Alle innlegg Sukkerforum

Tro på deg selv!

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 21 juli 2013 14:35 Privat melding

Det inntrykket du gir ut til verden er ofte helt annerledes enn du selv er klar over. Mange føler seg ensomme med sine tanker, usikker blant mennesker og tror de er alene med å ha det sånn som de har det. De andre fremstår så modne, voksne og selvsikre. Det ser ikke ut som de har problemer i livet og alt virker så naturlig for dem. Jeg tror verdensbildet vårt hadde sett helt annerledes ut om vi leste tanker og så bak fasaden til «de andre» for egentlig har de aller fleste mennesker de samme tankene som deg. Spesielt tror jeg det er mange single som går rundt og føler seg utenfor fordi de ofte er ensomme, aleneforeldre som sitter alene på kveldene når barna har lagt seg og single som opplever at «alle andre» single er så aktive og finner på så mye gøy. Samtidig går mange av de aktive single rundt og ønsker at de kunne ta det litt mer med ro med litt mer familiekos. Man får ofte fokus på ting man savner i livet, eller opplever som mangler – akkurat samme prinsippet som når man er sultne, så legger man merke til alle spisesteder og reklamer om mat.

De aller fleste mennesker er sterkere enn de tror selv. De aller fleste er lykkeligere enn de er klar over. Hvordan skal man da kunne se seg selv uten å være påvirket av omverden? Det viktigste er kanskje å innse at omverden er «falsk» ikke med vilje, men vi viser alltid frem våre sterkeste sider i det offentlige rom. Skriv ned så mange positive ting du kan om deg selv, se på listen, hva ville du sagt til den personen, om det var din beste venn, og vedkommende følte seg utenfor? Prøv å se deg selv slik verden ser deg. Det vil si at du tar bort tankene, fokuser på det som er observerbart fra utsiden.

De aller fleste mennesker jeg har blitt kjent med har fantastiske unike egenskaper, det har du også. Stol på deg selv, ha troen på deg selv – det er lov å synes at man selv er bra nok! NÅ – skriv en melding til drømmedama/mannen og drit i om du får svar eller ikke, det er ikke det som definerer deg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 21 juli 2013 14:43

Hør hør!

Jeg tror vi alle kan bli flinkere til å bygge opp selvfølelsen til de som er rundt oss. Det er ikke lett for den som befinner seg langt nede i kjelleren og som har ingen følelse av verdig å klare å finne de verdifulle sidene ved seg selv. Der tror jeg vi alle har en oppgave å tenke over hvordan vi kommuniserer til alle vi møter på vår vei. Når konduktøren på toget er tverr og sur så kan det ha sine gode grunner. Den som da klarer å være mild og rolig tilbake da, den er min inspirasjon for hvordan jeg selv vil være. Er ikke alltid jeg klarer det da...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 juli 2013 14:45

Orker ikke ha troen på meg selv, ei heller sende noen melding. Er for varmt ute... :P

Men til tross for at jeg ikke har troen på meg selv, så har jeg det jævlig bra. Nesten for bra har jeg begynt å mistenke. :P

Skjult ID med pseudonym oo sø. 21 juli 2013 15:23

hurra for Mundilfare!

hyggelig og oppbyggende tråd! takk!-)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 21 juli 2013 15:54 Privat melding

Jeg tror det hjelper å få perspektiv på ting også. Fra utsiden kan jeg virke selvsikker, vet hva jeg vil ut av livet og en evt partner, livsnyter og har hobby som jeg trives med.

Det folk ikke vet er at..."I've seen some shit" i løpet av mitt liv som gjør at jeg ikke kunne ha hatt det bedre nå. Jeg mener det. Det eneste som mangler i mitt liv nå er en bestevenn, en kjæreste, en "soulmate", en kone, alt i ett. Og det hadde ikke skada meg med en eller to Pierce Jr. en eller annen gang.

There would be no happiness without suffering. There would be no love without hate. Jeg mener at det er først når en opplever en solid porsjon dritt at en begynner å se verden med helt andre øyne og setter mye mye større pris på ting og tang enn de fleste.

I fucking LOVE my life. Jeg elsker meg selv. Jeg er samtidig stolt over det jeg har oppnådd gjennom livet. Jeg har det veldig bra. Jeg vet hva jeg vil, og jeg har en plan. Jeg har en hobby som jeg holder på med med tydelig entusiasme, og det er faktisk flere hobbyer når jeg tenker meg om.

Det er kanskje derfor du ikke kan finne et snev av desperasjon etter å finne en kjæreste (eller en kone for den saks skyld, jeg tenker langsiktig :P YOLO). Jeg har god tid. Jeg tar meg tid til å nyte alt, "stop and smell the flowers" so to speak. Det er nok derfor jeg ikke er frustrert over noe.

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 21 juli 2013 16:01 Privat melding

Så flott skrevet, både av RPierce og Mundifare. Jeg skriver på proflen min at jeg ser etter en mann som har opplevet både oppturer og nedturer i livet, og det er ikke for ingenting jeg ønsker meg det. Det er fordi jeg tror (og vet) som RPierce sier, at har man sett litt "shit" her i livet, er man mye bedre i stand til å forstår hvor godt man har det. Og livserfaring gir forståelse for andre, gir rom for at livet ikke alltid er like lett, og at det greit å ikke være perfekt. Jeg er ihvertfall sjeleglad for at jeg ikke er perfekt. Noe så kjedelig a gitt:-)

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 21 juli 2013 16:25 Privat melding

Flott skrevet :)

Skjult ID med pseudonym Shyboy77 sø. 21 juli 2013 16:28

Denne tråden burde nesten vært festet til toppen til enhver tid. :)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 21 juli 2013 16:35 Privat melding

Enig med folket her. Flott skrevet!:-)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 21 juli 2013 17:08

@RPierce

Blessed are the ones who are cracked, because they let in the light :-)

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 21 juli 2013 21:31 Privat melding

Veldig bra skrevet av både TS og RPierce :) Sånne tråder liker jeg!!! :D

(mann 33 år fra Oslo) sø. 21 juli 2013 22:20 Privat melding

Det er bare synd at de blir begravd under sytetråder.

Up up with this one.

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 22 juli 2013 00:49 Privat melding

En av de beste trådene jeg har lest på sukker. Tommel opp! :)

Skjult ID med pseudonym Nutta ti. 23 juli 2013 00:07

Gikk rett i hjertet, og stoppa mellom ørene :0)
Du har så rett :0)

(mann 36 år fra Hedmark) ti. 23 juli 2013 00:12 Privat melding

Bra skrevet! :-D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 23 juli 2013 00:19

Det er jo ikke omverdenen som er "falsk", men jeg! :P

Men hva om man faktisk ikke er bra nok da? Eller er det fullstendig tabu det kanskje?
Jeg har faktisk INGEN unike egenskaper.

Jeg er snill og ukomplisert. Det er mine positive egenskaper. Min resterende egenskaper er kun negative egenskaper.
Og vi vet jo alle hva som skjer med snille gutter... :P