Alle innlegg Sukkerforum

Sende melding :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sol on. 24 juli 2013 13:39

Hva trigger deg til å sende en melding når du er inne på en profil? :)

Skjult ID med pseudonym Cafanas on. 24 juli 2013 13:49

Bra tekst og bilder

(mann 37 år fra Buskerud) on. 24 juli 2013 13:54 Privat melding

For meg er det ikke nok med bra tekst og bilder, det må også være noen jeg føler er en god match for meg (and the other way around)

Skjult ID med pseudonym Lemon on. 24 juli 2013 14:01

En tekst som er formulert slik at det er lett å skrive en førstemelding. Bilder teller selvsagt, men om teksten er fraværende eller kjedelig og intetsigende, hopper jeg fort videre.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 24 juli 2013 14:04

Det kan være egentlig mye forskjellig. Noen ser bare så smashing ut at jeg sender et kompliment uten å forvente svar.
Noen ganger har vi så mye felles at jeg bare må sende en melding, for det er litt pussig :)

Men som oftest så feiger jeg ut og trykker på et rødt hjerte i stedet, slik at hun kan se meg, og kanskje ta en tur innom.

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 24 juli 2013 14:14

Ja, akkurat som Flux skriver, mye forskjellig. Noen ganger føler jeg bare jeg må sende et par ord til en profil jeg finner morsom, noen ganger er jeg så glad at jeg bare sender hilsener rundt omkring.
Men om det gjelder den store interessen, når jeg finner en profil som jeg synes er interessant og kunne passe så feiger jeg.
@Flux
Jeg trykker ikke på et hjerte en gang ;-(

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 juli 2013 14:33

Nå sender jeg riktignok ikke meldinger, men det må i såfall være noe i profilen som gjør at jeg føler det er noe poeng å ta kontakt.

Jeg leste en profil nettopp og selv om den profilen garantert er tull, så var det skummelt hvordan mange av beskrivelsene som ble skrevet kunne passe til meg. Nesten så en skulle tro at den var skrevet direkte til meg.
At den var laget for å tulle med meg. Ikke at det egentlig er mulig siden jeg aldri har snakket med noen her inne, så derfor kunne de umulig vite sånt. :P

Skjult ID med pseudonym søker on. 24 juli 2013 14:40

Nei, hun får sende førstemelding, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym rve on. 24 juli 2013 14:46

@Powpowgutt, hva gjør du egentlig her inne om du ikke er interessert i å snakke med noen? :)

Skjult ID med pseudonym reg on. 24 juli 2013 14:53

Det er mange som er bare inne på forum...

Skjult ID med pseudonym live on. 24 juli 2013 15:16

crazy sender dere meldinger til damer og menn? :)

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 24 juli 2013 15:34 Privat melding

@live:

Jeg har sendt melding til et par damer som har "dukket opp" her på forum, og som jeg av ulike grunner har hatt lyst til å gi et kompliment uten baktanker for øvrig.. :-D

Jeg har også sendt kompliment uten baktanker for gode profiler til enkelte menn, bare fordi jeg synes at de fortjener komplimenter for gjennomtenkte profiler! :-)

For at jeg skal sende en "hei, hei - jeg er interessert" - melding til en mann så skal både profiltekst og bilde tiltale meg, og for meg er tekstflyt, rettskriving og formuleringsevne viktig.. Jeg har en sær greie med at jeg får fnatt av "dårlig språk" og spesielt slurvefeil. Er teksten slurvete skrevet, med dårlig tegnsetting og manglende korrekturlesing etc så mister jeg piffen totalt...

Men:
De svarer ikke de gutta heller.. så nå har jeg (nesten) sluttet å sende meldinger, hehe :-P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 juli 2013 15:59

@rve

Er jo interessert i å snakke med noen. Men sender jo ikke meldinger i hytt og pine. Skal jeg sende til noen så må det være noen jeg føler det er verdt til å sende til. Ei jeg ikke bare vil kaste bort tiden til.

