Alle innlegg Sukkerforum

Til damene på sukker.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 14:39

Vennligst bruk to sekunder på å svare med et kort eller standard svar når dere får en melding. Det er veldig frustrerende når man skriver til noen som leser meldingen og ikke en gang gidder å sende en standard avslags melding. Er det virkelig mulig å bli så trang i skrittet at man tror det er greit å ignorere folk? Jeg har brukt 20 min på å lese profilen og skrive en melding og fortjener ikke en gang å bli enset? Har fått det standard svarene:

Hei. jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

Hei. Jeg har valgt å benytte et av standardsvarene til Sukker.no.

Jeg opplever at din melding overhodet ikke treffer og har valgt å trykke på svarknappen "skivebom". Da er det sikkert lurt å tenke litt nøye gjennom hvordan det andre kjønn vil oppfatte din melding når han/hun leser den. Hvis du får mange slike tilbakemeldinger som dette, så betyr det at du spolerer dine muligheter på Sukker.

Lykke til og ha en fin dag :-)

Dette er MYE bedre en ingenting. Føler jeg i det minste ble sett på som en person.

På en annen side sier det jo mye om den som ikke svarer. Kan ikke være mye kjærestemateriell med så lite interesse for andre en seg selv...

Skjult ID med pseudonym drage on. 17 juli 2013 14:54

Noen tanker rundt det du skriver:

1) Du er på en datingporal, og det er ikke videre realistisk å forvente samme etikette her som i et middagsselskap e.l.

2) Mange blir nokså mugne når de får et stanardsvar som avslag, eller et avslag generelt, og det fører til det oppleves som enklere å bare ignorere de uinteressante.

3) Taushet er også et slags svar som det burde gå an å forholde seg greit til.

4) Jeg tror det er enklere for deg om du heller forsøker å finne en måte å takle tausheten på, enn å forsøke å omvende alle brukererne på sukker.

Jeg tror personlig at det er punkt nr 2 som som fører til de fleste tilfellene av taushet fra mottaker, og det må også tas med i betraktningen at mange av disse tause mottakerne mottar nokså mange meldinger i løpet av uke.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 14:56

Sorry.... Trekker tilbake innlegget mitt men, klarer ikke slette.....

Hadde glemt at dette er den 100 sytetråden på ikke svar på noen mnd..................

Å nei faan.. En annen Anonym;)

Jeg er på Galleri OSLO:) HIHIHI

Skjult ID med pseudonym cicero on. 17 juli 2013 14:56

Her om dagen sendte jeg en ganske kort og lettfattet førstemelding. Dama leste profilen min, sendte et standardsvar og blokka meg sporenstreks. Der har du noen som virkelig ikke etterlater noen tvil! ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 17 juli 2013 14:58

Jeg kan godt forklare deg hvorfor. Fordi det er haugevis med spesielt mannfolk etter det jeg har skjønt, men gjelder også damer regner jeg med, som ikke takler avslag og begynner å kverulere og blir ufin.

Derfor skjønner jeg at det er lettere å bare ignorere om en ikke er interessert.

Men hvis du tar så på vei, så er kanskje ikke nettdating noe for deg?

Redd deg selv mens du fortsatt kan! Ikke bli som meg!

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 17 juli 2013 15:08

Takk, @powpowgutt!!

Jeg er en av "svarerne" - men innimellom så er det frustrerende å få "dritt" tilbake når man svarer høflig - ergo har jeg begynt å svareblokke selv, så slipper man "ubehageligheter" ;-)

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 15:09

@drageKan: godt forstå at når man skriver "hei på deg" og ikke noe mer, er å ignorere greit. Men når man skriver en 8 til 12 linjer (kanskje mer) med tekst synes jeg det er greit å bli svart. Det viser at man har lagt tid i meldingen og ikke er en av de standard melding folka. (Ikke at det er noe galt med de)

@Powpowgutt: Nei, nettdating er egentlig ikke for meg. Det har jeg nå skjønt. Men nå er jeg betalende medlem til 3 måneder greie er over.

@Anonym2: Det er ikke greit å late som man er noen andre. Bli voksen.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 15:16

@Anonym......

Bli voksen selv.... Les innlegget..... Latet som jeg var deg i 2 setninger og avkreftet det.....

Gjorde vel mer narr av deg........

Skjult ID med pseudonym An To Ny M on. 17 juli 2013 15:20

svarblokk burde være en knapp-

Burde ikke måtte gå inn på profilen for å blokke..

