Alle innlegg Sukkerforum

Alle vil ha kule menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 20:00

Alle damer vil ha de kule mennene, de som alltid slipper unna kritikk og de som alle vil ha sex med.

Hvorfor er det ingen som vil ha meg? En grå mus, en som alltid har gjort de rette valgene, en som alltid har hatt orden på økonomien og sånne viktige ting? Det er så urettferdig.

De kule slipper alltid så billig unna!

Skjult ID med pseudonym uwotm8 to. 11 juli 2013 20:06

definer: kule.

(mann 51 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 20:15 Privat melding

Sorry, TS.

Skjult ID med pseudonym uwotm8 to. 11 juli 2013 20:19

håper ikke du tror på det, robinsve :)

Skjult ID med pseudonym Tips to. 11 juli 2013 20:36

Bare ikke vis den holdningen til damene i alle fall :)

Skjult ID to. 11 juli 2013 20:41

Off., håpe du e veldig ung enda:)

Skjult ID med pseudonym Per to. 11 juli 2013 20:54

Jeg har fått meg en del til tross for at alle disse kriteriene blir oppfylt i min person. Du kan jo ha begge deler da. Du kan både ha orden på økonomien og ha god utdannelse, samtidig som du er ein seksuelt rovdyr.

Mange damer som har hatt sex med meg.

Alle menn var engang jomfruer og så var det en dame som hadde sex med de.

På sukker er alt fint. Ingenting betyr noe. Bare flørt med alle så er det kanskje noe som fester seg, mens andre glir unna. Det er en litt dog-eat-dog mentalitet, men når en vender seg til det er fullt ut mulig å kose seg på sukker.

Skjult ID med pseudonym Per to. 11 juli 2013 20:54

Elsker forresten å synes synd på meg selv. Synes også jentene burde synes litt mer synd på seg selv. Slik det ser ut nå er det mennene som leder på kvinnene. Det leder så det suser etter. De leder så det renner etter.

Skjult ID med pseudonym eple to. 11 juli 2013 21:10

TS
Slike som deg er stayere, og de blir lykkeligere i lengden med deg. Når damene passerer 30 begynner de å foretrekke dere. Så kan du le av oss andre hele veien til en lykkelig alderdom med din drømmekvinne ;-)

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 21:11

Man må kanskje ta nettdating for det det er?

Det skal bare være gøy, man skal for all del ikke ta det seriøst!

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 21:15

@eple

Jeg vil ha de nå, ikke nådde er 30;)

(mann 38 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 21:24 Privat melding

Som en rehabilitert østkantbølle må jeg si at hvis du bryr deg om å være kul så burde du senke skuldrene og slappe av. Kul, hva er kul?

Du (hva er det man kaller det?) gresser på feil sted. Når det kommer til casual sex, du veit aldri hvor den du får har vært så mest sannsynligvis er det bra at du ikke er "en som alle vil ha sex med".

Slapp av.

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 21:29

@CHitchens

Det er vel en blodharry fyr. En hotellkonge med ADHD;)

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 11 juli 2013 21:35

@eple - jeg er i mine siste måneder i 30-åra og er en av "the good ones" - Jeg er typen som damene grein på skuldra på når de ble dumpet av kompisene mine, eller oppdaget at de var utro. Jeg er typen som hører: "du er så god du, du fortjener den beste" - men jeg kan ikke klage for jeg vil aldri inngå kompromiss med meg selv og det jeg står for. Nå får jeg svært mange meldinger fra damer som er 4-10 år eldre enn meg, de har vært igjennom runden med "kompisene" mine og fått andre verdier - de begynner å se etter en sånn type som meg. Mennesker endrer seg hele tiden basert på egne erfaringer, det har nok jeg også gjort de siste 10 årene. Og jeg også setter pris på andre egenskaper nå enn den gang. Og jeg vet forskjell på å bli betatt, blir forelsket og om det er potensial for å elske noen... ikke minst det siste har gjort meg mye mer kresen, eller kanskje gjort spillet vanskeligere for min egen del.
TS, slike som oss vinner i det lange løpet... en av to.. enten har dama valgt den kjekke, utadvendte hurragutten, og innsett at det ikke var det livet hun vil ha --> og går etter oss... Eller så har de vært sammen med sånne som oss og blitt lei og ser seg om etter en hurragutt med masse futt og action. :D - Uansett finnes det alltid "typene" og "verdiene" også for oss i utstillingsvinduet. Det viktige er vel å ikke la seg stresse til å være noe annet en seg selv. Selvsagt er lov å bli en bedre utgave av seg selv, å jobbe med seg selv, men noen verdier har vi good guys stabile som respekt for andre mennesker og lojalitet.

