Alle innlegg Sukkerforum

Skal jeg svare på meldingen eller ikke???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fin ti. 16 juli 2013 00:39

Leser i et annet innlegg om en bruker som blir frustrert når han ikke får svar på en henvendele, til tross for at damen har gitt han et hjerte...

Hvis jeg setter ett par hjerter, eller sender noen førstemeldinger, håper jeg på respons fra i alle fall en av de. Si en mann da sender meg en førstemelding eller ett svar ganske fort og skal møtes (jeg møter fort, sitter ikke å skriver særlig lenge her inne) Så får jeg respons fra den andre jeg skrev med. Da har jeg tre alternativer:
1: Sende en melding og informere at jeg har truffet noen, men tar kontakt om det viser seg å ikke være det store
- Responsen på dette er ofte når jeg da tar kontakt fordi det ikke ordnet seg: "Jasså, så nå som det ikke ordnet seg, skriver du til meg:(" Altså ikke vellykket framgangsmåte...
2: Date flere på en gang
- Ser på forum her at flere ikke har sans for dette...
3: Ikke svare enn så lenge, vente å se med den som skal møtes og svare først når daten ikke var vellykket
- Ser at mange ikke har sans for dette heller, men det er den fremgangsmåten jeg har hatt størst suksess med i alle fall!

Hvordan gjør dere andre det?

(mann 51 år fra Oslo) ti. 16 juli 2013 00:47 Privat melding

2. Date flere. Du kan ikke brenne broer før du har vært på date med førstemann. Det er bortkastet.

Det er hvis det begynner å bli god tone med èn, at du bryter med resten.

Skjult ID med pseudonym Tips ti. 16 juli 2013 00:48

Ja det kunne jeg også tenkt meg å vite. Jeg kjører en god blanding av de tre over basert på hva jeg tror passer, men ingen av de er spesielt gode løsninger.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 16 juli 2013 00:52

Gjør det du føler fungerer best for deg. Noe bedre råd kan jeg ikke gi deg, for jeg har aldri vært i samme situasjonen selv. :P

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 juli 2013 00:58

date flere, det ville jeg foretrukket fremfor 1 og 2 :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 16 juli 2013 08:19 Privat melding

Nr 2, bryr meg fint lite om hva folk på forum måtte tenke på den saken :) En date for meg er ikke mer enn å møte en person man er nysgjerrig på og finne på noe sammen, men skjer det noe fysisk/intimt kontakt så forandrer det situasjonen.

Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 16 juli 2013 12:24

Jeg bruker nr. 1. Har funket det, men har ikke brukt den ofte. Om man dropper å svare (nr. 3) risikerer man jo å bli blokkert, vet ikke om det er noe bedre.

(kvinne 42 år fra Østfold) ti. 16 juli 2013 13:15 Privat melding

NR 2. En date eller to er jo ikke forpliktende. Man dater jo for å finne ut om det er kjemi. Finner man kjemien får man i så fall kutte ut de andre...

Skjult ID med pseudonym Nutta ti. 16 juli 2013 13:22

Syns både nr 1 og 2 er greit. En er jo her for å møte folk, og en date er jo for å bli bedre kjent. Syns det er naturlig at man kanskje dater flere, men da bør man også kunne være ærlig om det.