Alle innlegg Sukkerforum

Markedsverdi vs unger.

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 27 juli 2013 13:54

Nå har ikke jeg barn selv, men jeg lar meg fascinere litt over enkelte fenomen her inne..

Det virker som svært mange av damene som har unger tror de har en voldsomt høy markedsverdi, og at de ikke helt forstår noe så enkelt som at barn senker markedsverdien..

Hvorfor er det slik tro?

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 27 juli 2013 14:02

Markedsverdien barn/ikke barn avhenger vel av alder, vil jeg tro.

Jeg er 45 år og barnløs, og føler vel, særlig ut i fra utsagn her på forum, at det senker min markedsverdi ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 27 juli 2013 14:08

For meg er barnløse kvinner totalt uten markedsverdi. Men så har jeg mine barn og er ferdig med å reprodusere meg selv.

For meg er det fascinerende hvor lite barnløse forstår verdien i barn.

Skjult ID lø. 27 juli 2013 14:11

For meg er det fascinerende hvor lite modne en del foreldre er.

Skjult ID med pseudonym Jøran. lø. 27 juli 2013 14:31

Kommer litt an markedet da. De som er ferdig med å produsere barn ønsker selvsagt en likesinnet. Vil man ha barn er det naturlig å søke seg andre med samme behov. Selv ville jeg ikke satt mine føtter i en verpeklar dame.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 juli 2013 14:33 Privat melding

hvorfor i all verden antar du at absolutt alle menn anser en kvinne med en unge som "tap av hennes markedsverdi" ?

Skjult ID med pseudonym mann76 lø. 27 juli 2013 14:45

Barn setter ikke ned markedsverdien.
For å ta mitt ståsted fungerer det omtrent slik:

Jeg er 36 år og ønsker barn. Hvis en dame har barn og overhodet ikke ønsker flere, da oppfatter jeg ikke henne som potensielt kjærestemateriale. Hun kan derimot være elskerinne. Det betyr ikke at hun har noen lavere verdi for meg, det betyr bare at vi er ute etter forskjellige ting.

Hvis damen derimot er åpen for å få flere barn, så kan dette være med på å øke markedsverdien. Men dette vet man ikke før man har sett henne og barna sammen. Jeg har møtt mødre her, som har et helt fantastisk forhold til sine barn. En gang var jeg på date på fjellet med mor og datter sammen. Noe som var litt spesielt, men likevel fantastisk kult. Det er ikke før du har møtt barna, du vet om dette kan fungere. Det er en totalpakke. I dette tilfellet var forholdet mellom mor og datter så bra og vi hadde det så kult alle sammen at jeg vil se det var et bonus.

Hvorfor?
Jo, fordi man VET at dette er et menneske som er en god mor. Som faktisk "ser" ungene og gir de masse kjærlighet og på den måten klarer å oppdra herlige unger. Og hvis hun har herlige unger, så er det i seg selv en bonus fra starten av. Det kan være mye bedre enn ingen unger.

Hvis damen derimot hadde en drittunge, så ville det trekke ned..

Barnløse derimot aner man ikke hvordan kommer til å være som forelder og det er et usikkerhetsmoment. Det som øker markedsverdien her er at man er to som går inn i det for første gang.

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 15:00

TS: hvor får du disse "fakta" fra?

Senker barn markedsverdien? Really? Og det er sånn det alltid er?

Har ikke barn selv, men har mer enn én gang tenkt at jeg hadde vært mer aktuell for de med barn, om jeg og hadde barn. Så det å ikke ha, kan og trekke ned denne verdien du snakker om. Men jeg påstår ikke at det alltid trekker ned. Det kommer ann på...

Flere nyere forskningsstudier viser dithen at flere og flere menn forblir barnløse, samtidig som flere og flere menn får flere "kull".

Skjult ID med pseudonym søker lø. 27 juli 2013 15:14

Må bare si meg helt enig med mann76.
Det som har noe å si på markedverdien er om hun oppfattes som en god mor, har hun barn fra før så er det lettere å se. Nå er det jo også slik med barn da at de er utrolig lett å bli glad i, uten at de trenger å være dine egne.

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 27 juli 2013 15:21 Privat melding

Vel for å si det sånn...undertegnede er en av de med "senket markedsverdi" og hun er særdeles klar over det selv - takk som byr..Trenger ikke en anonym idiot på et forum for å påpeke at det finnes en rekke menn som mener det samme..

