Alle innlegg Sukkerforum
(mann 37 år fra Buskerud) ma. 15 juli 2013 19:25 Privat melding

Tar meg selv i å være ekstremt kresen her inne. Går ikke så mye på utseende, for jeg har ingen store illusjoner om meg selv, men på ting som bosted, interesser, jobb, etc. Jeg har ett ganske klart bilde av hva jeg ser etter, og selv om mye av dette ikke nødvendigvis betyr så veldig mye så er det veldig lett for meg å gå videre til neste profil om det er for mye som "ikke stemmer".
Tenker at jeg ikke har det travelt, men det er jo ikke sikkert at miss perfekt noen gang vil dukke opp.

Er det bare meg, eller er det flere som føler seg litt kresen her? :)

Skjult ID med pseudonym Blåbær ma. 15 juli 2013 19:37

Jeg er kresen også, ekstrem kresen. Men man må være det på sånne steder som Sukker.no
Dessuten er jeg også fra Drammen, så det ligger noe her, enten i lufta eller i blodet, he he

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 15 juli 2013 19:49

Er nok mer kresen på andre ting enn det som listes opp i profilen :) gjør det fort litt vanskeligere når man må bli kjent først. Det som listes i de fleste profiler er det lite som er avgjørende, men noen formidler jo en del av personlighet da. Og da blir det lettere.

Men tror heller man blir tatt av denne angsten for ikke å velge den perfekte og dermed heller lar vær å velge ;)

(kvinne 29 år fra Vestfold) ma. 15 juli 2013 20:15 Privat melding

Kjenner meg igjen! Man blir fort kresen her inne!

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 15 juli 2013 20:24

Merker at det motsatte kjønn er kresen på en helt annen måte enn hva jeg opplever i virkeligheten. For eksempel har jeg aldri hørt fra ei dame: "du må være minst så høy for å date meg".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 15 juli 2013 20:47

Ja, er selv superkresen. Men ikke på utseendet, ei heller bosted eller jobb.
Jeg er kresen på interesser stort sett og at jeg skal passe det de sier de leter etter.

For hva er vel mer ergerlig for damene enn å få meldinger fra folk de ikke er interessert i?
Nå har det seg dessverre sånn at jeg har gått gjennom samtlige profiler over 70 i mitt fylke.
Hvis dere kan holde på en hemmelighet så har jeg sendt melding til alle de som jeg syns jeg passet til og som var interessante. Derfor jeg ikke sender meldinger lenger, ingen igjen å sende til. :P

Så nå sitter jeg igjen med en haug med tilsynelatende flotte jenter som jeg ikke passer til.
Jeg vet en sier at motsetninger tiltrekker, men jeg føler at det ville vært bortkasta tid å kontakte de.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 16 juli 2013 22:33 Privat melding

Etter nå 4 år som singel skjønner jeg at jeg er ALT for kresen, spesielt på utseende! Er jo rene forbannelsen dette! Skulle ønske jeg så mer den indre skjønnet altså, he he!
Men men... er jo bare meg det går utover = evig singel!

(mann 37 år fra Buskerud) on. 17 juli 2013 09:54 Privat melding

En av de første tingene jeg ser etter i en profil er nerdefaktor. Trenger ikke ha så mange nerdete interesser (selv om det også er fint), men i det minste en litt nerdete personlighet, nysgjerrighet på verden, etc. :)
Det som overasket meg mest når jeg begynte med nettdating var hvor forsvinnende få jenter det er som viser noe av dette i profilen sin.

Jenter - om dere har nerdete tendenser, er dette noe dere faktisk skriver om i profilen, eller noe dere helst vil skjule, og isåfall hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Bella on. 17 juli 2013 20:15

Kjenner meg godt igjen i det å være kresen! ..men som flere sier, det er ikke så mye på utseendet, men mer interesser og jobb.. Vil gjerne treffe en fyr som er sporty, liker friluftsliv, men samtidig har utdannelse og en (relativt) god jobb. Det er jo der jeg er, så synes ikke det er for mye forlangt egentlig?:)

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 17 juli 2013 20:17 Privat melding

Kresen.... Eller så kaller jeg det bevisst på hva jeg ønsker :)

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 17 juli 2013 20:19

Jeg syns det er for mye forlangt. Jeg skjønner at ingen (inkl. undertegnede) har lyst på NAV klienter men å kreve et visst nivå stilling eller årslønn, utdannelse e.l. er litt vel mye i mine øyne.

Dere får "kreve" hva dere vil dog :) Det er jo tross alt deres bedre halvdel dere er ute etter og ikke en kompis. Den ser jeg.

Skjult ID med pseudonym Bella on. 17 juli 2013 20:29

RPierce: Mulig det kom ut litt feil, når jeg sier jobb så har det ingenting med lønn eller status å gjøre, det har med ambisjoner og personlighet å gjøre..:) Jeg liker å utfordre meg selv, bevege meg litt ut av min komfortsone, om det er jobb, klatring, snowboard.. og dette er en egenskap jeg også ønsker i en fremtidig partner.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 17 juli 2013 20:38 Privat melding

TS

Jeg synes fortsatt det er bedre å se muligheter fremfor begrensninger.
Som ekstremt kresen utelukker du en hel haug kvinnefolk. Er det lurt tro?

Miss Perfekt finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 17 juli 2013 20:40

@Bella

Ah, det ga mer mening :)

Litt enig med oooh-yeah. Litt. Man kan se etter muligheter og særlig muligheter for forandring. Men som erfaringen _min_ tilsier, så kan du ikke endre personen :) Så om det er noe som du synes er "off" eller ikke strekker til, så er sjansen for at det endrer seg minimalt. Jeg skal dog ikke vedde min venstre nøtt på dette. Folk er forskjellige. Det minner jeg meg på hver gang jeg er "kresen".

