Alle innlegg Sukkerforum

Til dere som bruker lang tid på å svare

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hansen lø. 20 juli 2013 11:06

I det siste har jeg skrevet med flere som bruker lang tid på å svare. Dette er ikke førstemeldinger og med lang tid mener jeg dager/over en uke etter at meldingen er lest. Kanskje har jeg bare hatt uflaks, eller det er ferietid, men uansett vil jeg komme med et par refleksjoner i forhold til hvordan jeg opplever det.

- Jeg var kanskje interessert i starten, men interessen daler svært raskt når du ikke følger opp og reagerer med å svare tregt selv
- Jeg ser at du er online støtt og stadig, så ikke prøv med at det har vært hektisk, eller at du har vært offline en periode
- Jeg vil starte andre dialoger og du havner bakerst i "køen", i tillegg blir det lett litt kluss når jeg plutselig må forholde meg til seks-syv dialoger samtidig når du til slutt dukker opp
- Send heller en liten kort melding om at du er opptatt i øyeblikket og at svaret derfor vil drøye

Mange vil sikkert hevde at disse ikke var særlig interessert i utgangspunktet. Det samme tenker jeg. I et forsøk på å få en avklaring på slike dialoger har jeg derfor begynt å foreslå en date når det har vært stille en stund. Til min overraskelse er da svaret "ja", men jeg har blitt så lunken til det hele at jeg er usikker på om jeg ønsker å møte deg.

Skjult ID med pseudonym Langbeint lø. 20 juli 2013 11:19

Hei! Opplever det stadig vekk. Selvfølgelig kan det være ferie, dårlig nett, ungemas(...) osv som gjør det. Men muligens du er som meg; jeg er punktlig som type, kommer ikke mye for sent, er pliktoppfyllende og er flink til å følge opp, blir fort ivrig og "med". Kanskje vi har med folk som ikke ER slik, da. Som har vært på nettet lenge... Som er litt lei. Som gjør dette med venstrehånda...
Eller rett og slett ikke har den gode følelsen. Men da er det j...lig dårlig gjort å ikke si ifra med en gang!!!!!

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 20 juli 2013 11:26 Privat melding

Jøss, om noen bruker lang tid, hva så? Det er vel verst for dem? Og, om noen klarer å plukke opp tråden etter lang tid, fint for dem! Kan ikke folk bare være seg selv og så finner de som passer sammen hverandre?

Skjult ID med pseudonym oo lø. 20 juli 2013 11:34

Hei :-)

For tiden, spesielt nå i sommer, svarer jeg ikke sporenstreks. Noen ganger svarer jeg faktisk etter flere uker...

Jeg er ikke ond, eller empatiløs... Jeg er pliktoppfyllende, ansvarsfull og forståelsesfull. Men jeg føler kanskje ikke at jeg har så veldig mye forpliktelser etter en mail på sukker? Kanskje jeg har blitt immun etter altfor lang tid her inne...
Det er sommer og jeg vil heller bare nyte fritid enn å sitte å taste på sukker..
Dessuten
Jeg har ikke barnefri, og kan uansett ikke møte noen nå denne måneden.

Og jeg er lei - jeg er lei av å ha forhåpninger. Jeg er lei av å maile i ukesvis for så å møtes og det er døfødt pga fravær av den berømte kjemien - eller han var ikke slik han fremsto på profilen.
Jeg er lei av å åpne hjertet mitt og igjen bli skuffet (også over meg selv).
Og æsj ja - jeg er drittlei
- da er det bedre å ikke sende ut mailer ;o)

Skjult ID lø. 20 juli 2013 11:39

TS, ikke skriv så lenge med dem. Jeg får inntrykk av at du senger mye meldinger frem og tilbake. Dette er en tabbe. For damene du skriver med skriver med typer som meg også. Dvs, menn som har datet mellom femti og hundre andre damer på sukker og vet at alt som skjer i meldinger er irrelevant. Det er det som skjer når man treffes som er interessant.

Så akkurat som deg, skriver damen med flere menn. Men de andre mennene fokuserer på å få henne med på date. Når hun dater de andre, gidder hun jo ikke sende meldinger til deg. Det er jo ganske opplagt eller hva?

