Alle innlegg Sukkerforum

Betalingen her på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ole Brum ti. 30 juli 2013 15:22

Hei!

Jeg har inntrykk av at det bare er gutter/menn som betaler for å kunne skrive med jentene/damene her. Det er urettferdig at vi skal bla opp nye penger måned på måned, mens jentene/damene som oftest ikke har betalt en krone.

Synes derfor at Sukker.no fra nå av skal kreve at alle jenter/damer betaler i et år framover, mens guttene slipper.

En ting til: Skal jentene her komme seg ut av sin singeltilværelsen så må de åpne seg mye mer og ikke være så kritisk til de de skriver med. De ber selv om å være lenge single, kanskje i overskuelig framtid hvis de er usikre på om de tørr å treffe gutter/menn herfra. Har opplevet at jenter jeg gjør avtale med ikke dukker opp eller avtaler nærmere i forbindelse med første date. I stedet deaktiverer de profilen sin. Hva sier dere jenter? Tror dere alle menn/gutter her er kidnappere, stalkers og voldtektsmenn???
Dere sårer oss og gjør hverdagen vår unødvendig tøff og belastende ved å oppføre dere slik. Vi vil så gjerne være snille og gode mot dere, men noen ganger er dere så utrolig vakre og flotte personer at vi blir satt ut og ja..nesten litt desperate..vi tar oss som regel sammen når vi forstår at vi må kontrollere oss, men la oss få en eller flere sjanser...det går en grense så klart, men godta f,eks unnskyldning og at gutten ikke er konge på å sjekke opp jenter. Han kan være en fantastisk god kjæreste for det..kanskje sier han mye interessant og morsomt. Kanskje vil han gjerne beskytte deg og vise deg stolt fram til sine venner og bekjente. Selv om han driter seg ut og virker helt lost så bør dere prøve å se det som er positivt og hjelpe han litt på vei. Dere har også et ansvar. ikke bare sitt passiv og la dere underholde.

Dere skal ikke bare vurdere guttene, dere bør sjekke de opp selv. Det er det beste dere kan gjøre.

Husk det er mange som synes det er kjipt å skrive her, men som gjerne vil møte dere og få til en hyggelig date:) Takk for meg:)

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 2013 15:28

Her har du den sikre oppskriften for å tømme Sukker for damer.

Skjult ID ti. 30 juli 2013 15:58

Ååååååå eeeeeeeeeeenda en sutregutt!! Stemmer sikkert SV eller AP.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 30 juli 2013 16:04 Privat melding

Det er jo sånn at minst en må betale for at kontakt skal kunne opprettes. Og det mest rasjonelle er at et at kjønnene betaler.
For min del betaler jeg gjerne. Det gir meg initiativet.

Skjult ID med pseudonym Smylfz ti. 30 juli 2013 16:12

Jeg lurer på antall betalende kontra ikke betalende medlemmer, samt fordelingen innen kjønn... Finner ikke noe om det på "sukker i tall" ?

Mener å huske at fordeling kjønnsmessig er 48% kvinner/52% menn når det gjelder total medlemsmasse ihvertfall. Det var en tråd for evigheter siden (mao i vinter) om dette hvor en av "Sukkersjefene" kom med dette tallet eller noe tilsvarende. Noen andre som husker? :-)

Når det gjelder resten av TS sitt innlegg - generalisering igjen.. "I rest my case" :-P

Det du skal ha i bakhodet TS er at du også burde vurdere å skrive en kommentar til noen av dine mannlige "medlemsfeller" som (pardon my language) fucker det til for dere som er "decent guys".

Jenter blir ikke skeptiske uten grunn (som regel), men på et eller annet tidspunkt blir man bittelitt lei av fyrer som "flyr i flint" fordi du ikke vil legge dem til på fb før du har møtt dem en gang, eller som blånekter å møtes noe annet sted enn hjemme hos dem - hallo? Tror disse at vi er stokk dumme og blåøyde?

