptert.....................,P

Skjult ID med pseudonym MaB on. 10 juli 2013 17:58

@Anonym:

Det vet ikke jeg, men ofte er nok settingen sexen kjøpes i litt annerledes. I tillegg sees en junkie veldig ofte ut som en.. Ja... Junkie. Og kan dama ikke et kvekk norsk så er det kanskje også et varsko?? Jeg vet ikke... Og igjen... Student var bare et eksempel og ikke noe man bør henge seg opp i... Det å selge sex er ikke akseptert av samfunnet for øvrig, da. Kan allikevel sikkert være vanskelig å skille frivillighet fra ufrivillighet så da bør man vel kanskje helst avstå:P

Skjult ID med pseudonym reg on. 10 juli 2013 18:14

@Smylfz
Regn med at noen her på forum allerede vet hvem Skjult ID 16:28 er for noen.

Skjult ID med pseudonym hm on. 10 juli 2013 18:33

Jeg ville ikke blitt sammen med en som drev med sånt.
ekkelt, kaldt og trist syntes jeg at det er.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 10 juli 2013 18:43

@MaB
Men da er vi enige på et vis.. Vanskelig å skille frivillig og "tvang" så da er det best å avstå;p

Har selv kjøpt et par ganger i utlandet og ble hudflettet for det forrige gang jeg laget en post om prostituerte i Oslo.... Det å skrive om det i et forum anonymt er i manges øyne å skryte av det...
For meg så sa jeg bare hva jeg har gjort som singel på tur med gutta og angrer ikke på det selv om jeg tviler på at det kommer til å skje igjen.... Men man vet aldri...

Sukkerforum er og blir drittslenging og tidsfordriv så regnet ikke med annet så skjønner ikke at folk blir så provosert selv om det innimellom er alvorlige temaer som blir skrevet om....

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 18:50

@hm

Av ren nysgjerrighet..hva synes du om kvinner med mange sexpartnere?

Hva synes du om at enkelte menn fordømmer disse kvinnene?

Skjult ID med pseudonym MaB on. 10 juli 2013 18:51

@anonym:

Ja, det blir fort slengt dritt på forumet. Jeg synes imidlertid diskusjoner som dette er interessante. Jeg tror en del gutter/menn har kjøpt sex, men pga at det er tabubelagt så er det få som tør å være ærlig om det. Uansett så dømmer jeg ikke menn som har forsøkt dette. Men allikevel så vet jeg ikke om jeg kunne akseptert at kjæresten min hadde kjøpt sex som singel... Vanskelig tema, det der :P

Når det gjelder kvinner og kjøp av sex så vet jeg at i Gambia så skjer dette helt åpenlyst. Min exsamboer var på ferie i Gambia/Senegal og i Gambia gikk det gamle, hvite kvinner og leide på veldig unge, afrikanske menn. Hensikten var svært tydelig.

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 10 juli 2013 18:54

Golddiggers er akkurat like mye horer som stakkarene fra Nigeria som henger i Oslo sentrum. Lar en dame en mann forsørge seg er hun i prinsipp en hore..

Skjult ID on. 10 juli 2013 19:04

Shady

disse kvinnene er horer. forkjellen er at de selger ikke men gi det gratis.

Skjult ID on. 10 juli 2013 19:07

Kjære Jesus....

Skjult ID med pseudonym Julie on. 10 juli 2013 19:07

Jeg synes synd på både menn og kvinner som driver med det.

Skjult ID med pseudonym Z on. 10 juli 2013 19:09

Til den son henvendte seg til meg:

Just presis.
Jeg har aldri kjøpt sex.
Jeg kommer aldri til å kjøpe sex.
Jeg kommer aldri til å la meg kjøpe.

Mer er det ikke å si.
Jeg støtter ikke prostitusjon.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 10 juli 2013 19:15

@MaB

Du hadde nok aldri fått vite det om vi hadde blitt kjærester.......;p
Dvs hadde kanskje sagt det hvis det hadde blitt slutt fordi jeg hadde funnet ut at du var utro.. ...hmmm:)

Vært i Gambia på charterferie og sett mye litt eldre damer traske rundt med ungutter der...
Mer åpenlyst en jeg hadde turt....

