Alle innlegg Sukkerforum

Det jeg liker med Oslo.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 16 juli 2013 21:37

Jeg kan vandre rundt i Oslo og kikke på damene, egentlig ser jeg på menneskene – de er så herlig full av variasjon, så egenrådige og fargerike i alle rare fasonger og utgaver. Bygda er mer monoton, vi handler på den samme butikken, vi går til den samme frisøren og kanskje er det få som tør å skille seg ut. Uansett hender det at jeg går oppover Karl Johan bare for å se på og så prøver jeg å tenke på hvor de kommer fra og hvor de skal alle disse fargeklattene, med halvbarbert hode, med langt rosa hår eller i «se på meg så rik jeg er»-dress. Så tenker jeg så befriende det må være å kunne være så fri uten at mennesker dømmer eller bryr seg. Men så innser jeg fort at her jeg vandrer i jeans og sort t-skjorte at jeg er jo ganske meg selv jeg også selv om jeg ikke er eksentrisk på noe vis. Men jeg elsker pulsen i Oslo, jeg liker å sette meg ned å se mennesker gå forbi – og kunne satt meg på en pub og bare observert. Enkelte ganger spiser jeg på TGI og sitter i andre etasjen og kikker på menneskene utenfor det er herlig og for en singel mann så er det jo flott og se på alle de fine damene. Menn i Oslo, riv dere løs fra skjermen og gå ut. Jeg sto midt i gata i 5 minutter i går og bare så menneskene som for forbi – jeg er glad jeg har tid til å stoppe opp.
Så setter jeg meg på toget og lytter i 6 timer på menneskene som deler opplevelser, og snakker om alt mulig. Det var utrolig lærerikt å sitte foran en lege og en forsker som snakket om næring – kanskje den mest lærerike togturen jeg har hatt. Men så flykter jeg inn i boka og forsvinner fra reisen, bare for å kikke ut av vinduet og se den storslåtte naturen vi omgir oss med her – og jeg blir like fasinert hver eneste gang jeg reiser hjem til postkortet jeg bor i.
På Lillehammer reiser han seg, han som sitter ved siden av meg for å kjøpe mat eller gå på do, hva vet jeg. Men uansett kommer det ei veldig pen jente og spør om plassen er ledig. Jeg kikker opp og gremmes: Nei, dessverre den er ikke det… så forsvant hun ut av mitt liv i det hårbassen rauset ned i setet igjen. Å ta tog er som å tippe lotto, man håper at den ved siden av er vakker og singel, men når jeg går av i Oslo – da har jeg på en måte vunnet litt.

Skjult ID med pseudonym l4l ti. 16 juli 2013 21:50

Ta toget videre til Stavanger heller:)

Skjult ID med pseudonym Kim ti. 16 juli 2013 21:53

Jeg tar flyet til Stavanger på neste Onsdag.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 16 juli 2013 21:54

Mange flotte damer å se på i Oslo ja, der er jeg helt enig. Har selv vært der en tur noen uker tilbake.
Men jeg tror nok at fleste av de er opptatt dessverre. :P

Mye interessant en kan oppleve på toget ja. :)

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 16 juli 2013 22:01

l4l - jeg har tatt tog til Stavanger og fly - Stavanger på kveldstid er vel stort sett vært min opplevelse - og sist jeg var der spiste jeg et stort måltid på en gresk restaurant midt i byen, husker ikke hva den heter, men kan anbefales. Den fine sommerjakka mi ble stjålet - men ut over det et godt inntrykk.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 16 juli 2013 22:04 Privat melding

Oslo <3 Elsker å ta toget, utrolig avslappende og behagelig :-)

Skjult ID med pseudonym BigLebowsk ti. 16 juli 2013 22:05

Hei Artigkar!

Flott innlegg du skriver! Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver der. Bortsett fra at jeg ikke ser på jentene, da. Oslo er en fantastisk by om sommeren :) og Åndalsnes er et flott postkort, ja :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 16 juli 2013 22:07 Privat melding

Henge meg på,

<3 Oslo

@Artigkar, ta deg nattbuss iblant....da får du lettere kontakt med damer :-)

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 16 juli 2013 22:10

@BigLebowski - det har du helt rett i - og DER var sommerferien over, nå er det leggetid og tidlig opp på jobb i morgen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 16 juli 2013 22:27

Takk for reisebrev fra Oslo, @Artigkar. En fin avslutning på kvelden.
Og nå verdsetter jeg Tigerinnestaden enda litt mer. Skal nyte synsinntrykk max på trikken til jobb imorgen. :o))

*Og ingenting som slår en flott togtur. Med og uten selskap. :-)*

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 16 juli 2013 22:58

Elsker Oslo! Mangfoldet, pulsen, rytmen, gynginga. Savner Oslo...

Skjult ID on. 17 juli 2013 00:35

Synes Oslo er oppskrytt jeg. Bor innenfor ring to og synes det først og fremst er et høl. Skulle ønske jeg bodde i postkortet til TS, men da må jeg ned mange hundre tusen i lønn og akkurat det er litt tungt å svelge. Men tipper at i løpet av noen år, så blåser jeg i det og flytter til et postkort.

Skjult ID on. 17 juli 2013 00:45

(Skjult ID ) - on. 17 juli 00:35
Jeg bor i et postkort og trives med det. Selv om man går ned i lønn spiller det ingen rolle da det er billigere å bo på landet. Her får man et fint hus til ca 2 mill. og sparer masse penger på at det ikke er spes mange butikker å handle i :)