Selvfølgelig er det ikke akseptabelt å bare droppe en date uten å gi beskjed, men akkurat det der går begge veier.. finnes menn som gjør det samme (FIY)

Jepp - jeg betaler, hvis ikke hadde jeg ikke kunnet skrive dette... så strengt tatt burde jeg latt være å kommentere siden jeg både betaler og sender førstemeldinger, mao jeg er ikke i målgruppen for din frustrasjon.. lols :-D

(mann 36 år fra Troms) ti. 30 juli 2013 16:14 Privat melding

Massevis av jenter/damer som betaler!

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 2013 16:32

Sukkersjefene kan si hva de vil. Det er INGENTING som tyder på at det er tilnærmet 50/50 mellom kjønnene. Videre så er det MYE som tyder på at menn er i kraftig overtall når detk ommer til hvem som betaler for medlemskap. Dog, det er etter hvert kommet en del damer som har V+ medlemskap. Av og til lurer jeg på om de som driver Sukker glemmer at det er veldig lett å se Sukker fra begge kjønn sitt ståsted.

Når det er sagt, det er ingen som tvinger en til å betale for å være her. Så, slutt å klag og ta å gjøre noe med livet ditt heller.

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 30 juli 2013 16:45 Privat melding

Tallene fra Sukkersjefen skal man ta med en stor klype salt. Vi som var med på Kroatia-turen fikk vite at det var nesten 50-50 mellom gutter og jenter, men i realiteten var det en stor overvekt gutter. Avhengig av hvem som spurte fikk man også vite at det var mange påmeldte rundt sin egen alder, men jeg synes synd på de guttene i tidlig 20 alder som ikke hadde noen jevnaldrene jenter på turen selv om de ble lovet det.
Sukkersjefen sier det folk vil høre.

Når det er sagt så var turen til Kroatia en kjempetur, i hvert fall for oss i hotellgjengen, på grunn av mange flotte, åpne og positive mennesker.

Ang. betaling er systemet helt rettferdig. Dette er markedskrefter i praksis. Vi gutter betaler for å få lov til å ta kontakt med jenter mens jenter slipper å betale fordi de uansett vil bli kontaktet av betalende gutter. Vi som betaler betaler også for retten til at alle skal få kunne få ta førstekontakt med oss. Paradokset her er at hvis kvinner tvinges til å betale for tjenesten vil sannsynligvis kvaliteten på tjenesten for oss som allerede betaler synke (les: færre kvinner som oppretter profil og dermed mindre damer for oss å kontakte)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 30 juli 2013 17:12 Privat melding

Andelen kvinner vs menn er for meg revende likegyldig. Det kunne vært 1 dame her og en million menn, om det viste seg at den ene var drømmedama og hun valgte meg :P Ellers er det jo som @Cris81 sier - markedet rår. Det er ikke uten grunn at man i "gamle dager" slapp inn damer på uteplassene gratis. Det er vel de som har fine damer til å gå rundt i lokalene fortsatt, men nå er ikke jeg ute på samme måte som før lenger så jeg vet ikke...

"Dere sårer oss og gjør hverdagen vår unødvendig tøff og belastende ved å oppføre dere slik." - snakk for deg selv, er ikke noe "oss" i din melding som tilsier at vi tenker likt fordi vi har samme kjønn. Her er en liten hemmlighet: Ingen kan såre deg, om du ikke velger å respondere på en situasjon med den følelsen. Altså det å bli såret og da ikke tåle noe er ditt eget valg. F.eks kan jeg kalle deg idiot og du kan velge din respons. Du kan bli sint, du kan gi meg juling, du kan le av det, du kan bli likegyldig og du kan gå hjem å gråte. Hva andre gjør bør ikke styre ditt sjeleliv. Altså kan du velge om du tåler at verden fungerer på en måte eller du kan klage over det... eller kanskje du til og med kan gjøre noe med det? Men mest sannsynlig er det din reaksjon du kan kontrollere. DETTE har mange godt av å lære seg, både når det gjelder avvisning, brudd, svik osv.. en ting er hva som skjer, noe helt annet er hvordan vi reagerer. Jeg kan forstå at enkelte blir sjalu, man har ikke "kontroll" men med litt trening så har du full kontroll - altså om noen gjør noe som normal vil føre til en sjalu reaksjon, så kan du selv med litt trening velge hvordan du reagerer. Dette kom som en ahaopplevelse på meg i 3. eller 4. klasse på barneskolen når jeg ble litt ertet, i det øyeblikket jeg valgte en bedre reaksjon, så sluttet det. Når jeg ble sint eller lot meg provosere så fortsatte de. Når JEG valgte en annen løsning så ble resultatet annerledes. - Mange betegner den måten å være på som kald, men jeg er en person med følelser, jeg er en varm person, men jeg kan også velge hvordan jeg reagerer på en hendelse.
Så som en konklusjon: Grow a pair and deal with it. Sutring er feil valgt reakasjon. Prøv en annen.