Men vi er litt leie av å høre "Du er alt for snill du" --> i vår verden går ikke det an... "du er for god for meg du" I vår verden ønsker vi å bedømme dette selv. :)

Det viktigste er vel at vi er bevisste på hva vi går etter for slike som oss kan fort bli utnyttet om vi kommer i feil hender. Det er mye av årsaken til at jeg leter etter ei som vil meg vel.

Og tror ikke jeg kommer til å "flørte rundt" heller - skriver som regel til ei i ny og ne når jeg ser noen som virker å passe til meg, og av og til får jeg svar og av og til ikke, så utforsker jeg det til jeg finner ut av det og går videre når det "kræsjer"

Men i virkeligheten som jeg ofte på ta et steg til siden for å se: så hender et at selv de beste menn taper til slutt. Livet har ingen garantier annet enn at du har et valgt på hvordan du håndterer det som skjer med deg. :) Stå på.

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 22:02

@robinsve

Sånne som deg ser jeg på som han som blir sett på som " kul" av damene.
Stemmer FrP og greier:p

Skjult ID to. 11 juli 2013 22:03

??????

(mann 44 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 22:04 Privat melding

Litt vanskelig å svare deg når du er anonym ;)

Skjult ID med pseudonym Mann to. 11 juli 2013 22:19

OK TS... Vil du ligge med de kule damene, eller de som er grå mus?

Skjult ID med pseudonym Nutta to. 11 juli 2013 22:20

Kan bare snakke for meg selv, er ikke så interessert i de kule, de lover mer enn de kan holde, og som oftest bedrar synet. Må ha en med noe mellom øra, en selvopptatt jålebukk er turnoff! Har prøvd "kul" før, og ble ikke imponert :0) kvalitet fremfor kvantitet! Om det blir noe, kommer an på kjemien, og ikke kvor kul en type er.

Skjult ID med pseudonym megabit to. 11 juli 2013 22:22

Hva er forskjellen?.. de kule damene har jo grå mus

(mann 44 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 22:22 Privat melding

Anonyme postere får jo aldri noe godt tilbake, ikke lett å sende en PM til dem og si at "Hei, skal vi ta en middag?"

Skjult ID med pseudonym megabit to. 11 juli 2013 22:25

Det er bare slik at jenter vil ha villmenn, det er genetisk og de søker etter en sterk og vågal mann som kan gi sterkt avkom (barn) Så det er bare å bli litt mer Tarzan eller Rambo light, så blir nok Ts sjekket opp.

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 22:26

@robinsve

Ok, jeg kjøper den.

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 22:29

@MANN

De kule damene såklart;)

Skjult ID med pseudonym Mab75 to. 11 juli 2013 22:32

@artigkar: Du skriver mye fornuftig du :D. *liker*

@TS: jeg lurer på hva som er kult??? Hva er en kul mann? Den grå musa du beskriver er vel det jeg har lett etter ihvertfall:)

Skjult ID med pseudonym Nutta to. 11 juli 2013 22:33

Villmenn blir kjedelig i lengden... Vil ei jente ha noe varig søker de etterr den som kan gi trygghet og stabilitet.

Skjult ID med pseudonym Draupne to. 11 juli 2013 22:34

Tar du initiativ da, TS?

