Alle innlegg Sukkerforum

Kan man leve med dårlig sexliv?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøken ma. 29 juli 2013 15:36

Dater for tiden en fyr jeg liker godt men vi er altfor ulike når det kommer til sex.
Han må ha det veldig mykt og forsiktig for å få tenning mens jeg er helt motsatt.
Jeg er veldig glad i sex og vil gjerne ha flere ganger om dagen men jeg føler meg ikke tilfreds når det kun blir mykt..
Nå lurer jeg på om jeg kan leve med dette over lengre tid?
Noen med samme erfaring her?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 29 juli 2013 15:45

ka me å sei at han får innrette seg litt etter deg og..kanskje møtes på halveien?:) er vel egentlig berre du og han som kan finne ut av det..:)

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 29 juli 2013 15:51

Funker ikke for meg og de fleste jeg har hørt om. Sex er et viktig punkt i et forhold og føler du at du ikke blir tilfredsstilt der kommer du alltid til å ha den følelsen. Funker ikke sex-livet er det en deal breaker for min del i hvert fall. Klarer dere imidlertid å bli enige om å at begge skal få sex på sin måte så bør det kunne gå bra.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 29 juli 2013 15:57

Ja, jeg kan nok leve med det. Det er helt sikkert mange som ikke kan det, men jeg kan det.
For jeg er superfleksibel på ting. Og noen kompromiss må en jo gjøre om en ønsker at et forhold skal fungere. :P

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ma. 29 juli 2013 16:03

Nei, det kan du ikke. Du kommer til å bli frustrert!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 29 juli 2013 16:13

@sukkersøt

Vel, idag hvor jeg har absolutt ingen sex. Noe jeg ikke har hatt på veeeeeldig lenge. Når det ikke frustrerer meg, så tror jeg at jeg hadde klart et forhold med et dårlig sexliv.
Litt er tross alt mye bedre enn ingenting. :P

(mann 32 år fra Oslo) ma. 29 juli 2013 16:21 Privat melding

Haha. Ein mann som berre vil ha det mjukt :) Er det også andre stader han er litt mjuk...

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 29 juli 2013 16:32 Privat melding

Jeg hadde ikke klart å leve med det i lengden, men hva med å gi og ta? Hvis dere varierer sexlivet etter begges preferanser så bør jo det kunne funke. Hvis han kun er interessert i å gjøre det på sin måte så høres han veldig egoistisk ut...

(mann 32 år fra Oslo) ma. 29 juli 2013 16:33 Privat melding

Fortell litt meir om deg sjølv. Korleis kan du falle for ein mjuk mann og så forvente at han gir deg hard sex ? Eller er dette ein hard manne-mann som vips trekker opp trumfkortet og erklærer at han utelukkande liker myk vanilje-sex.

Skjult ID ma. 29 juli 2013 16:37

Nå synes jeg du er fordomsfull og nedlatende Haimon. Alle har forskjellige preferanser når det kommer til sex. Det ene er ikke nødvendigvis verre det andre, vi bare har forskjellige ønsker og tenner på forskjellige ting.

"Er det også andre stader han er litt mjuk..." <- det er det jeg reagerte på.

Skjult ID med pseudonym Analbert ma. 29 juli 2013 16:42

Hvis sex er viktig eller veldig viktig så bør du ikke gå med på kompromiss/mindre sex nå i starten av forholdet for komer til å bli enda mindre etterhvert. Hopp av skuta før den synker for det vil forholdet tilslutt gjøre.. Dessverre...

Skjult ID med pseudonym l4l ma. 29 juli 2013 16:54

Har vært i din situasjon, og prøvd.. Men nei. Er det ikke lidenskap så er det ike.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 29 juli 2013 16:59

Nei! Man kan vertfall ikke leve lenge med et dårlig sexliv. I en startfase er det noe som kjapt brukes til å luke ut de man ikke har rett kjemi med. Når man blir litt opp i åra gidder man ikke starte med basic opplæring av et nytt mannfolk :P Forventes nok at dem har litt skills, og litt peiling. Selvfølgelig så kan det bli bedre samtidig så er det ikke sikkert man gidder ta den sjangsen siden det er så mange andre fisk i havet :P

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 29 juli 2013 17:30 Privat melding

Har ikke lest postene over, så mulig det allerede er nevnt. Hvis han ser på deg som en myk person, jenta si, du har litt prinsessefakter el., kan det være lurt å få han bort ifra en beskyttende innstilling. Tillat deg å være litt dirty. Så noen frø. Gi han/ del fantasier, gradvis, som nærmer seg det du ønsker. Hvis han får lysten "på egen hånd", altså ikke beskjed om at du vil ha det hardt, tror jeg det er større sjans for å lykkes. Så frøene utenom senga. I situasjoner hvor han kanskje kjeder seg litt. Kontorjobb? Perfekt for fantasier. Si at du like å bli dratt litt i håret feks. Forsyn deg litt og få han gira i situasjoner hvor dere må gjøre det litt kjapt. Få frem noe av maktmennesket i han.

