Alle innlegg Sukkerforum

Sykdommer/syndromer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kynisk lø. 13 juli 2013 12:56

Ja, hvor ærlig bør en være i en profil? Har man en sykehistorie som egentlig ikke er et problem i det hele tatt for en selv, men som man tenker blir et hinder for andre, fordi en er litt kynisk eller usikker på seg selv. Jeg har ikke helt troen på at samfunnet er såpass lite overfladiske at det ikke er en instant turn-off, og dermed utelukker personen fullstendig. Man blir jo gjerne luket ut som en av de svake, selv om de kanskje på andre plan er mer ressurssterke enn gjennomsnittet?

Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym Sommer13 lø. 13 juli 2013 21:03

Jeg tenker at dette er noe som man vanligvis ikke forteller folk før man blir godt kjent uansett?? Det kommer så klart litt an på hva slags sykdom vi snakker om da:)

Skjult ID med pseudonym err lø. 13 juli 2013 21:35

skremmer gjerne folk bort etter min erfaring, det er omtrent som å hukke tak i noen på gata og si det. Ikke dems sak, enda i alle fall

Skjult ID med pseudonym dysleksi sø. 14 juli 2013 00:28

jeg har skrevt jeg har dysleksi i min profil

Skjult ID med pseudonym Ærlig sø. 14 juli 2013 07:45

Vel, jeg kom tilbake fra en fantastisk date torsdag kveld. Før vi skiltes valgte jeg å fortelle at jeg er diabetiker, fordi jeg håper og tror det er bedre å gjøre det tidlig enn for sent. Den vakre kvinnen spøkte om at "nå er det slutt" og lo det bort som helt ubetydelig. Vi møttes dagen etter, nye kyss. I dag, en dag etter, er det slutt. Årsak? "Min intuisjon sier meg at …"
Jeg greier ikke å finne andre årsaker enn den nevnte, og kjenner at jeg er veldig lei meg akkurat nå. Hvorfor kan ikke folk bruke litt tid, hvorfor må ting avgjøres så raskt? Eventuelt vente med kyssene til de er sikre.

Skjult ID med pseudonym per sø. 14 juli 2013 08:35

Har truffet endel damer som er helt klare på at de ikke går inn i et forhold til en med en kronisk sykdom. Det er selvsagt et valg jeg kan forstå, men krevende for oss som har en skavank.
Har selv fysiske begrensninger.

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 14 juli 2013 08:45

Jeg har tro på ærlighet, men samtidig synes jeg evt sykdommer ikke bør stå i profilen. Det angår kun de vi velger å dele det med. Nå trodde jeg ikke at folk kan være så overflatiske at de velger bort feks diabetikere! Mulig jeg er naiv, for historien til @Ærlig overrasket meg.

Når det gjelder dysleksi, så er det nok greit å oppgi dette i profilen for folk på sukker (ihvertfall de på forum) er svært opptatt av rettskriving...

Skjult ID med pseudonym Dr No sø. 14 juli 2013 10:20

Kan jo ikke slenge i trynet på daten at man er diabetiker. Hvorfor skal man det. Det blir en altfor stor greie for vedkommende. Nei bare å skjule til man blir gla i hverandre, da tåler man muligens slike ting. Er vel ikke å være overfladisk det, kan være mange grunner til at vedkommende valgte å kysse litt og så ikke gå videre.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 14 juli 2013 11:01 Privat melding

Er nok en fin linje mellom det å si det for tidlig og for sent vil jeg tro, det vanskelige er jo hvor denne linjen er for motparten. I profilen har det ikke noe for seg, man deler jo ikke det med alle man møter på gata :) Men ja tror nok mange er såpass overfladiske at dette ville gjort at de valgte noen andre.

@MaB75 Skal ikke mye til for å skremme bort mange, mindre ting enn det har veltet mange lass før ;) Mange vil helst ha en "perfekt" partner, og når man velger på papir så blir det lettere å sortere vekk fordi det blir så lett å sammenligne.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 14 juli 2013 11:12

Ærlig:
Det kan også være at hun rett og slett ikke hadde helt troen på at det ville funke, det er nok den vanligste grunnen til at det ikke bli noe mer.

Selv har jeg også en kronisk sykdom som ikke er merkbar i det daglige, men som gjør seg merkbar en gang i året sånn ca, og da varer i en uke eller to.
Den tiden er jeg ikke i stand til så mye, men jeg har aldri opplevd at det har skapt problemer med damer ell.

Det skal sies at datingsider som sukker slik jeg ser det høyst sannsynlig gjør folk enda mer kresne enn i utgangspunktet.
Det er vel også grunnen til at man ser svært mange ansikt her nå som man også så for flere år siden.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 14 juli 2013 11:40

Jeg har nå opplevd å bli vraket ene og alene for at jeg er introvert, så at noen vraker på grunnlag av kroniske sykdommer kommer ikke som noen overraskelse.

Jeg tror det er mange der ute som venter på mr/mrs perfekt, og velger bort alle som ikke er 100% riktig. Jeg mistenker at disse vil sitte igjen alene tilslutt, for den perfekte partner finnes ikke ...

Skjult ID med pseudonym heisan sø. 14 juli 2013 11:50

@Ærlig.
Hvem har ikke opplevd mer enn kyss her og tenkt at alt er perfekt og så er det plutselig stopp og slutt? Sikre kyss finnes nok ikke her inne.

Trenger ikke ha noe med sykdom å gjøre, det. At du ikke finner noen andre grunner, sier du? En annen mann er for eksempel en god grunn du ikke kan se. Bindingsangst hos damen er en grunn du selv ikke kan se. osv...

Jeg hadde ikke hatt problemer med om noen sa de var diabetikere på første date. Null problem!

Når man skal si det kommer jo an på alvorsgraden og hvor mye det begrenser felles gjøremål. Sjansen for forverring osv. Men tror det er lurt å si det før man er i et fast forhold i alle fall. Kanskje ved tredje møte eller noe.

Skjult ID med pseudonym Kurt sø. 14 juli 2013 12:38

Hvordan forholde seg hvis en har presrasjonsangst og potensproblemer da?

Skjult ID med pseudonym deppa sø. 14 juli 2013 14:13

Jeg har skrevet i min profil at jeg lider av depresjon og går på antidepressiva, er det lite lurt??

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 14 juli 2013 15:05

Det er jo helt individuelt hva man ønsker å skrive i profilteksten sin. Kan jo være greit å ha en tanke i bakhodet om hva man vil at "alle" skal vite, kanskje? Utover det tror jeg at endel går ut fra at sykdommen er årsak når dating stopper, og at dette egentlig ikke stemmer. Det kan like fort være måten man forholder seg til det, som at det er en begrensning der. Tror nå jeg, da.