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 22:39

Prøver jo på det, men blir frustrert av å mislyktes heletiden;)

Skjult ID med pseudonym Draupne to. 11 juli 2013 22:47

Da øker du mulighetene i forhold til det jeg gjør i hvert fall! :-) Jeg tar nesten ikke initiativ og føler det nok litt som deg. Liker å være alene også, da men det kunne vært bedre. :-)

Hva mener du med mislyktes? - I å få en kjæreste som du kanskje ikke egentlig vil ha? Eller kommer du over "gull" og kommer ikke noen vei med dem?

Skjult ID med pseudonym Mændåm to. 11 juli 2013 23:00

@draupne

Jeg mislyktes med alt egentlig, både når det kommer til å ligge med damer, prøve å bli kjent med, komme i et forhold, ja egentlig alt:p

Skjult ID med pseudonym Draupne to. 11 juli 2013 23:06

@Mændårn

- Ligge med? Det var ikke verst at du har kommet så langt! Eller er det det som du ikke har lykkes med?
Har du skrevet med noen og fått svar? Vært på date? Eller kanskje vært på en andre date?

Hva er det å lykkes forresten?

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 11 juli 2013 23:06

@Mab75 - takk...

Når jeg tenker meg om så er vel kul "in the eyes of the beholder" Jeg er rimelig sikker på at de fleste jeg har datet/møtt/vært sammen med/gift med osv... har vært kule - nå vil vel mange synes at det å ha en kjæreste som kan sitere bøker og kjente forfattere som ukult - selv synes jeg det er drittkult. :D - Jeg er ikke noen ekstremsportutøver, ei har jeg fin bil, faktisk så vurderer jeg å skrote den snart og kjøpe meg en nyere trygg bil - trolig en praktisk stasjonsvogn. Ikke har jeg seilbrett eller kroppskunst. Men de fleste som møter meg og blir kjent med meg opplever meg som fasinerende, kanskje ikke kul, men interessant. Eller kanskje de synes min måte å være på er kul? Det viktigste i det man søker er vel at man finner noen som man er vel sammen med? Ikke velge ut fra hva venner, familie eller "samfunnet" rundt oss vil at vi skal velge? Men velge den partneren som får oss til å le, som får oss til å føle oss vel, og som får oss til å glede oss til å være sammen med vedkommende? Det er kult i mine øyne.
Jeg opplever en sjelden gang at damer velger feil fyr, gode venner som går for den klassiske "dusten" (slik vi ser det) - men noe sier meg at når jenta velger han fremfor meg, så er det ikke den dama jeg leter etter? Vil ikke vi fornuftige gutter ha ei jente med god dømmekraft som vil velge oss? Så hvorfor bryr vi oss egnetlig? Fordi vi renner over av empati og synes synd på jenta? Eller synes vi egentlig synd på oss selv som ikke klarer å dra henne inn?
Vel det finnes jenter som leter etter oss, ikke la vi bli de gutta som velger feil dame, de kule :D - la oss heller gjøre hverandre kule, med å være interesserte i den andre, lære de å kjenne.

Jeg personlig blir ikke facinert av det perfekte. Jeg liker bagasjen din, jeg liker at du har en historie å fortelle. Det er sikkert spennende med gnistrer og fyrverkeri, men den ekte kosen får man når bålet brenner stabilt.

@megabit - min yngste sønn er 9 år, får lese bøker på ungdomskolenivå for å utfordres, han snakker nesten flytende engelsk og har en sarkastisk og intelligent sans for humor. Han klarer ikke å banke ei jente i 1.klasse om han prøvde... som han sier selv: "hun ville bare løftet meg og kastet meg vekk" - det finnes andre verdier enn muskler og styrke - og jeg tror damer er like rike i smak som det finnes damer. Jenter søker både drama, styrke og trygghet. survival of the fittest er ikke en ledestjerne blant mennesker. Survival of the dumbest derimot... :D

(mann 34 år fra Hordaland) to. 11 juli 2013 23:11 Privat melding

Hjelper ikke å syte på forum iallefall.