Hvis du fremstår som en uskyldig og søt pike vet jeg det er mange menn som ikke vil bli stimulert (psykisk) i retning av å ville ta deg hardt.

Tror folk er tilbøyelige, de trenger bare litt drahjelp og stimuli.

Sorry, rotete tekst. Skriver på mob og gidder ikke redigere :)

Gud løkk! :)

Skjult ID med pseudonym miniblomst ma. 29 juli 2013 17:46

@TS

Fortell han hva du vil,og hvordan du liker det. Om han ikke er den typen, så må du nok "lære" han å like det....om han er en villig elev da.

Har opplevd noe lignende før, kan si det sånn (altså for min del).....at jeg ble lei etter en stund, for han var ikke villig til å prøve nye ting. Da ble det kjedelig med bare myk og misjonæren.... -.- og jeg dumpa han for noen som var mer "spennende".

Skjult ID med pseudonym Frøken ma. 29 juli 2013 17:57

Takk for alle svar :)
Problemet er at han ikke tenner om jeg prøver å være litt hard..
Han må ha det veldig mykt for å få reisning. Må kysse forsiktig, suge forsiktig osv... Han poengterer hele tiden av jeg må ta det roligere og ikke være hardhendt og det sier han når jeg prøver å være så forsiktig som jeg bare kan.... Blir rimelig frustrert og lurer på om han kan kjenne noe særlig i det hele tatt, men det går jo for han så det er jo slik han liker det.... Jeg blir liggende å lure på om dette var det hele??

Skjult ID med pseudonym l4l ma. 29 juli 2013 17:58

where´s the door??

(mann 32 år fra Oslo) ma. 29 juli 2013 17:59 Privat melding

Kva med psykolog eller sexolog ?

Skjult ID med pseudonym Snill ma. 29 juli 2013 18:08

@Frøken(-: Tror nok du gjør det lurest å gi videre alene!
Lykke til uansett hva du bestemmer deg for, det er kun du som vet om det vil være nok i lengden!

Skjult ID med pseudonym søker ma. 29 juli 2013 18:23

@TS
Du har ikke nevnt alder. Hvis dere er unge så kommer det seg med tiden.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 29 juli 2013 18:30

Høres ut som dere har snakket om det. I såfall hvis du er sikker på at han har forstått ditt behov, er vel oddsene dårlig. Det kan være to grunner til at han ikke tilpasser seg og tilfredsstiller deg. Det ene er at avstanden er for stor når det gjelder tenningsmønster. Det andre er at han ikke er motivert til å tilpasse seg. Han synes det er noe annet ved deg som ikke er helt som han ønsker seg.

Skjult ID med pseudonym Kjell ma. 29 juli 2013 19:01

Dette er da ikke noe problem? Klart tenker man bare 1 uke fremover om gangen, så kjennes det sikkert frustrerende ut. Men om begge klarer å kommunisere, skulle man tro at dette synkroniseres gradvis:p

Det er nå ett av dagens samlivsproblematikk, det skal ingenting til for at folk slår opp. Kjenner til og med de som har hatt en krangel, og da var det over gitt.

Skjult ID med pseudonym MusicMan ma. 29 juli 2013 19:57

Nei...

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ma. 29 juli 2013 20:02

Min gjetning er at fyren har behov for å få opp sin seksuelle selvtillit, og at du ved å være så forsiktig og pusete som mulig med han en periode kanskje kan klare å komme et stykke på vei.

Selv vil jeg heller leve fullstendig uten et sexliv enn med et dårlig sexliv.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 29 juli 2013 20:17

Dette må være frustrerende for begge. Det finnes også kvinner med så følsom klitoris at de må ha det både indirekte og veeeldig mykt. Mens andre må ha massiv behandling direkte på. Han er kanskje i ene enden av en sånn skala.
Et mer vesentlig spørsmål er vel om han kan forstå din seksualitet, og lære seg opp til å behandle deg i din verden - etter at han har fått sin behandlig.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 29 juli 2013 20:22

Nei, et dårlig sexliv gjør et forhold meningsløst. Da er det bedre å ha gode venner og bra sex med seg selv.