Skjult ID med pseudonym Smylfz ti. 30 juli 2013 17:18

lol @Mundilfare

"grow a pair and deal with it" - me like you! :-D

Skjult ID med pseudonym Antonym ti. 30 juli 2013 17:25

Betaling er valgfritt.....
Men er du ikke betalende så forvent mindre kontakt av jenter, men fikk noe kontakt og dater før jeg begynte å betale men, det som tok 2 mnd. med kontakt og avtalte dater fikk jeg ca samme på under 1 mnd. når jeg begynte å betale.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 2013 17:28

Jøss, jeg betaler for full pupp og er ikke i nærheten av å få dater. Men ok, så spør eg ikke etter dem heller da :P Uansett, jeg har to til tre besøkende hver uke. Det er da heller ikke imponerende...

Skjult ID med pseudonym søker ti. 30 juli 2013 17:50

Man velger da selv å betale, og når jeg har betalt så er det jo bare fint om andre slipper å betale.
Det er klart at hvis alle betalte litt så ville det bli færre damer, men hvem er det som uteblir? Ville det ikke da bli færre falske profiler, damer som bare søker oppmerksomhet etc.?

(mann 38 år fra Oslo) ti. 30 juli 2013 18:12 Privat melding

+1 Mundilfare!

Ser at tråden her er merkert seriøst, så jeg har et seriøst forslag. Hva om vi prøver å lage en sytetråd om noe som ALDRI har blitt klaget over? :P

Eller vent, blir vel litt som med jesus og kaste stein det der.. xD

Skjult ID ti. 30 juli 2013 18:58

Slutt å surve søker. Det er ikke vanskelig å få dates her for menn, det er heller ikke normalt at datene uteblir og det er sjelden de ikke har lyst til å gå på date hvis de sender meldinger med deg.

Det er bare noen få survekopper her på forumet som gir inntrykk av dette. Hverken jeg eller kompisser jeg har her opplever det slik, og vi ser helt normale ut alle mann.

Hvis du sliter med å få dates, tror jeg du må gå i deg selv. Å klage på en tjeneste som er såpass bra som sukker, blir i allefall dumt.

Faktisk skjønner jeg godt at ingen gidder å date sutregutta, men det er en annen sak.

Skjult ID med pseudonym blueflame ti. 30 juli 2013 19:19

Hvis en mann er helt super, men ikke betalende medlem, så kommer sikkert noen jenter til å bli fristet til å svi av litt av lommepengene sine på et medlemskap for å ta kontakt...

Skjult ID med pseudonym søker ti. 30 juli 2013 19:47

@(Skjult ID ) - ti. 30 juli 18:58

WTF!

Hvor har du det fra at det er snakk om sutring, den eneste sutringen jeg ser er alle som sutrer over sutring på forumet. Fint du får date med de som sender meldinger til deg, men ikke kom å påstå at det betyr at sukker er fritt for falske profiler.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 30 juli 2013 21:28 Privat melding

Har betalt i bøtter og spann jeg for min del :)

Men hvem som betaler her og ikke spiller liten rolle mht å finne "den rette" :)

Jeg tenker at det mange møter på underveis i letingen, er at interessen ofte bare går den ene veien. Og at mange av jentene guttene skriver til, rett og slett ikke er interesserte tilbake. Noe som jo er en ærlig sak, trenger ingen forklaring mht hvorfor (for det kan være tusen årsaker, og ikke den samme hver gang), og gir heller ingen grunn til å gi noen en "ny sjans" bare fordi de selv mener at de er snille, gode, og alt det der.