Det jeg derimot lurer på er hvor du får det fra at vi damene med barn antar at vi har så j... høy markedsverdi?
Løper vi rundt med et skilt som sier:

"Hei, jeg har pult, jeg har barn, jeg er top of the pops, jeg kan formere meg.. " *himler med øynene*

Forbannet idiotiske mannfolk som bare MÅ slenge dritt (beklager generaliseringen her dere som IKKE mener det samme som TS),..

Ifølge en forskerkollega har jeg "negativ sex appeal" fordi jeg har barn - derimot har jeg en ganske høy *fitness, så jeg får vel bare slå meg til ro med det.. :-P

Fuck it, rett og slett! Jeg nekter å la dette ødelegge en så langt strålende lørdag!
Jeg skal ut og kose meg i kveld og så kan dere sitte her og surmule - dere surmagede "heltanonyme" :-D

(*fitness er ikke det dere tror, fitness er suksessfull formering og at avkommet vokser opp til å formere seg selv.. så egentlig har jeg bare en halv fitness siden guttungen ikke er voksen enda..)

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 15:25 Privat melding

Smylf: tror eneste konklulsjon her er at det har alt og ingenting å si. Kommer helt ann på hvem en treffer på.. I dag er det mange menn som har fått "sitt" kull, og vil gjerne møte andre med barn. Har mer enn en gang tenkt det hadde vært lettere om jeg hadde fått.. Så, who knows!:)

Skjult ID med pseudonym Smylfz lø. 27 juli 2013 15:29

@l4l:
Hehehe, jeg har ikke tenkt på det på den måten, så det første innlegget ditt men ble en smule eh.. hva er ordet? provosertoppgitt av TS.. så jeg klarte ikke å sitte på hendene mens jeg tenkte meg om :-P

Ja, jeg tror nok at det antagelig kommer an på hvem man møter, og jeg skjønner at det er kjipt hvis man møter en som er "ferdig med" barn og gjerne vil ha selv. Har et vennepar med den utfordringen, dessverre...

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 15:34

ja, det er et ganske reellt case. Ikke få menn på min alder som har fått barn. Langt fra alle som er keen på å starte på igjen.

Syns det beste virker som å ha sekv, møte en annen med barn, og kanskje få ett sammen. Men det er sikkert bare fordi det er så langt fra min egen situasjon hehehe

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 15:35

Men ja, TS har jo null oppbakking for noen av sine "fakta". Er bare vedkommendes mening, og så tror man alle er som en selv og at sånt er det.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 15:36 Privat melding

Det mest interessante med tråden så langt er det viden forskjellige opplevlesene til l4l og Smylfz. Selv om de begge stiller spørsmål med TS sitt startinnlegg.

Personlig må jeg si at markedsverdien, og herre jemini for et ubrukelig ord i denne sammenhengen, handler om hvem en øsnker å være attraktiv for. Det er som å selge kaffe i Sahara og soft-is på Nordpolen. Har en barn er en mer attraktiv for andre med barn. Har en ikke barn er en mer attraktiv for de som ikke har barn.

Hvem en er attraktiv for er til syvende og sist lite viktig, det viktige er at begge våkner opp i samme seng fordi det er slik en virkelig ønsker å våkne sammen.

Skjult ID lø. 27 juli 2013 15:37

Med all respekt; har du et sinneproblem @smylfz?
Tilta du på forskerkollegaen din og??

Skjult ID lø. 27 juli 2013 15:41

Smylfz:
Nåja, det gjelder da ikke alle.
En svært stor andel virker til å tro at de har en enorm markedsverdi, mens en del igjen forstår at barn kan være med på å trekke markedsverdien ned.

For min del, som en mann ca midt i 30-årene er jeg faktisk åpen for å treffe damer med barn, men det forutsetter at hun forstår at det kan være problematisk og således gjør at det er tildels store utfordringer knyttet til det at hun har barn.

Personlig ser jeg på det som enklere om det ikke er noen barnefar involvert.

Både her og andre steder kan det være greit å sjekke om man føler seg truffet før man tar av og svarer i en slik aggressiv tone.

Jeg mente dette som en generell betraktning, hverken mer eller mindre.

BTW, det er jeg som er trådstarter.

