Alle innlegg Sukkerforum

Trene, trene, trene...Hallo MENN!

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 31 juli 2013 20:25

Ja...dette er en gjenganger!
Tren, tren og atter tren! ALLE menn her inne (nesten) gir uttrykk for å ha trening på hjernen!
Kjære treningsnarkomane menn:
HVORFOR er dere her? Dere har da vel null tid til drømmedama så mye som dere trener!

Tror neppe halvparten av dere gjør dette i virkeligheten! Damer driter i hvor mye dere trener, det er ditt indre vi vil ha uansett :)

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:30

Herregud så teit....

Hvis man trener to timer hver eneste dag, så trener man faktisk svært mye. Mye mer enn de fleste. Men man har da plenty av tid til andre ting. Være på jobb klokken syv, jobbe til klokken tre, trene til klokken fem..

Hva er problemet ditt TS?

Hvis du er en av disse needy damene som mener at en mann ikke kan bruke et par timer etter jobb til å trene, så fy flate, skriv med åpen profil så jeg får blokkert deg ASAP!!

(mann 32 år fra Buskerud) on. 31 juli 2013 20:34 Privat melding

Null tid? Da tror jeg du misforstår. Jeg trener ca 2-2,5t hver hverdag nå, og det er i grenseland av hva som er forsvarlig over tid. Sånn jeg holder på er overtrening et legitimt tema. Det er klart jeg har masse tid til drømmedama om hun dukker opp, og jeg kutter ut noe av treningen om det virkelig skal komme til det. For min del ser jeg dog ikke problemet med å trene en time før jobb, og en time etterpå. Selv om jeg trener mye så betyr det ikke at jeg henger på treningssenteret hele dagen lang heller. I den grad jeg er der utover treningen, så er det mest for det sosiale med mennesker jeg uansett treffer utenom også.

Du må gjerne si det indre teller, men en aktiv person er nok for mange langt mer attraktiv enn en sofagris.

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:36

Trådstarter tror man må velge mellom kjæreste og det å holde seg i form. Tipper det sier en del om formen hennes.

Skjult ID med pseudonym Lemon on. 31 juli 2013 20:39

Trener 3-4 ganger i uken. Totalt legger jeg vel ned en 5-6 timer til trening, hvilket er omtrentlig samme mengde som det f.eks. ville tatt å se én episode med sex og singelliv daglig :) Treningsfanatikere synes jeg for øvrig er dødskjipe, om det var det intensitetsnivået du sikter til. Men de tror jeg ikke det er spesielt mange av her inne.

Skjult ID med pseudonym StillHope? on. 31 juli 2013 20:43

Jeg er enig med TS. Jeg blar bare videre når jeg leser om all treningen i profilene. Jeg er selv slank og ser trent ut (men skulle trent litegrann mere, det er nå så), og er sprek nok til det meste, så det er ikke DET det står på, jeg er som TS mere interessert i å høre om det indre, personlighet og væremåte, f.eks., enn å høre om hvor ofte og mye og hva slags trening fyren bedriver.

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:46

StillHope: Da synes jeg både du og TS bør vise frem profilen, så jeg får blokkert dere.

Skjult ID med pseudonym StillHope? on. 31 juli 2013 20:47

hehe. Alt vi gjør er jo å prøve å få dere menn til å forstå at dere kan ha større sjanser om dere byr på litt av deres personlighet framfor å ramse opp all treningen. That's all:)

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:51

Tulling, det er lett å få seg dates her inne som mann. Det er bare noen få på forumet som indikerer noe annet. Dessuten er det veldig mange damer som gjør nøyaktig det samme.

Dere som er utrente og slappfisker er selvsagt ikke i målgruppen til spreke menn. Det sier seg jo selv. Bare stå frem, så vi får blokkert dere.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 31 juli 2013 20:53

klart gutta blir snurt når noken kritiserer treninga deirans...dei har jo trudd det har vert inn lenge hehe:) glad eg ikkje er ei kontorrotte som må svette ut på eit trningsenter for å ikkje ese ut og bli feit..

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:54

Jeg tilbringer masse tid alene som alenepappa.... jr sover jo nå .... Vil ikke si at det vil jeg gjøre hvis jeg får kjæreste..