Skjult ID on. 10 juli 2013 19:23

Alle kvinner er horer og alle men er horekunder

De skabbete gatehorene tjener bare så vidt til stoff og halliken sin.
Massasjehorene kommer litt bedre ut.
Liksushorene tjener bra
De virkelig smarte er de som ikke byr seg fram, men lar mennene ligge flate for seg. De kan gifte seg, skille seg og plyndre mannen til skinnet.

Skjult ID on. 10 juli 2013 19:28

Regner med ungguttene var lovlig @Anonym? Ikke noe jeg støtter uansett!

Skjult ID med pseudonym m on. 10 juli 2013 19:32

Og jeg har sett eldre menn som leier småjenter i hendene i Thailand. Jenter som ikke er lovlige...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 juli 2013 19:33

Hva jeg syns om menn som kjøper sex?

Forkastelig selfølgelig og ikke sosialt akseptert på noen som helst måte.

Skjult ID med pseudonym rain on. 10 juli 2013 19:36

Har selv vært i Amsterdam med en guttegjeng. Skjedde da vi var yngre og nysgjerrige.

Jeg og venner kjøpte kvinner, det kostet ca femti euro for en meget koselig og pen, veldig pen kvinne.

Hva syntes dere om meg?

Skjult ID med pseudonym silje on. 10 juli 2013 19:43

Fikk du ikke tak i pene damer uten å betale for det da @rain..?

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 19:53

@silje

Jeg kan svare for meg selv.. nei jeg klarer ikke å få pene jenter uten å betale for det.

Hvordan det? Føler du et behov for å rakke ned på meg pga dette?

Skjult ID med pseudonym silje on. 10 juli 2013 19:56

Kan Ikke alltid få alt en vil ha vet du @Shady, barnelære;P

Skjult ID med pseudonym rain on. 10 juli 2013 20:01

Har selv vært i Amsterdam med en guttegjeng. Skjedde da vi var yngre og nysgjerrige.

Jeg og venner kjøpte kvinner, det kostet ca femti euro for en meget koselig og pen, veldig pen kvinne.

Hva syntes dere om meg?

Skjult ID med pseudonym Z on. 10 juli 2013 20:04

Rain
Jeg synes du var ung og dum.

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 20:05

@silje

Usikker på hva du mener med det.

Du svarte ikke på hvorfor du har denne nedsettende tonen..?

Gjør det godt for din egen selvfølelse? Er du Jantelovens lange arm?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 juli 2013 20:07

Haha hoff patetiske mennesker :P

"liten mann som vil så gjeeeerne få alle til å mene at de tingene han innerst inne skammer seg over skal aksepteres"

søppelmenn kaller man slikt ;)

Eller som vi sier i nordnorge:

"hælvettes mainnskit"

eventuelt

"Ferrbainna skitstøvvel av ein grakall!"

my 2 cents..

Skjult ID med pseudonym Floppes on. 10 juli 2013 20:13

Hold den stygge nordnorsken for deg selv!

Skjult ID med pseudonym rain on. 10 juli 2013 20:16

Har selv vært i Amsterdam med en guttegjeng. Skjedde da vi var yngre og nysgjerrige.

Jeg og venner kjøpte kvinner, det kostet ca femti euro for en meget koselig og pen, veldig pen kvinne.

Hva syntes dere om meg?

Skjult ID med pseudonym MaB on. 10 juli 2013 20:18

@anonym:

hahaha:) Noen skjeletter bør nok forbli i skapet:) Mulig noen av mine ekser har kjøpt sex uten å ha sagt det til meg:) Men da vet jeg det jo ikke så....:P

Kjøp av sex er nok mer vanlig enn vi tror, men skjønner at menn og kvinner holder kjeft om dette for fordommene er store.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 10 juli 2013 20:19

Jeg syns det er litt rart å kjøpe sex, men samtidig ser jeg ikke hvorfor det er tabubelagt. George Carlin stiller ett legitimt spørsmål:
http://www.youtube.com/watch?v=73hnG_JfJ_k

Jada, selvfølgelig er dette stand-up, men poenget står. Frivillig prostitusjon bør ikke være ulovlig.

Når det gjelder hva jeg syns om menn som kjøper sex: ja, det får være deres valg.

Skjult ID med pseudonym Shady on. 10 juli 2013 20:25

For å vri det litt andre veien..

Ref damer med mange sexpartnere:

"liten kvinne som vil så gjeeeerne få alle til å mene at de tingene hun innerst inne skammer seg over skal aksepteres"

søppelkvinner kaller man slikt ;)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 10 juli 2013 21:06

Jeg ser ingen grunn til at ikke dette skal være både lovlig og sosialt akseptert.

