Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym blah lø. 20 juli 2013 21:27

Så hva skriver man egentlig til ei dame. Det er jo ingen som svarer. Man sender noen få meldinger til en og annen dame. Får ikke respons, ikke engang: Hei, så hyggelig at du tok deg tid til å lese profilen osv.. Kanskje man får mer respons hvis man massesender ut meldinger,,,

men hva skriver man egentlig til de.....
tenk hvis man bruker veldig mye energi på å skrive til ei, får respons, men deretter finner ut at det kanskje ikke var rette dama allikevel. det er så chill å la være...

Skjult ID med pseudonym Lowrider lø. 20 juli 2013 21:37

Mange burde enten takke for melding eller benytte seg av standardsvar..silent treatment er metoden 90% av brukerne benytter seg av. Her inne har de fleste damer også en tett guard oppe her inne, så det skal mye til for å trenge igjennom. Du har better luck I dagligdagse scenario i RL, da har de guarden nede som regel.

Skjult ID med pseudonym blah lø. 20 juli 2013 21:45

Lowrider; takk for svar. en potensiell date på ett år (eller et halvt), det er ikke mye gitt. sammtidig som det ikke ble noe date ut av det, så vurderer å avslutte hvis det ikke skjer noe på en stund fra nå av.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 20 juli 2013 21:55 Privat melding

En skriver nøyaktig det som en føler for. Virker det så virker det. Om det ikke virker så er hun ikke noe for deg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 20 juli 2013 21:59

er dama intresert så svarer ho uansett ka du skriv..innafor normal dialog da:) dei som ikkje svarer er det skitt det samme ka du hadde skrivd,dei hadde ikkje svart uansett..

Skjult ID med pseudonym blah lø. 20 juli 2013 22:03

blindebukk: ok, da skal jeg slutte å gruble over meldingene jeg sender, så sender jeg bare ei melding uten å tenke så mye over på om hun svarer eller ikke

Skjult ID med pseudonym hjerteress lø. 20 juli 2013 22:03

Helt riktig @blindebukk;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 20 juli 2013 22:08

lykke til blah:) betre å bruke tid på å finne ei å skrive til enn sjølve meldinga:) tenker da på å lese profil..matchtre osv..

Skjult ID med pseudonym blah lø. 20 juli 2013 22:11

blindebukk: takk. men det er det som også er problemet. det er så mange som skriver likt at det er vanskelig å finne ei. matchtre hmm. det må jeg kanskje få oppdatert. det matchtreet er vel ikke alltid til å stole på?

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 20 juli 2013 22:15

blah..er der bildet ditt kommer inn..:) bildet ditt = intressa hennas..

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 20 juli 2013 22:19 Privat melding

Min erfaring er desverre at hvis hun ikke er interessert, så er det stor sjanse for at du aldri får noe svar.
Det hadde vært veldig hyggelig med en melding om at man ikke var interessert, men når alt kommer til alt blir jo resultatet det samme.
Alt du kan gjøre er å:
- Finne ut hvilke kvaliteter du har som kan gjøre deg interessant.
- Finne ut hvordan du best formidler disse kvalitetene gjennom både profil og meldinger.
- Finne og kontakte akkurat den jenta som DU er perfekt for.

Ikke missforstå meg, du må jo være interessert i henne du også, men det du leter etter er vel strengt tatt ikke bare noen du kan være glad i, men noen som kan være glad i deg? :)

Good luck!

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 juli 2013 22:23 Privat melding

Stillhet er også et svar. Ingen har forpliktet seg til å svare. Om man jakter på den ene, hvorfor kaste bort tid på å svare alle?

a) Dama synes ikke du er spennende = hun svarer ikke.
b) Hun skriver allerede med noen andre = a
c) Hun er her bare for å kikke = a
d) Hun får mengder av meldinger og svarer kanskje bare de få som er spennende, = a
e) Hun synes du sikter for høyt = a
f) Blindebukk har rett = a

Jeg har en teori om at den rette dama svarer om du skriver "hei" - man kan selvsagt få svar om man skriver godt og skiller seg ut, det kan fordre et svar, pga det du skrev, men likevel a.