Så du er plassert på "back burner" Først når hun finner ut at han hun er til sengs med nå om dagen ikke var noe særlig, får du svar.

Med andre ord: få damene med på date. Du kan fint spørre om det i andre eller tredje melding. Har hun ikke lyst da, kommer hun heller aldri til å ville treffe deg, så da kaster du bort tiden.

Skjult ID lø. 20 juli 2013 11:40

Moro at Lotta skrev omtrent det samme som jeg gjorde, bare med andre ord.. på samme tid! :)

High five til Lotta! :)

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 11:43 Privat melding

Da er hun nok egentlig ikke interessert nok, tenker jeg. Hadde hun vært veldig interessert hadde hun heller sagt noe om dårlig dekning/ andre feriehindringer etc. for å holde deg varm. Og samtaler som trekker ut i det uendelige her inne blir rett og slett kjedelige for mange av oss.

Skjult ID lø. 20 juli 2013 11:54

Det tror jeg på Lotta!

Date? ;)

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 20 juli 2013 12:15

Takk for mange gode kommentarer.

I forhold til å be damer tidlig på date så har jeg hatt vekslende erfaringer.

Sitter med en følelse at det er to leire: De som bruker dialogen her som en form for utsiling og som krever litt "oppvarming" og en følelse av at dette kan være noe før de er villige til å treffes. Så har du dem som kaster seg raskt ut i det. Ikke alltid lett å vite hvilken type man har med å gjøre. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 20 juli 2013 12:29

@hansen

Slutt å tilpasse deg damene for å få napp, vær den DU er og få napp når du treffer en likesinnet. Det er så himla mye enklere i det virkelig liv.

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 20 juli 2013 13:41

TS
Dette har med tilbud og etterspørsel å gjøre. Skriv til ikke fullt så populære profiler så får du kjappere svar.

Skjult ID med pseudonym jaja.. lø. 20 juli 2013 14:12

Syns det er rart at folk forventer svar med en gang... jeg føler meg overhodet ikke forpliktet til å sitte og sende meldinger med vilt fremede hver eneste dag. Jeg har ferie og det er ikke sånn at jeg er online hver dag. Folk virker jo helt desperate her! ? Dessuten klarer jeg ikke å svare på alt. Orker ikke bruke en time hver dag på å sitte og svare masse random fyrer. Jeg har prøvd, og jeg mistet totalt oversikten. Vet det er et luksusproblem, men sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 20 juli 2013 14:40

Exactly my point :)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 20 juli 2013 15:32

Det handler om innstilling. Orker de ikke svare meg og synes det er et ork å bli kjent er de ikke særlig lysten og kjemien kommer heller ikke til å oppstå. Next.

Å møte noen og bli kjent med dem skal være gøy, ser du på det som et arbeid gjør du noe feil og kommer til å sitte her for alltid. Er det rart du er lei?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 20 juli 2013 15:41 Privat melding

Det er vel ingen grunn til å vente mer enn 24 timer på ett svar. Like greit å blokkere de etter 24 timer, for da er de ikke interesserte nok.

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 juli 2013 15:47 Privat melding

Jeg er i grunn enig i @Hemmelig - det er så mye som skjer nå på sommeren, så
det må man akseptere.

Skjult ID med pseudonym Ihove lø. 20 juli 2013 15:49

'med

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 20 juli 2013 16:35

@jaja..
Har nok ikke så mye med desperasjon å gjøre dette, har med kommunasjon å gjøre. Noen vil ha rask kommunikasjon - altså daglig, mens andre vil ha mye tregere - kanskje 2 ganger i uken. Vi er rett og slett forskjellig på dette punktet. Man trenger jo bare finne en man liker med samme hastighet på kommunikasjon så føles det rett for begge. Så enkelt og så vanskelig.

Noen føler at 2 dager ikke viser noe interesse, andre kan synes 5 dager mellom meldinger er mer enn nok interesse. Så forskjellige er vi laget :) Ikke alltid like lett dette.