Skjult ID med pseudonym Smylfz lø. 27 juli 2013 15:46

@|4|: Ja, vi er jo like i alder også så vi får bruke oss selv som "caser" ;-)

Skal vi rotte oss sammen og kjøre statistikk over hvilken type menn som kontakter oss, og besøker profilene våre? En aldri så liten preferanseundersøkelse kan man vel kalle det ;-) *gliser*

(Skjult ID ) - lø. 27 juli 15:37: min siste respons til skyggetroll i dag, og bare fordi jeg innså at jeg ikke hadde fullført storyen:

Hahaha, nope! :-D
Det var sagt i godt selskap, mannen skjønte at han hadde tråkket i salaten, det var ikke bare meg med barn der for å si det sånn, og rodde som et uvær i det øyeblikket ordene kom ut.. vi andre lo så vi gråt, og han blir til dags dato vennskapelig mobbet for det hver gang vi møtes på konferanser :-P

PS: Tell antall smileyer i den første kommentaren min tiltet jeg? eller er det muligens kanskje du som ikke takler at man sier ting som det er? :-D

Ha en fin dag alle sammen! :-)

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 15:47

Hehe, lets!! ;)

Skjult ID med pseudonym Smylfz lø. 27 juli 2013 15:53

@TS: ((Skjult ID ) - lø. 27 juli 15:41)

"Nå har ikke jeg barn selv, men jeg lar meg fascinere litt over enkelte fenomen her inne..

Det virker som svært mange av damene som har unger tror de har en voldsomt høy markedsverdi, og at de ikke helt forstår noe så enkelt som at barn senker markedsverdien..

Hvorfor er det slik tro?"

Da sier jeg til deg at du kanskje også må tenke på måten du formulerte deg på?

Hvis du oppfattet meg som agressiv så beklager jeg det.. det var ikke hensikten, såret er kanskje et bedre ord - jupp du traff en "nerve"... :-|

og som jeg skrev til |4| så "glemte" jeg å sette meg på hendene mine før jeg svarte, men jeg står ett hundre prosent for det jeg skrev..

Jeg leser det jeg leser ut av det du skriver og du leser det du leser av det jeg skriver, men ved å bruke uttrykk som "fenomen", "markedsverdi", "ikke helt forstår" så kan du ikke forvente bare pusete svar heller, kan du?

Dessuten så er det en stygg tendens til at heltanonyme på forum tar fullstendig av så kanskje du skulle skaffe deg et nick? :-D

Skjult ID med pseudonym Smylfz lø. 27 juli 2013 15:54

@|4|: sender deg en pm :-P

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 15:57

signerer på den Smylfz.

Selv om man poster anonymt, går det ann å tenke litt på hvordan en formulerer seg. Iallefall om en ønsker en skikkelig debatt, som ikke bare ender opp i pi... :)

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:06

Nytter ikke å slenge på smileyer når du fremstår som en illsint okse @smylfz....

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 16:11

Herlighet! Hun fremstod da ikke som en "illsint" okse. Hun reagerte på TS sine noe drøye, fordømmende og ubegrunnede utsagn, presentert som fakta.

Forstår godt det kunne være litt sårende når hun ifølge TS var helt "off" i sin verdensoppfattelse av sin egen "markedsverdi", og burde liksom "forstå" at hun hadde mye lavere "verdi" enn hun går rundt og tror. Noe som hun og sa, so leave it be. jish!

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 27 juli 2013 16:11

Shhh... Ikke mat trollene ;)

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:13

Flink du er som trøster, mor Theresa...

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 16:14

true true. Takk;)

jeg trekker den tilbake. Ja, fy fader makan til illsint okse-kvinnemenneske!! huff!

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:16

Ta det til deg...

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 16:16 Privat melding

zzzz

Skjult ID med pseudonym søker lø. 27 juli 2013 16:20

@TS
Jeg forstår ikke helt hvor du vil med dette. Hvorfor er du interessert i de med barn hvis markedverdien er for høy?
Er det slik at du har kommet til kort blant de uten barn og så håpte å gjøre et kupp blant de med barn bare for å bli skuffet når markedsverdien er for høy?

Jeg er heller ikke fornøyd med egen markedsverdi og håper å gjøre et kjempe kupp! Men det satser jeg på å gjøre ved å finne en jente som jeg verdsetter høyere enn andre og som til gjengjeld også verdsetter meg høyere enn markedsverdien min. Altså betyr ikke markedverdi noe som helst når jeg finner henne. At denne fantastiske jenten med eller uten barn skal verdsette meg så høyt krever et mirakel. Men mirakler skjer hver dag......

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:23

Ta det til deg mor Theresa...

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 16:24 Privat melding

Hva skal jeg ta til meg sier du sier du?

Utenom at man ikke skal mate trollene da?

