Alle innlegg Sukkerforum

Jenter: ville du blitt sjekket...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ErDetMulig to. 18 juli 14:28

... på litt anderledes steder som f.eks i en butikk? blitt tatt kontakt med på gata? i en park? hvis du sitter alene på en benk? osv...

Eller er det bare SÅ kleint og det ville føltes ubehagelig?

Årsaken til at jeg spør er at (for min del) jeg ser alle de virkelig søte jentene i alle andre situasjoner enn ute på byen, eller i slike settinger hvor det ofte foregår sjekking. Dessuten tror jeg at byen kan være litt kjipt da det kan være alkohol med i bildet.

Så hva synes dere, jenter? :)

Og ja, jeg ønsker at jentene svarer her gutter! :)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 18 juli 14:42

Ja absolutt har blitt sjekket opp på de stedene jeg, eller feks togstasjonen er og en god mulighet hvor dere begge står å venter på toget :) Både blitt dates og forhold av sånne ting for mitt vedkommende så kjør på du :) Er hun ikke intresert har du alikevell gidd hun en ekstra grunn til å smile den dagen. :) Jeg er all fore the IRL feeling. Noe helt annet det enn et "hei" på sukker :)

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 18 juli 14:48 Privat melding

Skulle ønske det var helt normalt å sjekke opp folk i helt vanlige situasjoner midt på lyse dagen. Men dette er dessverre Norge. Er jo bare her at mange bare syns det er ok å sjekke hverandre opp ute på byen. Kjedelig...

(mann 31 år fra Oslo) to. 18 juli 14:50 Privat melding

Vurderer å lage meg en batch med T-skjorter med mitt sukker nick på eller noe sånt + "Available" evt.

Skjult ID med pseudonym rez to. 18 juli 14:55

Ja, det er hyggelig det.. så lenge man ikke blir altfor påtrengene, ser ann sitvasjonen, og plukker opp signaler osv. så man slipper å ta fram peppersprayen fordi han absolutt ikke kan ta et hint :p

men ellers er det hyggelig.. det kommer litt ann på hvordan det blir gjort. man kan bli skeptisk til en som kommer med masse komplimenter ute av det blå, men hvis man bare begynner å snakke om noe mer hverdagslig så ville det fungert bedre på meg, nordmenn burde gjøre det mer.

men en annen ting er om begge får øye på hverandre og man har en slags kjemi før man engang har begynt å prate. da kan man være mer flørtete :)

Skjult ID med pseudonym Skjult to. 18 juli 15:04

@RPierce

Hva med denne? http://www.maskinhandel.com/shop/14343/art43/h6863/11866863-origpic-711ab3.jpg

Skjult ID med pseudonym RPierce to. 18 juli 15:26

@Skjult

awwww yiiiisss

Skjult ID med pseudonym Rb to. 18 juli 16:02

Kjenner to damer som har blitt gift med mannen i setet ved siden av seg på flyet. Ei som traff sin på trikken. Det er mulig!
:-)

(kvinne 41 år fra Østfold) to. 18 juli 16:06 Privat melding

ja, selvfølgelig :) kjenner folk som har møtt hverandre i kø på matbutikken :)

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 18 juli 16:16 Privat melding

Det hadde vært kjempestas å bli sjekket opp i en helt hverdagslig situasjon :-D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 18 juli 16:46

Siden det er så sjeldent at sånt skjer, så hadde jeg jo kunne scoret noen poeng der. Dessverre er jeg alt for feig til å sjekke damer på sånne steder. :P

(kvinne 36 år fra Rogaland) to. 18 juli 16:53 Privat melding

Man skal såvidt utforbi landegrensene før dette er vanlig.

Her skal det liksom drekkas til mot først.

Uansett om jeg var interessert eller ei, ville det ha made my day om jeg ble prøvd sjekt opp på butikken eller hvor som helst :-D Hvem ville ikke likt det, spør du meg:)))

Skjult ID med pseudonym fuvv to. 18 juli 17:09

Bare synd så utrolig mange går rundt med øynene i bakken og ser relativt sure ut.. Øyekontakt er visst fyfy. Med liiiitt dårlig selvtillitt når det gjelder akkurat det med å ta kontakt med helt fremmede folk, så gjør det ikke saken bedre at vi behandler hverandre som luft i det offentlige rom. Nå ser jeg ganske normal ut og skiller meg ikke ut hverken i positiv eller negativ retning så så da er det vel ikke så mange som gidder å sende meg et blikk, men for at jeg skal klare å i det hele tatt tenke tanken på å ta kontakt, så må jeg ijallefall få øyekontakt først uten at jeg trenger å prikke henne på skulderen først.

