Alle innlegg Sukkerforum

Litt usikker på hva jeg skal gjøre ;-P

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 juli 2013 19:19 Privat melding

Jeg har vært her en måned ca. og er ganske ny på sukker. Jeg føler det er en ganske seriøs side så langt men det som
plager meg litt nå er at ingen svarer når jeg prøver å ta kontakt. Skriver bare litt om meg selv og refererer til noe på profilen til den jeg
prøver å få svar fra. Jeg har ikke hatt noen lykke så langt med noen svar i hele tatt. Så det jeg lurer litt på er det så vanskelig å svare her eller er det noe jeg sier galt. Er profil bildet mitt litt uheldig, jeg har flere bilder på albumet. å jeg er litt usikker på hva får en jente til å faktisk bare si hei tilbake og starte en samtale liksom. Det hjelper jo ikke å være helt stille, det får mann jo ikke stort utav.
Kan hvertfall prøve å bli litt kjent kanskje det klaffer etter litt info. Jeg tenker bare at det er vel derfor de har laget profiler her for å komme i kontakt med andre, men hvis man ikke vil ta kontakt tilbake er jo hele greia litt bortkastet føler jeg. Noen tips what do i do wrong people?? ;-D

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 24 juli 2013 19:24

Welcome to Hotel California!

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 juli 2013 19:32 Privat melding

"Ingen svar" er en helt vanlig greie som folk syter over her på forumet :) M.a.o. helt vanlig og det er ikke noe annet å gjøre enn å gå videre.

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 juli 2013 19:35 Privat melding

Ja jeg mente ikke å virke sytete egentlig bare lurer på om noen har noe tips som kan hjelpe på vei?

Skjult ID med pseudonym Mann on. 24 juli 2013 19:36

Det er helt vanlig for menn å ikke får svar. Det er noe du bare må akseptere jo før jo heller.

Forøvrig så vil du ikke klare å trekke en seriøs dame med profilen din. For mye fest, for mye harry og for lite stil i albumet. Så rotete som det er på det blå rommet og du har skremt vekk 90% av damene bare der. Damer vil ha menn som er til å stole på, men som ikke er pushovers. Profilteksten din er for pusete rett og slett. Få den kortere, mer presis og mindre dikkedarier. Rett og slett litt mer Mann!

Skjult ID on. 24 juli 2013 19:38

Vet ikke hvor mange du har skrevet til, men sjekking generelt er et "numbers game". At de ikke svarer, betyr rett og slett at de ikke er interesserte i deg. Ikke ta det så tungt.

Hvis du husker tilbake til VGS, så var det sikkert flere hundre elever der og bare noen få av jentene likte deg. Sånn er det her også. Dette er ikke en godtebutikk hvor du bare kan vrake og velge. Faktisk er dette noe som gjør seg enda mer gjeldene på nett.

Nå vet ikke jeg hva du skriver, men ikke skriv så tungt og seriøst til dem. Ha litt humor og ikke ta det så seriøst.

Skriv korte meldinger, gjerne med litt humor og skriv til flere. Vær rett på sak, de skjønner jo at du har tenkt å sjekke dem opp, så bare tull å skjule det. Be raskt på date. Jeg ber på date i andre eller tredje melding. Sånn til info så ser ikke jeg noe bedre ut enn deg, helt vanlig liksom. Har datet nærmere hundre damer fra nettet nå.

Så hva gjør du galt?

Skriv til flere og fiks bildene dine!

Bilder betyr uuutrolig mye. Du kan ha mye bedre bilder enn de du har. Gå til en fotograf. Eventuelt spør på en fotoskole i nærheten der du bor og be en student hjelpe deg. Dette er nå så vanlig at de hever ikke et øyenbryn. Si du skal bruke de her. Jeg kan -garantere- deg bedre respons.

Du bør også ta en tur innom en kul klesbutikk. Be damen der dresse deg opp med et par alternativer. Bruk et av disse antrekkene hos fotografen og det andre på date. Du kommer til å like å se bedre ut. Stol på meg der.

Lykke til! :)

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 juli 2013 19:40 Privat melding

Jeg har aldri brydd meg med og skrive noe i teksten egentlig, men jeg får en del respons... Kan være noe i det Mann skriver, rydd opp i bildene dine, samt skriv litt om på teksten din;)

Skjult ID med pseudonym hårek on. 24 juli 2013 19:40

Det spørs jo veldig hvem målgruppa di er. Jeg er neppe den uansett.

Sånn med en gang og ut i fra profilen din:
- Få deg et bedre profilbilde. Det er utydelig, dårlig lys og ser litt ut som du har tatt det selv i fylla.
- Albumet: Bare røplebilder. Er du ute etter noen som er veldig opptatt av rølp kan det jo funke, men hvis ikke bør du kanskje rydde litt og legge til litt ikke-rølp.
- Skriving: Du skriver dårlig. Jeg vet ikke om det er fordi du ikke bryr deg eller fordi du ikke kan. Hadde du prøvd deg på meg hadde du gått rett i bøtta av den grunn uavhengig av årsak. Preferansene er ulike, men det skader ikke om du gjør deg litt mer flid med skrivinga di. Rettskriving, setninger som gir logisk sammenheng og riktig tegnsetting (store bokstaver etter punktum for eksempel). Og kanskje reduserer bruken av skriftlig latter ("hehe"og "hihi") og smileys. Igjen er dette personlige preferanser.

