Alle innlegg Sukkerforum

vennskap eller sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente 31 ma. 30 juli 2007 23:46

Kan menn ha venniner uten at lysten på sex ligger i luften?
Vil sex alltid forstyrre vennskapet?
Kan man forsette et vennskap etter man har hatt sex?

Vil ha dine meninger!!

Skjult ID med pseudonym mann-27 ti. 31 juli 2007 07:47

Dette er bare ut fra mine erfaringer.
Tror det alltid vil være sex som er målet. (Vi er jo skapt sånn, se bare rundt i naturen.)
For de fleste er sex forstyrrende på et vennskap. Da har man liksom kommet noe lenger, og andre følelser har tilkommet. Man ken være veldig glad i jenta og ønske sex, men som sagt, etterpå er det liksom noe annet, (en slags eie-følelse?)
Hvis man er totalt åpen mot hverandre og forteller alt, absolutt alt til hverandre (alle tanker man har og hva man gjør vedr. sex og masse annet), så blir man meget gode venner og får veldig spesielle følelser for hverandre, og da er situasjoner noe helt annet, selv etter sex er man bestevenner, men åpenheten må fortsette.

(mann 37 år fra Aust-Agder) ti. 31 juli 2007 23:13 Privat melding

Enig med Michi...
Ikke vanskeliigere enn det faktisk:-)

Skjult ID med pseudonym slapp-hånd ti. 31 juli 2007 23:14

Enig jeg også hehe...

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 31 juli 2007 23:22

Michi's svar er selvsagt korrekte, men de går veldig på om man "kan" han den ene eller den andre situasjonen.

Jeg kan IKKE ha et NÆRT vennskap til en jente jeg er tiltrukket, uten at det vil være noe spenning i luften. Dog kan jeg utmerket godt være kjempebuddy med en jente om jeg ikke er tiltrukket i det hele tatt.

Det er vel enkelt og greit fordi jeg automatisk skrur på flørteknappen når jeg blir kjent med en jente jeg liker både på innsiden og utsiden (ikke tenk koffert her).

Mens sexen pågår har jeg opplevd at det kan oppstå litt sjalusi om man styrer med flere andre samtidig - åpenlyst (på fester hvor begge er tilstede etc).

Jeg har klart å forbli venner med jenter jeg har hatt sex med, men vi er på ingen måte nære venner som henger sammen til daglig.


Faktisk, det var en gang jeg trodde - oppriktig - at jeg var i ferd med å få en bestevenn som var jente. Vi hadde mange like interesser, vi lo så vi skreik av hverandre og hadde generelt en kanonkjemi. Det var utrolig moro å bare henge sammen. Menneh.. så ble vi fulle.. Det endte med et hjerte som ble fullstendig revet i stykker to måneder seinere.

Skjult ID med pseudonym Deb@tt on. 1 aug. 2007 00:02

Ja, det tror jeg at menn kan ha venniner uten at lysten på sex ligger i luften, men ikke alle menn eller kvinner kan det!

JA, jeg tror at det kan forstyrre venskapet, men ikke altid!

Ja, noen ganger kan et vennskap forsette etter å hatt sex, men graden av vennskap i etter tid kan være varierende!

PS! Det er ikke bare Deb@tt som skriver disse "sex" trådene.....hvorfor skal det gå ut over en person:-D

Skjult ID med pseudonym ::-)) on. 1 aug. 2007 00:50

Begge bør være inneforstått med det å ha vennskap og bare sex, og det kan være "forstyrrende" for vennskapet. Tror ikke vennskapet ikke vil være som før og etter sex.

Skjult ID med pseudonym PUA on. 1 aug. 2007 13:00

Om den ene personen er betydelig mer interessert enn den andre blir det ofte vanskelig. Jeg har opplevd flere ganger at jenter jeg ønsker å ha et vennskapelig forhold til bryter kontakten når jeg er tydelig på at jeg ikke ønsker et forhold. Men det er klart, er det en rimlig balanse, og det hovedsaklig dreide seg om sex og ellers var hyggelig er det lettere å være venner også.