Foreløpig har jeg ikke var innom en profil som har fått meg til å føle at her er det en sjanse.
Det er ikke fordi jeg ikke liker de, nei det er fordi jeg ikke er typen de leter etter. Så det respekterer jeg og holder meg unna.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 24 juli 2013 16:12

Fluortabletter

Skjult ID med pseudonym søker on. 24 juli 2013 16:21

@Powpowgutt

Hvordan vet du at du ikke er den du leter etter? De må jo fylle inn profilen og det er ikke nødvendigvis alle detaljene som er helt gjennomtenkt. Uansett så kan de jo fort forandre mening når du tar de med storm.
Du kan da ihvertfall la de få vite at du er interessert, så blir det opp til dem hva de ønsker.

Jeg eier ikke skam når det gjelder å prøve meg på de aller mest attraktive, og merkelig nok er det der jeg lettest oppnår kontakt også. Det er ikke så mange av oss som er Justin Bieber eller Brad Pitt, det vil bare være noen svært få damer som er interessert i meg og deg. Men vi vet ikke hvem det er, så vi må bare fortelle hva vi ønsker og krysse fingrene.

Jeg er ikke rik eller pen og ikke alltid så lett å ha med å gjøre heller. Men jeg vet at den som velger meg er heldig og går en lys fremtid i møte, så da har jeg overhode ikke dårlig samvittighet for å tilby noen å bli kjent med meg.

Jeg kjenner ikke deg Powpowgutt, men har en mistanke om at det jeg har skrevet også kan gjelde deg. Så gjør nå jentene en tjeneste ved å gi de sjansen, det er nok av rævhøl de kan havne hos hvis ikke får deg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 juli 2013 17:46

@søker

Fordi jeg ikke passer med det de skriver i profilen sin. Så hvorfor skal jeg da kaste bort tiden min og hennes ved å kontakte henne?
Ikke tar jeg de med storm heller, så de kommer ikke til å forandre mening.

I motsetning til deg, så eier jeg skam og holder meg langt unna de mest attraktive. Det finnes mange jenter jeg syns er flott, men som ikke nødvendigvis er på toppen av attraktivitet skalaen.

Vel, at de havner hos noen rævhøl er egentlig ikke mitt problem. Kanskje de lærer etter å ha brent seg nok, for jeg har ikke sjanse til å konkurrere mot disse rævhølene. :P

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 juli 2013 17:51 Privat melding

Helt ærlig?

To ting:

1) Testosteron
2) Testosteron

Så slår tankeprosessen inn og tenker "WTF GJORDE JEG NÅ?! SHIT!" og mann løper rundt i ring og vifter med henda.

Sånn ca.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 24 juli 2013 18:18

Det hender jo at det dukker opp noen damer som har "alt" - og med det mener jeg i rett alder, flyttbar, riktig høyde, ser bra ut og har en tekst som gjør at jeg føler jeg har noe å tilby, samt at jeg føler at hun har like verdier som meg.

Jeg har nok sendt avgårde noen komplimenter uten baktanker, da er det helst en profil som jeg liker, men som ikke har alt... typisk, perfket, men ikke flyttbar, perfekt men 189cm eller at jeg bare synes at hun reflekterer godt i teksten sin. Jeg gjorde oftere det før, men har sluttet å bry meg så mye med det nå, siden de trolig renner over med meldinger likevel.

Når jeg kommer over en profil som jeg tar meg selv i å komme tilbake til, så leser jeg litt mer nøye, om alt matcher og alt virker tilsynelatende til at vi faktisk har en felles plattform å starte på så tar jeg sats og venter på mageplasket. Det er jo interessant at de jeg føler faktisk har potensial til å få meg ut herfra er jo de som "aldri" svarer, mens de jeg sender ufarlige komplimenter til svarer kjapt.

Så langt har jeg ikke truffet blink. I dag er det jo en vakker dag her, så om jeg minst aner det i dag, så kan det jo være at hun tar kontakt. ;) - men det blir vel "Mens vi venter på Godot" all over again. :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 24 juli 2013 18:26

Ikke så ofte jeg sender førstemeldinger, men det kan være noe så enkelt som at jeg ville si noe pent noe, kommentere noe i profilen, eller feks noen som har sagt mye bra på forum :) Har sendt meldinger til både gutter og jenter jeg. Omtrent som i det virkelige livet i grunn, mennesker er jo intresange vesner :)

Skjult ID med pseudonym fiveo on. 24 juli 2013 18:39

Kombinasjonen gjennomtenkt tekst og pent smil.