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 16:34 Privat melding

?

Skulle jo begynne å jobbe med meg selv her nå, gå i dybden og sånn. Er jo avhengig av at du kan fortelle meg hva jeg skal ta til meg og ikke.

Var det det å forsvare andre som provoserte sånn? Trodde jeg jeg var bedre enn deg, fordi jeg støttet noen andre? Var det "teit" av meg?

ZZZZZZZ

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:41

Slapp av kjære deg, ta til deg at du er god på å trøste...

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 16:43 Privat melding

huff, blir mindre forvirra av at alle heter skjultid eller anonym. Snakker man med mange eller en? Kanskje to?

Jaja:)

Skjult ID med pseudonym søker lø. 27 juli 2013 16:44

Nå gjorde vel Smylfz åpningsinnlegget her til skamme bare ved å stille i tråden. Problemet hennes er heller at markedsverdien er så høy at det ikke er noen av oss gutta som når opp.

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:45

Du snakker med meg @I4I... Jeg er en person, er ikke du også det?

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 16:47

jo men, duh, når det er mange med det akk så originale nicket. skjult id, så kan jo det, på en måte, være forskjellige.

Du ser den eller?:P

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:49

Joda, den ser jeg @I4I, men akkurat snakker du og meg sammen...

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:50

Akkurat nå snakker du og meg sammen...

Skjult ID med pseudonym Snill lø. 27 juli 2013 16:50

TS for noen som ikke ønsker barn, har vi dårlig marketsverdi! Men for meg så har du med dine holdninger en dårlig marketsverdi. Som regel så trenger ikke en alene mor/far en "ny" far/mor. Vi ønsker bare oss en partne som vi kan nyde goe dager med.:-)
Så jeg ønsker deg lykke til videre, selv om du i mine øyner har en marketsverdi under min standar! :-)

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:51

...neeei... du og meg!!

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 16:51

Ja. Og det føles veldig bra. Og ekstremt personlig. :P

Forstår fremdeles ikke noe som helst av poenget ditt.

Men det går bra, jeg er litt slow :)

Skjult ID lø. 27 juli 2013 16:53

gjør ingenting I4I :-B Vi ser deg om ikke du ser oss! (Hilsen småtrolla)

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 16:54

Sånn @I4I, nå heter jeg @kommer... Du er ikke slo i det hele tatt. Skal du ut på byen i dag da?

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 16:55

*slow*

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:03

Ut med noen venninner jeg i dag... Nyte finværet..

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:03

Ut med noen venninner jeg i dag... Nyte finværet..

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:04

kosa deg!

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:05

Takk, skal du og ut @I4I?

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:10

har ingen anelse hvem du er, så det kan du bare fortsette å lure på.

Hvorfor bryr du deg om det?

Vis deg. Kanskje vi kan møtes? Eller ikke.

:)

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:12

Du virker så sint @I4I... Bare lurer jeg... Unnskyld for at jeg er til da...

Skjult ID lø. 27 juli 2013 17:15

Kos deg masse @kommer:)

Skjult ID med pseudonym Smylfz lø. 27 juli 2013 17:15

fatter og begriper ikke hva folk får ut av å trolle og tralle rundt på denne måten..

@|4|: all mulig respekt for tålmodigheten din! Det er en god egenskap med barn rundt seg :-D

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:16

Var den til meg @smylfz?

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 27 juli 2013 17:16 Privat melding

hehehe, du er tilgitt.

Er ikke sint, bare lite interessert av å "snakke" med noen med skjult id. Spesielt om ting som om jeg skal ut osv...

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:17

hahaha takk! Smylfz, da er det kanskje håp for meg allikevel ;)

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:17

Ok, skal ikke spørre mer da... Hade..

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:18

byby.

Eller hei, som det heter på "innboks´sk" ;P

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:19

Hei..

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:19

bomba at du ikje tog den...

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:20

Hva?

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:21

jish

det skulle bety: hade ja. Totalt uinteressert i deg som anonym. Men utfordret deg til å skrive hei i innboksen hvis du var så opptatt av om jeg skulle ut. Altså å ikke fortsette dette greiene her på forum

Skjult ID lø. 27 juli 2013 17:21

For et ufordragelig kvinnemenneske du er @I4I!! Behandler folk som dritt bare fordi de velger å ikke smøre trynet sitt ut her på forum!!!

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:22

Ok, respekterer den og skjønte du mente hade...