Skjult ID med pseudonym Draupne to. 11 juli 2013 23:32

Syting kan være bra mentalhygiene av og til. :-) - Og for de som ikke vil dele slikt så kan jo de fremstå som de "reneste godbitene" :-)

Siden ingen svarer på hva det vil si å lykkes så gjør jeg det selv. - Å få svar på en melding er å lykkes, å ikke få svar er også å lykkes fordi da veit du at den kontakten fikk du ikke svar fra. Da er det å vende seg til noen annen. All aksjon er jo et fremskritt, å sette en for foran den andre, som en av de som gikk til nordpolen sa: Å gå til nordpolen er å "sette en fot foran den andre".

Poenget mitt er at jeg er helt sikker på at TS ikke er mislykket med alt, men har har lykkes med en hel del. Tenk på det man har lykkes med. Å ligge med noen er ikke nødvendigvis å lykkes, hvis det er med feil dame. Å få et varig forhold er heller ikke nødvendigvis å lykkes hvis vedkommende ikke er den rette. Å bli kjent med kan man jo bli ved å sutre sammen for eksempel, hvis man vil dele slikt. :-) Jeg tror de aller fleste dater handler om å bli litt kjent med - mest det. Og jeg tror selvsagt at det er smart å spare på sutringen litt til man eventuelt blir bedre kjent, eller kjøper tid hos en profesjonell som kan gi litt råd for å se litt anderledes på tingene og gi forlag til litt endret retning eller puffe en i den retningen man er på vei - hvis den ikke er å sette seg fastre i "garnet av elendighet".

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 11 juli 2013 23:41

@Mændåm
Å definere seg selv som en grå mus...er for meg veldig usjarmerende. Samtidig noe jeg stiller meg litt uforstående til. Hvordan kommer man frem til at man er det?
Og hvis jeg skal tillate meg å tippe litt, kommer dette "grå mus"-selvbildet til uttrykk i andre sammenhenger enn i et frusteinnlegg anonymt på et datingforum. Og dersom du går rundt med en overbevisning om at de "kule gutta" stikker av med jentene, de "kule gutta" slipper unna all kritikk, de "kule gutta" vil alle jenter ha sex med...så vil jeg påstå at du har en snever realitetsorientering av hva som foregår rundt deg. I tillegg leser jeg at du har gjort alle de rette valgene, og har orden på økonomien...(litt usikker på hva de andre viktige tingene er)...og at det gjør deg til en grå mus. Really? Altså...er dette sant?
Og...de "kule gutta" gjør trolig ikke rette valg eller har orden på økonomi og viktige ting...om jeg leser litt mellom linjene? Eller? Hvem er de, forresten? Og hva slipper de billig unna fra...?

Verden ser egentlig ganske svart-hvitt ut dersom jeg ser den gjennom dine øyne. (de få setningene du skriver)
Men er det slik den ER?
:-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 11 juli 2013 23:42 Privat melding

Herregud, Draupne. *hoppe på og henge på*

Fantastisk bra skrevet. Nailed it.

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 11 juli 2013 23:49

Bare fordi man har en betrakning eller en observasjon om seg selv som samfunnet anser som negativ så trenger ikke det nødvendigvis være syting. Jeg observerer stadig ting med meg selv som jeg misliker eller gjerne skulle hatt et annet syn på, om jeg hadde delt noe av det her, så kan jo det kun være en betraktning. Slik TS formulerer seg så er det mer en observasjon av hvordan han opplever verden fremfor å syte... for min del vil det være nødvendig med en repetisjon av mønsteret uten handling for å snu det - for at det skal betraktes som syting.
Hvis jeg klager på at jeg er tykk dag ut og dag inn, så kan det være syting om jeg ikke velger å gjøre noe med det. Om jeg sier en dag at jeg er tykk - så er det en observasjon. Når jeg så går å gjør noe med det, så er det handling basert på en observasjon.

