Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Marco lø. 9 aug. 2008 17:40

Svar på spørsmål under: Det er lov å ha med barn i bildene, så lenge man ikke henger ut bilder som kan provosere...f.eks. nakenbilder, porno og annet humbug. Det er jo klart at barn forteller mye om den enkelte personen og er en stor del av livet til vedkommende. Er man tvil, kan man jo spørre barna om å få lov til å laste ned bilder av dem. Bruk sunn fornuft!

Skjult ID med pseudonym juni lø. 9 aug. 2008 17:58

men jeg blir så forvirret???

Skal man virkelig spørre barna om det er greit å legge inn bilder av dem som noen voksne menn (kvinner også for den saks skyld) kanskje blir betatt av?
Ikke vær så innmari naive da, dere.

Javisst er det få som er pedofile, og javisst har de sine egne nettsteder... men se for dere den pirrende følelsen det er å gå igjennom et nettdatingsted og se disse "herlige små u-brukte barna"

Er det så mange som tror at vi bare er søt, liten kardemommefamilie her inne???

Ja, det er veldig, veldig få som blir seksuelt opphisset av å se barn.... men hva søren er det som får folk til å tenke at "den sjansen tar jeg fordi jeg vil ha bilder av mine barn på min nettside der jeg leiter etter en kjæreste"

jeg rister på hodet og forstår ingenting...

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 9 aug. 2008 19:04

Jeg har sput min 9 åring om jeg kan legge ut bilde av han ..(i små perioder ) Han vet hva en dateside er og det er greit så lenge han får bestemme bilde .. hehehhe

For at en pedofil skal tennes av et bilde må det vel være et naken bilde (?) vil jeg tro ...
Velger å tro at det er en fin sukker værden vi lever i ...... aaaaaaaa ... rosa skyer :o)