(mann 36 år fra Troms) on. 17 juli 2013 20:44 Privat melding

Hvis hun virker interessant, så hvorfor ikke skrive noen linjer. Profilen gir en viss indikasjon, men ikke hele sannheten.

(mann 40 år fra Oslo) on. 17 juli 2013 20:48 Privat melding

@oooh-yeah
Enig i det. Folk kan fort overraske deg når du blir bedre kjent med dem. Men så er det mye tryggere å holde på sine egne fordommer/meninger da, fremfor å utfordre dem ;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 17 juli 2013 20:49

Man skal ikke være "kresen" synes jeg.. vel enkelte ting som å være glad i å være på sjøen funker ikke for meg. Er kronisk sjøsyk, og å være sammen med meg ville gjort psykisk vondt for en seilemann, og fysisk vondt for meg.

Det jeg derimot tror er at man skal være forsiktig med å avfeie noen på bakgrunn av at de ikke umiddelbart har en psykoattraksjon på deg, eller at de liker enkelte ting man ikke helt er fan av selv, dog ikke misliker.

Kjemi (møkkaord) er faktisk viktig, og DEN kan man ikke si så mye om før man har møttes, dog får man jo et visst inntrykk av for eksempel forumfolka, (jeg digger noen av dere og dere vet hvem dere er! ;-)) og jeg tror man kan få et godt inntrykk av noen gjennom å lese hva de skriver på forum, eller når man skriver med noen "privat" :-)

Jeg er langt fra perfekt, og jeg vil finne noen som blir glad i meg og aksepterer meg for den jeg er - ikke et glansbilde av meg. Jeg vil rett og slett finne noen jeg kan være "meg selv" med - hele tiden, nemlig! :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 juli 2013 21:07 Privat melding

http://tinyurl.com/mz3j2c4

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 17 juli 2013 21:09 Privat melding

http://tinyurl.com/ojbemwm

Skjult ID on. 17 juli 2013 21:24

Kresen IRL og kresen her. Bedre å være singel enn å godta noe som er halvveis bra.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 17 juli 2013 21:39 Privat melding

Det er jo ganske naturlig å bli ekstra kresen når man ser på et stort utvalg. Forskning på valg av syltetøy gjorde det betraktelig vanskeligere å velge blant 10 sorter enn 5, husker ikke nøyaktig antall, så ta det med en klype salt. Det samme gjelder jo her, jo flere man har å velge i, jo mer kresne blir vi og jo vanskeligere blir konkurransen.

Her legges også et aspekt til dansen, mens et annet viktig tas fra. Det som legges til er at man fort får innblikk i livet til et annet menneske som man ikke får når man møter noen "ute". Kanskje vi ikke liker at de er glad i å være på sjøen, fjellet eller de virker for aktive eller for late. Mens når to møtes utenfor denne konteksten så vil de tilpasse seg. Der den ene sier: "liker du fjellturer?" og den andre svarer "nei" så hender det jo at man sier: "ikke jeg heller" :P - eller kanskje trumfer man med "Tror du at du kunne ha likt det sammen med meg?" og kanskje får man ja til svar. Man tilpasser seg på en annen måte enn her inne hvor det kommer to ferdigsmidde brikker og prøver å bli et puslespill. Det kan jo være at den som er glad i sjøen, er glad i sjøen en gang i året og gjerne med kompiser... Jeg er glad i å fiske, men jeg fisker kanskje en til to ganger i året.

Så når vi ser ting som ikke passer inn, så utelukker vi det fremfor å tilpasse oss. Så over til det aspektet som vi ikke kan observere her inne, og det er til en viss grad sjarm og utstråling. Noen klarer å skjære igjennom bilder med all verdens sjarm, men er kanskje ikke sånn i virkeligheten og motsatt. Jeg tror alle her inne gjør et annet inntrykk enn hva de klarer å formidle via tekst og bilder.

Tilsammen gjør dette at vi sorterer på kanskje uviktige ting for den andre, mens vi henger oss opp i små detaljer. Jeg opplever det jo selv også, at hun er for bra, for aktiv, for passiv, for rik, for fjong, for ditt, for datt, for platt osv.. og jeg tar sikkert feil hver eneste gang. :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 juli 2013 22:01 Privat melding

*slow clap*

http://tinyurl.com/8lcjekr

Fantastisk bra skrevet, Mundilfare. Thank fuck for at det finnes folk med litt innsikt og refleksjon.

(mann 40 år fra Oslo) on. 17 juli 2013 22:19 Privat melding

Meget bra skrevet @mundilfare.

Skjult ID med pseudonym Cleopatra on. 17 juli 2013 22:28

Bra skrevet mundilfare, selv om jeg ikke er helt enig i syltetøy-referansen din.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 17 juli 2013 22:34 Privat melding

@RPierce @humor123 - takk takk :)
@Cleopatra...Du har helt rett i å være uenig med den, for det er feil... husken min lurte meg litt i farta, det handlet ikke om å velge, men om å selge. Det viste seg at når man hadde færre sorter å velge mellom så solgte man mer enn når man hadde mange sorter å velge mellom....
http://springintosales.com/lessons-from-jam-or-does-too-much-2/ - så litt same shit different wrapping... Så det er mindre sjanse for at vi legger noe i handlekurven her inne egentlig...