Alle innlegg Sukkerforum

Markedet skrumper ikke, det vokser!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 40erfint ma. 15 juli 2013 18:45

Man får høre hele tiden at vi kvinner må finne oss noen fort, siden vi har mista verdien vår når vi blir 40 og oppover og må ta til takke med 50 år gamle menn. Men opplevelsen min er faktisk omvendt. Det var mye vanskeligere å møte aktuelle menn da jeg var yngre. De var opptatt med å kanskje skulle stifte familie, få barn, visste ikke helt hvor de stod mht karriere og var vanskeligere før, synes jeg.

Når jeg luker bort de som bare kan brukes til sex, bare vil ha sex, ikke har mye mellom øra, så har jeg stått igjen med et stort utvalg av flotte menn å date her, som er seriøse, hyggelige, har noenlunde samme interesser og humor osv osv. Er derfor ikke noe deppa over skremselspropagandaen noen menn kjører mot meg når jeg heller vil møte noen på min egen alder (spesielt de eldre).

Kan ikke vite sikkert hva som er årsaken, men tror noe av det skyldes at menn i dag har hatt ett og to (og noen få gjerne tre kull) med unger og koner/samboere når de har nådd 40-årene. De skal ikke ha flere barn, leter etter kvinner på sin egen alder fordi de er ferdig med den (og andre) faser og leter rett og slett etter noe annet. Det at man får det travelt på datingmarkedet fordi man blir eldre tilhører gamle dager da forhold man inngikk i yngre alder faktisk varte.

Skjult ID med pseudonym 40erfint ma. 15 juli 2013 18:48

Kan det stemme? (mente jeg å spørre dere)

Skjult ID med pseudonym tanteada ma. 15 juli 2013 19:09

Det triste er at jeg faller for de skjønne unge guttene. Får nyte sexen om ikke annet;)

Skjult ID med pseudonym deepsheet ma. 15 juli 2013 19:10

Jeg synes dette var en fin tilnærming til temaet. La oss slippe milfenes skryteposter om hvor fortreffelige og populære de er. La oss være enige om at alle har sine preferanser og at forumhylekoret ikke kan endre på det.

Skjult ID ma. 15 juli 2013 19:13

Nyt det @tanteada:-)

Skjult ID med pseudonym 40erfint ma. 15 juli 2013 20:28

@ tanteada, dette var ikke en slik tråd. Damer som (plutselig) liker de yngre, men samtidig har litt gangsyn, kan godt droppe å spy den gode nyheten om at de får knulle alt de vil ned til 20 år (du er ikke alene) over alle tråder som finnes om kvinners opplevelser av nettdating.