Alle innlegg Sukkerforum

De fresheste kvinnene har ikke barn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann to. 11 juli 2013 14:33

Hver eneste gang jeg trykker inn på en profil så ser jeg på bildet og tenker "Har, har ikke barn?" Tipper raskt svaret og treffer godt over 90% av tilfellene. De som ikke har barn ser nemlig uforskammet mye mer opplagt ut. Hvorfor slutter kvinner med barn å smile og gløde?

Skjult ID med pseudonym cicero to. 11 juli 2013 14:39

Har du sett småunger eller? Ikke rart at disse damene blir slitne om de i tillegg er alenemødre.

Skjult ID med pseudonym en Dame to. 11 juli 2013 14:43

@Mann
I de fleste tilfeller er det pga. mangel på tid og motivasjon. Det å se bra ut krever sitt, vet du. Det er stor ansvar å ha barn og det krever ikke så lite av engasjement. Det avspeiles kanskje også på bilder.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 14:45 Privat melding

Tull nå må du gi deg .. fins mange flotte damer som har barn :-)

Skjult ID to. 11 juli 2013 14:46

Mange flotte kvinner med barn, men det er faktisk en trend det TS sier.

Man kan ofte se det samme på trenig, sexlyst og friluftsliv også.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 15:00 Privat melding

Kvinner uten barn sover. ;-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 15:19 Privat melding

Altså, jeg kan stort sett se på ansiktet om de har barn eller ikke.

Og for meg er det motsatt, kvinner med barn har en trygghet i sin utstråling som barnløse kvinner ikke har.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 15:21 Privat melding

*sukk*

Skjult ID med pseudonym en Dame to. 11 juli 2013 15:30

Heldigvis er jeg en Dame uten barn igjen. Nå er de store altså nok til å klare seg selv og jeg har fått tid og lyst til å pleie meg selv og ta vare på meg selv. STOR forskjell, spør du meg. Jeg har til og med lyst og overskudd til å søke en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym målfrid to. 11 juli 2013 15:39

Det samme gjelder faktisk mennene, iallefall i min aldersgruppe 40-45. Masse kjekke menn som er klar for barn. Den biten er jeg ferdig med, så da er det jo bare å snike seg ut igjen.

Skjult ID med pseudonym Me too to. 11 juli 2013 15:39

Lilah sa det!

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 11 juli 2013 16:47

denne egenskapen har jeg også fått etter noen år her inne. Ikke for å fornærme noen mødre, jeg er selv alenepappa med bonusutfordringer. Men jeg kan også tippe riktig i over 90 % av tilfellene om de har barn eller ikke. Det har nesten blitt en hobby... :P Men ja mennesker endres jo når de får barn, er ikke noe galt i det, og det er utrolig mange flotte damer med eller uten barn. Når man ser flotte damer med 4+ barn så blir man jo imponert... jeg ville sett ut som en nittiåring med to til av de jeg har.. :D

Selv rådigger jeg å være pappa og om det gjør meg litt mer "slitt i kantene" så er det verd det om og om igjen. :D

Det er ikke det at dere ikke er flotte, men man ser i trekkene og kanskje at "egotid" har vært nedprioritert?!? Jeg vet ikke, men noe trigger "spidersansen" i meg og har over tid fått en ny "gave" - hadde en kompis i ungdomstiden som evnet å lukte seg frem til og navngi dameparfymer.. råeste sjekkemetoden jeg har opplevd. Jeg tviler på at min evne blir like nyttig... "Hei søta, ser at du har to eller flere barn hjemme" :D hehe... jaja

Søte og flotte er dere kvinner med eller uten barn. Man kan bare være den beste utgaven av seg selv og det er jo nok. :)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 17:24 Privat melding

Huff da..ser vi såå slitene ut altså...føler meg ikke sånn iallefall..

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 17:36 Privat melding

Dummeste jeg har hørt!

Skjult ID med pseudonym Kjj to. 11 juli 2013 17:59

Trodde at dere jenter likte ærlighet

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig to. 11 juli 2013 19:09

Det kan vel ha sin årsak i at de måtte gi fra seg all sin beste næring til å gro en eller flere unger, vi snakker fort 3-4 kg unge pluss alt annet som skal gros samtidig?
Så å klare å ikke se like fresh ut som noen som ikke har hatt dette tapet, skal litt til!

Og som ei nevnte, de sover enda mindre.
Du kan lett se på noen om de sover godt eller ikke. .. Unger eller ikke.

Skjult ID med pseudonym An To Ny M to. 11 juli 2013 19:17

Fint for de som klarer dette på 90%...
Selvskryt og bulshit mener jeg men, så er vi jo begge anonyme...