Trikset for TS er vel kanskje å betrakte observasjonen på "Hvorfor er det ingen som vil ha meg?" - er det utseende? Er det overfladisk? Er det noe med personligheten som avstøter damer? Har TS noengang fått dame før? Hvorfor det? Hva kan han gjøre for at det skjer igjen? Er det noe man kan endre eller tilpasse? Er det klærna mine? Er det noen av mine interesser? Er det på tide å ta en dusj? Hva slags dame vil han ha? Og er det riktig dame for han?

Om TS kommer tilbake og fortsetter samme problemstilling så er det sutring, om det nå bare er en egenobservasjon så er neste steg refleksjon, så handling. Så sånn sett er "syting" som du kaller det en god ting - men bare om det fører til handling - det kan jo være også at han tenker: "meh... jeg trives slik jeg har det" - det er også en handling og en konklusjon - igjen om problemet ikke tas opp igjen - da er det syting... men nå har jeg forklart dette alt for lenge og skal prøve å holde kjeft.

Skjult ID med pseudonym Draupne to. 11 juli 2013 23:55

Takk RPierce! :-)

Skjult ID med pseudonym NiceGuy fr. 12 juli 2013 00:03

Men det er litt kjipt å tenke på at de slemme får all sexen og de snille ender opp som lommebøker og stefedre med pliktsex... hvis de er heldige et trøstebarn.

Skjult ID med pseudonym Per fr. 12 juli 2013 00:15

Kvifor kan du ikkje berre vere litt meir rasshøl då ? Det fungerer og du øydelegg ingen hjarter med det heller. Ver direkte. Sei at du har lyst å ta deg med deg heim. Sei at du har lyst å slenge deg i veggen og pule dei. Sagt med det rette smilet så kan dette gå fin fint.

Skjult ID med pseudonym Per fr. 12 juli 2013 00:18

Det er dei ærlige og modige som får pult.

Dei fryktsomme, litt pysete, ganske ofte passiv aggressive og skapseksuelle, det er dei som aldri får pult. Hei, eg later som om eg ikkje har penis eg, slik at eg ikkje skal få kritikk. Eg berre går rundt og later som om eg ikkje ser at du har pupper, og later som om eg ikkje har lyst på pupper, og later som om eg ikkje veit at du ser fortreffeleg ut utan klede, eg berre later som om, og så håper eg at du tek alt initiaitvet, og at du tek all risikoen med å bli avvist, slik at eg slepp å ta nokon risiko i det heile tatt, for hugs at det er berre slemme bad-boys som er modige og tek risiko. Eg derimot er ikkje interessert i sex, det er klart viss du insisterer så blir eg med, men eg er ikkje interessert i sex, for viss eg innrømte det overfor deg, så ville du kunne kanskje at eg er overflatisk og det ville vore forferdeleg for meg og mitt lille ego ville ha brutt saman for det å vere snill, er det einaste som eg kan klamre meg til her i livet som ei livbøyle.

Skjult ID med pseudonym Per fr. 12 juli 2013 00:18

Eg burde bli forfatter.

Skjult ID med pseudonym Per fr. 12 juli 2013 00:21

Eg skreiv med opent namnt ein gong. Eg skreiv riktignok eit open og oppegåande post, som var positiv og som satt meg i eit fordelaktig lys, og kva trur du skjedde, jo ganske riktig, ein del jenter tok kontakt med meg.

Eg har ikkje så mykje erfaring med å skrive syteposter. Av ein eller annan grunn trur eg ikkje syteposter vil ha den ønskjede effekt på slimproduksjonen og blodtilstrømninga til kvinners nedre deler, trur heller at amygdala og empatiområda i hjernen vil bli kopla inn og at den såkalla dyriske fuck - me - now instinktet vil bli skrudd fullstendig av, og at du følgjeleg ikkje kan gjere rekning med å få romantiske eller seksuelle invitter i etterkant av ein sutre- mail.

Det måtte isåfall vere viss den var ekstremt velskreven.