Noe gjør man mer som singel... bla. trening... Blir litt mye tv alene også.....

Skjult ID med pseudonym bønna on. 31 juli 2013 20:55

Å trene er en erstatning for den fysiske virksomheten som har vært naturlig for oss i tusener av år, men som med moderne comfort, maskiner, bil og jobbing med papir og data ikke er like naturlig.

Så trener vi også for å holde oss spreke og attraktive for en partner, noen av oss liker og å konkurrere, men mest trener vi for å føle oss vel.

Enig i at profiler med bare treningsfokus blir noe ensidig. Kunne ønske meg litt dypere profiler med tekst som forteller om engasjement og tenkning, flere bilder fra hverdagen og færre bilder fra Macchu Picchu og Grand Canyon.

(mann 29 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 20:55 Privat melding

Jeg vil vel kanskje si at det hele dreier seg om prioriteringer.
De som er ekstremt treningsnarkomane og som må ha sine 2 timer 6 dager i uker på treningstudio passer vel kanskje med overraskende mange.
Da har man som kjæreste mulighet til å ha litt alenetid, noe mange setter pris på, eller kanskje man ser etter en/ei som vil være med som treningspartner.

Her er det mange muligheter. Kan jo stille samme spørsmål til folk som jobber mye, for den er vel kanskje litt værre?

Skjult ID on. 31 juli 2013 20:56

hva med de som leser avisen TS?

Har de tid til kjæreste tror du?

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 31 juli 2013 20:56

Nei TS.

Vi driter ikke i dette, du gjør det. Flertallet ønsker nok en sunn, frisk mann med bra kropp og holdninger. Ingen snus, røyk eller gatekjøkkenmat. Og hva mener du med 0 tid til drømmedama?Tror du denne mannen vil ha ei dame som ikke trener? Neppe. Og man trener da sammen når man er kjærester. Ihvertfall gjør drømmedama til den mannen du beskriver det. Ellers hadde hun jo ikke vært drømmedama.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 31 juli 2013 20:56 Privat melding

Vil du ha denne kroppen, så krever den en viss vedlikeholdsinnsats, men for å være ærlig så trener jeg for min egen del. Jeg har lyst til å henge med når guttungen blir eldre og også den dagen jeg blir bestefar om jeg blir det. Jeg har selv vært aktiv fotballspiller i mange år, og la opp samtidig som jeg fikk stillesittende jobb, det resulterte i at jeg oppnådde en maksvekt på 99 kg for ca 4-5 år siden. Da bestemte jeg meg for å ta i et tak, har vært litt jojo, men på det jevne har jeg gått nedover. Nå klarte jeg i løpet av kort tid å etablere meg under 90 kilo. Og i løpet av det siste året har det variert mellom 76 og 89 kilo, som var den siste toppen i våres. Nå er jeg bestemt på å etablere meg fast under 80 kilo og har for det meste hatt fokus på livsstilsendring foran "slankemål" - jeg ønsker å trene, jeg ønsker å være en aktiv person og jeg ønsker å spise sunt for det meste, men selvsagt skeie ut av og til, derimot orker jeg ikke å måtte løpe ekstra 5km fordi jeg har lyst på en melkerull så sjokolade må jeg på fjelltopper for å nyte (foreløpig)
Selv har jeg mulighet til å løpe og trene i kjelleren, noe som gjør at jeg bruker ca 1 time pr dag. Men her er fasiten for juli som har vært min mest aktive måned de siste par årene:

sånn ca: 24 timer trening på 31 dager. Hvorav 20 løpeturer på tilsammen 120 km + 4 fjellturer på ca 3,5 time hver. + litt styrke i ca 15-20 minutter etter hver treningsøkt. Men nå er det mest for å gå ned i vekt, fasit: 5kg siden 1.7 og jeg er nå 84kg. Målet mitt er 75/76 kg, så jeg kommer til å fortsette med samme intensitet trolig ut september.