Skjult ID on. 17 juli 2013 15:28

Jeg pleier alltid å svare, om ikke annet, bruke et av standardene. Det er ikke så hyggelig å få en drittmelding tilbake om hvor ufattelig teit og stygg jeg er, som ikke skjønner at han er mannen i mitt liv. Jeg aner ikke hva jeg går glipp av osv.
Så da blokker man da, og leser om seg selv her på forumet i ettertid......
Syke mennesker!!

Skjult ID med pseudonym drage on. 17 juli 2013 15:43

@TS

Men nå er det ikke mottakers skyld at du velger å bruke 8-10 min på å skrive en melding til akkurat henne/han, og mottaker har derfor heller ingen forpliktelse med tanke på å skulle belønne deg for innsatsen med et svar.

Forventer du at Norsk Tipping skal ta kontakt med deg for å beklage at du ikke har vunnet på en lottokupong du har brukt noen minutter på fylle ut også?

Skjult ID med pseudonym The Stig on. 17 juli 2013 16:09

@TS

Når du får 20 mail om dagen, og de aller fleste består av et eller to ord så kommer du også til å begynne blokkere folk du overhode ikke har noen interesse i. Enten pga. utseende, dårlig profiltekst, eller rett og slett skivebom på mailen din.

Jeg vet ei som slettet kontoen i dag for hun orket ikke dette mer, etter få dager. Hun sa de fleste sendte mail pga. et profilbilde, nesten ingen leste profilteksten. Og uansett hvilken avvisning hun sendte så ble det sure miner.

Prøv å gå etter noen med litt bra profiltekst, ikke alltid damen med det peneste profilbilde, kanskje du får mer og bedre respons.

Skjult ID med pseudonym Lemon on. 17 juli 2013 16:13

Fatter ikke problemet med å akseptere at hun ikke svarer. Selv synes jeg det er mye mer ubehagelig om vedkommende for eksempel skriver et kjedelig og livløst svar. Da virker det som at meldingen (ofte spørsmål på slutten) min er noe hun bare himler med øynene av og responderer som om jeg er tilbakestående.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 18:44

@The Stig: Min medlidenhet til damer med 20+ friere hver dag. Må være forferdelig med så mange alternativer.

Selvfølgelig er det profilbildet man ser på først. Alle gutter/jenter som sier de ikke bryr seg om profilbildet er enten desperate eller de lyver. Men jeg er dyktig lei av unnskyldningene "ser bare på profilbildet" og "leser ikke profilen".
Det er det ingen andre en den som sender meldingen som vet noe om. Og det er ikke rart de som har bra profilbilde er mer attraktive. Jeg har aldri og kommer aldri til å sende en melding til en med et bilde tatt med mobilen i speilet, eller ovenifra ned i kløfta. Det er patetisk. Gjør det ordentlig eller dopp hele greia...

Skjult ID med pseudonym mann on. 17 juli 2013 18:49

Damer med 20+ friere daglig, de tiltrekker seg en hvis klientell, vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym Mann on. 17 juli 2013 18:51

@Smylfz

Meg har du blokket bare fordi jeg har sett i profilen din *furte*. Synes jeg burde få en anledning til å fornærme først!

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 17 juli 2013 18:58

Hahaha, dét er fordi du ikke har bilde antar jeg @mann :-D Jeg orker ikke å klikke på samme profil ti ganger, og eventuelt skape en "forventning" om interesse hos motparten bare fordi jeg ikke husker hvem som "gjemmer seg" bak silhuetten :-) Før blokket jeg kun de uten bilde og tekst, men siden mange klikk på en del profilbildeløse menn har utløst førstemeldinger som ble avvist fulgt av "skjønner hvorfor du er singel"-bitching så rydder jeg i besøkslisten ca én gng i uken. Jeg tar nemlig høyde for at man ikke har fått lastet opp bilde fordi man er ny, men etter en uke er det "blokk" - sorry!! :-D

Skjult ID med pseudonym gøggolo on. 17 juli 2013 18:59

Det er ingen her inne som er ansatt for å bygge opp selvfølelsen din @Anonym

Bruker du virkelig 20 minutter på å lese en profil?

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 17 juli 2013 18:59

Oooo, uten profilbilde skulle det stå...nå blokker jeg også de med kun albumbilder..moralen er: er du inne hos meg uten profilbilde så må du være kjapp å sende melding...hahaha :-D

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 on. 17 juli 2013 19:15

Hmmm... vet ikke helt hva som er patetisk med bilde tatt med mobilkamera på badet, så lenge bildet blir bra. Skal nå bare gi en brukbar representasjon av personens utseende, ikke selges til et moteblad. Hvor bildet er tatt er vel irrelevant.