At jeg ikke selv føler for å benytte meg av slike tjenester mener jeg ikke skal gå utover de som ser behov for å benytte seg av tjenestene eller de som velger å tilby slike tjenester.

Som den liberalisten jeg er mener jeg mennesker må ha anledning til å bestemme over sin egen kropp og sine egne handlinger.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 10 juli 2013 21:19

Jeg ser ingen grunn til at ikke dette skal være både lovlig og sosialt akseptert.

At jeg ikke selv føler for å benytte meg av slike tjenester mener jeg ikke skal gå utover de som ser behov for å benytte seg av tjenestene eller de som velger å tilby slike tjenester.

Som den liberalisten jeg er mener jeg mennesker må ha anledning til å bestemme over sin egen kropp og sine egne handlinger.

Skjult ID med pseudonym kåt on. 10 juli 2013 21:22

Håper ikke det blir datteren til noen her inne jeg forsyner meg av neste gang..

Skjult ID med pseudonym durrr on. 10 juli 2013 21:38

@kåt
Ja, fordi døtrene til folk ville ikke hatt sex med menn hvis det ikke hadde vært for prostitusjon :)

Skjult ID med pseudonym kåt on. 10 juli 2013 21:44

Sa jeg det @durrr?

Skjult ID med pseudonym klanten on. 10 juli 2013 23:51

Sist jeg var på " et slikt sted " i utlandet, var det meget oppegående og ungdom, unge voksne og godt voksne i en salig blanding. Dette var dessuten folk man lett kunne se ikke hadde noen problemer med å få seg dame på vanlig måte, hvis vi da kun ser på utseende.

Folk som ikke har peiling på hvordan dette fungerer i trygge og fine omgivelser er veldig glade i å dømme andre. Helt håpløst. Sånn vil folk alltid være, de tør ikke leve sitt eget liv fullt ut og rakker derfor ned på andre som faktisk gjør noe med drømmene sine.

Noen av damene man kan kjøpe seg en time med er helt rå utseendemessig, på et nivå man svært sjelden ser i oslos gater. Hvis man da KUN er ute etter sex er vel valget rimelig enkelt.

Skjult ID on. 10 juli 2013 23:55

Alt du sier er for så vidt ok @klanten, men er det deilig å kjøpe sex når du vet at motparten føler nada for deg, helst det stikk motsatte?

Skjult ID med pseudonym jj on. 10 juli 2013 23:56

Hørt om lillehjernen @skjult 2355?;)

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 00:04

Ser på slike menn med avsky. Patetiske, ekle menn som ikke klarer å tenke med annet enn kuken. Dere som kjøper sex er på lik linje med eklingene som drar til Thailand for å få seg dame.

Hold dere langt unna meg. Blir direkte kvalm av begge deler!

Skjult ID to. 11 juli 2013 00:05

Ser på de som tapere!

Skjult ID med pseudonym Z to. 11 juli 2013 00:14

Er kvinner som kjøper sex også tapere? Eller er det mere godtatt at kvinner er horekunder?

Skjult ID med pseudonym durrr to. 11 juli 2013 00:17

@Jente86
http://www.independent.co.uk/voices/comment/men-buy-sex-for-many-reaso ns--as-a-sex-worker-i-can-tell-you-they-dont-deserve-to-be-criminalised-8562185. html

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 00:33

Jeg gir da pokker i hva Laura Lee (som mest sannsynlig heter noe heelt annet), mener om saken! Denne tråden går ut på hva JEG mener om sexkjøp!
Ikke kom med dumme unnskyldninger som 'åå, stakkars meg som ikke har hatt sex på over tre år fordi kona ikke har lyst'-bullshit. Eller 'stakkars meg som er så stygg at jeg aldri får meg noe på byen. Ikke engang jenter jeg har kjøpt haugevis med alkohol til som burde hatt ølbriller, får jeg ikke med meg hjem'. Jentene du da endelig får sex av har ikke sex med deg fordi de liker deg. De gjør det kun for pengene. Om du hadde gått til de samme jentene, men spurt om gratis sex, ville disse kvinnene avvist deg like lett som jentene i baren.