Skjult ID med pseudonym megabit ma. 29 juli 2013 20:56

Han har sex med deg og den er myk sier du.... Men kan ikke du ha sex med han og være litt røff?.. Bytte litt på rollene?... Hva er problemet egentlig?... Du må kanskje gjøre deg litt mer sexy og blir mer dominant når det er den måten du liker.. Uansett så hadde jeg gitt f i et forhold hvor man må ha seg flere ganger dagelig for å kunne være sammen... skaff deg en jobb og eller noen hobbyer og ikke tenk på sex hele tiden.. så vil han kanskje lure på om du ikke liker han og da svarer du bare at sexen er så kjedelig at du heller vil holde på med noen andre ting....og da kan det hende at villdyret våkner og du blir knullet hele tiden....til du blir helt gåen.....og trygler om pauser...hehe

Skjult ID ma. 29 juli 2013 21:14

@Ringa

Du sier at sexen skal være bonusen..

Da hjelper det ikke når bonusen er ræva.. Bonusen skal være det beste!

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 29 juli 2013 21:41

Ringo:
Også vi mannfolk er øyensynlig ganske forskjellige. Jeg opplever at sex er en integrert og vesentlig del av kjærlighet. Sex er ikke noe man henger seg opp i. Sex er en drift som er innbygd i mennesket fra naturens side. Visst er menneskets ultimate mål å bli et fullt åndelig vesen, helt frigjort fra det fysiske jordiske. Det tar ganske mange liv å komme dit, og de aller fleste som er på Sukker er nok ikke der enda. Derfor er det nok naturen i hver enkelt som skaper variasjonen...

Skjult ID med pseudonym megabit ma. 29 juli 2013 21:42

Hei hei folkens! vi har glemt en ting! Det går ann å søke på Sexlysten, og velge mellom : lavt, middels eller høy...

Så da er det bare å velge de som passer best og slutte å være missfornøyd :)

Men hva som er lite og mye varierer sikkert fra person til person, så mye kan være kjempe mye for noen som mener mye er middels, og pulings blir for lavt når hun er for religiøs, og lavt blir da ingenting mus å få.

Tror middels er nok valget å ta hvis man skal safe.. alle burde kunne leve med middels..:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 29 juli 2013 21:51

og kan har skifta til ringo...:)

Skjult ID med pseudonym Jøran. ma. 29 juli 2013 21:55

Er sexlivet viktig for deg er det vel dødfødt å satse på vedkommende. Er det bare en mindre del av livet ditt så går det vel greit med kjedelige greier. Jeg er ikke spesielt opptatt av mat, så er dama elendig på kjøkkenet bryr det meg ikke så mye.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 29 juli 2013 22:05

Hei Ringo! Jeg nevnte ingen bønner, så du feiltolker meg FULLstendig. Og jeg er milevis fra noen psykiatrisk avdeling! Der traff du skivebom, gitt! Haha!

Skjult ID med pseudonym Antonym ma. 29 juli 2013 22:08

@Ringo

Du er jo latterlig ......

Bare se på dine egen uttalelser:

Er bare glad jeg har flest venner innenfor den lille prosentdelen som tenker motsatt.

Men helt ærlig så er det dere alle sammen som tenker feil ;)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 22:15

Ajaj. De ble ikke enige i Bondeviks verdikommisjon. Stadig er det valg en må ta. Og et av de første valgene en må ta er å snakke ut om hvordan en har det og opplever det. En har bare et liv. Og en må prioritere hva som er verdifullt for en, og kommunisere dette i et forhold.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 22:18

"Så kan dere sukkerklyser danne dere grupper å strupkvele meg for min dårlige norsk og min dårlige tankegang. Men helt ærlig så er det dere alle sammen som tenker feil ;)"

Herlig språk! Ikke langt unna nordnorsk uttrykksform :-)

Skjult ID med pseudonym Jente25 ma. 29 juli 2013 22:20

Om sex er veldig viktig for deg, som det tydeligvis er siden du skriver dette her, så kommer det nok til å bli et problem om du fortsetter å være misfornøyd over lengre tid.
Jeg hadde en sexpartner som alltid ville at jeg skulle ta det rolig og være forsiktig. Fant etter hvert ut at det var fordi han kom veldig raskt, og ville holde ut lenger. Vet så klart ikke om dette er tilfelle her.

