Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor blokkere noen som ikke svarer med en gang?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym matrox ti. 30 juli 2013 21:19

En ting jeg har lurt en stund på er hvorfor noen på død og liv skal blokkere noen om vedkommende ikke svarer med en gang på en melding eller innen for 'rimelighetens' tid.
Det har hendt meg flere ganger at jeg har fått meldinger av noen jeg har sendt melding til leeeenge etter at jeg selv har sendt melding selv. En gang tikket det inn en melding 9 måneder etterpå med spørsmål om jeg fortsatt var interessert i å bli kjent.

Man vet aldri om den man sender melding til treffer noen for tiden, har mye å gjøre, at katta nettopp har dævva, eller at noen andre personlige ting har dukket opp som gjør at man ikke har motivasjon til å treffe noen.

Jenter spesielt har ikke tid til å svare ALLE som sender melding om at de er opptatt heller. Det betyr ikke at de ikke liker meg. Det kan likeså bety 'Ikke akkurat nå'

Jeg mener at man kan gå glipp av mange spennende personer om man blokkerer noen, med mindre de har vært veldig ufine selvfølgelig.

Så.. hvorfor blokkere da? :)

Mann - 27

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 2013 22:27

Det er jo så mange fantastiske damer her inne at en ikke har tid til å bruke tid på de som ikke svarer innen 73 minutter etter de har lest meldingen!

Eventuelt er en såpass desillusjonert at en tenker som robinsve.

Personlig så blokker jeg hvis det er damer så er så fine at jeg går inn på profilen deres om og om og om igjen og jeg bare vet at det aldri vil bli noe lykkelig til verdens ende opplegg. Røykere f.eks. kan fort havne i den kategorien.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 juli 2013 23:22

Blokker aldri jeg. Er så desperat at om ei dame kontakter meg 9 måneder senere og lurer på om jeg fortsatt er interessert så dropper jeg alt jeg har i hendene og hopper i bilen for date! :P

Hvis damer har lest meldingen og ikke svarer i løpet av en dag eller to eller tre så kommer det nok aldri til å komme noen melding overhodet.
Men det gjelder meg da. Er jo ikke sikkert det er sånn for deg.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 30 juli 2013 23:54

Om ei dame ikke svarer før det har gått 9 mnd er det vel ingen grunn til å tro at du var førstevalget akkurat.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 juli 2013 23:58

@Ærligheten

De fleste her inne har vel hatt en kjæreste før, så da vil jeg jo uansett aldri kunne bli førstevalget. :P

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 31 juli 2013 00:30

Du er ikke en gang i nærheten av topp på lista..

For å si det sånn, det er ingen av mine ekser som er førstevalget i dag :)

Et svar etter 9 mnd betyr at hun har testet ut en haug av andre alternativer ETTER at du tok kontakt.. Det blir litt annerledes enn å møte en haug av andre alternativer FØR du tar kontakt.

Skjult ID on. 31 juli 2013 00:39

Tre/fire dager gir jeg dem på å svare. Så BLOKK!

Svarer hun ikke på den tiden, så er hun ikke interessert NOK. Trege folk liker jeg ikke på generelt grunnlag. Det vrimler også av strøkne damer her, så kaster ikke bort tiden på sånt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 00:53

@Ærligheten

Ikke nødvendigvis. Hun kan ha hatt kontakt med en fyr og hatt et forhold med denne fyren som varte noen måneder før hun kom tilbake til Sukker. :P

Men som sagt, jeg er ikke i posisjon til å være så kresen at jeg dropper kontakt med damer over noe sånt. :P

Skjult ID med pseudonym Alenemamma on. 31 juli 2013 01:08

Jeg er jente og kan bare svare for min egen del. Har hendt at jeg har skrevet med et par gutter jeg liker like godt. Har så avtalt en date med x. Har ikke lyst til da å avtale date med y, før jeg har sett hvordan daten med x er. Lar derfor være å lese meldingen fra y. Var ikke daten noe bra kan jeg da gå videre til y, likte jeg x veldig godt og kunne tenke meg å se han mere, venter jeg til date to med å svare y. Er ikke helt meg å holde på å date flere samtidig

Skjult ID med pseudonym matrox on. 31 juli 2013 01:37

Om ei jente ikke er interessert nok? Hvis det ikke har funka med en fyr hun har truffet, og deretter kontakter meg, så er det jo interesse. Hadde jeg vært andrevalget til Jessica Alba.. så hadde jeg helt klart godtatt det!! ;)

Grunnen til at jeg også lurer litt på dette er at ei veninne av meg som er på sukker sier at det er veldig mange menn som har blokkert henne. Mens jeg omtrent ikke har noen jenter som har blokkert meg.