Skjult ID med pseudonym Mann on. 24 juli 2013 19:03

Da fant jeg ut hvorfor en deltaker her i tråden har blokkert meg ;)

For at jeg skal sende en melding til en frøken her inne så må det være noe som trigger noe i meg umiddelbart. Så som regel er mine meldinger kun komplimenter og elendige vitser sendt på impuls uten noen som helst baktanke.

Det er litt slitsomt med Sukker, for det er så mange damer her jeg kunne tenkt meg å hatt løse uforpliktende samtaler med. Men det virker som om de alle tror jeg skal fri til dem i melding nummer tre. Kanskje det er meg, kanskje det er Sukker, kanskje det er promille i blodet til damene?

Når det kommer til å se på en dame spennende nok til å ville foreslå å treffes så har det ennå ikke skjedd. Det vil si, det er vel to stykker på siste 12 måneder som har vært spennende nok til det. Begge bor for langt vekke, og den ene har som nevnt blokkert meg. Det blir ikke mye prating over glass og fingermat av slik ;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 24 juli 2013 19:06

@Mann, med forbehold om å virke veldig innbilsk her.. er det meg du sikter til når det gjelder blokkeringen? Du har jo på en måte vært inne på temaet før ;-)

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 on. 24 juli 2013 21:11

Jeg vil si det er bildet. Hvis det er noe fint der leser jeg teksten, eller blar jeg bare videre. Hmm, jeg burde kanskje...

Skjult ID med pseudonym bønna on. 24 juli 2013 22:30

Jeg sender flest meldinger hvis jeg leser eller ser noe jeg får lyst til å kommentere. Og jeg kommenterer forskjellig rart, positivt, negativt og nøytralt, omtrent som her på forum, hehe.

Skjult ID med pseudonym granskauen on. 24 juli 2013 22:31

Enten at jeg tror det kan være noe der (alt fra høyst tvilsomt til svært håpefull) eller at jeg bare får lyst å si at vedkommende har et pent smil eller en artig profil, uten at jeg mener noe mer med det enn å gi et kompliment.

Skjult ID med pseudonym fuvv on. 24 juli 2013 22:33

Om hun ikke nevner noe om "høy og mørk, heheh ;-)", "liker fjellturer, men også en rolig kveld i sofaen, heheh", "jeg er kjempeutadvendt og er med på alt som er gøy, heheh", "må ha en god armkrok, heheh ;-)", "men først og fremst må jo kjemien stemme, heheh ;)"

Ja, da kan jeg fort ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Mann on. 24 juli 2013 22:42

@Smylfz

Jepp, her kan du få lov å være innbilsk ;)

Skjult ID med pseudonym imso82 on. 24 juli 2013 22:58

Hva som trigger meg til å sende melding? Bilde av noen jeg kan se meg selv være sammen med, stortsett. Men kan også sende melding etter å ha lest en god profiltekst.

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 24 juli 2013 23:16

Bilde og tekst, evt noe morsomt som jeg kommenterer osv.. mange meldinger kan være en kommentar/kompliment uten at det er noe mer enn det. Pleier da å skrive meldingen slik at det ikke er noe som kan svares på.

Skjult ID med pseudonym smilet on. 24 juli 2013 23:17

Seriøst altså @humor, er det derfor du ikke svarer meg? Whaaat? :P

Skjult ID med pseudonym Mr on. 24 juli 2013 23:31

Jenta MÅ være søt, men det er det mange av her på sukker.
Jeg liker å lese at hun har en del til felles med meg og det er oppfatningen min av de andre som har skrevet her også. Jeg personlig er ikke den som må trene 24 timer i døgnet samtidig som jeg drekker meg drita så profiler som gir inntrykk av at trening og festing er hele livet styrer jeg unna. Kjempe lei alle klisjeprofilene der hobbyene er "trene/venner/familie/feste".