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 19:15

@gøggolo: Viss du leser over en gang til ser du kanskje at det står leser profilen OG skriver en melding. Ja, jeg tar meg god tid.

Det handler ikke om selvfølelse. Det handler om folkeskikk.

Skjult ID med pseudonym Mann on. 17 juli 2013 19:20

@Smylfz

Jeg har både profilbilde OG album! Eneste jeg er skyldig i er nok gjentatte besøk. Sånn er det med gullfiskhukommelse!

Ellers må jeg ærlig innrømme at jeg blokker av samme grunner som deg... ;-)

Skjult ID med pseudonym Anonym on. 17 juli 2013 19:21

@Shyboy77: Mener ikke det er patetisk å ta mobilbilde på badet i seg selv. Snakker om den typen som tydelig... viser seg på en dårlig måte. Hvordan forklarer jeg den.... Men de fleste har vel mulighet til å få en venn eller venninne til å ta bildet for seg. Kan godt ha et mobil bildet, men det viser ikke akkurat at man er super seriøs når man ikke kan ta 2 min på å ta et bra bilde.

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 on. 17 juli 2013 19:24

Ok, skjønner det nå. Ikke alle som har noen til å ta bilde for deg, eller er spesielt glad i bilder av seg selv. Det var vanskelig nok å være seriøs når jeg tok mitt bilde :p.

Men jeg skjønner hva du mener.

EDIT: dette stedet trenger seriøst en redigeringsknapp.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 17 juli 2013 19:26

Jeg er så "heldig" at jeg ikke trenger å blokke for det er nesten ingen som besøker meg, og de sender iallefall ikke meldig :)

Jeg har kun blokkert en bruker, og det er pga et høyt irritasjonsmoment på forum :)

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 17 juli 2013 19:38

@Mann - whaattt?? Da må jeg bare få be om unnskyldning, sorry! :-D

Antagelig begynte jeg å føle meg stalket... hihihi - det kan være det altså, men som regel så er det bildemangel og tekstmangel som utløser, enten det eller at man bor ufattelig langt unna..

O o o - hvis du er en sånn kjempefriluftsmann som har sagt at kjæresten må like å være på fjellet/sjøen hver helg har jeg vel kanskje blokket noen av dem også.. hehe :-P

Kommer ikke til å være noen igjen på lista mi snart kjenner jeg.. darn! ;-)

Skjult ID med pseudonym Tips on. 17 juli 2013 19:40

Send en ny melding og lat som du er teit og tror de er interessert i deg selv om du ikke får svar. Legg til et apropos på slutten om at det dersom mot formodning var slik at de ikke var interessert i en så kjekk type som deg, så må de gjerne benytte seg av blokker knappen.
I verste fall blir du blokkert, og om det ikke er en sur grinebiter du har skrevet til, så får de seg muligens et drag på smilebåndet for å lyse opp dagen sin.

(mann 38 år fra Oslo) on. 17 juli 2013 20:19 Privat melding

Føler med deg, jeg gjør virkelig det, men du mistet meg på "20 minutter"...

Skjult ID med pseudonym Per on. 17 juli 2013 20:52

Bruker du 20 min på å lese en profil så skjønner jeg damene som ignorerer deg...

Skjult ID med pseudonym wut? on. 17 juli 2013 21:12

Er egentlig takknemmelig så lenge de i hvertfall leser meldingene jeg. Da har de hvertfall gjort en viss innsats. Kanskje en dag så svarer de også. :P

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 17 juli 2013 21:26

TS.
Du skulle bare visst hvor mye stygge meldinger vi damer får når vi forsøker å avise på en høflig måte. Så er bedre å ikke svare, og gir de seg ikke så blokkerer jeg

Skjult ID med pseudonym Mann on. 17 juli 2013 21:35

@Smylfz

He he. Jeg tipper du følte deg stalket ;) Jeg er ikke Lars Monsen for å si det slik... Kanskje en Mons Larsen? Stalker alle damene som skriver her ;) Men du bor for langt vekke til at jeg ar funnet deg verdig til en melding i inn-boksen B-)

Beklager å ha kuppet tråden din TS!

Skjult ID med pseudonym TonjeVic87 on. 17 juli 2013 23:40

Etter og ha avist på en høflig måte, og får bare dritt mld tilbake.. og dette skjer en del, så vel da velger man heller og la være og svare! Jeg sendte et høflig avslag, takket for mld men at han var litt for gammel for meg.. da fikk jeg tilbake at han hadde sendt til feil person og at jeg bare var ei drittunge som ikke måtte komme her og tro jeg var noe...