Skjult ID med pseudonym sex to. 11 juli 2013 00:57

jente86
Menn trenger ikke å være pen for å få seg et ligg fra en norske kvinne. Vi er så horete, billige og ta ubetalt.
ingen forkjell fra de jentene som selger sex. de smarte ta betalt.

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 01:01

@sex
Lær deg å skrive norsk før du kommer med slike idiotiske kommentarer.

Skjult ID med pseudonym durrr to. 11 juli 2013 01:05

lol, jeg har aldri kjøpt sex, så jeg skjønte ikke helt hvor du vil med din rant.

Jeg sier ikke at prostitusjon er en dans på roser (det er det absolutt ikke). Men virkeligheten er noe annet enn det de aller fleste tror:
- http://myweb.dal.ca/mgoodyea/Documents/Sex%20work%20-%20General/Beyond%20gender% 20Jenkins%20PhD%202009.pdf

Og forresten: jeg skjønner at det er din mening denne tråden handler om. Men husk at dette er en diskusjon, og hersketeknikker egner seg jævelig dårlig i denne konteksten. Eller hur? :)

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 01:08

@HH90
Om en jente blir med en gutt hjem etter en fuktig kveld på byen vet hun veeldig godt at det mest sannsynlig er et engangsligg. Ikke noe vits i å grine over slike smågutter.

Skjult ID med pseudonym HH90 to. 11 juli 2013 02:43

En venn av meg er avskyelig på byen. Han lyver, bedrar, smiler og kaster deg ut om morgenen. Han gir deg en hyggelig kveld, men det er ofte tydelig at han ikke bryr seg så mye om deg og at det blir kortvarig.

Jeg er hyggelig, morsom og omtenksom. Jeg vil vite mer om deg, jeg vil kose meg i senga og har interesse av sex, men ikke så mye hvis jeg ikke liker personen. Da kunne jeg heller spart meg tiden og hjulpet meg selv.

Jeg får ikke så mye, hvis i det hele tatt på måneder.

La tankene fylle hodet deres om hvorfor min "venn" får seg mer. (du er stygg, du har ikke dametekke, du er rar etc)

-------------------------------------------------------------- Wait for it -------------------------------------------------------

Jeg er vennen.

Hadde jeg kunnet få meg noe ved å kjøpe så hadde jeg vel skånt noen kvinner for løgn og bedrag, men du vil ikke ha meg for meg.

Etter 'akten' forteller jeg deg om hva mine interesser egentlig er, DnD, WoW, LoL etc. Reaksjonene er forskjellige, oftest negative. "nøørd" har jeg ofte blitt kalt, da peker jeg på døren, legger jeg meg til å sove og føler ingen skam.

Relevant, fra Family Feud. http://www.youtube.com/watch?v=_DQv2GxFHt4

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 02:48

Hvorfor skrive det samme tre ganger? Mistet hjerneceller i løpet av kvelden..?

Skjult ID med pseudonym bro to. 11 juli 2013 03:20

Jeg synes det er teit å kjøpe sex, men (noen) ser i andre verdier som formue/inntekt og
det er også merkelig mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 09:46

Kvinner skal gå på dildoparty og være seksuelt frigjorte. De skal kunne ha sex med et stort antall menn, uten at noen skal dømme de for det. Menn skal jo elske kvinnen for hvem hun er, ikke hva hun har gjort.

Det er slik tonen har vært i tidligere diskusjoner her på sukker.

Når man derimot snakker om menn og deres valg, så blir det noe annet.

Det bærer litt preg av dobbeltmoral.

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 09:49

En annen interessant ting, er at det hovedsaklig er kvinner som snakker om at utseende ikke teller. Overvektige og lite tiltrekkende damer bør ha like gode muligheter på sjekkemarkedet som deres slanke pene søstre. Det er tross alt det indre som teller.

Når man omtaler menn så blir dette plutselig glemt. Da er det fritt frem å kalle de "feite stygge menn som ikke får seg noe".

Hvorfor skulle det plutselig ha noe å si at de er feite og stygge? Er det ikke det indre som teller likevel?

..kvinner og deres dobbeltmoral..

Skjult ID med pseudonym klanten to. 11 juli 2013 13:50

Jente86. Hva vet du om escorte industrien? Hva vet du om strippere som selger sex som ekstratjenester? Noen av disse jentene vil ikke ha penger,de vil ha GAVER.

Spent på din mening du som tydeligvis har så rett her at alle andre tar feil.

