Alle innlegg Sukkerforum

Er det stalkerish å google den man prater med

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HørPåFardi lø. 13 juli 2013 17:56

Hva synes dere, er det stalkerish å google en man har kommet i kontakt med her inne eller finne vedkommende på facebook? Som regel gjør jeg det selv, halve gøyen er å sette sammen informasjon og finne mer ut om personen og kanskje finne noe bilder.

Er det stalkerish eller gjør alle det?

Skjult ID med pseudonym herregud lø. 13 juli 2013 18:04

Jeg gjør akkurat de samme, og det er utrolig hvor langt man kan komme med enkle ting som fornavn, alder og bosted.

Noen ganger er det med på å øke interessen, andre ganger mister jeg den etter litt stalking. :p

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 13 juli 2013 18:06 Privat melding

Jeg synes det avhenger av hvor mye man har pratet først, og hvor dypt man graver mens man googler.

Jeg bryr meg heller ikke om hvorvidt en fyr googler meg hvis jeg ikke vet det, men jeg misliker hvis praten plutselig går over på ting som jeg aldri har fortalt om - da føles det påtrengende.

Skjult ID lø. 13 juli 2013 18:07

Det er rart men de jeg kommer i kontakt med presenterer seg for meg med fornavn og etternavn og gir meg tel.nr. så jeg har ikke behov for stalking.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 13 juli 2013 18:09

Jeg googler de jeg prater med etter en liten stund, uavhengig av om jeg har både fornavn etternavn og telefon eller ei.

Dette da det i noen tilfeller kan komme frem informasjon på denne måten som man ikke har anledning til å få frem ellers.

Jeg er konsekvent på å ikke sjekke opp lønnsforhold og andre ting som mangler relevans for mitt forhold til en eventuell partner.

Skjult ID med pseudonym HørPåFardi lø. 13 juli 2013 18:14

Nei, ting som lønnsforhold googler jeg ikke, men gjør det for å finne ut mer om personen og kanskje finne noen tips å prate om. Noen ganger dukker det opp interessante ting som gjør at man googler videre.

Skjult ID med pseudonym Anonym lø. 13 juli 2013 18:35

Tipper de fleste tar et kjapt søk... Greit å sjekke at navn osv stemmer..
Ingen ennå med hemmelig nr.

De jeg har skypet med har jeg ikke googlet som jeg kan huske.

Skjult ID lø. 13 juli 2013 18:37

Jeg er kjapp til å avslutte en jeg melder med om han begynner å nevne ting om meg som jeg ikke har nevnt selv. Alt for påtrengende. Ulempen med å google uten å prate om at begge to gjør det, er at informasjonen du finner vil kunne lyse gjennom i neste samtale.

Skjult ID med pseudonym HørPåFardi lø. 13 juli 2013 18:40

Ikke hvis du gjør det litt subtilt og tilfeldigvis nevner ting som sammenfaller med det du har funnet. Gjelder å være litt smart for å få samtalen i gang.

Skjult ID med pseudonym -H- lø. 13 juli 2013 21:42

Synes det er helt greit å Google. Man kan finne ut en del info. som gjør at man ikke velger å ta den første date'n. Jeg var selv borti et slikt tilfelle. Viste seg at vedkommende absolutt ikke var "ferdig med tidligere forhold", og la ut en hel del sjikane av sin ex på facebook. En ting var at hun ikke var ferdig med det gamle, en annen sak var at hun for meg fremstod som en syk person som jeg ikke ønsket å ha noe med å gjøre.

Skjult ID lø. 13 juli 2013 22:11

Synes det er en grei "sikkerhetsforanstaltning" jeg - helt greit å Google vedkommende (lønn mv er uinteressant) - men greit å vite om vedkommende har ett eller annet på rullebladet (= kutter all kontakt i et slikt tilfelle), og hva slags menneske vedkommende er ... Og, som noen ovenfor skriver - utrolig hva man kan finne bare ved fornavn, bosted og alder. Lar imidlertid aldri dette skinne gjennom i forhold til vedkommende (er bare å lese meldingsrekka det, så vet man hva vedkommende har redegjort for). Og, det finnes da masse åpne spørsmål man helt tilforlatelig kan stille ;-)) Så @TS - Keep up the good work ;-))

Skjult ID med pseudonym B lø. 13 juli 2013 22:32

Jeg både googler og sjekker face ;) Kan være lurt og har blitt spart for masse bortkastet tid.....er desverre ikke alle som er like seriøse. Bedre føre var....i et forhold på face og singel på sukker harmonerer dårlig....
Men jeg er dønn ærlig om at jeg har sjekket....synes det er naivt å ikke sjekke litt! ;)

Skjult ID med pseudonym ? sø. 14 juli 2013 00:36

Hva noen evt måtte ha på rullebladet kommer ikke frem på Google da........ Så sant du ikke er politi og googler på jobb...

Skjult ID med pseudonym K sø. 14 juli 2013 00:52

@ ?
Haha, jeg følte meg litt som et spørsmålstegn der, jeg og... Greit nok at Google er en fin ting, men rulleblad? Hold your horses her nå, Derrick!

Skjult ID med pseudonym Anonym sø. 14 juli 2013 00:56

Rulleblad............
Shit.........

Jeg har jo både blitt tatt for drikking og pissing på offentlig plass..... Tar seg ikke bra ut....
Men drikker man så må man pisse........

Dog 3 år mellom sakene................

Skjult ID med pseudonym stalker sø. 14 juli 2013 11:55

jaja!!! klart det er greit å google og face litt :) og det er hvertfall innafor å si at man har sjekka en ut på facebook.. google er kanskje greit å holde for seg selv.. det er litt mer stalkerish syns jeg.