Kanskje det er derfor jeg ofte blir litt betatt av jentene i kassen på butikken, for de må jo møte blikket ditt, og ofte smiler de også :)

Skjult ID med pseudonym fuvv to. 18 juli 17:11

Beklager, svarte selv om jeg er gutt :-p

Skjult ID to. 18 juli 17:20

AFK

Tar toget til Rogaland.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 18 juli 17:22

Sjekk opp når du har lyst. Det begynner alltid med blikkontakt og smil... Da spiller det ingen rolle hvor du befinner deg:) Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym Lionking42 to. 18 juli 17:32

Veldig enig med fuvv... hvis vi gutta skal tørre å ta kontakt på butikker eller andre steder, bør det ihvertfall være litt blikkontakt først. 95% av alle damer jeg ser stirrer i bakken eller rett fremfor seg når de er på slike plasser, og da blir gjerne terskelen for å ta kontakt for høy.

(mann 40 år fra Vest-Agder) to. 18 juli 17:37 Privat melding

Matbutikk-sjekking tror jeg er helt topp, har vært så dum og ikke tatt sjansen selv, men det har vært like før flere anledninger og dette går begge veier, så jeg vet at jenter syns dette er helt OK!

Må bare være våken i rette øyeblikk og ikke tenke negativt om deg selv, eller ha frykt for å bli avvist.

Gud å mange ganger jeg har hatt øyekontakt / smil fra jenter som går litt i veien for meg når jeg handler. Jeg vurderte ikke butikker som sjekke arena engang, men kjærligheten kan være overalt.

Det tok litt tid før jeg skjønte at jeg var interessant, for jeg har stort sett tenkt negativt om meg selv, og hørte for første gangen i mitt liv at jeg var pen av et helt fremmed menneske da jeg var 33 år!!!

Og disse jentene er sikkert ikke mer enn 18-24 år som er ute etter meg! Men hadde de visst alderen min som her så er det ikke sikkert de hadde prøvd seg...

Her har jeg ikke sjanse i havet, så da blir det vel å åpne hjertet, og finne magien på en butikk :)

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 juli 17:42

Min erfaring er at sjansen er mye bedre i butikker o.l. enn på utesteder eller nettet. Avvisningene er også veldig mye hyggeligere. Mens du på byen gjerne får en "pell deg vekk" reaksjon så er det mer vanlig med en "desverre, men det var hyggelig" reaksjon på butikk og andre steder.

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 18 juli 19:26

Prøvde å sjekke opp ei jente (selger) på Jack & Jones for et par dager siden... funka ikke men føler meg som bedre menneske nå som jeg faktisk turte å utføre det

Skjult ID med pseudonym anton ym to. 18 juli 19:32

Se hva slags bil damene kjører til butikken med før du setter inn støtet. Har de dyr bil kan du vedde på at de har type.

mvh
brent meg på det flere ganger..

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 juli 19:38

@anton ym
Selvfølgelig brenner du deg da. Det er ikke meningen at du skal stalke noen før du "setter inn støtet".
Det handler bare om å vise at du liker vedkommende du tilfeldigvis møter på.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 18 juli 19:56 Privat melding

Jaa... er utrolig hyggelig å få oppmerksomhet i dagliglivet og flørte litt. Og merker at det er mye lettere å komme i kontakt med folk nå om sommeren :-) Så smil og flørt i vei :-)

Skjult ID to. 18 juli 20:00

Tull og tøys @anton ym, jeg har relativt dyr bil, men ingen mann:-PPP

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 to. 18 juli 20:02

Hva med jentene bak disken? De er jo alltid så hyggelige, merkelig nok. :-P

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 juli 20:06

@Shyboy77
Masse fine jenter som sitter bak disken. Det mest sannsynlige utfallet er at du blir avvist, men at begge smiler etterpå og har fått et hyggelig lite avbrekk i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym ErDetMulig to. 18 juli 21:22

Det jeg synes er mest skummelt ved å sjekke utenfor de "aksepterte sjekkearenaene", er at man kan bli sett på som litt rar. Hvis byen man bor i er sånn midt på treet stor, så er det kanskje lett for at det sprer seg litt? Jentene sier plutselig hvis de ser meg "å, der er han sjekkern, hihi".

Og så er det avvisningen da :P Hvis man skal sjekke ei jente i f.eks en matbutikk, så kan du garantert forvente at alle hennes kolleger vet det neste gangen du kommer inn i den butikken. Dermed, er noen av de andre jentene i kassene tapte muligheter.

Det er som flere har påpekt tidligere i denne tråden, at det er mer vanlig å flørte og sjekke litt utradisjonelt i andre land. Spesielt mer sør i Europa vil jeg tro. Folk er mer åpen, tør mer kanskje og ser kanskje på det hele som noe mer interessant og sjarmerende, mens her i kalde nord så risikerer man å bli sett på som desperat og litt merkelig?