Hva som får folk til å svare er jo forskjellig - men hvis du klarer å fange deres interesser og kanskje vise at dere har noe til felles i en veldig kort melding er det ofte det beste. Ikke dump en vegg med tekst på fremmende. Hvis du først gjør det bør den være veldig bra.

(mann 37 år fra Buskerud) on. 24 juli 2013 20:02 Privat melding

Har dere lyst til å gi profilen min samme overhaling eller? :-)
Tror jeg trenger en reality check

Skjult ID med pseudonym Mann on. 24 juli 2013 20:10

@xadre

Stryk første setning, den får deg bare til å virke desperat.

Fjern ordet egentlig i neste setning. Videre er teksten din defensiv. Damer liker ikke defensive menn. Tenk gjennom hvem du ER og hva du VIL. Vis heller dine bestemte og målrettede sider enn dine introverte sider. Bytt defensive ord og setninger ut med offensive ord og setninger. Uten at du dermed skal fremstile deg selv som noe du ikke er.

@robert_gj

Ta kritikken her konstruktivt og bruk den til å bli en bedre utgave av deg selv. Du har nok ditt å by på du som de fleste andre, du må bare markedsføre de sidene ved deg selv. Bare vært tydelig på hva du faktisk vil med en kvinne i livet ditt. Utagerende sex og backpakking eller A4 familieliv og barn som livsstil?

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 juli 2013 20:15 Privat melding

Ok tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg skal se hva jeg får gjort med profilen hehe. årne sæ vett. Jeg vil bare ha litt tips så jeg skrev en del i innlegget her så alt kom fram. Jeg er ganske ny med nett dating sider så all respons er good.

Skjult ID med pseudonym Mann on. 24 juli 2013 20:33

Som noen nevnte over her robert_gj, jobb mer aktivt med språket. Kvinner er kravstore og på nettet er språk ekstremt viktig for å bli tatt seriøst. Tegnsetting, staving, setningsoppbygning og valg av ord er avgjørende. Det letteste er å bruke stavekontrollen aktivt. Google Chrome f.eks. har stavekontroll innebygget. Du aner ikke hvor mye feilstaving den redder meg fra ;) Fordi språk er så viktig, ta å les hele teksten minst én gang før du poster noe som helst.

Skjult ID med pseudonym hårek on. 24 juli 2013 21:01

@ Xadre:
Jeg deler Mann sin mening om den første setningen. Iallefall når den står først og iallefall når den har den formen den har. Hvis du skal ha en oppfordring til å sende melding, ikke ta den først og ikke gjør den til et krav eller til noe som ligner på tigging. Hva med å mer gjøre det som en utfordring - for eksempel med å gi uttrykk for at kvinner som sender melding først er ekstra interessante?

Jeg ville holdt meg unna formuleringa "Jeg er ingen supersosial person". Hva med å heller skrive noe sånt som "Jeg trives bedre blant en liten gjeng venner enn tjue ukjente" - får fram ca det samme, men litt mindre negativt. I alle fall i mine øyne.

Hvor frampå du skal være opp mot å være litt bakpå handler litt om hva du ser etter. Markedet er nok større hvis du gjør som Mann sier. På den andre sida kan sida som den er være et pluss hvis du veldig bevisst ser etter noen som foretrekker at du er litt bakpå.

Det er litt rettskrivingsplukk - det er greit å gå over det (dette er det jeg så på en kjapp gjennomlesing);
- Morsom, ikke morosom (skjønt, den kan gå som en bevisst språklig særegenhet).
- Hvis du skal bruke flere punktum, bruk tre ikke to.
- Tenk nøye gjennom om du vil ha setningen: "Nei, dette får du finne ut av selv!". Den sier egentlig ingenting, og "bryter" litt i mine øyne.
- Ikke bland avsnittstyper (ett og to linjeskift).
- Du har litt mye parenteser. Den siste "(rolig)" ville jeg i alle fall kutta var jeg deg. (Gjør som jeg sier, ikke gjør som jeg gjør. ;) )
- Det er en del litt lange setninger. Prøv å reduser til korte helsetninger så mye som mulig. Unngå setninger med tre deler (hovedsetning og to leddsetninger).

Og husk at en kan sortere ganske mye med søket her. En kan for eksempel søke etter kvinner som har oppgitt spill som interesse...

(mann 37 år fra Buskerud) on. 24 juli 2013 22:41 Privat melding

@mann & hårek, takk :)
Profilen min er bevisst veldig ærlig i den tro om at den vil tiltrekke seg riktig publikum. Jeg er som du påpeker en anelse introvert og har tenkt at jeg matcher best med ei tilsvarende jente, men enten så er introverte jenter lite interessert i introverte gutter, eller så er det bare forsvinnende få av dem her.
Får vurdere å gjøre profilen min litt mer mainstream, for jeg scorer ikke så forferdelig høyt på introvert-skalaen :P

(mann 37 år fra Buskerud) on. 24 juli 2013 23:37 Privat melding

Å søke etter jenter som har listet spill som interesse er forresten bare deprimerende.
Ikke det at jeg ikke får interessante treff, men jeg tipper de som faktisk er interessante har så fulle mailbokser at det skal mye til for å nå frem til dem.
Går fortsatt med ett håp om at slike interesser finnes hos flere, men at jenter bare ikke velger å skryte så fælt av dem i frykt for å skremme vekk keegs.

Skjult ID med pseudonym Bjarne to. 25 juli 2013 00:23

Simsim12: Klart det blir flomvarsel i trusene rundtom av en så kjekk herremann!