Så bare lurer på om det kan være sant at menn blokkerer mer en jenter.. og i tilfelle hvorfor :)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 juli 2013 03:30 Privat melding

Eneste blokkering som jeg ser kan være fornuftig er hvis man har hatt kontakt og er helt sikker på at det ikke er noe for deg. Da er det litt mindre listefyll å se gjennom hver gang.

Å blokkere fordi det tar for lang tid å få et svar i retur blir bare teit. Folk kan ha 99 grunner for å 'være treige', feks kan man være på ferie eller i en veldig hektisk jobbperiode. Eller at man kanskje ikke liker å holde på med mange 'samtaler' på en gang, spesielt dersom man føler at man har veldig god kontakt med et bestemt menneske her inne?

(mann 36 år fra Troms) on. 31 juli 2013 10:53 Privat melding

Har blitt blokkert av jenter uten at jeg har sett profilen deres og uten at meldinger er sendt av noen... DET er latterlig! De ser på min profil og blokkerer den etterpå, skjønner ikke den. Men da slipper jeg å bruke tid på de så det er kanskje greit nok :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 11:02 Privat melding

Hva er det å ikke skjønne, Hawkeye81?

De enten likte ikke bildene dine, profilteksten eller noe annet. Om de ser at det ikke kan bli noe forhold ut av det, så går de videre og bruker blokkering som et filter (slik at du ikke dukker opp i deres lister igjen).

Det er ingenting å ta seg nær av :) Det er som du selv sier, da slipper du å bruke tid på det :)

(mann 36 år fra Troms) on. 31 juli 2013 11:30 Privat melding

Sant nok @RPierce, er vel bare jeg som ikke blokkerer noen, derfor jeg syns det er rart...
Men sannheten er vel at de fleste gjør sånn som du sier.

Skjult ID med pseudonym Sannheten on. 31 juli 2013 12:37

Det gjelder å være realistisk, mest overfor seg selv og ikke ha for høye forhåpninger.

Jeg _personlig_ er av den oppfatning at aller fleste her inne er seriøse og på leting etter noen. Er man interessert i kontakt, så sender man svar tilbake ila kort tid.

Jeg blokkerer ingen, men sletter meldinger som er lest, fordi jeg vet det ikke kommer svar på dem uansett, ellers hadde jo folka svart ganske kjapt etter lesing om de faktisk var interessert. Det er realiteten jeg har innsett her inne.

Skjult ID on. 31 juli 2013 12:41

Hører mye tullete unnskyldninger her. Hvis en jente tror du kan være det store driter de fleste av dem i om de skriver med en annen. Nesten alle skriver også med mer enn en fyr. Dette har jeg diskutert med venninner jeg har her inne og de var veldig enige. Er jenta interessert, så merker du det. Er hun treg, så er hun ikke særlig interessert. Blokk er da finfint.

Jeg har null problemer med å blokkere trege jenter her inne. Både av grunnene nevnt over og fordi trege folk er noe av det mest irriterende jeg vet. Er hun treg, passer vi ikke samen. Blokk! :)

Mye fisk her uansett.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 13:14

Tror det er på tide med noen "Skal vi knulle?" meldinger. Ingen damer som har blokkert meg i det siste og skal jeg kunne oppretteholde statusen min som Sukkers mest blokkerte gutt, så ser det ut som jeg må aktivt gå ut og bidra til å bli blokkert. :P

Før har det holdt med å være online og dermed blitt blokkert av en 5-6 stykker om dagen.

Skjult ID on. 31 juli 2013 13:16

Hvorfor er du her Powpowgutt? Det er noe jeg ikke forstår når du gang på gang gjør ditt beste med å sette deg selv i "jeg er desperat/miserabel" posisjon og grave deg selv i søla i full offentlighet.

Jeg forstår det virkelig ikke. Jeg prøver, men feiler.