Jeg har begynt og blokke folk i steden for! Er enklere enn og få dritt tilbake når man sender høflige svar...

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 on. 17 juli 2013 23:42

Hva med et høflig avslag og deretter blokk?

Skjult ID med pseudonym nei to. 18 juli 2013 00:04

Det jeg personlig oppfatter som minst trivelig er forslaget ditt, Shyboy. Nemlig avslag og direkte blokkering. Da får jeg ikke sjansen til å takke for svar og ønske lykke til videre. Noe annet er uaktiuelt for meg. Jeg "krangler" ikke på et avslag. Men vet mange gjør det. Ved å få en blokk direkte (et par dager etter at jeg har lest avslaget er OK) uten mulighet til å svare, gjør at jeg føler meg plassert i kategorien: Sikkert en vanskelig dust.

Men dette viser bare at alle forertrekker ulike ting..

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 to. 18 juli 2013 00:08

Uansett ser vi det er flere måter å håndtere det på, og man må nesten akseptere at folk gjør ting forskjellig uten at de er noen dårlige mennesker fordet. :)

Skjult ID med pseudonym oo to. 18 juli 2013 00:11

hiver meg innpå uten å ha lest annet en TS 1. innlegg

For min del er jeg på ferie. Mest borte - litt hjemme. I kjedsomme stunder på hytta sjekker jeg sukkerprofilen min & leser mail. MEN jeg gidder ikke å knoteskrive tilbake på min lille mobil.

Har svart noen med ala - "jeg er på ferie og skriver mer senere". Mens andre har ikke fått noe respons. Tenker at jeg leser gjennom og svarer i en ledig stund når jeg har laptop og skikkelig tastatur.

Jeg lever ikke for sukker - så mannfolk her inne får bare vente tålmodig (slik jeg også kan vente tålmodig på svar) Hvis en ikke kan vente nå midt i sommerferien er ikke interessen stor nok. Ihvertfall i mitt hode.

Skjult ID med pseudonym Anonym to. 18 juli 2013 12:04

@Per: What? Så du tror at damene like at du ikke leser profilen dems, bare sender melding basert på profilbildet. 20 min på å skrive en seriøs melding og lese gjennom profil er en positiv ting.

Skjult ID med pseudonym Blondie to. 18 juli 2013 12:52

Til TS
Nei, det gidder jeg faktisk ikke. Når jeg skriver til folk som ikke er interessert i meg, så svarer de ikke, og det er helt greit for meg! Jeg trenger ikke få gnidd inn at det er noe med meg de ikke liker.
Oooog, de gangene jeg avviser noen med mld, på en høflig måte, så fyrer de av en salve mot meg hvorpå de blokkerer meg. Og det er da for f*** meg helt uinteressant for meg å få kjeft fordi en person ikke er interessant for meg!

Skjult ID med pseudonym DS to. 18 juli 2013 13:01

Bullshit tråd. Om vi skal svare alle som tar kontakt og som ikke er det vi søker, må jeg ansette sekretær - tenkt på det neste gang du ikke får svar, TS, det er mye jobb...

Og et IKKE svar er også et SVAR

Skjult ID med pseudonym 100 to. 18 juli 2013 13:07

I utgangspunktet kan jeg ikke forstå hvorfor man ikke kan ta med høfligheten fra det virkelige liv inn hit og faktisk svare på henvendelser. Imidlertid er jeg mann og når jeg leser om damer som får opptil 25 meldinger om dagen så er virkeligheten muligens litt annerledes. Likevel.., dersom man ikke er interessert så tar det svært kort tid å lime inn et standardsvar. Men det er muligens fortsatt for mye jobb. Blokking gir en litt fiendtlig signal og burde egentlig bare brukes mot de som ikke kan oppføre seg. Men det er nå bare min mening. ;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz to. 18 juli 2013 13:25

Jeg er dame og gir (som regel) høflige svar, men jeg er så lei av å få slengt dritt i retur på en høflig "nei takk" melding at jeg også har begynt å blokke de fleste umiddelbart etter at jeg har svart.

Får kjempevondt av dere ok menn der ute, men det er grenser for hvor mye piss man skal tåle å få slengt til seg bare fordi man ikke ønsker å bli kjent med akkurat det mennesket som sender deg en melding..

Hvis alle hadde tatt avslag høflig så hadde det ikke vært noe problem, vil også peke ut at det er IKKE kjønnsforskjeller her, menn er også kjempedårlig på å svare... just sayin' ;-)

Det er mulig å melde seg på "svarer alltid" lista så får man finne noen der å sende melding til, da får du ihvertfall svar :-P