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 juli 2013 00:35

Puling utgjer, tross alt, ein veldig liten del av livet! I alle høve om ein ser på tida ein brukar på det i høve til alt anna. Så å fokusere berre på det i ein dialog, eller kommunikasjonen, med ei jente trur eg neppe er ein god taktikk.

Blikk seier meir enn ord - og jenter kan lese blikk. :-)

Skjult ID med pseudonym Per fr. 12 juli 2013 00:39

Tja. Viss trådstarter er ærleg med seg sjølv kan det god vere at han finn ut at han også har lyst på litt rå uansvarleg uforpliktande sex. Kven veit.

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 juli 2013 00:46

Mogleg ein del forhold byrjar på den måten? Liten vits om ikkje pulinga fungerar, men det kan, og vil, bli periodar utan i eit forhold. Og ein skal leve da og.

Skjult ID med pseudonym Artigkar fr. 12 juli 2013 01:02

Jeg er en snill mann, men o je... jeg kan få damer våte. :) Det er ikke det det går på for min del.
Men jeg er ikke ute etter å gjøre damer våte - jeg er ute etter en fint liv med den rette ene. Og derfor består ikke livet mitt av en alfahann-jaktfremtoning hvor målet er å dyppe penisen i en våt vagina. Målet på sikt er jo selvsagt det, men en jevn tilgang på det , hos noen som vil ha det trygt og godt. Jeg kan både være kinky, leken, tøff og god, og jeg er trygg på at jeg overgår mange av de erobringskåte mannfolka som har oppnådd målet sitt i det øyeblikket de fikk sprute litt sæd i gummien sin.. den største nytelsen for meg er å se en kvinne komme foran meg - og den gleden opplever jeg sjelden med halvfulle damer som vil ha seg et ligg.

Det at jeg for min del er en snill mann betyr ikke at jeg verken er passiv eller ikke glad i sex eller at jeg ikke er fornøyd med penisen min, tvert i mot. Derimot har jeg utviklet meg mye som menneske, har klare og tydelige verdier, og putter ikke snoppen min i hva som helst for å tilfredstille mitt eget ego - selv om jeg har vært singel nå i 3 år, og har hatt en "fling" som nesten ble noe mer - så klarer jeg meg fint alene og uten sex - enn å kaste bort tiden på å onanere ved hjelp av en vagina. Beklager men jeg kjøper ikke at man må være en rå, ufin, mann som må jakte som en alfamann og legge ned bytter - når jeg har preferanser om god og trygg sex med kvinnen jeg måtte ende opp å elske.

Jeg elsker gode dialoger med jenter, jeg elsker sex, jeg er stolt over at jeg ikke baserer min manndom på antall ligg.

Jeg tror ikke nødvendigvis at TS trenger å gå ut å bli noen andre enn han er - mer trygg, ja, være direkte å ufin, nei.

"Kanskje ikke så rart at jeg er singel" - Godt mulig det ikke er rart - men jeg vil "score" på andre premisser enn med fallosen så får resten bli en bonus. Jeg vil gjerne når den dagen kommer være en catch.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 juli 2013 01:07 Privat melding

Godt skrevet, Artigkar! - Er enig.

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 12 juli 2013 01:12 Privat melding

Artigkar: om du er så velutviklet menneske og trygg på deg selv etc etc. Så hvorfor er du anonym ?

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 juli 2013 01:36

"Alle vil ha en pulevenn" :-)

"Alle damer vil ha de kule mennene, de som alltid slipper unna kritikk"..

Hvis damene er som søstra mi, og enkelte av de jeg har vært med, får også "de kule" så øra flagrer av og til. De forteller bare ikke om det til oss andre. :-)

Skjult ID med pseudonym rez fr. 12 juli 2013 01:38

vel, sånn er det for alle ikke bare menn..

Skjult ID med pseudonym Lillah fr. 12 juli 2013 01:46

Artigkar, du er nok et varp, ikke bare utifra denne tråden, men du bor vel i Huttaheiti, om jeg ikke husker helt feil?