Smaken og interessen til folk er som den er, og alle har sine ting de liker og ikke liker :)

Det samme går forøvig andre veien også :) For det er svært mange jenter og damer her som selvfølgelig opplever akkurat det samme mht menn de kontakter eller blir kontaktet av.
Finner de en kar de finner interessant, så er det ofte at interessen ikke er stor nok tilbake.
Også det en ærlig sak, og ikke noe å syte for :)

Man kan ikke forvente eller "kreve" på noe vis at noen som helst skal finne en interessant på den rette måten. Men man kan skrive til hvem man vil, og avvise hvem man vil, og jobbe med saken, leve i håpet, og ta seg den tiden det kommer til å ta :)
For så godt som absolutt alle her inne opplever å bli avvist. Og også de aller fleste opplever å avvise ;)
Det er bare det at mange ikke legger så godt merke til dem de selv avviser. Fordi de da ofte kun ser sin egen side, og at den andre jo da "må skjønne at man selvfølgelig ikke er interessert" :P

Tror nok det kan hjelpe å gå litt i seg selv, se ting litt utenfra, og huske på at alle sliter med mange av de samme tingene her inne ;)
Det er bare ikke alle som roper like høyt, klager, eller peker "skyld"fingeren på andre enn seg selv ;)

Skjult ID med pseudonym Q on. 31 juli 2013 18:02

Ole Brum, nettdating er ikke et rettferdig sosialdemokrati hvor godene fordeles på alle. Gå i deg selv istedetfor å legge skylden over på jentene og hvordan Sukker fungerer. De som nekter å tilpasse seg har jeg en følelse av blir surere og surere og aldri får napp her inne (skriver til feil damer, takler ikke avslag og liknende).

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 31 juli 2013 19:15

Var det ikke noen som forsket på nettdating for noen år siden, her i Norge. Finnes kanskje litt statistikk på hvor mange det er av hvert kjønn, hvor stor andel falske profiler av hvert kjønn osv. Tror det er sånn at en liten gruppe av hvert kjønn får mesteparten av oppmerksomheten( meldinger, hjerter og antall besøk) Hvordan dette fordeler seg kunne vært gøy å hørt litt om.

"Minney" sin kommentar litt overfor i tråden burde være en tankevekker for mange av gutta.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 31 juli 2013 19:59 Privat melding

@Kravstor - trenger ikke så mye forskning for å vite hvordan det ligger an. Selv bruker jeg svært ofte 80/20-regelen i min jobb med stor suksess. Og den kan man ofte bruke i andre sammenhenger også. Trolig er det slik at 20 % får 80 % av meldingene - mest trolig står det enda dårligere til, og kanskje 90/10. Dermed ikke sagt at alle sikter for høyt - man vet jo aldri smaken til mottakeren, men det er nok også derfor mange klager på manglende respons og lite besøk osv.. Normalt er det gjerne et lite overtall av menn på datingsider, jeg tror sukker kanskje er en av de mest balanserte i så måte. Men statistisk sett burde det jo være omtrent 50/50 av single så kan jo være at menn har en lavere terskel for å prøve seg på nett?

Utfordringen for mange er vel heller å skille de seriøse fra de useriøse?

Det er jo ikke viktig hvor mange meldinger man får eller hvor mange svar som uteblir, for meg holder det med ett treff, om det er en av 1000 eller en av 10.000 er revende likegyldig så lenge hun lykkes i å sette alle kroker i meg så er jeg fornøyd. :D

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 31 juli 2013 20:01 Privat melding

@Mundilfare:

Snakker vi Pareto-prinsippet her? :-D

(kvinne 31 år fra Aust-Agder) on. 31 juli 2013 20:58 Privat melding

Jeg har betalt jeg. Haha, hva gjør jeg feil?!:p

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 31 juli 2013 21:05

@Smylfz - Ja Vilfredo Pareto har vært min beste læremester innen den karrieren jeg har valgt. Enkleste måten å sikre gode resultater i min bransje.