Alle innlegg Sukkerforum

Utseendefokusert

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tender on. 31 juli 2013 19:11

Jeg tar meg selv i å være utrolig fokusert på utseende her inne.
Hvis du tenker etter, er man det IRL?

Forrige helg møtte jeg en mann som var utrolig sjarmerende og jeg "falt pladask" for denne karen. I ettertid har jeg tenkt at han absolutt ikke var min type utseendemessig og jeg hadde aldri i verden ofret han en tanke her inne.

Flere som har det sånn?

Skjult ID on. 31 juli 2013 19:15

Jeg lurer mest på hva du driver med her hvis du har falt pladask for en fyr.

Vi menn tenker normalt at hvis du er interessert, så er sukker det første du legger vekk. At du henger her er et signal om at du ikke er særlig gira.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 19:20

Vet ikke, møter ikke folk IRL så vanskelig å sammenligne.. :P

Men her inne er jeg både utseendefokusert og profilfokusert. Det er veldig viktig at hun er så nære den hyllen jeg selv er på når det kommer til utseendet. For mange hyller over er bortkastet tid.
Samtidig er profilen fryktelig viktig. Passer jeg ikke inn i det hun søker, hjelper det lite om hun er perfekt i forhold hvilken hylle hun holder til på.

På byen ville jeg bare antatt at ingen damer var interesserte og latt det være med det.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 31 juli 2013 19:21

Er mann, har det sånn både her inne og IRL. Litt spøk og litt alvor:) Det er jo ikke nødvendigvis de med finest profilbilder som har best utstråling i virkeligheten. Allikevel dreier mye seg om feminin utstråling og positivitet for at jeg skal bli interessert i å bli bedre kjent.

(kvinne 37 år fra Rogaland) on. 31 juli 2013 19:31 Privat melding

I mellommenneskelig kommunikasjon betyr ordene vi sier kun skarve 15-20% (eller noe rundt derom). Resten er ytre faktorer som f.eks. stil, kroppsholdning, håndtrykk, blikk, toneleie, høyde på stemme osv. Herunder kommer nok og begrepene utstråling, selvsikkerhet (eller mangel på) og den berømte kjemien. Vi klarer bare ikke forklare det ofte hvorfor når vi liker noen, det er fordi det er de ca 80% med underbevisshet som har tatt kontroll. Vi er bare dyr after all ;)

Her sitter vi mao. med disse få prosentene og prøver å bli kloke på hverandre. Irl "vet" jeg nokså kjapt om en type er noe for meg eller ei. Her kan jeg drøse med en i ukevis, møtes, og så er det bare; hæ, hva, nei, men nei takk.

Frustrating. Men dette tenker jeg man vet når man driver med nettdating, og jeg tror bare man må ta the good with the bad. Ulempen er jo nettopp dette. Men så kan man jo sitte og se på (endel iallefall) kjekke karer hele dagen om man vil, så bare dumt er det jo ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Tender on. 31 juli 2013 19:39

(Skjult ID ) - on. 31 juli 19:15

Jo det skal jeg fortelle deg;
Etter å ha lekt detektiv et par dager for å finne ut hvem han er, sende jeg en melding pr SMS.
Fikk et kort svar tilbake at han ikke var interessert i damer som er 10 år eldre en seg. Jeg hadde jo ikke sjekket alderen hans og følte meg derfor litt over middels dum etterpå.
Derfor henger jeg fortsatt rundt her.... :p

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 31 juli 2013 19:46 Privat melding

Nå har jeg ingen kilde for min påstand her, men mener å ha lest undersøkelser som viser at de som finner hverandre via nettdating ofte holder bedre sammen, fordi man finner hverandre gjerne på interesser eller at man fremstår som like på verdier osv..
Det man IKKE ser her inne er jo som l4l skriver kort oppsummert: Personligheten og utstrålingen.
Jeg tror ikke jeg er mer kresen på utseende her enn utenfor, men når man ikke ser sjarmfaktoren så er det jo fort gjort å bomme. Samtidig er det fort gjort å falle for sjarmen når du møter noen ansikt til ansikt, og dermed overser kanskje viktige fundamenter som verdier og interesser, som igjen kan føre til skjæring når det kommer et stykke lenger ned i horisonten.

Så denne i dag: http://www.graphs.net/201307/a-brief-comparison-of-relationship-between-men-and- women.html (kommer sikkert noen mellomrom i linken her, så du får fjerne de) - her viser en liten undersøkelse at menn trenger 15 minutter på å avgjøre om de vil ha en date nr 2, en kvinne bruker en time. En mann trenger 3 dates for å finne ut om han kan bli forelsket, en kvinne trenger 14!! - hvor mange dates bruker du for å forkaste noen? :D

Jeg prøver så langt jeg kan å lese profiltekster, prøve å finne ut så mye som mulig om personen og om hun vil passe inn i mitt liv. Bilder er også viktige og jeg må selvsagt like det jeg ser. Men er ikke det match i profilteksten så skriver jeg ikke, om det så er den vakreste damen i verden. Så fyll ut profilen damer! :D - men når jo ikke frem bestandig av den grunn ;)

Jeg tror ulempen igjen er nok at mange velger bort på detaljer her inne, som man glatt hadde oversett om man hadde møtt noen ansikt til ansikt, det er jo ofte ikke mer enn utstråling, utseende og den første setningen som avgjør da. Mens her inne får man et større innblikk og kan kaste noen fordi de liker å padle i kajakk, selv om de trolig gjerne padler alene når du er bortreist og du hadde ikke engang trengt å se en kajakk i ditt liv i løpet av forholdet, sånn satt på spissen.

Så fordeler og ulemper med begge deler, derfor er det nok viktig at vi utøver vår egenreklame på flere arenaer enn bare her inne, kom dere ut og flørt. Nå skal jeg på Raumarock i helgen, gleder meg, skrur på sjarmen som dere ikke ser her og skal ose ut av masse sexappeal... o je... ellers er fjellturer å anbefale, har vært en del i fjellet i sommer og det er mange søte damer der + at det er naturlig å si hei og komme i snakk der.

Du ser nok ikke meg 100% i m

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 31 juli 2013 19:49

hmm... teksten kutter tidligere enn begrensningen i skriveboksen: Det som mangler er: "in profil :) "

(mann 44 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 23:43 Privat melding

Jeg pleier å sammenlikne nettdating med vindushopping. Det er veldig lett å bare gå videre for å kikke i neste vindu. Skal man la seg friste og heller gå inn i butikken med hensikt om å handle så må det som er i vinduet være svært så flott...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 1 aug. 2013 00:10

1 stykk søt jente med felles interesser som er interessert i meg, på forhånd takk! ;)

Skjult ID med pseudonym Fjompen to. 1 aug. 2013 00:32

@atreju73 Må inrømme at jeg kjenner meg veldig godt igjen i den sammenligningen.. Som om man går videre på leting etter "noe bedre" i neste vindu..