Jeg gidder ikke gjette engang for ikke så lett å se men, jo eldre de er/ser ut jo større er sjansen for at de har barn men, det er jo bare sånn det er........

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 11 juli 2013 19:25

Nuvel...jeg kjenner kvinner som motbeviser påstanden fra begge sider. og noen smiler og gløder om hverandre.
*Anyway. Takk for komplimenten. ;-)*

Skjult ID to. 11 juli 2013 19:27

Takk skal du ha :(
Hilsen mamma til 2, som tar seg utrolig ut allikevel (enkelte påstår til og med at jeg er penere nå enn før jeg fikk barn).

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 11 juli 2013 20:01

Må ikke alle gå bananas da fordi om enkelte klarer å legge merke til nyanser. Er ikke noe galt i det, er jo som Skjult ID 19:27 sier: "enkelte påstår til og med at jeg er penere nå enn før" - jeg sier jo ikke at damene er blitt styggere?!? Jeg sier at det er noe som gjør at jeg ser i en stor andel av tilfellene om kvinnen har barn eller ikke. Er man vant til å lese mennesker og se mennesker i forskjellige livsfaser så er ikke dette akkurat umulig. Det er forskere som kan forutsi med stor nøyaktighet om et forhold har odd for å lykkes eller ryke - etter 10 minutter analyse av en samtale også. Hvorfor er det slik at dere damer automatisk anser at det er negativt at noen merker noe sånt? Herregud om noen ser på meg at jeg er i slutten av tredveåra så går jo ikke jeg av skaftet for det. Eller om noen ser at jeg har barn..
Det blir for dumt å avfeie dette som tull, men kan jo være at @nysgjerrig er inne på noe at det har noe med søvn å gjøre, i så fall kan jeg se om du har en unge med kolikk eller ikke :D neida..

Jeg jobber med å lese mennesker også til daglig, jeg er vant til å lese kroppspråk, jeg kan se lett om du er trist og lei eller om du er oppriktig. Jeg er oppmerksom på humør, stemninger og væremåte. Dette er jo egenskaper dere setter pris på?

Men for å booste egoet deres litt så må jeg jo si at det er ufattelig mange flotte, søte, tøffe og vakre damer her inne, både med og uten barn.

I stedet for å anta at dere ser slitne ut så kan det jo heller være at dere ser modne ut, ansvarfulle og full av omsorg. Man ser at dere bryr dere om andre og at dere har en snill uselvisk væremåte?

Skjult ID med pseudonym bønna to. 11 juli 2013 20:26

TS: Mange slitne småbarnsforeldre, det stemmer bra. Imidlertid tenker jeg titt og OFTE at "hu der er så steike flott at hun har garantert to eller flere barn". Det stemmer forbausende bra. Mange råflotte damer fikk barn i relativ ung alder... og det skulle vel ellers bare mangle?

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 20:49 Privat melding

TS: blir du overrasket over reaksjonen? ;-)
Du sier jo tydelig at damer uten barn er freshere og ser bedre ut enn damer med barn, ergo vi med barnnår ikke opp på den skalaen du tydeligvis har.. *sukk* - igjen

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 21:32 Privat melding

*sukk* i takt med Smylfz.....

Skjult ID med pseudonym FrkHurra to. 11 juli 2013 21:40

Kan ikke annet enn å le litt av en del av diskusjonene her på Forum. :p

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 11 juli 2013 21:44 Privat melding

Det er vel ikke noe å sukke over? Levd liv setter spor, og det er vel slik det skal være?

Jeg mener, joda, det hadde vært digg å se yngre ut, og jeg jubler ikke over rynker, valker og grå hår (jada, jeg har alt), men jeg er ikke på jakt etter 25-åringene. Jeg tror jeg ser ut som mine 37 år, og det er greit. Før eller senere dukker det opp en fyr som liker meg slik jeg er, også før håret er fikset og sminken er på plass. Jeg er ikke til pynt.

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 11 juli 2013 21:47

En smule ignorant. Få deg barn, så vil logikken falle på plass..

Skjult ID med pseudonym tro to. 11 juli 2013 21:56

Jepp, mange mødre er ikke flinke nok til å prioritere seg selv og ser deretter ut. Men de har noe som jenter uten barn ikke har, nemmelig en god del livserfaring og modenhet. Jeg foretrekker ei velholdt mor med noen fartsstriper kontra ei velholdt uten barn. Dog ingen regel uten untak. Ha en fin kveld alle sammen! ;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz to. 11 juli 2013 22:03

Jeg sukker ikke over at levd liv setter spor, jeg sukker over hva folk får seg til å lage tråder om.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tante Sofi to. 11 juli 2013 22:24

Det er lett å se på profilbilder om menn røyker eller ikke!!!!

