Alle innlegg Sukkerforum

Barnløse kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym løve on. 10 juli 2013 22:56

Mange kvinner på Sukker som er rundt 40 år er barnløse. Har dere ennå et ønske om å få barn eller det utelukket?Ønsker dere helst å treffe en mann uten barn? Eller kunne det vært hyggelig med noen bonusbarn?

Skjult ID to. 11 juli 2013 01:24

Jeg er rundt de førti, har ikke barn, liker barn og familiesysler, synes det hadde vært topp å få en kjæreste som har barn. Har ikke noe ønske om få barn når jeg har bikka 40. Det toget går, og det er greit.

Skjult ID med pseudonym Mann to. 11 juli 2013 03:31

Barnløse kvinner blokkeres umiddelbart. Flere barn er så uaktuelt som overhode mulig.

Skjult ID med pseudonym +++ to. 11 juli 2013 07:33

Ville vært fint med bonusbarn:)

Skjult ID med pseudonym drømmer to. 11 juli 2013 19:12

Jeg er bare rett over 30, og har aldri ønsket egne barn. Skulle jeg få bli en del av en familie, så blir jeg det, men søker i første grad de uten barn.

Jeg syns det er for mye hindringer med egne barn, ifht til de drømmene jeg vil med mitt liv. Jeg er veldig glad for at vi ikke er for mange som tenker slik. Da hadde vi blitt så få i Norge ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne fr. 12 juli 2013 17:59

@TS

Jeg er en kvinne som har passert 40, ikke helt gitt opp mht det å få egne barn, men heller ikke et must. Liker de fleste barn og har et veldig godt forhold til nevøene mine og mine venner sine barn.

Om jeg treffer en mann som har barn, så er ikke det i seg selv en hindring. Det som i en slik sammenheng blir avgjørende er hvor mange barn (mer enn to så er det i utgangspunktet kroken på døra), om han har et godt forhold til de, hvordan barna er, og sist men ikke minst at han har et greit forhold til eksen (orker ikke stikke hodet inn i et forhold hvor det er full krig mellom de som har barn sammen). Hadde nok for øvrig hatt litt reservasjoner mht å innlede et forhold til en som hadde hatt fulltidsansvar for barn.

Skjult ID med pseudonym NN sø. 14 juli 2013 02:24

Jeg er 35 år og har hatt to samboerskap. I det første var jeg for ung til å få barn følte jeg, og i det siste var det for mye rot. Det skjer hvis det skjer med den rette! Ellers tar jeg livet med ro, og kommer ikke til å sørge om det ikke blir egne barn :-)