Jeg synes du skriver veldig klokt og godt! Et smil i natten fra meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Artigkar fr. 12 juli 2013 01:47

@Christer83 - fordi jeg ikke føler for å være "åpen" - jeg har skrevet åpent tidligere, men etterhvert fant jeg ut at jeg ikke var komfortabel med det. Kan være at jeg blir "åpen" igjen en dag eller at jeg avslører meg, men akkurat nå har jeg ikke behov for det. Føler ikke at det jeg skriver endres av om jeg har et ansikt på det eller ei - og ikke skriver jeg støtende heller håper jeg. Forsøker i det minste å være positiv. Ingen "store" grunner til å være anonym, men det har blitt slik. :)

Skjult ID med pseudonym Artigkar fr. 12 juli 2013 01:50

@Lillah - Ja jeg bor i Huttaheiti, faktisk litt vest for Huttaheiti :D og tusen takk for hyggelige ord.

Skjult ID med pseudonym Statistisk fr. 12 juli 2013 01:59

"En som alltid har gjort de rette valgene"... Vel, hvem er det, egentlig? Har aldri møtt en sånn en. Hvis du mener du er feilfri, er det kanskje mer sannsynlig at det er der problemet ligger;)

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 12 juli 2013 02:38 Privat melding

@Artigkar: Bra svart :P Bare lurte jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 12 juli 2013 03:20

For min del så er listen lang over ting som gjør at jenter ikke vil ha meg. Er det urettferdig?
Nei det syns jeg absolutt ikke. Det er faktisk ganske logisk at de ønsker noe bedre for meg.
Hvordan kan man klandre noen for å ønske det beste?

Jeg har to egenskaper gående for meg. Selvinnsikt og forståelse.
Selvinnsikten gjør at jeg vet hvilken hylle jeg er på, eller i mitt tilfelle, at jeg ligger på gulvet.
Forståelsen gjør at jeg skjønner hvorfor jenter velger andre gutter enn meg.

Syns jeg synd på meg selv? Nei det gjør jeg ikke. Jeg syns derimot synd på de som ikke får oppleve meg, ;)

I'm a nice guy, and I won't finish!

Skjult ID med pseudonym Mændåm fr. 12 juli 2013 12:17

Syns mange av synspunktene og meningene som kom fram her var veldig bra, så takk for det.

Men jeg tror ikke det hjelper meg stort.

Sånn som jeg snakker med en jente og etterhvert når vi har pratet sammen en stund og bevisst provoserer
frem sinnet mitt ved å si at vi ikke passer sammen, selv om jeg innerst inne vet at vi kan gjøre det. Og da stikker denne dama av med feil type menn, i mine øyne.

Og nei, jeg går aldri de deilige damene, jeg er mer interessert de normalt pene damene som jeg kan dele mange av mine interesser med. Det mener jeg da.

Jenter slipper også egentlig altfor billig unna.

Skjult ID med pseudonym Artigkar fr. 12 juli 2013 12:30

@Mændåm - det må to til for at det blir en match, om dama føler du ikke passer sammen med henne, så hjelper det lite at du synes at dere gjør det - da er det faktisk slik når du stikker fingern i jorda at dere faktisk ikke passer sammen, når den ene mener så. At det skaper en provokasjon og sinne hos deg ser jeg på som mer urolig enn at jenter velger "feil fyr" - om det skal så lite til for å bli provosert eller sint på grunn av noe sånt så kan det jo være at jentene faktisk velger riktig fyr, bare ikke deg?

Når ei jente indikerer at hun ikke er interessert på den måten så har man ikke stort annet valg enn å akseptere det, for om hun hadde sagt: "ok, argumentene dine er så gode, jeg kaster meg i det, selv om jeg føler at det ikke gir meg noe" - så ville du sittet der med ei du liker, som ikke liker deg og er ulykkelig... Håper de fleste menn vil ha ei dame som også skal ha det bra, og ikke må ha ei dame, for å ha ei dame - siden alle har dame, og alle har iphone så må man ha iphone...