Skjult ID to. 11 juli 2013 22:41

@tro

Det var da ikke mye intelligens eller klokskap i det du skriver - jeg har ikke barn, men mangler på ingen måte livserfaring eller modenhet: Jeg har forresten verdens herlige nevøer, "reservenevøer" og barn av andre nære venner, som jeg tilbringer mye tid med!! Og, tro meg, hva gjelder modenhet og livserfaring så står jeg ikke tilbake for noen, barn eller ikke barn. Modenhet og livserfaring handler for de fleste om noe helt annet - det finnes dessverre alt for mange eksempler på at det du nevner ikke går hånd i hånd ;-))

Skjult ID med pseudonym Mann to. 11 juli 2013 22:44

@Smylfz

Finnes ikke overrasket. Responsen er nøyaktig som forventet. Det var jo ingen som fikk med seg at jeg IKKE sa at mødre er fæle og se på, jeg sa kun at de barnløse jevnt over ser mye freshere ut.

Favorittsvaret mitt så langt er Lillah sitt, det om søvn.

(kvinne 42 år fra Østfold) to. 11 juli 2013 22:46 Privat melding

Jaja, det kommer vel an på øyet som ser det:) Når jeg ser på bilder fra 12 år tilbake, altså før jeg fikk barn nr to, så ser jeg ti år eldre ut enn jeg gjør i dag. Tror det var greit å få barn nr to, jeg:) Og de er så store at jeg får sove om natta også, gitt:)

Sukker jeg også @Smylfz, men disse rare trådene kan være ganske så underholdende allikevel:)

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 11 juli 2013 23:41

Favorittsvaret ditt? Seriøst, visste du ikke dette fra før?

Skjult ID med pseudonym Mann to. 11 juli 2013 23:42

@Ellan

Les hele svaret mitt. Spesielt de tre første ordene.

Skjult ID med pseudonym Flux to. 11 juli 2013 23:51

@Lillah: Du er jo uforskammet flott da :) Jeg tar meg stadig i å lure på hvordan vakre, intelligente jenter som deg kan være single ...

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 juli 2013 00:04

Det er en grunn til at de som har barn har barn.. :-)

(mann 40 år fra Østfold) sø. 14 juli 2013 12:37 Privat melding

Synes noen kvinner ser mer freshe ut enn noengang jeg da, når de holder opp og kysser ungen sin på bilder. Er liksom en ekstra glød som er vanskelig å finne hos dem uten barn (men som veldig gjerne vil ha).

Skjult ID med pseudonym kenny sø. 14 juli 2013 15:50

Jeg ser veldig fort hvilke damer som har bikkje og hvilke som røyker. Lett å se,. Barneskirenn!

Skjult ID sø. 14 juli 2013 15:55

De aller fresheste kvinnene er de som ikke har fått barn, ikke minst nedentil!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 15 juli 2013 14:20 Privat melding

Spørs hvor fresh du hadde vært om du hadde trykka ut et menneske ut av skrittet ditt TS... ;P

Skjult ID ma. 15 juli 2013 14:22

Er ikke TS mann da?

Skjult ID med pseudonym Smylfz ma. 15 juli 2013 14:27

@rasec: med all mulig respekt altså, stakkars TS i denne tråden var veldig tydelig i "min tråd" at han ikke støttet det (Skjult ID ) - sø. 14 juli 15:55 uttalte om underlivet.. Han fortjener nesten ikke pes for noe han ikke mener ;-)

Skjult ID ma. 15 juli 2013 14:29

Enig TS!!!!

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 16 juli 2013 08:50

Hahahaha Smylfz, UTROLIG vanskelig å følge med forumet av og til når det er sånt at folk husker hva andre har sagt i andre tråder osv, særlig de som poster med pseudonym som er så generell som "Mann" xD

Men det å være fresh... Hva skjedde med Mentos da, the freshmaker? Er det ikke bare å hive i seg et par sånne? :O

Skjult ID med pseudonym Smylfz ti. 16 juli 2013 11:41

Hehehe, ser den @rasec - men jeg fikk litt vondt av mannen som jo tross alt bare har uttalt at han kan se på profilbildet om damer har fått barn eller ikke :-)

Mentos? I f***a? Eh.. nja, tja - det har jeg aldri prøvd du.. hahahaha - the freshmaker liksom ;-)

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 16 juli 2013 11:51

Hehe ja, er det ikke det TS snakker om, å være fresh? Kan tenke meg barnemødre bare ikke har tid til å hive i seg et par før de tar et bilde så de kan se litt freshere ut! ;P

Kanskje man burde vurdere å gi ut gratis Mentos på lik linje som gratis kondomer? :D

Men ikke få vondt da! Det er mer synd på han hvis noe!! ;)