Skjult ID med pseudonym Jente25 ma. 29 juli 2013 22:24

Om sex er veldig viktig for deg, som det tydeligvis er siden du skriver dette her, så kommer det nok til å bli et problem om du fortsetter å være misfornøyd over lengre tid.
Jeg hadde en sexpartner som alltid ville at jeg skulle ta det rolig og være forsiktig. Fant etter hvert ut at det var fordi han kom veldig raskt, og ville holde ut lenger. Vet så klart ikke om dette er tilfelle her.

Skjult ID ma. 29 juli 2013 22:25

Naive dumme Ringo....

Er ikke mer løsluppen nå.... Det er bare lettere å lese om det på nett osv......

IDIOT!!!!

Skjult ID med pseudonym Frøken ma. 29 juli 2013 22:25

Ringo.. Du sier løshet pga personer her inne??? Du er jo her selv!!!!!
Skjønner ikke noe jeg... hvorfor er du her hvis det kun finnes "løse" jenter her inne?

Skjult ID med pseudonym megabit ma. 29 juli 2013 22:34

Visst kan man leve med et dårlig sexliv.... vi lever godt alle her på Sukker :)

Skjult ID med pseudonym Antonym ma. 29 juli 2013 22:47

Idiot sier jeg igjen.......

Snakker ikke om debut eller fjortiser som tester ut sex......
Og ja jeg digger analsex men, kun hatt det med 10% av de jeg har hatt sex med for de likte det..

Snakker om sex i forhold med voksne mennesker.....
Kanskje ikke den øvrigheten du tillhører med de vennene du har og hvor fantastiske de er, men...............

Har vært ganske mye ute i verden og det er minst like lett å få seg noe uansett hvor man er.....

Du er bare så helt ute på jordet med den lille vennegjengen din...... Men dere vet jo best..

Skjult ID med pseudonym belling ma. 29 juli 2013 22:47

@megabit
Ja, vi er alle veldig lykkelige her på forum.
Vi trenger bare forum.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 22:53

Heia Ringo :-D

Skjult ID med pseudonym megabit ma. 29 juli 2013 22:56

@belling

Forumet er sexlivet vårt..hehe

Skjult ID ma. 29 juli 2013 23:00

du kommer til å være utro

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 23:02

Et sitat i trådens anledning:

"Kvinner klager på sex oftere enn menn. Klagene kan inndeles i to hovedtyper: 1. Ikke nok. 2. For mye."
Ann Landers

(mann 43 år fra Nordland) ma. 29 juli 2013 23:04 Privat melding

Folk er forskjellige... Noen er myke og liker en masse intimitet, berøringer, lange forspill mens man har de som liker det down and dirty wham bam thank you man.
Er selv den som liker det sakte og godt. Knaller gjerne på 30 sekunder, men liker selv intimiteten i sexen.
Tørrjokking blir for ensformig for min del.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 29 juli 2013 23:10

@Kan, eller Ringo mener jeg:
Hvordan stiller du deg til prevensjon? Er det en synd, satans verk?
Du vet vel sikker også datoen for verdens undergang når alle sukker brukere skal brenne også?

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 23:21

One day we rode the mountain crest
And I went east and he went west
I took to law and wore a star
While he spread terror near and far
With lead and blood he gained such fame
All throught the West they feared the name of Ringo

(Ringo... Ringo... )

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 29 juli 2013 23:24

Haha... nesten samme breddegrad, hehe. Nordland :-)

http://www.youtube.com/watch?v=DCyuq-ofnPc

Skjult ID med pseudonym Antonym ma. 29 juli 2013 23:37

Digger nordlendinger i Oslo jeg også!!!

Kåte som faan!!:)

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 29 juli 2013 23:37

Man Kan hvis man vil ho ho... Men jeg vile ikke gjort det altså. Du rissikerer å bli en horre som har seg med allskens annet rusk på sia. Da nyter det ikke å si eterppå at det var på Sukker du lærtte å være en hora, får det er bare du sel såm må passe på hva du gør dej sel. Selv om vi alle her er horrer da så anbefaller jeg dett slettikke fårdetomm!!!!!!!!???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jeg sier det bare slikk men det er du såm bestemmer????! Klemzzzzzz til horra

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 29 juli 2013 23:41

Men altså, dette er det jo bare du som må finne ut av. Jeg tror jeg selv ville slitt hvis det var trøbbel på det punktet så tidlig i forholdet. Håper du finner ut av det :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 30 juli 2013 08:10 Privat melding

Been there done that moved on never to go there again!!