Skjult ID med pseudonym l4l lø. 27 juli 2013 17:29

skjultid 1721. Jeg behandler overhodet ikke folk som dritt fordi de er anonyme, Men alle, du inkludert bør forstå og ha respekt for at man ikke ønsker å utlevere private ting, som hva man skal i kveld, til noen man overhodet ikke aner hvem er. Dette prøvde jeg å utrykke, men vedkommende ehe, tok ikke helt poenget.

Kunne vært hyggelig om vedkommende hadde villet skrevet til meg, og da kunne jeg tatt stilling til å si feks, ja jeg skal ut, skal vi møtes feks?

Men til en skjult profil? Nope.

Så ro deg rett ned takk.

@kommer. Håper du tok poenget. Er sikkert verdens hyggeligst mann/dame du, what do I know :) Skriver du til meg, garanterer jeg svar iallefall. Så skal du få vite hva jeg skal i kveld og ;)

Skjult ID med pseudonym kommer lø. 27 juli 2013 17:32

Takk @I4I.. Det var ikke så viktig, ble bare til at jeg spurte liksom... Kos deg uansett...

(mann 42 år fra Oslo) lø. 27 juli 2013 17:43 Privat melding

Hmm, hvor kommer antagelsen om at alenemødre mener de har høyere markedsverdi enn de egentlig har (hvis det går an å si) fra egentlig? Får trådstarter mange uønskede henvendelser?

Skjult ID med pseudonym ^^ lø. 27 juli 2013 17:44

Seriøst?

Skjult ID med pseudonym mann76 lø. 27 juli 2013 17:46

Laz; Antagelsen kommer fordi TS har skrevet til alenemødre han synes han burde ha sjangs på, bare for å bli avvist. Men det har ikke noe med alenemødrene å gjøre, det er TS som ikke er like attraktiv som han tror.

Skjult ID med pseudonym Cleopatra lø. 27 juli 2013 19:36

Kommer ikke det an på hvilke ståsted man har selv?

Ta en mann på rundt 45. Han har kanskje et par-tre unger og er definitivt ferdig med å befolke denne jorden. Da vil vel en dame som allerede har barn ha en høyere markedsverdi?

Men for en mann på 30 som er barnløs vil kanskje finne det vanskelig å måtte dele oppmerksomhet med hennes barn.

Jeg ville ikke gått inn i et seriøst forhold med en som ikke har barn. Både fordi jeg ikke vil ha flere og fordi barnløse kan finne det vanskelig å aldri kunne bli 1 pri.
Dette er mine tanker om emnet, mulig det er nevnt i et innlegg høyere opp, orket ikke lese alle :)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 juli 2013 20:39

Enig med mann76.

og hvorfor i alle dager skulle man liksom senke standaren selv om man har barn ? Er ikke mere desperat av den grunn. Heller motsatt. Jeg MÅ ikke ha en mann og kjenner heller ikke noen biologisk klokke tikke. Nettop fordi jeg er ferdig med hele den prosessen for leeeenge siden. Hva som skjer videre i livet nå er litt mer hipp som happ. Tar ting som de kommer og har ingen som helst grunn til å stresse inn i et forhold.

Virker heller som menn er de som MÅ inn i forhold mens vi jenter barnløse eller med barn har det helt utmerket uten :P

(mann 42 år fra Telemark) lø. 27 juli 2013 21:00 Privat melding

Hvorfor ikke, det er mange menn i samme situasjon og det er antakelig at det er disse som jaktes på!

(mann 32 år fra Oslo) lø. 27 juli 2013 21:20 Privat melding

Ein bør slutte å bruke ordet markedsverdi. Eg trur folk bruker dette i visse såre vanskelege augeblink då dei har lyst å sparke nedover på aleinemødrene.

Kven bryr seg om kor verdifulle dei synes at dei er ?

Viss dei verkeleg føler at dei er verdifulle og vakre mennesker til tross for at dei har fått barn så er jo det kjempebra for dei. Damer som er glad i seg sjølv og glad i dei valga dei har tatt er jo kjempebra.

Førestill deg ei aleinemor som seier: Hei, eg har låg markedsverdi har du lyst på meg? Nei takk, ville eg tenkt. Du må då elske deg sjølv og ha litt sjølvrespekt her i verda. Eg har ikkje tenkt meg inn i forhold med nokon som ser ned på seg sjølv.

Betre å seie: Eg har eit barn. Det er litt pes av og til, men eg elsker barnet mitt og viss du synes eg har låg markedsverdi så kan du gå og ta deg ein bolle.

