Alle innlegg Sukkerforum

Mitt magiske regntøy...

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) to. 18 juli 2013 21:46 Privat melding

Jeg er egentlig ganske heldig som har magisk regntøy - det blir ikke vått. Det er jo slik at jeg forsøker å få det jævla regntøyet vått som i dag f.eks når værmeldingen sier 40mm nedbør på kveldinga her i distriktet. Det går ut flomvarsel og de roper småkåte på fare for jordskred og store nedbørsmengder. Metrologene er ivrige og har noe spennende å melde. Men det setter jeg jo pris på slik at jeg kan stille forberedt og ved godt mot.
Så i dag tidlig yret det litt, men jeg tenkte at neida.. værguder dere får ikke lure meg i dag, jeg vet hva dere styrer med. Så jeg pakket på meg regnjakke, regnbukse og støvler. Jeg virkelig sitret i kroppen og har gledet meg siden kl 6 i dag tidlig til hjemturen.
Når jeg går ut på vei til jobb, jo da sluttet det å regne, men det er greit - det er jo ikke den krigen jeg skal ut i - jeg skal ut i syndefloden.
Klokken passerer 16, jeg jobber overtid i dag for å virkelig komme midt i uværet (Eller egentlig fordi jeg er alene hjemme og kan jobbe inn litt) - men bonus er at jeg skal smile fornøyd når jeg går rundt i 40mm nedbør - tørr og ready for whatever...

Klokken passerer 18 og jeg må trekke for gardinene på kontoret for sola begynner å bli ganske skarp... hæ hva f.... sol? Jazzfestivalen skulle jo regne bort i kveld? Jeg skulle ut med regnmonsterklærna mine! og de store støvlene som kan vasse igjennom en gjennomsnittlig vestlandsfjord!!

Joda.. det blir varmt også, og sola steker, mens jeg rusler ut og ser mennesker i t-skjorter.. og jeg med tjukk genser, regnjakke, store støvler... og en regnbukse i høyre hånd mens jeg tusler som en slagen misplassert mann på vei mot bussen...

Når jeg kommer inn på butikken før jeg tusler helt hjem så brøler det fra kassadama: "HAHA det er noen som ikke stoler på været i dag" - mens solen lyste opp jordbæra utenfor døra slik som bare sommeren kan..

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 19 juli 2013 00:39

ka med å prøve dei i dusjen? ;p

Skjult ID med pseudonym Analbert fr. 19 juli 2013 00:43

Mitt magiske regntøy får plass i lommeboka...........

Skjult ID med pseudonym jensine fr. 19 juli 2013 06:49

Artig;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz fr. 19 juli 2013 07:19

:-)

Sånn er det å bo der du bor... været er særdeles følsomt for mennekser med magiske regntøy.

Det som er så fint med magiske regntøy er at det holder at ett menneske har det på seg, og da holder regnet seg borte :-)