Er det noe jeg hater så er det å føle meg som en kåt gris som må ha sex. Har vært med jenter som har likt sex like mye som meg og da er det bare herlig, mens når de har lav lyst og drift... :/

Noe annet som er kjipt er når partneren bare ikke greier å ta initiativ til sex... xD

(mann 36 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 13:49 Privat melding

Menn skal være menn! Dominante, røffe, bestemte, strenge. Be han ta deg hardt og røft, binde deg, kneble deg, gi deg bind for øynene. Kaste deg ned på senga og bruke deg, nyte deg og tilfredsstille deg.

Uten krutt i senga tror jeg ikke forholdet vil funke. Jeg har vært i et slikt forhold, dog motsatt av deg. Hun var en potetsekk, initiativløs og sex handlet om 3 min med missjonær. Sikkert fint for A4 mennesker, men ikke om man ønsker seg mer krutt.

Er det ikke en selvfølge at man strekker seg langt for å tilfredsstille hverandre? Noen grenser finnes naturligvis, men noe så simpelt som det å ikke gå en blowjob (som en annen skrev), nei det er for dårlig. Handler om å gi og ta. Røft!

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 13:51 Privat melding

Ikke rakk ned på kjappiser. De kan være regelrett awesome sauce om du har nettopp våkna og skal på jobb og er sprengkåt (morrabrød osv). ;)

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 31 juli 2013 13:58

Hallo GUTTA!
Det spiller ingen rolle hvordan, egentlig... bare det funker for oss begge. Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 14:02

@ABBA

true true

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 31 juli 2013 14:08

Noen er mindre seksuell enn andre og hvis man finner tonen er det topp.. Andre er mer opptatt av at det skal funke i halmen og hvis man finner en som mener og føler det samme så er det også fantastisk.

Spørsmål er hvordan finner vi hverandre ??????????

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 31 juli 2013 14:13 Privat melding

Interessant tråd det her ble da :) @Ringo: her snakker man jo om sex i et forhold da så skjønner ikke helt hva det har med løssluppenhet å gjøre.... Man kan da ikke basere et forhold på at det blir mindre sex etterhvert? Funker det ikke fra begynnelsen av så vil det ihvertfall bli lite sex og mye frustrasjon senere i forholdet... Å være din partner må være kjedelig for sex er viktig for de aller fleste:)

@slemtiger:

" Menn skal være menn! Dominante, røffe, bestemte, strenge. Be han ta deg hardt og røft, binde deg, kneble deg, gi deg bind for øynene. Kaste deg ned på senga og bruke deg, nyte deg og tilfredsstille deg. "

Ja, menn skal være menn og det du skriver der er nok mange kvinners ønsker også, men man er da ikke mindre mann om man liker myk sex? Det viktige er at man matcher seksuelt uansett hvilke preferanser man har OG at man er åpen for å prøve nye ting... Hvis ny partner øsker det:) Sjeldent man har prøvd alt selv om man har levd noen år.

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 31 juli 2013 14:14 Privat melding

@Rpierce:

+1 "you nailed it" :-)

Forøvrig.. hva er det med sextrådene på forum om dagen, det florerer jo av dem.. er det ingen andre her inne som trenger å konsentrere seg på jobb... ? :-P

Skjult ID med pseudonym Skjult on. 31 juli 2013 14:19

@Smylfz: Det er jo sol og sommer... folk er kåte som bare rakker'n... De som ikke har fått seg noe nå, de får stå... eller noe sånt... :-P

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 31 juli 2013 14:19

Noen har fortsatt ferie, @Smylfz, skjønner du.

Skjult ID med pseudonym rasec on. 31 juli 2013 14:23

Og noen er kåte uansett ABBA! ;)

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 31 juli 2013 14:25 Privat melding

@smylfz: sex selger :) og noen har ferie ennå og gudskjelov for det ;) mandag er det slutt på moroa :)

Skjult ID med pseudonym reg on. 31 juli 2013 14:30

@Smylfz
Ser ikke slik ut, nei (evt er det ferie).
Og det er mange her som bare har de skriftlige mulighetene for det behovet.

(mann 36 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 14:33 Privat melding

@MaB75

Hvem er det som liker myk sex da? :D Neida, jeg skal slutte å provosere :D Whatever turns you on! :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 14:39 Privat melding

Slemtiger, virker som du har enda et par ting tilgode til å oppleve :)

Sex er dynamisk, det kan gå fra aggressiv, til hard, til myk, til tantrisk og det behøver ikke å avsluttes der (m.a.o. det kan gå tilbake til hard og aggressiv igjen :P)

Det handler så klart om tenningsmønstre også, men om en klarer å nyte alle "50 shades of it" så... :)

Skjult ID med pseudonym rasec on. 31 juli 2013 14:42

Kan ikke vi alle bare være venner, så kan vi knulle akkurat som vi vil? :P Barna av regnbuen og de greiene der... xD

Skjult ID on. 31 juli 2013 14:45

Når nonner kan leve uten et sexliv kan vel vi leve i et dårlig sexliv. Et dårlig sexliv er uansett bedre enn et singelliv uten sex.