Skjult ID lø. 27 juli 2013 21:22

Haimon=blindebukk:D

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 27 juli 2013 21:23

@Haimon

Tror "norsk attraksjon" er et bedre ord enn "markedsverdi". Ordet "markedsverdi" gjør hele relasjonsbyggingen så kynisk. Høres ut som om en skal ut å kjøpe hus...

Skjult ID med pseudonym mann76 lø. 27 juli 2013 21:33

Enig Haimon! :)

Markedsverdi er helt feil ord.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 27 juli 2013 21:34

skjult id 21.22....må ikkje du sjå spøkelser på lyse dagen:) og trur ikkje haimon vil bli sett i samenheng med dette nicket:)

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 27 juli 2013 21:43

Og ellers er alt bra?

(mann 32 år fra Oslo) lø. 27 juli 2013 21:49 Privat melding

Når du bruker ordet markedsverdi på andre så vil du før eller seinare bruke ordet om deg sjølv, og du kjem sannsynlegvis til å bruke det med eit negativt forteikn.

Skjult ID lø. 27 juli 2013 21:51

Unnskyld da @blindebukk;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 27 juli 2013 21:56

skjult id..ingenting å unnskylde for:) berre påpeikte at du tok feil eg...

Skjult ID lø. 27 juli 2013 21:58

;)

Skjult ID lø. 27 juli 2013 23:44

mann76:
Bare for å ha det helt klart, jeg har ikke skrevet til en eneste alenemor her inne uten at hun har innledet kontakten.
I de fleste tilfellene har jeg egentlig konkludert med at jeg ikke orker å involvere meg med ei som allerede har unger og en eks hun er nødt til å forholde seg til.

I noen tilfeller holder det å lese profilen før man forstår at det er like greit å ikke innlede noen kontakt, i andre tilfeller forstår man det relativt fort.
Men det er noen som er ålreite og, hvorvidt det gjelder damene som har svart her i tråden vil jeg ikke uttale meg om, den ene har match under 70 med meg, den andre har jeg vurdert som uinteressant og blokkert for lenge siden :)

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 28 juli 2013 00:36 Privat melding

Nå er vel markedet mitt så smalt allerede, så skulle jeg begynne å sile ut de med barn /uten barn. .. Ja. Huff...
Men jeg har faktisk ikke tenkt over den problemstillingen før for litt siden. Jeg har vel egentlig ikke noen preferanser på det å skulle møte noen med eller uten barn. Men jeg kan se en fordel med det å møte noen med barn, uten at det utelukker de uten. Min preferanse på hva som er høy /lav markedsverdi har absolutt ingenting med barn å gjøre. Jada jeg vet smulfz... Du beklager generaliseringer, men jeg er ikke en av de altså! :-P

Skjult ID sø. 28 juli 2013 01:56

Jeg har ikke barn. Ønsker heller ikke å møte noen med barn. Om jeg trykker meg inn på en kjekk fyr, og det står at han har barn, trykker jeg meg ut igjen fort som fy. Fysj.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 28 juli 2013 02:28

Jeg har ikke barn og det er totalt uaktuelt å møte noen som kaller barn for "fysj" eller foretrekker at barnefaren ikke får treffe ungene sine. Bare synd det er så vanskelig å blokkere anonyme. Sjalusi er ikke en egenskap jeg setter særlig høyt, og når noen til og med er sjalu på ungene til daten sin så er det virkelig noe galt.

(mann 40 år fra Hedmark) sø. 28 juli 2013 02:42 Privat melding

Jeg er mann, har barn og skal ikke ha fler.
Kvinner med barn, eller barnløse som ikke kan få egne barn er det eneste aktuelle for meg.
Og du verden så mange av dere som er utrolig flotte! Ikke la påstander om at dere ikke er attraktive lenger bryte dere ned! Bare ikke gjør det!!!
Merker forøvrig "stor" interesse fra damer jeg har kjent lenge i det virkelige liv. Tror det har noe med at i min alder (mid 30's) teller det mye hvordan det motsatte kjønn ser hvordan man tar seg av barna sine.

Skjult ID med pseudonym Kjj sø. 28 juli 2013 08:36

Jenter er og blir turn off med barn, hvem ønker å være deres fire. eller fem etter deg.
Og hvem jenter er opplagt med litt kos og alenetid med kjæresten sin, når klokken er 20.00? Da kommer unnskyldninger om ditt og datt, vinneren er sikkert, jeg er så sliten og har så vondt i hodet mitt, kan vi ikke vene til en, annen dag.