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 14:07

Legger merke til at det er menn som er i mot meg her. Kvinnene på forumet er enig med meg..

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 14:42

@Jente86

Jeg tror jeg snakker for alle her inne når jeg sier: det virker for oss som du er ganske dum.

(Jepp det var det nivået du la deg på...vennligst la folk uttrykke seg selv neste gang)

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 14:45

@Shady
Det virker på meg som at du er en horekunde som kjøper sex til stadighet.

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 14:58

@Jente86
Det virker på meg som du er en hore til stadighet.

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 15:00

Hvorfor går du til personangrep når du får høre ting du ikke vil høre..?

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 15:02

@Jente86

Hvorfor går du til personangrep når du får høre ting du ikke vil høre..?

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 11 juli 2013 15:04

Hva jeg synes om menn eller kvinner som kjøper sex.

Har ikke lest tråden, men så øverst en som skriver "Jeg ser definitivt ned på slike mennesker."
Han er tydeligvis en enkelt formbar sjel, indoktrinert av lovverk og normens "riktigsynsninger".

Over til min mening: Jeg har overhodet ingen felles formeninger om dem. Men det er trist. De er sansynligvis ensomme og søker midlertidig trøst. Slik sex kan helt sikkert for mange av oss der og da være deilig. (Det kan kanskje sammenlignes med en skuespillers nødvendige innlevelse i sin rolle for at det skal bli proff resultat.)

Det viktige angående kjøperens ansvar er bevissthet og åpne øyne (i den grad det er mulig) rundt den prostituertes utstråling. Har hun det greit?

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 15:10

Gidder ikke å kverulere med noen som ikke klarer å komme på egne motargument. Det sier litt om deg, Shady.

Du har fått min mening, og mange andre sine meninger. Så versågod. Gå ut og finn deg en hore. Du kommer nok til å gjøre det uansett.
... men hold deg langt unna meg (og andre kvinner med meg).

Skjult ID med pseudonym Shady to. 11 juli 2013 15:14

Gidder ikke å kverulere med noen som ikke klarer å komme på egne motargument. Det sier litt om deg, Jente86

Jeg skal gå ut og finne meg en hore, men holde meg langt unna deg? Hehe ok, da får jeg finne en annen hore.

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 11 juli 2013 15:15

Hva er det for et lavnivå i denne tråden? Har ikke lest den. Er kanskje hele suppa på det krangestadiet dere befinner dere på nå? "Du er en taper" "Nei du går til horer" osv.

Skjult ID med pseudonym Jente86 to. 11 juli 2013 15:20

Det er Shady som går langt over grensen her. Jeg har kun ytret min mening.

Skjult ID med pseudonym Analbert to. 11 juli 2013 18:11

Pappan min har motorsag så bare hold kjeft alle sammen!!!:)

"Trommevirvel"

Skjult ID med pseudonym eple to. 11 juli 2013 20:57

(Skjult ID med pseudonym 4realmen) - to. 11 juli 11:55
"Slike menn er tapere.

Glad jeg er kvinne og har min seksualitet med/til en mann knyttet til følelser mot den samme person."

Tapere? En av grunnene til å kjøpe sex er at man ikke gidder å bruke penger til gå på byen for å lure damer til ONS, og heller ikke har lyst til å investere energi eller tid i et samliv med en dame. Det er faktisk flere av oss som faktisk helt ærlig synes at det er mye mer givende å gjøre ting med gutta og få ut det seksuelle med en proff som smiler, kysser en på kinnet og sier velkommen tilbake akkurat når det passer deg.

Man slipper pms, påtvungent samvær med kjedelig svigerslekt, portforbud etter kl 23, evig mas om interiør, femiprogram på tv, latterlige diskusjoner om astrologi, energibaner, nabosladder og annet vissvass. Og ikke har de greie på øl, politikk, økonomi eller fotball heller. Jeg orker ikke damer i store mengder i fri utfoldelse. Det er rett og slett slitsomt og irriterende. Nei takk, De. Her velger vi kvalitet, moro og frihet.

Og sukkerdamer? Helt greit til sitt formål. De beste er de som også er lei av forhold.