Men enig i at man ikke kan forventet så veldig raske svar på denne tiden av året, mye annet man kan finne på i løpet av dagen :)

Skjult ID med pseudonym Draupne lø. 20 juli 2013 16:51

Selv om man er pålogget behøver ikke det å bety at man sitter foran den PC en og følger med hele tiden..

(kvinne 42 år fra Østfold) lø. 20 juli 2013 18:07 Privat melding

Poenget med å skrive her inne er å få en date, og ikke så mye annet, for min del. Skrivingen kan oppleves morsom og fin, eller i grunnen ganske intetsigende og kjedelig, men daten kan uansett være helt motsatt, er min erfaring. Så jeg er ikke så interessert i skriving her inne i det hele tatt, utover å avtale tid og sted.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 20 juli 2013 19:08 Privat melding

Dere som gjerne lar det gå noen tid før dere får svar. Hvor ofte får dere date med de som gjerne lar det gå en uke en uke fra de har lest meldingene til de svarer?

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 20 juli 2013 19:25

@kit001

Av de som er trege (men tross alt svarer) har jeg hatt en date, og har tre til pågående i øyeblikket - to av disse har sagt ja til å treffes uten at vi har fått spikret dato. Har så langt ikke opplevd å ikke få date. Så er det selvfølgelig noen som helt slutter å svare, men de aller fleste av de 30-40 jeg har truffet har vært relativt raske. Det er først nå nylig jeg har opplevd tregheten og derav frustrasjonen.

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 19:28 Privat melding

Jeg er på Mobil og ipad og der logger jeg meg ikke ut fra da vises jeg Online hele tiden føles det ut som, leser ofte melding men svarer så fort jeg kan, sommer og sol og tar ting som det kommet så det kan fort gå en stund før jeg svarer. Har folk problemer med det så får de bare hoppe videre til nestemann. Dessuten svarer jeg ikke alltid da jeg er møkk lei av sinte svar tilbake da de er Guds gave til himmelen og ikke skjønner hvorfor jeg PENT takker Nei. Nå svarer jeg fra Mobil og det tar år og dag å skrive og det gjør jeg ikke ofte.

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 20 juli 2013 19:28

kit001

For å svare på spørsmålet ditt, så er jeg treeeg til å svare innimellom. Noen ganger FÅR HUN allikevel en date, andre ganger FÅR HUN ikke..:P
Men det kan skje det samme andre veien også. At dialogen renner ut i ingenting. Men det har da ingenting med interesse å gjøre, som ts tror.

Jeg har vært i dette gamet noen ganger nå, møtt en haug med damer, og det å gjøre seg opp en sterk mening om hvor interessant dama er, basert på tekst og bilder, er meningsløst. Med andre ord, det kiler ingen steder før man står der face2face.

MAN MÅ MØTES.

Skjult ID med pseudonym heisann lø. 20 juli 2013 19:30

@humor123
Det du sier der er jeg helt enig i. Bra observert og sagt altså :)

Ellers så tenker jeg at kommunikasjon som kun er skriftlig er litt vanskelig pga at det er monologer i serie (med tilhørende tregheter i det å oppklare evt. misforståelser). Dessuten har en kun ord å forholde seg til, slik at dersom noen sier at: "akkurat nå er det litt hektisk i livet mitt, så jeg svarer når jeg kan, men jeg vil bli kjent med deg." Så prøver jeg å ikke la erfaring fra andre jeg har snakket med tidligere farge min oppfatning av den jeg nå snakker med... som langbein langt oppe på siden nevner, så er det mange gode grunner til at sukkermeldinger ikke står øverst på lista. Så da kan det jo hende at det faktisk også er sannheten :)

Så litt over til det jeg ville si.... det er jo nå med tiden blitt noen av disse tilfellene hvor en etter de første meldingene i ord sier at "joa vi vil bli kjent med hverandre"... men svarene glir ut i tid, og som trådstarter nevner så er det pga hektiske liv etc. Jeg lurer på om det er en gyldig og akseptert "vrisegunnamanøver"?