Skjult ID med pseudonym belling sø. 28 juli 2013 08:50

Jenter blir turn-off med barn.
Jenter blir turn-off fordi de ikke vil ha barn.

En skikkelig win-win situasjon for de som vil tilbringe tiden med sukkerforum fremfor en jente (-:
Det er så trivelig her på forum, vanskelig å forstå at noen i det hele tatt kan tenke seg noe annet, som å bruke tid med en jente.

Skjult ID med pseudonym Hun sø. 28 juli 2013 09:00

Og det tror du kommer av at hun har barn Kjj? Tror heller det beror på dine egne ferdigheter, hun gidder rett og slett ikke mer dårlig sex :-D

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 28 juli 2013 09:32

Haha, dere som syns mødre er mindre interessant fordi de må bruke tid på barna, da ser vi vel dere her inne igjen om noen år når dere har fått egne barn og ikke kunne leve med delt oppmerksomhet;) Eller? Hehe. Får se hva dere tenker om egen, og mødres, markedsverdi da.

Kan ellers bare si som mange andre her har sagt, hvem man foretrekker kommer an på egen situasjon. Jeg filtrerer bort dem som IKKE har barn i mine søk. Så for min del øker det å ha barn markedsverdien betraktelig.

Skjult ID sø. 28 juli 2013 10:06

Statistisk:

Du må ikke le av de som velger bort mødre, du velger jo bort barnløse. Det gjør ikke deg noe bedre/verre.

Alle har sine preferanser, og i dette tilfellet er vel ikke det ene mere stuerent enn det andre..

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 28 juli 2013 10:38

For all del, jeg sier ikke at jeg er bedre eller verre, eller at barnløse er verre. Bare at man kan ikke si noe generelt om et menneskes markedsverdi, det handler jo bare om å finne den rette... Syns det er teit å stemple kvinner med barn som mennesker med lav markedsverdi bare fordi det ikke er det man ser etter selv. Om det er noe jeg ler av, så er det det.

Skjult ID med pseudonym mann76 sø. 28 juli 2013 11:17

Utrolig teit diskusjon. Dette handler om hvor man er i livet og hva slags preferanser man har. Mer er det faktisk ikke til saken. Så å grinde på de og si det er "slik eller slik" virker smått idiotisk.

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 5 aug. 2013 11:43

Dater ikkje damer med unger. Enkelt og greit.
har svært dårlige erfaringer med det... ein kommer som nr. 3 (kanskje)... i verste fall som nr. 4 eller 5... bak veninner og jobb...

Dessuten gidder eg ikkje å betale for andre unger....

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 17:58

Dater ikke menn uten barn, de forstår rett og slett ikke at ungene kommer først.

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 18:47

Nei, så feil kan du ta...(Skjult ID ) - ma. 5 aug. 17:58

Leit.

(mann 36 år fra Troms) ma. 5 aug. 2013 20:03 Privat melding

Om dama har onga eller ikkje har nu vel ingenting å si...
Vesst æ forælske mæ i ei dama så e æ forælska i ho uansett kem ho e å ka ho har å ikkje har...

(mann 41 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 20:45 Privat melding

Som alenepappa (70%) er det helt rimelig å bli nedprioritert - forstår det godt. Jeg har enda ikke klart for meg om jenter synes det er mer eller mindre attraktivt. Jeg tror det finnes dem som lett skjønner at barn alltid vil gå foran, men at det er mulig å finne gode løsninger likevel.
Jeg tror kanskje mange av de damene her med redusert markedsverdi er nettopp de som har blitt forlatt av menn som vurderte dette som markedsverdi og ikke som å ta ansvar hjemme. Valget om å bli alenemor kan like gjerne ha vært et ønske om å gjøre det beste for barnet, og det står det respekt av.

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 5 aug. 2013 20:56 Privat melding

Synes det blir feil å bruke uttrykket markedsverdi rundet dette, det klinger ikke helt bra. Ei jente på 20 med barn skremmer sikkert vannet av 24 år gamle gutter da de knapt er 16 i hode og definitivt ikke helt up to date rund dette med barn, spesielt andre sine barn. Ei dame på 35.... eller er det jente på 35? uten barn skremmer vanne av de fleste menn da de tror vedkommende er verpeklar til de grader, og de "antageligvis" er ferdig med barn og ikke ønsker å gå ned den veien igjen. Tror det samme gjelder menn, men føler kvinner er litt rundere i kantene rundt dette.