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 31 juli 2013 13:25 Privat melding

Men kjære vene da. Folk er forskjellig. Reagere forskjellig, har forskjellig måte å gjøre ting på.
Må man hele tiden kritisere eller sette spørsmålstegn ved at andre ikke gjør som seg selv?
Om man hele livet skal forvente at andre er lik seg selv, går man tomhendt og alene tror jeg.
Men det er MITT syn :))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 13:37

@(Skjult ID ) - on. 31 juli 13:16

Ehh.. Jeg er desperat etter dame, så derfor er jeg her. Sier ikke det seg selv egentlig?
Forskjellen er vel bare den at jeg tør å innrømme at jeg er desperat og at jeg har såpass med selvinnsikt til å innse at jeg ikke akkurat drukner i muligheter. :P

Men som folk har nevnt tidligere så er blokkering en grei måte å rydde i listene sine på.
Selv om det hadde vært fint med en mindre "krass" måte å kunne fjerne uaktuelle personer fra listene sine.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 31 juli 2013 13:53

Jeg er enig med mye av det Robinsve skriver.

Dersom et kvinnfolk jeg har skrevet til ikke kan avse 5 minutter i løpet av en halv uke til å svare meg noen ord, ja da signaliserer hun så sterkt hvor uinteressant jeg er at jeg ikke kan se noen grunn til å holde muligheten for dialog oppe. Dette forsterkes av at det typiske avvisningssvaret man får er ikke noe svar.

Jeg vil understreke at det gjelder først melding og tiden fra den er lest. Så lenge hun ikke har lest meldingen eller vi allerede har hatt dialog gående så setter jeg ingen tidsfrist.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 2 aug. 2013 00:04

Noen er svært målrettede i sitt søk, og det må man bare respektere. Hvis man ikke er det selv, kan man trøste seg med at det finnes sannsynlighet for at du ikke deler sentrale personlighetstrekk med den som blokkerer deg og at det - i det lange løp - kanskje ikke ville utviklet seg til en type forhold du selv ønsket.

Er det ikke bedre å tenke at andre tar valget ditt for deg?

Skjult ID med pseudonym vimsa fr. 2 aug. 2013 16:54

Jeg tar det med blokkering etter manglende svar litt etter magefølelsen. Ser jeg menn som har lest meldingen min, og som har vært innom min profil uten å svare tilbake så regner jeg med at de ikke er interessert og blokkerer. Ikke fordi jeg er sur eller fornærmet, men fordi jeg da lettere får oversikt over hvem som er aktuelle. Jeg blokkerer også fordi jeg ikke alltid husker hvem jeg har sett profilen til og ikke. I stedet for at jeg skal gå inn på samme profilen 5-6 ganger for å finne ut at de ikke er noe for meg, så reduserer jeg lista over matcher

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 5 aug. 2013 11:39

Har du ikkje GIDDET å svare noen innen 1-2 uker etter vedkommende har sendt deg eit svar, så fortjener du å bli blokkert! Det er rett og slett mangel på respekt.

Skjult ID med pseudonym 100 ma. 5 aug. 2013 15:17

Folk har veldig forskjellig bruk av blokkering. Noen bruker blokkering nærmest som et filter, andre bruker det som en aggressiv handling. Å bli blokkert betyr ikke all verden, men jeg tror endel oppfatter det som om de ikke er bra nok for den som blokkerer. Man kan selvfølgelig si at man skal heve seg over det, men likefullt oppfattes det negativt. Det er sikkert nok av upopulære her. Jeg vil tro at selvfølelsen ikke akkurat skyter i været av å stadig bli blokkert. Hva om sukker kunne definere strengere regler for hvem som har lov til å se profilen? Om man feks vil at profilen ikke under noen omstendighet skal kunne sees av damer under 25 og over 40 og kun av de som bor i Oslo så burde det vært mulig å spesifisere. Dette kunne spart de mest iherdige blokkerne for endel arbeid. Dette fjerner selvfølgelig ikke muligheten til å unngå de som slipper gjennom filteret, men av andre grunner ikke er aktuelle (utseende, etc etc), men det er det så forferdelig ille om noen man ikke liker ansiktet på ser profilen din da? Selvsagt beholdes blokkeringsknappen for mer nødvendige ærend.