Så har jeg videre en følelsen av at nettopp det å da skylde på et hektisk liv er lettere enn å si:

1) Jeg har blitt bedre kjent med en annen her inne (eller utefor) som jeg vil finne ut av om er rett. Derfor vil jeg bruke mer tid på den relasjonen.

eller

2) Jeg får ikke helt den følelsen jeg gjerne vil ha med tanke på det at vi skal bli bedre kjent. Jeg ønsker deg lykke til.

Om tilfelle er at en av de to situasjonene jeg prøver å beskrive over passer bedre enn et hektisk liv, så er det et paradoks, slik jeg ser det, at mange vil ha åpne og ærlige folk rundt seg - men ikke helt klarer å være det selv :)

Personlig hadde jeg likt å få sannheten rett i fleisen, for da kunne det blitt avklart med en gang om det er vits i å ta opp igjen kontakten ved en senere anledning om det skulle falle seg slik, eller om det bare er like greit å glemme hele greia for alltid.

Skjult ID med pseudonym rez lø. 20 juli 2013 19:34

som andre har nevt så finnes det folk som har et liv og forpliktelser utenfor sukker.no

å skrive meldinger tar ofte mye tid, hvertfall om du skal sitte å vente på svar for så å sende en tilbake, det kan jo ta en hel dag å ha en "samtale" på sukker.

som tenåring hadde nok meldingene vert topp prioritert, men nå har man andre ting å gjøre også som er viktigere. pluss at jeg har ikke lyst på en altfor klengete og oppmerksomhetsyk fyr. jeg kan ikke underholde deg hele tiden, men det går an å ha en person i tankene selv om man ikke konstant har kontakt.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 juli 2013 19:37 Privat melding

@rez

woa woa woa well somebody's got intimacy issues :P

(Obligatorisk "bare tuller med deg", siden du vet, internett....)

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 19:57

Hvis man virkelig er interessert i å bli kjent med den man har fått melding fra, så har man 2 min til å skrive en melding tilbake hvis man allerede er pålogget. Er man ikke pålogget, så er det litt vanskelig å svare. Det skjønner nok de fleste.
Hadde jeg hatt en samtale med ei også skal jeg f.eks på ferie i 1 uke, så hadde jeg vært såpass oppegående at jeg hadde skrivd det i den siste meldingen (eller tidligere). Da hadde hun vært klar over at jeg ikke svarer når jeg er på ferie.
Noen mener at man ikke har tid, er lei meldinger, at de som forventer "raskt" svar er desperate osv. Dette er jo bare tull. Har man ikke 2 min til overs når man først er pålogget, så er man ikke interessert. Er man lei av å bli kjent med folk, så burde man kanskje ta en pause herfra. De som forventer et raskt svar når du er pålogget er ikke desperate, men de håper at du er interessert (noe du mest sannsynlig ikke er hvis du ikke svarer).

Men det beste er å bare skrive noen få meldinger og så avtale en date. Fort!! :)

Skjult ID med pseudonym søker lø. 20 juli 2013 20:06

Vi er alle ulike, dette handler om å finne noen som er kompatible med oss. Hvis du, TS, irriterer deg allerede før du får svar på første meldingen så vil du sannsynligvis gjøre det senere også.

Det er heller ikke slik at man er nødt til å treffes med en gang. Det er en myte. Det stemmer gjerne for de som ikke klarer å kommunisere godt skriftlig, men for andre kan langvarig kommunikasjon på internett være bra. Igjen handler det om kompabilitet. De fleste av mine dater har vært avtalt på mindre enn 5 meldinger, noen ganger bare to. Men der er ikke tvil om at månedsvis med meldinger før første møte også har ført til mye bedre dater. Det er en fin måte å bli kjent på for noen. Selv syns jeg det er rart når så mange hevder det er det indre som teller, men ikke er villig til å bruke tid på å bli kjent med noen uten fysisk kontakt. Skriftlig kan du lære noen å kjenne på en måte som tar lang tid AFK.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 juli 2013 20:10 Privat melding

Jeg kjenner ei som har tekstet fram og tilbake i over et halvt år før de gikk ut på date og ble sammen etter et halvt år etter DET igjen :)

De er lykkelige de.