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 14:45

det var kanskje noe av poenget mitt. Vi alle knuller som vi vil, så hvorfor lage standarder på hva som er "inn" eller ikke. Fucking DO it already.

Skjult ID med pseudonym Go jenta on. 31 juli 2013 15:21

Kanskje vi skal spørre sukker om de kan lage til en sukker sex fest:-)
Så kan de som brøler høyest her inne få bevise sin påstander!
Jeg kunne tenkt meg @slemetiger :-)

Skjult ID med pseudonym Go jenta on. 31 juli 2013 15:31

Var ikke meningen og ødelegge den goe stemningen med forslage mitt!
Var ett seriøst forslag :-)

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 15:34

Vel. Du har jo sexibition, om ikke jeg tar helt feil. Ikke direkte "sukker sex fest", men det er jo på en måte i samme gate.

Skjult ID med pseudonym Statistisk on. 31 juli 2013 15:41

@Ts, men er det ikke givende å virkelig leve seg inn i forsiktige berøringer, legge sjelen i hver berøring og kyss, være helt til stede og virkelig kjenne etter hvordan det føles? Det er forskjellig hvor sensitiv man er, kanskje han føler berøring ekstra sterkt, kanskje hardhendt behandling kan bli overstimulering.

For min del kan jeg føle behov både for røff og forsiktig behandling, avhengig av situasjon eller modus. Men en ting er sikkert, om jeg ikke er tent, kan hardhendt behandling og slukende kyss være direkte turnoff. Om man er virkelig tent, er lysten mye sterkere til å kaste seg over hverandre som gale hunder. Eller noe sånt, kunne vel funnet en bedre sammenligning;)

Poenget: vil tro det er viktig for mange å ha følelsene med på lasset. Noen ganger kan sex være en måte å kommunisere kjærlighet, og da passer ikke hardhendt behandling og "pornografiske" handlinger. Andre ganger er fysisk tiltrekning og intens lyst drivkraft, og da passer ikke forsiktig behandling. Begge deler mener jeg det må være rom for i et forhold. Men det kan jo være vanskelig å ha samme behov til samme tid. Kanskje han vil slippe seg mer løs etterhvert...

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 31 juli 2013 15:43

@Statistisk:

Stiller meg fullstendig bak ditt siste innlegg, kjempebra skrevet! :-)

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 15:54

pretty much sums it up @statistisk

Skjult ID on. 31 juli 2013 16:19

RPierce sitter her og leser og blir litt provosert at du + noen andre her inne ser på dere selv som moralens voktere. Det @Go jenta skrev tolket jeg som ironi! Å hun har vel som mangen andre lest de forskjelige trådene, der dere hiver ut hva dere liker av sex. Nesten som vi kan se det for oss.
Alle av oss som er her inne er forskjellige, har forskjellig humor og skrive måte.
Prøv og se på ting som skrives som humor!

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 16:22

jeg har da ikke vært moralens vokter? Alt jeg "er for" er å være "open minded".

Skjult ID on. 31 juli 2013 16:32

Som singel kan du være frustrert over deg selv pga. manglende/dårlig sexliv.

I forhold så blir du eventuelt frustrert over manglende/dårlig sexliv på den du er i forhold til og seksuelt frustert tror jeg er det verste som er...

Skjult ID on. 31 juli 2013 18:44

@Ringo

Du må jo være drømmemannen da!
Du sier jo selv:
Kjedelig??? Jeg? Har hørt jeg er BEST i senga som regel. Får jentene til å komme å tilfredstilles mest av å gi enn å ta.

Enten er dette med veldig få for du knuller ikke rundt eller så er det bare noe de sier for å trøste deg...
For du har vel ikke hørt det av så mange for så fantastisk du er så blir vel ikke damene borte.. Og du hopper vel ikke fra dame til dame..

(mann 39 år fra Rogaland) on. 31 juli 2013 18:46 Privat melding

Rart hvor enige alle er i dette.. hun må gjøre d slutt, hoppe av skuta osv. Husker en som la inn et innlegg om at dama ikke likte å gi oralsex og ville ikke fortsette forholde, mannen ble regelrett henrettet av dere kvinner, men DETTE er jo heeeeeeeelt ok. Dobbeltmoral lagt opp der sola ikke skinner.