Min anbefaler er kanskje å ta noen runder med deg selv, tenke over hvilken dame du vil ha, hva slags forhold du vil ha - for om reaksjonen din er sinne på avvisning så er jeg usikker på din evne til egen refleksjon = jeg lander på å heie på damene som trolig har valgt riktig likevel.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 13:10

Hvor ligger Huttaheiti?;)

Skjult ID med pseudonym Artigkar fr. 12 juli 2013 14:31

@SkjultID 13:10 - Det er like ved Uren, Luren, Himmelturen, Steinrøys, Steinrøys, Sveltihel! - Grunnlagt i attenhundreogpilogbue - hovednæringsåre er samling av drivved og mosedott. Hjemriket til store navn som Oddgeir Bruaset - som lot seg inspirere til "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Inspirasjonen til Bjørnstjerne Bjørnson, Jo Nesbø, Edvard Hoem. Midt mellom Ole Gunnar Solskjær, Jan Berg og Kjetil Rekdal. Midt mellom fjell som strekker seg nesten 2000 meter opp i været omkranset av den mest værharde kysten utenom Stadt.
Her går folk i (M)FK-dresser og møtes til John Deere-samlinger. Tenåringene drømmer ikke om moped, men traktor. Hjemmebrent var vanligere før, før østlendingene kom tråkkende oppover dalene med reven sin...

Det er ikke så øde som jeg skal ha det til, kort vei til alt jeg trenger bortsett fra jobben min, men sett fra Sinsenkrysset så er det laaaangt utenom markagrensa, bak fjellet utenom allfarvei. Jeg bor i Romsdal - nærmere spesifikasjon trengs ikke, om du ikke har tenkt deg på besøk.

Skjult ID fr. 12 juli 2013 14:33

Er det en smule kvinneforakt og undertrykt homofili blant enkelte her..?:-P

Skjult ID med pseudonym Mændåm fr. 12 juli 2013 15:40

@skjult ID

Nei, det er nok heller det motsatte;)

Skjult ID med pseudonym barbara fr. 12 juli 2013 15:44

Du høres bare patetisk ut @Mændam... Slutt å klage, DET er turn off det!!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 juli 2013 17:14 Privat melding

Men er det greit å klage på klagingen? Det er ikke turnoff?

Skjult ID fr. 12 juli 2013 17:27

Noen kan trenge råd og en liten oppvåkning @draupne!

Skjult ID med pseudonym sistemann fr. 12 juli 2013 17:30

Mændom, man kan være kul og ha orden på økonomi, ambisjoner og alt annet samtidig. Det kalles 'multitasking'. De fleste kvinner kan dette. Men veldig mange menn også. Faktisk - de fleste moderne unge menn, og mange av de 'ikke så unge', fikser denne greia greit. Og får mye oppmerksomhet fra damer. Derfor sitter du med denne følelsen av at du er en suksess ( i dine øyne) på alt utenom å være 'kul', noe jeg antar du definerer som å 'ha draget' siden dette skrives på en datingside. Ikke gi opp, jobb med deg selv heller enn å konkludere med at damene bare vil ha 'kule' menn. Vi vil ha en fin kombinasjon. Har du jobbet for mye på en del av den kombinasjonen, vel.. sett igang med resten!

Skjult ID med pseudonym Mændåm fr. 12 juli 2013 17:46

@barbara

Haha! Slutt å les det jeg skriver da hvis det er så irriterende:p

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 juli 2013 19:03

Det handler ikke om å være "kul", det handler om å være komfy med seg selv. Bra selvfølelse er mye bedre enn falsk selvtillit.

Skjult ID med pseudonym MANN fr. 12 juli 2013 19:08

Kul er oppskrytt .. ok, kanskje jenta fortsatt går i sine ungdomsår og søker å bli underholdt fordi hun selv sannsynligvis også er usikker -,men seriøst .. dersom en jevnaldrende 30 åring fortsatt spiller på å være kul .. så er det sannsynligvis en av de som aldri blir voksen, og som drar damer deretter .. det er noen for de alle