Alle innlegg Sukkerforum

OPPFORDRING

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) fr. 19 juli 2013 23:19 Privat melding

Med dette ønskjer eg å oppfordra alle menn til å vere meir laid - back og tilbakelente. Guttane bør kanskje invitere litt og halde dørene opne for jentene slik at damene kan storme inn og ta med seg godsakene.

Jentene på si side oppfordrast til å ta meir kontakt, meir initiativ og til å vere meir på. Jentene bør forsyne seg av dei guttane dei vil ha. Invitere dei ut på date. Strø om seg med kompliment. Vere frekke og initiativrike og slå ut håret og skjørtene og i det store og det heile ta på seg den aktive rollen.

Slik kan verda bli ein betre stad.

Vi menn bør atter ein gong tre opp på pidestallen. Treke tilbake årene. Sjå ut over solnedgangen. Lytte til bølgjene. Drikke ein whiskey. Nyte livet og oss sjølv. Havnymfene bør atter hoppe av all kraft opp i robåtane til dei utkåra mannfolka og atter ein gong freiste trollbinde mannfolka med sin song, sin ynde, sitt vidd og sin lekam.

Gjerast dette får vi ein meir harmonisk verd.

Dum spiro spero.

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 19 juli 2013 23:47 Privat melding

Amen!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 juli 2013 23:52 Privat melding

Sorry, Haimon. Jeg drikker ikke whiskey, men whisky :D Men skål skal du ha, for det var meget pent skrevet.

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 20 juli 2013 00:00

Bedre for hvem?

Møter jo ikke annet enn laid backe menn som vil bli jaktet på og ønsker å dulles med. Nei, verden blir et mer harmonisk sted hvis ALLE gjør seg en liten umake for at den andre skal føle seg spesiell og ønsket... :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 20 juli 2013 02:00 Privat melding

Har prøvd det uten så mye hell :-/

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 juli 2013 02:11

Er så laidback allerede jeg at om jeg blir noe mer laidback så faller jeg av stolen.. :P

Skjult ID med pseudonym oo lø. 20 juli 2013 11:40

fint powpow - da kan du ihvertfall brukes som fotskammel ;o)

Veldig fint skrevet Haimon!
Hvis alle kan være litt mer laidback - gi rom til hverandre og respektere anderledeshet og glede seg over det unike i hvert menneske. Leve fra hjertet istedenfor å båssette og fordømme - ja da kommer vi langt. Også i det å finne kjærligheten
tror jeg

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 20 juli 2013 13:33

TS foreslår i praksis at det ikke skal fødes barn i dette landet lenger.

(mann 32 år fra Oslo) lø. 20 juli 2013 16:00 Privat melding

Tja. Viss jenter ikkje er meir interessert i gutter enn at dei gidd å få ut fingeren, så blir det kanskje resultatet. Greitt for meg.

Damer som ikkje ser på meg som ein ordentleg godbit er eg faktisk ikkje interessert i. Har brukt heile livet mitt på å overtale damer. No more of that shit. Viss det er andre gutter som er i beit for ein slitsam og meiningslaus hobby så kan dei jo byrja med å overtale kvinner.

Eg har blitt kjerring av meg.

Skjult ID med pseudonym happydame lø. 20 juli 2013 16:22

Hadde det vært så enkelt TS :)

Jeg tror det er mer enn nok initiativ på gjengen. Det er bare det at nesten alle vil ha de samme godbitene, og mange her på forum i alle fall, blir lei av å ta initiativ uten å klare å nå opp i kampen om de samme godbitene.

Som en skjønner fra en del tråder så er det en god del av de, som får mer oppmerksomhet enn de ønsker seg også.

Utfordringen her inne er ikke initiativet, men evnen til å se andre enn de mest visuelt ettertraktede som interessante. Og dette er en større utfordring for menn enn for damer, i følge de linker jeg har henvist til en del ganger tidligere.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 20 juli 2013 20:29

@RPierce
Du drikker gjerne Scotch whisky, men i min Irish coffee vil jeg ha whiskey. Begge deler er riktig, det er bare to forskjellige ting.