Det er også flere jenter her som har sagt at de ville synes at det hadde vært sjarmerende å bli sjekket opp på mer utradisjonelle steder og situasjoner. Det store spørsmålet gjenstår, ville noen overhodet tørt å si ja, og bli med på en date samme dag, eller kanskje neste dag? Jeg TROR at svaret er nei. Forsi jeg tror at jenter generelt er for tilbakelente og at det kanskje føles utrygt? Kanskje det har med vår norske kultur å gjøre. Det er så anderledes at det blir for mye, og dermed så trekker man seg, selv om det innerst inne ville vært interessant og spennende. For han var jo litt kjekk da....

:)

Skjult ID med pseudonym fuvv to. 18 juli 22:06

Og hva vil folk syns om de på gaten eller i butikken blir forsøkt sjekket opp av en mindre attraktiv (i deres øyne) person, som i tillegg kanskje er litt sosialt klønete pga. nervøsitet osv.? Vil det da være sjarmerende, eller bare creepy?

Klart det er sjarmerende å bli sjekket opp av en person en liker utseende til og som er flink å snakke for seg, men det er jo absolutt ikke sikkert de faktorene er på plass når det først skjer :)

Skal innrømme at min største frykt er å bli direkte ledd av fordi jeg kløner det helt til. Eventuelt bli møtt med himling eller et iskaldt blikk som viser null glede over å bli kontaktet.

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 18 juli 22:45

Ja!!!! Elsker det utradisjonelle! :D

Skjult ID med pseudonym søt to. 18 juli 23:51

Jaaaaaaaaaaaa!!! Er jo det som er så deilig med å være i utlandet på ferie. Gutta der er mye mer frempå med å bare gi korte lette komplimenter. Som oftest er det jo ikke noe en tar videre i utlandet, men hadde jeg vært hjemme og fyren hadde fått meg i godt humør hadde jeg gjerne gitt han nummeret mitt og funnet på noe senere en dag. Neppe samme dag hjemme da man fort har uken mer ferdig booket, men gjerne innen så kort tid som mulig. :) Så til gutter: JAAAAAAAAAA til mer daygaming!

Men la det være kjappe enkle ting som ikke betyr all verdens mer enn et kompliment, så er det lett opp til oss å si bare hjertelig takk så begge får en koselig gest, eller replisere interesse og spille ping pong i samtalen videre :)

Skjult ID med pseudonym wut? to. 18 juli 23:58

Er det alt som skal til liksom? Hva med hu som kom på døra mi idag fra Securitas for å selge forsikring? Må innrømme jeg falt litt for ho der og da, men hadde jeg spurt om noe som helst så hadde jeg vel blitt sett rart på. Nøttebrunt langt hår, sånn cirka 160 og bittelitt former.

Hu kunne sikkert tilkalle kollegaene sine også.

Skjult ID med pseudonym . fr. 19 juli 00:19

"eldre" dame her, med ikke så mye selvtillit mht sjekking. Jeg fikk alltid et så fint smil og hyggelig kommentar fra typen i kassa på Narvesen. Han jobbet der kun søndager, og pleide å gi meg et gratis kaffekort (sånn engangs) hver gang jeg kom, lurer på om det var flørting...

(kvinne 35 år fra Hordaland) fr. 19 juli 00:33 Privat melding

Ja takk ;) Kan nok være litt i min egen verden til tider, spesielt på butikker eller andre steder hvor jeg bare er grunnet et "oppdrag", men skal begynne å sitte mer alene på benker rundt omkring jeg!

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 19 juli 00:41 Privat melding

Ja takk til mer sjekking i butikker ol. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 juli 12:54

Men da lurer jeg egentlig litt. Vil damer i f.eks butikken faktisk skjønne at du flørter? Eller vil de bare tro du er en hyggelig person eller at du bare gjør jobben din?

Skjult ID med pseudonym fuvv fr. 19 juli 14:30

@Mann34
Prøver du å bli kvitt konkurransen eller? :-p

Skjult ID med pseudonym Extra fr. 19 juli 19:02

De som jobber, vil alltid prøve å være høflige. En sjekker helst ikke opp hun i kassa, da hun smiler, for hun vil ha deg tilbake som kunde. Fra dem, kalles det kunde flørting. Gå inn på en mods of Norway butikk, og du vil se hva jeg mener x100. Men ser du en kunde som ikke helt kan bestemme seg for noe, må valget ditt være noe i nærheten, og en god kommentar.

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 19 juli 19:07

Har prøvd å få kontakt med damer i hverdagslige situasjoner. Tror jeg trenger ny deodorant eller noe, for det er veldig kalde skuldre det svares med. Oppriktig tror jeg at det ikke er kultur for å sjekke opp kvinner utenfor nattklubbene i Norge. Det virker som om klørne er ekstra langt ute om en prøver å sjekke opp damer som ikke er lett påseilede eller som en ikke har jobbet med i noen år på forhånd.