"One size does NOT fit all."

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 20:11 Privat melding

@skalle

Å være pålogget betyr ikke at en er tilstede for å kunne svare, selv om jeg logget ut fra ipsd eller Mobil får jeg stadig høre at jeg er pålogget, nå har jeg sluttet helt å logge ut da det ikke hjelper,hvis folk skal være så opptatt av det får de heller la vær å skrive til meg......

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 20:25

@Linheia:

Så du er ikke innom i det hele tatt mens du står som pålogget? Hvis man ikke logger ut og ikke er aktiv, så skal man bli logget ut etter en viss tid av Sukker (hvis jeg har forstått det riktig). Det betyr jo at du må logge inn igjen for å være pålogget(?). Hvis du da ikke har 2 min til å svare på en melding fra en du har hatt kontakt med, så virker det som at du ikke er interessert (Hvis dette skjer gjentatte ganger).

Man glemmer fort at vanlig høflighet gjelder her inne som der ute. Hvis noen ringer/sender melding på mobilen din, så svarer du vel forholdsvis fort? Eller kan du vente i 1 uke før du svarer/ringer tilbake?

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 20:34

@robinsve:
Jeg vet at det alltid er unntak fra regelen. Sånn er det med alt her i livet. Noen driter i sånne ting, men de fleste gjør det ikke. Da må man bare ta konsekvensen av at man ikke svarer. Jævla dritt den gangen det er noe viktig.

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 20:40

@robinsve:

Det er bra at jeg ikke kjenner mange som er sånn. Jeg har vel bare 1 kompis som var sånn tidligere, men det ble brått slutt på det. Kan godt hende det er mange, men som sagt så kjenner ikke jeg noen som er sånn.

Skjult ID med pseudonym rez lø. 20 juli 2013 20:42

interessen kan man merke på innholdet i meldinga, ikke bare på antall minutter/timer/dager den ble svar på.
før hadde man mer tid mellom kontakten, 3 dagersregelen osv. tid til å føle på følelsene, og savne personen.

jeg tror ikke effektivitet nødvendigvis gir best resultat. man kan bli raskt kjent, men så like raskt miste kontakten igjen.

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 21:48 Privat melding

@skalle

Slik er det ikke for meg, hver gang jeg går inn å ser på mobilen logger jeg aldri inn selv om det har gått flere timer siden sist, får også beskjed fra andre att jeg er pålogget hele tiden. Dessuten tror jeg du neppe vet hvordan det er å prøve å være høflig å svare folk når man bare får pepper tilbake hele tiden, i dag svarte jeg på en mens jeg var inne på mobilen og han sendte melding på melding og ble sur fordi jeg ikke svarte på resten Jeg er på ferie og prioriterer mine barn. Jeg synes det er hyggelig å ta en snarvisitt innom men det er ikke lett å svare tilbake på mobilen det er knotete. Flere ganget har jeg svart at jeg svarer når jeg kommer hjem, men det også har resultert i sure miner..... Jeg er jo online i følge dem, men må da bruke tid å knote på mobilen for å forklare at jeg ikke leser her inne hele tiden......enkelte dager får jeg mange meldinger og det tar tid, hele mitt liv dreier seg faktisk ikke om nettdating. Jeg prøver faktisk så godt jeg kan å være høflig.

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 21:55

@Linheia:

Skjønner at det er kjipt når det finnes så mange idioter som ikke skjønner at du ikke har tid 24/7 til å svare på meldingene de skriver. Jeg har aldri vært i kontakt med de, men det er jo ikke noe hyggelig.
Problemet er bare at det fort kan gå utover de som faktisk er ordentlige og som skjønner at man kan være opptatt.
Men nå skal ikke nettdating være lett heller da ;-)

