Alle innlegg Sukkerforum

Å spille dart i mørket med synåler

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 24 juli 2013 19:19 Privat melding

Man blir så hardbarket og ugjennomtrengelig etter en stund som håpefull nettdater. Man leser side opp og side ned over alle de umulige kvinnfolka som ikke svarer og de ubrukelige mannfolka som er ute etter kortsiktig andrehåndsonanering. Sidene kryr av nyskilte, single, redde, uklare og usikre mennesker som prøver å treffe blink, uten å vite hva de kaster og i hvilken retning de må kaste, blinken virker til å være langt ute av syne, det er mørkt og man har ikke skikkelige dartpiler.

Hver gang vi skriver en melding så dør en leprechaun av stillheten og støvet som lander i vår innboks. Jo nærmere man bor, jo vanskeligere er det å treffe blinken, det er som om geografisk nærhet egentlig er det røde feltet i midten. Vi kaster kniver, synåler, økser, dartpiler, bowlingballer, q-tips og pinsett, men ingenting treffer, kanskje i beste fall får vi to poeng. Noen ganger er det som i barndommen når man egentlig ikke kunne kaste særlig bra, og pila gikk i gulvet eller i en slapp bue før den traff veggen like over gulvlista. Noen reagerer med kaste alt de har, mens blinken får fylleangst og pakker seg inn i bobleplast for å stenge verden ute. Andre gir opp og setter seg i baren og ler. Plutselig kjenner de ei pil i ryggen og tenker hva i fondue var dette? Snur oss rundt og ser at rommet er fullt av paniske mennesker, høye på livet og tynn fjelluft som står og kaster i alle retninger. Det er som en kombinasjon av blindebukk, snurreleker, drikkespill, dart og rubriks kube, en umulig oppgave som skal løses mens vi egentlig er utslitte, svimle, lei og bare vil hjem – må bare kaste en runde med synåler først.

Skjult ID on. 24 juli 2013 19:27

Dette er det mest kreative sutreinnlegget jeg har lest på lenge.

(mann 46 år fra Rogaland) on. 24 juli 2013 19:28 Privat melding

Er hverken hardbarket eller ugjennomtrengelig, men at en er blitt desillusjonert på veien kan en ikke nekte for. Deerfor sitteer jeg tilbakelendt med min kopp meed te og kaster en dart, litt på måfå, når jeg følerr for det. De svimle i rommet ved siden av får kose seg der på egen hånd. Jjeg sitter her i halvmørkett, tilbaketrukket og lar den fornuftige samtalen finne sted når Hun plutselig har gått lei av snurreblindebukkerubiksleker og lurer på hvem han der sære stille fyren der borte egentlig er.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 24 juli 2013 19:32

hey!!!!! ikkje dra meg inn i dette..:p :)

Skjult ID med pseudonym søker on. 24 juli 2013 19:46

Hehe, og akkurat som med dart, så blir vi mer treffsikre jo mer øl vi drikker :-)

(mann 37 år fra Buskerud) on. 24 juli 2013 19:59 Privat melding

Forfatter? :-)