Skjult ID on. 31 juli 2013 18:59

Du er anonym og har rett til å si hva du vil...

Men mannfolk som skryter av hvor bra de er og du som er BEST tviler jeg sterkt på.......

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 20:02

Egentlig er dette et fryktelig teit spørsmål, fordi det er KUN du som vet om dette er noe DU kan leve med.

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 31 juli 2013 20:38

Powpowgutt: ville bare høre andres erfaringer om dette... Vil jo ikke dermed si at jeg følger alles råd her inne ;)
Har du ikke lært på skolen at ingen spørsmål er for teite ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 21:06

@Frøken

Det er bare et tulleutsagn, for det finnes HAUGEVIS med dumme spørsmål.
Jeg skjønner det, men i dette tilfellet finnes det bare 2 forskjellige erfaringer, 'Kan leve med' og 'Kan ikke leve med'. Altså er det ikke så mye å hente av å høre på andres erfaringer.

I tillegg sier uansett majoriteten 'Kan ikke leve med'. Er vel stort sett bare jeg som sier 'Kan leve med'.
Jeg finnes ikke seksuelt frustrert til tross for at jeg ikke har hatt sex på en halv menneskealder. Ikke av fri vilje heller.. :P
Så for meg så vil jo litt sex være bedre enn ingen sex. :P

Men min mening kan du derimot se helt bort i fra og da sitter du igjen med et enstemmig 'Kan ikke leve med'.

Sånn, nok et problem på Sukker er løst og du er velkommen. ;)

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:47

@
Powpowgutt

Litt sex eller for lite er mer frustrerende en ingen sex. Jo mer sex du har jo mer har du lyst på . Sånn er hvertfall jeg... Som Singel går det greit for da er det lite men, hadde en elskerinne her i 3 ukers tid før sommeren og gikk jo konstant kåt........

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 21:56

@(Skjult ID ) - on. 31 juli 21:47

Vel, sånn er ikke jeg. Jeg er bare lysten når hun er lysten. Enkelt og greit.
Men så er jeg et unikum av en gutt/mann også da, som tydeligvis er totalt forskjell fra alt og alle andre
i forhold til det en leser her inne... :P

Skjult ID med pseudonym megabit on. 31 juli 2013 23:43

Hva er sex?..

Skjult ID med pseudonym Snill on. 31 juli 2013 23:47

@megabit:) tiss mot tiss som jenta mi ville ha sakt:-)

Skjult ID med pseudonym pedrokav on. 31 juli 2013 23:58

Nei!

Skjult ID med pseudonym pedrolain on. 31 juli 2013 23:58

Ja!

Skjult ID med pseudonym pedrosjof on. 31 juli 2013 23:59

Kanskje!

(mann 36 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 00:00 Privat melding

@RPierce

Håper da virkelig det, den dagen man ikke har mer å utforske og erfare, det vil være en veldig trist dag. Bøkene er greie nok, men de har gjort en bra ting, det er å få bdsm ut av mørket og til å bli mer sosialt akseptert. Nå tør de fleste, selv de tidligere trauste husmødre, å innrømme at de tenner på røffere sex.

(mann 36 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 00:02 Privat melding

@RPierce

Sexibition er da ingen sex fest, det er noe av det mer uskyldige man kan besøke med stands fra kondomeriet og litt amatørstripping. Fin tradisjon. Ceca dra kanskje i gang et event for å samle sukkerfolk for en tur dit? :D

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 aug. 2013 00:07 Privat melding

Jeg gidda ikke å lese noen tidligere svar..

..men flere ganger om dagen? Hallo, er du 14år eller? Hvem gidder det i lengden liksom?

Skjult ID med pseudonym ABBA to. 1 aug. 2013 00:11

@Bisken, trådstarter er en kvinne ;-)

Skjult ID to. 1 aug. 2013 00:20

Ringo hahahahahahahahah(-: Du får sakt det du(-:

(mann 36 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 00:34 Privat melding

@Ringo

Er vel ganske vanlig blandt de fordomsfulle å assosiere bdsm med lakk/lær og pisk. Googler du så vil du se at det handler om så vanvittig mye mer enn om sado :)

Skjult ID med pseudonym Smylfz to. 1 aug. 2013 06:22

@Ringo:
Hvor gammel er du?
16?