Skjult ID med pseudonym Nutta to. 11 juli 2013 22:14

Jeg har lite til overs for prostitusjon, og er vel gammeldags av meg. Jeg hadde blitt kjempe såret dersom jeg fikk vite at typen hadde kjøpt seg sex en eller annen gang. Men hadde blitt like såret om han hadde hatt tilfeldig sex med ei. Om det er penger i bildet, er det som regel også kriminalitet og misbruk.
At noen føler de må kjøpe sex for å få noe, syns jeg bare er trist, samme hva som er grunnen. Det er selvsagt et valg og opp til enhver, men det er ikke noe for meg. At gutter/menn kjøper sex og gjør forretning av det i stedenfor å "slite med kjeften til kjærringa", sier vel at de ikke har møtt riktig dame enda. Det finnes damer som både har greie på øl, politikk og fotball, og også ønsker en kjapp en uten mye fuzz, det er kanskje ikke så mange av dem der ute.

Skjult ID med pseudonym Jente86 fr. 12 juli 2013 00:49

@eple
Hva gjør du her på Sukker da??

Skjult ID med pseudonym Shady fr. 12 juli 2013 11:07

"En kvinnes kropp skal ikke være en salgsvare"

Hvem har bestemt dette? Man kjøper jo en tjeneste, ikke selve kroppen.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 12 juli 2013 11:10

Andre har lov å ytre sine meninger på lik linje med deg @Shady... Selv om du er uenig:)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 12 juli 2013 11:39 Privat melding

Kan ikke si at jeg helt forstår meg på problemet, personlig så blir dette for meg som å diskutere hvorfor sola kommer og hver dag...

Altså, så lenge vi mennesker har eksistert, så har kvinner solgt (eller blitt "pålagt") å selge sex. Men hvordan samfunnet har sett på det har variert veldig, men det typiske er jo å stigmatisere hele greia, istedenfor å ta debatten på en organisert og ikke minst SIVILISERT måte. Minner meg veldig om "krigen mot dop" som akkurat som denne er en krig man ikke kommer til å vinne, fordi det er en krig imot hvordan mennesker er.

Menn og kvinner har behov, og hvordan de utfyller disse behovene er opp til den enkelte. Jeg ser for meg at folk burde få lov til å gjøre eksakt som de selv vil, så lenge det ikke går utover andre på en negativ måte. Men å bli tvunget til noe som helst er noe som ikke burde eksistere, men som vi alle vet, skjer hele tiden.

Å ha en så bastant, 100% svart/hvit forhold til saker som denne (eller alt i livet spør du meg, for verden er grå og ikke todelt...) viser ganske mye om personligheten til folk som ytrer slike kommentarer. Men det viser også det som kanskje mange BURDE vite, og det er forholdet mellom menn og kvinner, og hvordan det er så lite forståelse i hverandres situasjon.

For meg så er det ikke noe vanskelig å sette meg inn i hvordan både menn og kvinner har det, ikke spør meg hvorfor men det er kanskje fordi jeg har opplevd å bli stemplet og stigmatisert på så mange forskjellige måter at jeg for faktisk vondt i meg bare tankene vandrer inn i noe som kan sees på som "generalisering". Jeg liker å sette meg inn i individet og spesifikke situasjoner istedenfor å tenke "sånt er det alltid".

Når det er sagt, jeg liker ikke kvinner som på en eller annen måte blir tvunget til å selge kroppen sin, like mye som menn som kjøper de tjenestene bare fordi de vil/har lyst eller ser det på som en naturlig ting å gjøre med kvinner. Men jeg har stor sympati og forståelse for kvinner som gjør det fordi de vil og har lyst, og menn som kjøper de tjenestene fordi de ikke har mulighet til å ha fysisk kontakt med en kvinne på en "vanlig" måte. Jeg vet altfor godt hva ensomhet og fysisk utilfredsstilhets kan gjøre med en person, har selv vært der lengere enn noen andre jeg kjenner, uten at jeg tydde til å kjøpe noe som helst da jeg tenker jeg vil ha sex med en jente som VIL ha sex med meg, og ikke en som gjør det fordi hun har fått betalt for det.

Skjult ID med pseudonym esmeralda fr. 12 juli 2013 11:57

Enig @4realmen!!