Får man ikke svar, så er det ikke noe annet enn feil dame. Jeg synes ikke vi skal forvente svar her inne, ja det er normal folkeskikk og når man går i fjellet så sier man hei til alle man møter, forskjellig arena, forskjellige spilleregler. Mange mottar nok haugevis med meldinger, og ville hatt en stri tørn med å svare alle. Når det samtidig er så mange idioter som ikke klarer å ta en avvisning så går det ut over resten av oss. De fleste damer har dessverre erfaring med at mange blir ufine når de sier nei. Så jeg forstår hvorfor de ikke tar den sjansen.

Det er ingen forventning til at vi følger normal etikette her inne. Og det betyr ikke at damene som ikke svarer er frekke eller uhøfflige, det betyr enkelt og greit at du ikke kom igjennom nåløyet.

Ikke stress om du ikke får svar, ja av og til så får vi ikke svar fra de som virker som 100 % match, det er nedtur å ikke få svar fra drømmedama, grow a pair, og innse at det ikke var hun du venter på. En dag svarer den rette og du er ute av dette stedet på et blunk, vil du da fortsette å bære nag til de mange som valgte å ignorere deg?

Stress ned er mitt råd. De damene du "taper" er ikke de damene du leter etter, verken mer eller mindre - Tro meg, det er ikke alltid lønnsomt å overtale en dame til å like deg, da er det bedre å vente på hun som enten tar kontakt med deg, eller som velger å svare DEG fordi hun er på jakt etter DEG. Alle andre er uvesentlige nå og i din fremtid. :)

Skjult ID med pseudonym :-) lø. 20 juli 2013 23:20

Tenk litt på om du ville hatt guts til å gå bort til denne dama og snakket med henne IRL.

Hadde du hatt sjans på henne da? Ikke? Hvorfor prøve her da?

Ikke satse for høyt.

Skjult ID med pseudonym S lø. 20 juli 2013 23:26

Kanskje skriver du ikke til de rette damene. Mange menn sikter litt vel høyt og skyter ut meldinger som kan leses som useriøse fordi dere ikke gidder å se profilen (f eks hvis hun er ute etter en med høy utdanning som henne selv, og du ikke har, hvis du bor i et fylke hun ikke er interessert i, du vil ha barn mens hun er ferdig med sine to). Disse er dealbreakers, litt analyse før dere skyter avgårde en melding kan altids hjelpe. Også er det de som sverger til at mange/spam til alle sukkerdamene funker bedre, da et eller annet mehe vil bite på etterhvert.

Lykke til, uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 20 juli 2013 23:58

Nåja @s og :-) tror nok ikke alle skriver til personer out of their league. Mange gjør nok det, men jeg tror også mange leser godt over profilteksten og skriver til personer de mener er en god match. Problemet er heller at alle lett blir kresne på nett, siden utvalget er stort og få klikk unna. Dermed skriver de fleste til de samme, som igjen er bitt av den samme kresenheten og svarer eller forsøker å kontakte de som er "out of their league" også. Det er nok lettere å sjekke i virkeligheten enn her. Tror nok mange hadde opplevd en bedre "sjanse" i virkeligheten enn her inne, siden vi verken ser sjarme eller utstråling på nett, så tror jeg mange faller igjennom. De få jeg velger ut å skrive til har det jeg leter etter, de passer inn i mine kriterier, og jeg sikter ikke for høyt sammenlignet med "tidligere erfaringer". Nå pleier jeg normalt å få svar, selv om ingen har endt opp med å få meg ut herfra ennå.

Selvsagt har ikke TS skrevet til den rette ennå, det har ikke jeg heller opplagt nok. Eller dere for den saks skyld. :P

Det er så enkelt at TS har ikke truffet blink, det betyr ikke at man skal senke kravene av den grunn, det er jo ikke slik at man gradvis skriver til mindre og mindre flatterende kvinner til man kommer ned på sitt "nivå" man har sine preferanser og skriver til de man mener har noe å fare med. En dag så svarer den heldige som gjør at vi også føler oss heldige.

Mitt råd er å drite i hvor mange som svarer eller besøker profiler, og heller se på det som en fiskekrok, det holder med at en/ei biter på, resten får svømme rundt i fred. Eller i det minste for oss som leter etter kun en match. :P Så kan de som fisker med garn få lov til det i fred. :)

Sats så høyt du føler er riktig TS og go for gold.