Det er helt greit at du ikke vil vite hvilke preferanser @slemtiger har i senga, men du trenger ikke å mobbe ham, eller bli ufin av den grunn.. Såvidt jeg har skjønt så dreier BDSM seg mer om tillit enn noe annet, riktig Slemtiger?, all sex er jo tillit, men nevnte variant strekker bare tillitsbegrepet så ufattelig mye lenger..

"Grow up and grow a pair of balls" - jupp @Ringo, maken til barnslig oppførsel... *sukk*

Skjult ID med pseudonym rasec to. 1 aug. 2013 08:42

Jeg lurer virkelig på hva det er som får folk til å fyre seg opp så jævlig over temaer som folk prater om på dette forumet her, fra BEGGE sider... xD

Men ja, får i alle fal tiden til å gå når man kjeder seg!! ;P

Skjult ID med pseudonym reg to. 1 aug. 2013 08:43

@Ringo
Pseudonym har da lite med atferd i sengen å gjøre?
Og hvordan skal man tolke pseudonymet Ringo, hvilke bilder gir det?
Trommeslager Ringo?
Ringo Kid (Wayne)?

Skjult ID med pseudonym Smylfz to. 1 aug. 2013 08:47

@rasec:

Jeg er ikke "oppfyrt", eller altså.. hmmm det kommer an på definisjonen her, vi er jo på en sextråd" LOL

Jeg synes bare at en del mennesker innimellom kan tenke litt på måten de ordlegger seg på før de slenger ut "et eller annet" på forum, men det er kanskje for mye å håpe på? :-P

Skjult ID med pseudonym rasec to. 1 aug. 2013 09:59

Hahahha, SELVFØLGELIG er det for mye å håpe på!! ;P Men festlig er det jo! :)

Og ja, hahahah vanskelig å ikke bli oppfyrt nei! ;)

Skjult ID to. 1 aug. 2013 10:02

dusjsex

...........med BDSM

http://tinyurl.com/brmx2eb

Skjult ID med pseudonym FrøkenFryd fr. 2 aug. 2013 11:43

Dusjsex?? Nammmmmm nammmm :)

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 2 aug. 2013 11:50

Selvfølgelig kan man leve med dårlig sexliv.
Foreldrene mine har aldri hatt sex, og kan man leve med helt fraværende sexliv må jo knapp tilstedeværende være som et fyrverkeri å regne!

Skjult ID med pseudonym Smylfz fr. 2 aug. 2013 11:54

@(Skjult ID ) - to. 1 aug. 10:02:

tststs... stop it! :-P

Skjult ID fr. 2 aug. 2013 12:14

http://tinyurl.com/lswodrn

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 2 aug. 2013 13:49 Privat melding

Lever jo med et dårlig sexliv nå som singel....... og har akkurat sjekket pulsen. Jeg lever ;-)

Men i et forhold er det viktig at det fungerer bra, ihvertfall for meg. Hadde blitt veldig frustrert ellers.

Skjult ID med pseudonym jostein fr. 2 aug. 2013 13:58

Vis deg @Go jenta, så skal du få deg en omgang du sent vil glemme......

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 2 aug. 2013 15:18

@1234

Føles det annerledes å være prøverørs barn?

Skjult ID med pseudonym ewing fr. 2 aug. 2013 15:47

@Mann
Det kan være jomfrufødsel.

Skjult ID med pseudonym Lita fr. 2 aug. 2013 19:53

@ Ringo

Hallo, hvilken planet lever du på? Har aldri vært mere ettertrakten enn nå. Og lever heller singel enn i et forhold med dårlig sex

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 2 aug. 2013 19:54 Privat melding

Sex, kos og fysisk nærhet er for meg halve forholdet :)
Og skranter den delen fordi vi er for forskjellige mht behov og ønsker, så vil det helt klart påvirke den andre biten av forholdet negativt.
På samme måte som den andre minst like viktige biten av forholdet vil påvirke sexlivet dersom den skranter.

Så alt i alt bør vi ha nogenlunde samme behov og ønsker på de fleste områder :)
Uten at det betyr at vi trenger å være prikk like på alt, for det er jo helt umulig :)
Men begge parter bør føle seg sett, tilfredsstilt og fornøyd med hvordan man fungerer sammen som et par :)

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 2 aug. 2013 20:54 Privat melding

Hvorvidt du kan leve med et dårlig sexliv må være opp til deg, men jeg kunne ikke det! Hvis man ikke engang har det når ting i et forhold blir tøft, blir det lite å kjempe for. Og vi vet alle at forhold har ups and downs.

Skjult ID fr. 2 aug. 2013 21:08

bump¤