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 12 juli 2013 12:15

wow 4realmen, der ble jeg seriøst litt småskuffet av deg, trodde du var litt mer "belest" enn så.. Her kan du i alle fall lese litt om det jeg skrev om:

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_prostitution

(grunnen til at jeg lenker til denne siden er fordi jeg orker ikke å finne bedre referanser, men tro meg når jeg sier at jeg "liker" å lese blandt annet historie og har nok lest mer enn folk flest... :P)

Altså, eldste "bevis" på dette stammer fra en lov fra mesopotamia rundt 1700 BC, der man skulle verne kvinnes eierett, og inkluderte prostituerte. Altså det fantes prostitusjon nesten 4000 år tilbake i tid. Desverre så finnes det minimalt med historiske dokumenter fra lengere tilbake enn så, men jeg tør å tippe at det strekker seg enda lenge tilbake i tid, med tanke på at vi mennesker ikke har forandret oss noe særlig på 10-15000 år.

Og igjen, jeg er så uenig i det du sier, rett og slett fordi jeg tror på personlig frihet, samtidig som at jeg dømmer eller stigmatiserer ingen som gjør noe som ikke skader noen andre. Noe du gjør, husk at det ikke er en bra måte å argumentere på når du bruker ordet "men" midt i din argument, for det gjør at det du startet med ikke har noe betydning.

Jeg har heller ikke sagt noe om "basalbehov", jeg ser ikke på det som en del av denne diskusjonen, men for å ha sagt det så er sex en basalbehov for et MENNESKEHETEN skal kunne overleve, ikke et basalbehov for at et INDIVID skal overleve. Selv om man kan ta det argumentet litt lengere og spørre seg selv om ikke psykisk helse ikke er et basalbehov, noe som blir ødelagt for mange av å ikke ha intim nærvær med noen.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 12:20

Tja, dersom psykisk helse er et basalbehov, da mener jeg det er en menneskerett for mange og ha tilgang til ulike rusmidler dersom det fører til god psykisk helse...........

Skjult ID med pseudonym blabla fr. 12 juli 2013 12:23

Jeg blir deppa av dårlig råd, så for meg er det et grunnleggende behov å ha penger for å ha det godt!!!
Vil ha!!!!

Skjult ID med pseudonym m fr. 12 juli 2013 12:33

Jeg hadde følt meg så liten om jeg hadde kjøpt sex at det hadde gitt meg alt annet enn nytelse...! Fatter ikke at noen kan ha glede av å måtte betale en prostituert ( som selvsagt ikke gjør dette fordi hun/han vil ha deg ) og nyte sexen.. Jeg tenker selv om jeg har sex...

Skjult ID med pseudonym en Dame fr. 12 juli 2013 12:57

Hva synes jeg om menn som kjøper sex?
Jeg synes synd om dem, rett og slett.
Må jeg utdype det?

Skjult ID med pseudonym Jente86 fr. 12 juli 2013 13:03

Sex er ikke en menneskerett, og heller ikke et basalbehov. Og hvordan overlever menneskeheten på prostitusjon @rasec? Oppsøker du en prostituert for å gjøre henne gravid..? Nei, tror ikke det.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 13:36

@eple
Det der hørtes rett og slett ufattelig trist og ensomt ut.

Skjult ID med pseudonym Anonym fr. 12 juli 2013 13:39

Alle som kjøper sex er horekunder!!!

Hilsen
Horekunden...

Skjult ID med pseudonym eple fr. 12 juli 2013 14:22

Alle damer som bytter sex mot noe som helst av verdi er horer.

Skjult ID med pseudonym eple fr. 12 juli 2013 14:25

Og alle menn som gir noe tilbake for sex .. annet enn sex.. er horekunder.

Skjult ID med pseudonym meg fr. 12 juli 2013 14:36

Bra sagt @Jente86!

Skjult ID med pseudonym ? fr. 12 juli 2013 14:42

Menn kobler ut alt som heter hjerne når de har sex (bortsett fra lillehjernen da...).
Derfor betyr det nada om den prostituerte gjør dette for pengenes skyld og mest sannsynlig blir kvalm av horekunden.
Men er enkle sånn.

Skjult ID med pseudonym ? fr. 12 juli 2013 14:42

Menn er enkle sånn.

Skjult ID med pseudonym eple fr. 12 juli 2013 14:45

@rasec
Du fører en argumentasjon som forvirrer og irriterer de fleste kvinner på forumet her. Du viser til lett tilgjengelige historiske kilder og kald logikk.. Du avviker dermed fra standardargumentasjonen her som har egne og venninners opplevelser, følelser, holdninger og moral som gjeldende grunnlag. Generelle diskusjoner blir nesten alltid personlige om en dame er involvert. Derfor gidder jeg sjeldent å diskutere på generelt grunnlag med kvinner. Det finnes unntak her, for all del..