Skjult ID med pseudonym l4l sø. 21 juli 2013 00:25

skjult/anonym; Kanskje se på profilen? Din er kanskje kjempefin, hva vet jeg, men det er iallefall en god plass å starte:)

Vil råde deg til å fortsette å sende mld., ta initiativ og svar med et smil jeg!:) Man trenger ikke 100 svar, bare ett, det ene ;)

Skjult ID med pseudonym Mændåm sø. 21 juli 2013 00:34

Ingen damer er ute av min liga! Veit helt sikkert jeg;)

(kvinne 37 år fra Rogaland) sø. 21 juli 2013 00:38 Privat melding

@mundilfare: *like* !:-)

Skjult ID med pseudonym anton ym sø. 21 juli 2013 12:56

TS
Det finnes fine damer der ute som faktisk ikke er klar over det selv. Det er disse vi normale gutta kan få draget på. Selv blind høne kan finne korn eller noe i den duren. Så stå på, plutselig svarer et skikkelig støkke deg.

Skjult ID med pseudonym happydame sø. 21 juli 2013 13:08

Enig med Mundilfare lø. 20 juli 22:23 jeg også. :)

Derimot er jeg ikke enig i, at de fleste ikke sikter for høyt.
Vi blir alle litt mer kresne her inne enn ellers. Det ligger i kortene. Dette er en arena som ikke er like naturlig som felles venner og bekjente, så å la noen komme gjennom nåløyet når det er flere risikofaktorer, og mer jobb med å bli kjent med noen, gjør at vi er mange som heller lar de vi normalt ville sagt hei til IRL fare, og vi drømmer oss et lite hakk høyere enn normalen. Forståelig og normalt. For de "vanlige" har man jo mer eller mindre muligheter til å treffe ute IRL på jobb, i butikken, på trening eller hvor det enn kan være.

Det andre er at her kan vi "profilshoppe" etter alle de små detaljene vi gjerne ønsker oss. Noe som kan gi en mye bedre match om vi bare finner den ene som har det lille sære ekstra vi egentlig søker sammen med god kjemi. Noe som gjør det ekstra kjedelig når vi mener å ha funnet en slik person og de ikke svarer tilbake.. Man har funnet ut at denne personen man fiktivt ønsker seg finnes.. noe som gjør lista fort blir liggende så høyt til neste person også.. Man vet de finnes. Problemet er bare at man som oftest ikke er det den andre personen søker tilbake....

Jeg har nevnt det før, alt tyder på at vi sikter høyere på nett enn IRL. Har referert til denne linken tusen ganger.
http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

"2/3 of male messages go to the top 1/3 of women. (..)So basically, guys are fighting each other 2-for-1 for the absolute best-rated females, while plenty of potentially charming, even cute, girls go unwritten.

The medical term for this is male pattern madness."

;) Forståelig, men ja, vi aller fleste sikter for høyt ifht IRL.

Noe alle de hundre sutretrådene her inne fra menn tyder godt på!!

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 juli 2013 13:12

@ :-))
Var da en dårlig instilling :) Man kan sjelden se på en person hva slags smak de har, ihvertfall ikke ut fra bilder.
Kroppsspråk er nok lettere. Man kan jo se flere par der den ene tilsynelatende er i en annen "liga" ( som folk liker å bruke ) enn den andre og de er da lykkelige. Så dette med ligastyret er nok bare å glemme.

@Mundilfare
veldig enig :)

Skjult ID med pseudonym anton ym sø. 21 juli 2013 13:23

humor123

Menn kan kompensere for et uheldig utseende med å være vellykkede, damer har lite annet enn utseende å fare med. Dette er så basic at det nesten ikke bør nevnes..

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 sø. 21 juli 2013 13:46

Tror det er rimelig håpløst å tro at det går an å ha så god selvinnsikt at man vet nøyaktig hvor høyt man kan sikte. Personlig går jeg for det jeg liker, og det er som regel en god kombinasjon av utseende og profilteksten. Til og med litt større vekt på profilteksten enn utseendet.

Et greit utseende tror jeg er omtrent like viktig for begge kjønn. Det er veldig individuellt hva du liker/ikke liker. De fleste jenter skjønner nok at de aller fleste gutter ikke ser ut som den kjekke fyren i den siste blockbuster-filmen, og det samme gjelder nok for menn. Hvis det er der grensen går, så er du likevel så tjukk i huet at jeg klarer meg fint uten. :)

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 21 juli 2013 16:22

@humor123

Jeg har noen pene venninner på andre siden av gjerdet og har fått sett hvilke personer som tar kontakt med de. Og ja noen sikter veldig høyt, way out of their League. Men gjør som dere vil.