(mann 60 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2007 17:09 Privat melding

Jeg er 50, og har hatt noen VELDIG nære kompisvenninner opp gjennom årene.
Felles for alle - med to unntak - har vært at vennskapet har begynt i senga.
Når man først har delt noe så intimt, så er det få hemmeligheter man trenger å holde på :-)

For min del ligger sjela mi helt åpen når jeg først har ligget med en pike. OK, så det gjør meg sårbar, men det gjør meg også trygg å kunne utlevere meg.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 1 aug. 2007 17:15

Hva med dette: Møtte en mann her inne i sommer .vi hadde en date som ente i sengehalmen...
vi snakker stadig på nett og har en veldig god tone..
Vi liker hverandre ,men det blir ikke kjærlighet. Kan vi bygge et vennskap her?

(mann 60 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2007 18:09 Privat melding

Jente 31 er definitivt inne på noe her; sex kan være en god grobunn for et varig vennskap. Man skal bare ikke kople det til sex HVER gang man er sammen med vedkommende; da kan det fort bli litt anstrengt.

Skjult ID med pseudonym slapp-hånd to. 2 aug. 2007 17:48

Jente 31: Det er vel nettopp når man vet det ikke er kjærlighet at man kan bygge et vennskap. Det er da at begge vet situasjonen. Om man ønsker å ha sex i tillegg spiller ingen rolle så lenge man er enig. Men sex fører kanskje til et annet type vennskap så obs obs!!

Skjult ID med pseudonym Jente 31 to. 2 aug. 2007 21:09

takk for advarselen , slapp-hånd..
vet ikke helt hva jeg skal gjøre med vedkommende, men vi finner vel ut av det..

Pratet med en kopis om dette med venninner ,og han mente at det er skjelden at menn har venner de ikke kan tenke seg sex med av den enkle grunnen at mann omringer seg gjerne av folk som man liker utseende til.... vet ikke helt om jeg er helt enig,men
... han la også til at :selv om tanken på sex ikke kommer den første stunden dere er venner, så kan den smyge seg på når mann minst venter det.

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 2 aug. 2007 23:29 Privat melding

Har man lyst har man lov! Gjelder for mer enn bare Narvesen det:-)

Skjult ID med pseudonym oslogutt36 fr. 3 aug. 2007 01:10

Jeg er ikke enig i at gutter alltid vil ligge med jenter som utgangspunkt for vennskap. Tvert imot Kjenner jeg flere jenter som jeg liker kjempegodt, men kunne ikke tenke meg å ha sex med dem. Jeg tror også at det er mye vanskeligere å innlede en sexuel relasjon med noen man har kjent og vært venner med over lengre tid. Man blir så sjenerte på en måte, da relasjonen beveger seg inn i enn annen fase.

men når det er sagt vil jeg absolutt aldri risikere å gå miste av et bra forhold av frykt for å ødelegge et vennskap. Slik jeg ser det er et forhold mellom en gutt og en jente en videreforeling av vennskapet, og det må være bra. Hvis det derimot ikke skulle fungere og den ene parten blir såret så er det etter min mening vært risikoen.

Dessuten kan det jo hende at han er kjempeinteresert i deg og at han dekker seg bak lysten på sex. Kansje det blomstrer opp til å bli noe fint. Jeg antar at bagrunnen for spørs,ålet ditt er at du også har lyst på ham, men usikker på om prisen er for høy. Det at dere har sexuelle spenninger i luften er jo i seg selv en sterk indikator på at dere er litt bedre venner enn vanlig.

Personlig har jeg hatt sex med flere jenter som jeg har en god relasjon til idag. (Uff det hørtes fælt ut...). Vi har prøvd det og det var ikke så bra, så vi har gått tilbake til den tonen vi hadde før. Men helt som før blir det likevel aldri. Men ikke nødvendigvis dårligere bare annerledes. Man kjenner hverandre på en annen mer dypere måte. I et tillitsfullt vennskap er jo det positivt i seg selv.