Tema man ikke skal ta opp på noen som helst måte med damer er: astrologi, alternativ medisin, prostitusjon, politikk, sykefravær, kjønnskamp, overvekt osv osv. Hvorfor? Vel, egentlig mest fordi det minsker sjansen for å få dem i senga siden de antagelig ikke liker holdningene menn med greit testosteronnivå har om slikt. Starter de samtaler om sånt så styr unna eller vær enig. Så blir det stille.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 14:55

Så shut up da @eple.....

Skjult ID med pseudonym RPierce fr. 12 juli 2013 15:02

@eple

Grei sile-teknikk da. Om de blir stille når en tar opp disse emnene, så er det en rød varsel lampe og "NEXT!" skilt som lyser opp. Hvert fall for min del :D Jeg liker når en kan prate om alt, uten at det går av en atombombe av følelser og furtelepper. Forståelse og alt det der.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 15:04

Er det rart andelen av homofile øker:)

Skjult ID med pseudonym Mann25 fr. 12 juli 2013 15:05

90 menn knuller 10 horer. 90 kvinner knuller 10 playere. Ligningen går opp, og alle er fornøyde.

Jeg har pult både kjærester og horer, og jeg angrer ikke ett sekund. Jeg tar bare det som er lettest og best. Men jeg er en mann med ingen moral. Jeg er ganske kresen på damene, men jeg håper jeg finner meg ei søt sukkerjente her inne.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 15:25

Hahaha @Mann25: du tar et som er lettest og best, men er ganske kresen på damene??:))

Skjult ID fr. 12 juli 2013 15:37

Mann uten moral fortjener ikke annet enn horer:-)

Skjult ID med pseudonym ordopp fr. 12 juli 2013 15:44

^^

Skjult ID med pseudonym rasec ma. 15 juli 2013 14:41

@Jente86, leste du hva jeg skrev i det hele tatt, eller tok du bare deg nær av det jeg skrev? Høres i alle fall ikke ut som du forstår argumentet mitt, fordi du av en eller annen grunn prøver å vri til noe jeg ikke helt forstår, for det er noe jeg ikke har sagt.

For det første så var det ikke jeg som tok opp dette med basabehov, det var 4realmen, som forøvrig ikke har gitt noe tilbakemelding på posten jeg skrev, der hun så gjerne ville ha noe "bevis" på det jeg sa om at prostitusjon er noe som har vært med oss mennesker siden vi kunne kalle oss det. Jeg skrev klart og tydelig at det ikke var noe jeg så på som en del av denne diskusjonen, men valgte å utale mitt syn på det. Det var at sex er noe som skal til for at vi mennesker skal overleve som en helhet, noe jeg trodde alle viste... Ikke noe mer eller mindre.

For det andre så sidestilte jeg ikke sex med prositusjon, men det gjorde du, av en eller annen merkelig grunn. Kanskje på tide å plukke opp en bok om logikk, debatt, retorikk og argumentasjon så du vet hvordan det kan gjøres på en bedre måte enn det du allerede gjør?

For om du forstår det eller ikke så er "hvordan overlever menneskeheten på prostitusjon" og "Oppsøker du en prostituert for å gjøre henne gravid..?" to helt forskjellige temaer, som ikke har noe med hva denne tråden her tar for seg.

Men ja.... Dessverre så har eple nok ganske rett i sin observasjon ;P

Skjult ID ma. 15 juli 2013 16:26

Jeg synes det er herlig:) Håper min fremtidige kjæreste er en eks-horekunde:)

Skjult ID med pseudonym anton ym ti. 16 juli 2013 10:04

Tror du en som har benyttet profesjonelle tjenester innrømmer det for andre damer? Dette er noe menn sitter og ler hysterisk av i lystige herrelag hvor man er helt åpen om politisk ukorrekte tabubelagte områder som kvinner ikke ville rørt med ildtang.

Skjult ID ti. 16 juli 2013 10:23

Det samme gjelder nok for damene;)

Skjult ID ti. 16 juli 2013 10:34

Må le, vi jenter har jo masse foxy stuff vi kun diskuterer oss i mellom, så det er nok ikke kun forbeholdt for menn:-p

Skjult ID med pseudonym anton ym ti. 16 juli 2013 10:48

Hei!
Dere har ikke lov å utlevere våre centimetere og manglende sengeferdigheter!