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 22:13 Privat melding

@ skalle

Jeg prøver i allefall, men helt ærlig skal jeg innrømme at jeg ikke alltid svarer, merker at jeg begynner å bli lei av å måtte forsvare meg hver gang jeg høflig svarer nei jeg er en person som hater å si nei og når man da i tillegg får beskjed om å måtte forklare hvorfor merker jeg at det tar fra meg all lyst til å være på slike sider, ja det går nok ut over noen, men det er ikke enkelt å sile ut de man tror er skikkelige. Dette skjer spesielt etter at jeg har fått ett par sure svar, merker jeg at jeg kvier meg for å svare på andre meldinger jeg har fått, blir liksom bare liggende der til jeg får mot til meg å svare tilbake igjen. Det er mange grunner til at folk ikke svarer og jeg tror at man må slutte å tolke alt som negativt.
Dessuten hadde det bare tatt de 2 min du sier å svare hver gang, hadde det ikke vært noen problem, men ofte tar det mye lengre og da gir jeg opp, spesielt med mange meldinger. Dette gjelder nok mest nå i ferien. Nettdating er ikke lett.

Det er vist heller ikke lett å skrive på mobil og ipad hehe mye skrivefeil i innleggene mine ser jeg ...sukk hehe.

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 22:22

@Linheia:

Nå har jeg bare snakket om de meldingene man får av folk man har pratet med en stund. De meldingene burde man kunne bruke 2 min på (og ja, det tar ikke lengre tid å skrive "Beklager at jeg ikke kan svare skikkelig nå, men jeg er på ferie i x antall dager. Jeg kan skrive til deg når jeg er tilbake :)")
At man ikke gidder å svare på førstemeldinger fra folk er helt opp til folk. Jeg synes det nesten er bedre at damene ikke svarer hvis de ikke er interessert.

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 22:28 Privat melding

Glemte å si at jeg nekter å svare på meldinger som er av sexuell art, si heller hei som førstemelding. Å få linker til webcam hvor man står naken å lager mat er ikke særlig attraktivt, vil jeg se en naken man fikser jeg det selv hehe. Så ja det hender at jeg aldri svarer på meldinger.

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 22:33 Privat melding

@skalle

Sorry da missforsto jeg :) DET er jeg helt enig i, synes også det går an å gi beskjed at man reiser bort hvis man har skrevet sammen noen ganger :) De meldingene vil jeg alltid prioritere uansett hvor dårlig tid jeg har :)

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 20 juli 2013 22:35

@Linheia:

Da er vi jo enige. Skjønner ikke hvorfor vi diskuterer da ;-)

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 20 juli 2013 22:46 Privat melding

Phew det var enda godt det Skalle :) Må være varmen som gjør at jeg ikke leste innlegget ditt bra nok hehe, må jo skylde på noe :P

Skjult ID med pseudonym S lø. 20 juli 2013 23:29

Lang tid = du er på vent. Jeg driver med noen andre jeg synes er mer interessante.
Kort tid = jeg liker deg, vil møtes NÅ.

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 juli 2013 10:52

Vil kanskje rette denne:
"Lang tid = du er på vent. Jeg driver med noen andre jeg synes er mer interessante."

"Lang tid = du er på vent. Jeg driver med noen andre/NOE ANNET jeg synes er mer interessant."
Ellers forøvrig enig i det :)

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 sø. 21 juli 2013 11:12

Tsk, å stå i kø er ikke krise. Ingen som kjenner meg før de har snakket med meg et par ganger "IRL" likevel, så det å stå i kø fordi det som står i profilen til noen andre er høres mer interessant ut en det som står i profilen min betyr ingenting for meg.

Eneste som er litt trist er av hvis jeg sender en melding til en jeg er nysgjerrig på, og ikke får svar så begynner man jo å undre på om jeg kunne gått frem litt annerledes. Er ikke lett å vite hva hver enkelt ønsker som førstemelding. De sier absolutt ingenting om personen du er heller, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 21 juli 2013 11:28

uansett er det jo sommer og de fleste er på ferie. Synes derfor det er greit å legge inn ekstra raushet ndg tid!

De fleste er vel opptatt med å nyte sommerlivet. Noen er kanskje langt hjemmenfra (MED barn) slik at dating uansett ikke er aktuelt. Og flere av oss er gamle i gamet her på sukker og foretrekker raske dater framfor å maile i ukesvis for nothing (når en treffes i RL er tiltrekningen fraværende).