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 5 aug. 2013 21:28 Privat melding

Så jeg som har unge, er liksom min markedsverdi MINDRE enn de uten barn? Mest dummeste jeg har hørt.

Om det er målingen på barn som skal avgjøre hvor HØY på markedsverdi du har. Da kan jeg si her og nå. De som er interessert i kontakt med dame uten barn, vær så snill å ikke besøk min profil.....for uansett så kommer du ikke over det at jeg har et barn.

Jeg er glad for at folk er forskjellige. Jeg dømme ikke menn som vil helst har dame uten barn. Men du trenger vel ikke si at vi har mindre markedsverdi.....for alle er like verdifulle.

Karma,sier jeg bare. Det som du ikke ønsker deg mest, det får du inn i livet ditt en eller annen gang.....

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 21:50 Privat melding

Jeg må nesten spørre - hvordan påvirkes "markedsverdien" til menn når de er helgepappa?

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 22:00

xadre

det er vell en bra ting det :) Men da får du nok fort spørsmålet om hvorfor du ikke har annenhver uke :) Er da uansett en positiv ting at man er helgepappa vrs å ikke skulle engasjert seg i barnet sitt :)

Det der med barn ikke barn kommer vell ann på om man har barn sjøl eller ikke tenker jeg. Jeg har en sønn på 6, siden jeg er så ung så vil jeg helst ha en mann med barn. En uten barn på samme alder som meg eller yngre blir fort litt for umoden føler jeg.

Det er vertfall mine 2ents om saken :)

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 22:18 Privat melding

@-m-, Jeg tenkte først og fremst helgepappa kontra uten barn :)

Ellers enig med deg ang. modenhet, men med mine to jenter er det ikke fritt for at jeg får scener fra "dusinet fullt" i hodet når jeg ser på profiler til jenter som har flere barn selv.

Skjult ID med pseudonym FrøkenFryd ti. 6 aug. 2013 15:13

Jeg er en av de som føler at markedsverdien min er høy nettopp fordi jeg har ett barn. Mange som har barn selv ønsker ofte ikke flere og da passer det fint at jeg allerede barn og ikke vil ha flere. Tror også det er en fordel at jeg kun har 1 barn og ikke 3... Ikke det at det er noe galt med 3 men jeg tror det kan bli for mye for noen. Synes du høres litt bitter ut ... for mange avvisninger fra alenemødre kanskje????

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 6 aug. 2013 15:31 Privat melding

Har ikke giddet å lese alt, men huff, hvordan skal det gå med meg??? Jeg har tre barn, og snart et barnebarn....
Min markedsverdi er null :(

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 6 aug. 2013 16:09 Privat melding

Nå har ikke jeg småunger lenger... Kunne aldri tenkt meg å få flere egne barn!

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 9 aug. 2013 09:21

Skilte jenter med barn er total turn-off for meg
Eg VEIT at ein havner i 2. rekke ALLTID...
hvis ein er så heldig da... og ikkje havner bak veninner, ekser og jobb og trening i tillegg...

Dessuten så er eg ikkje interessert i å betale for andres unger heller

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 9 aug. 2013 13:27 Privat melding

Skilt og tre unger...phuuu.....elendig markedsverdi på meg..:)

Men har et stort hjerte, så ingen jeg er glad i kommer i 2.rekke .....
Der det er liv er det håp....barn eller ei, forhåpentligvis treffer jeg en gang en som setter pris på meg som MEG, og ikke vurderer alt i markedsverdi..:)

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 9 aug. 2013 13:48

Pedro da..... Hvem har sagt at du skal betale for andres unger???
Dagens jenter er såpass oppegående at vi ikke trenger noen til å betale for hverken oss eller barna våre.
Men når det er sagt så er gjerrige menn det værste jeg vet.... Ikke det at de skal betale hele tiden men at de kan tilby seg en gang iblandt er flott og sjarmerende....
Gjerrige menn er skikkelig TURN OFF for meg i allefall....

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 9 aug. 2013 14:36

@Jenta

Nåja... teori er ein ting... praksis og erfaring fra virkeligheten er nok noe anna....
kanskje du betaler for dine barn? men det er nok langt fra den ene og endelige sanning

og det har ingenting med gjerrighet å gjere...
men at eg faktisk vil prioritere å finansiere mine egne barn og ikkje andres...

Så nei, eg går ikkje ut med skilte jenter med barn
Det får andre betale for