Derfor er min oppfordring - vis nå litt fleksibilitet i sommerferien!

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 sø. 21 juli 2013 11:38

Er ikke helt enig med at klokka tikker når meldingen er lest. Er veldig lett å være nysgjerrig, med en mobiltelefon i hånda og bare klikke seg inn på meldinger. Uansett hvor du er. Dessuten er det vel heller få mennesker som har så dårlig tid at de ikke klarer å vente til de kommer hjem igjen med å begynne å skrive meldinger. For jenter er det nok uansett nok fisk i havet å ta av. :P

(mann 40 år fra Østfold) sø. 21 juli 2013 11:52 Privat melding

Begrenset hvor interessert man kan være i en internettprofil, når du ligger på solsenga i syden med noen få paraplydrinker innabords.

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 sø. 21 juli 2013 12:04

Hehe, når man er inne på akkurat det, så var det vel ikke min egen drømmeferie jeg beskrev heller. Det var bare et eksempel.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 21 juli 2013 12:35

shyboy har et godt poeng!!

og joda robinsve - det er såre enkelt å klikke inn og lese en melding uten å svare i et øyeblikks kjedsomhet. At en da ikke svarer med EN gang og kanskje ikke før en kommer hjem fra "drømmeferien" (beskrevet at shyboy) må ikke bety at en ikke er interessert! Det er ikke interessant der og da fordi en uansett ikke kan dates - en har lyst til å være på ferie uten å starte dialog. Jeg tror ikke jeg er den eneste som tenker slik

- altså slik at du Robinsve kan legge det på minneboken før du blokkerer noen fordi de ikke oppfører seg som du vil. Kanskje du går glipp av en flott jente fordi du tolker feil..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 juli 2013 12:37

Må da få lov til å spille litt hard to get. Kan jo ikke virke fullstendig desperat heller da? :P

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 juli 2013 12:56

Kan jo slenge på litt mer moro for å holde det gående, hva er egentlig lang tid? :p
Moro når man ser på hvordan det defineres, for flere er det rundt 24 timer, for andre kanskje en uke.
Flere variabler, mer moro for alle ;)

Og er man på ferie, så er det absolutt ikke sukker som blir prioritert :)

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 22 juli 2013 21:21

Ikke opplevd å bli blokkert pga lang svartid på melding nei. Ellers har jeg totalt motsatt strategi av deg, blokkerer aldri noen(det er for mange her uansett, et årsverk å skulle "rydde i listene").
Det kan være hundre grunner til at det går to uker eller to måneder før man får svar, så det ofrer jeg ikke en tanke. Har heller ingen forventninger om at dama skal være mer interessert i meg, annet enn at hun vil møtes. Har selv ingen forventninger før jeg møter henne. Tekst og bilder sier så lite, så å prøve å forestille seg hvordan den andre er, og kanskje fremkalle følelser på den måten før man har møtt hverandre er meningsløst.
Og ligge på strandhåndkle på stranda i syden? Nei, er man på ferie så koster jeg da på meg en parasoll og solseng.
Gjerne en av de større madrassene på Nikki Beach, og med ei i hver armkrok, så slipper man til og med å strekke seg etter champagnen;p

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 22 juli 2013 21:36

Jeg får så mange mail og da er det lett at noen blir borte i mengde men jeg finner de igjen senere i stille perioder og da kan det ha gått ett par uker. Har vært på date nr 2 med akkurat en slik nå på søndag og det ser ut til å gå veldig så bra så tiden får vise om vi er en fin match når vi blir enda bedre kjent :)

(kvinne 57 år fra Oslo) ti. 23 juli 2013 01:17 Privat melding

Skjønner ikke helt problemet. Meldinger? Hva er det?

Skjult ID med pseudonym Biturbo ti. 23 juli 2013 02:20

Det var en fyr her da jeg var innom sist for noen år siden. Han skrev en indignert tråd hvor han påpekte at han betalte medlemskap for å få seg kone her, og forlangte pengene tilbake siden ingen gadd å svare på meldingene hans.