Etter det er målet å ikke overstige 80 noen gang igjen. Da blir det trening 3-4 ganger i uken maks (kanskje litt lengre økter), sunn mat 6 av 7 dager - men det skal være plass til digg mat i helgen og gjerne litt god drikke i form av øl og vin om anledningen er sånn. - DA først lever jeg det livet jeg ønsker å leve, med tanke på egen helse.
Når du har opplevd at det er tungt å knyte skoa, det er slitsomt å gå en tur, når det er et ork å rydde, du må si nei om guttungen spør om en sykkeltur - da lever ikke jeg det livet jeg vil leve, så for min del så er dette en del av det å bli en bedre meg for min del, for min egen helse. At jeg får flere blikk på gata er bare en bonus, den virkelige bonusen håper jeg kommer i form av en sprek alderdom slik at jeg kan gjøre som min bestemor å gå på toppen av fjell i en alder av 85 år, og ikke som andre eldre som gir opp livet tidlig i 70-åra.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 20:58

Teit tråd. Dette går jo begge veier. Mange damer som har akkurat det samme. Ikke bare jenter som trener, men jenter som har så mye på timeplanen at jeg skjønner ikke hva de skal med en kjæreste.

Uansett.. Hvis en jobber til 17. Trener fra 17 til 19. Så er det da vitterlig fortsatt en 5-6 timer før en må legge seg.
Og trenger en egentlig så mye tid til drømmedama? Holder ikke lørdag og søndag altså? Eller, kanskje ikke lørdag da, for da jobber en. Men søndag, da har vi tid til drømmedama.

Og tenk så heldig drømmedama er som kan gå rundt med den trente hønken på byen.
Og hvis det faktisk er drømmedama, så godtar hun jo selvsagt at du har lite tid til henne. Jeg mener hallo! Det er jo tross alt drømmedama! :P

Skjult ID med pseudonym StillHope? on. 31 juli 2013 20:58

Jeg trener hard styrke med jobben én gang i uka, videre i tillegg én gang i uka hjemme eller på senter. ellers går jeg i oppoverbakker i skogen og har vekter hjemme. Er trent nok i grunnen og er slank med fin figur. Men har ikke noe behov for å ramse opp trening i profilen, og synes det er fryktelig kjedelig å lese om andres skrytetrening. Men vi er alle forskjellige, er ikke det flott? Så kan de damer og mann som liker å lese om andres trening finne hverandre, intet er bedre.

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 31 juli 2013 20:59

Fint med litt trening, men synes ikke det er spesielt interessant å lese om, nei

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 20:59 Privat melding

haha what the f.

Jeg trener 3-4 ganger i uka, i maks en time (+10min i dusj). Hvordan er DET et problem egentlig?

*ler seg skakk*

Skjult ID med pseudonym Analbert on. 31 juli 2013 21:07

Stillhope du får droppe å skrive at du trener da og skrive hvor deilig det er å komme hjem til sofaen på kvelden etter jobb....

Jeg syntes hvertfall det er greit å nevne at jeg trener litt også for som alenepappa så blir det faktisk mye sofatid...

Noe må det jo stå i den profilen og kan jo ikke nevne at jr er viktigst heller så hva faan skal jeg skrive...????
Trene er jo nesten det eneste utenom jr...

Skjult ID med pseudonym Flux on. 31 juli 2013 21:10

Godt å se at det er nok av syteinnlegg fra damene også :D

Nei, det er som noen sier lenger opp. De damene som blir avskrekket av at det står om trening i profilen min, er ikke den typen jeg vil ha allikevel, så da er det jo win / win :)

Skjult ID med pseudonym StillHope? on. 31 juli 2013 21:12

Jeg skriver at jeg er passe sprek og trener litt. Poenget er at det er fryktelig kjedelig å få detaljerte beskrivelser av alle treningsøktene som foregår i løpet av uka + turer besteget på diverse fjell, vidder og Birken-renn. Men det er tydeligvis forskjellieg meninge hva folk liker å lese om her:)

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 21:14

Jeg skriver ikke dette innlegget for å forsvare at jeg ikke trener nok, eller for å angripe de som trener mye, men dette er faktisk noe jeg lurer på fordi jeg ønsker å få inn mer trening selv;

Jeg har to barn, 5 og 7 år. Vi reiser hjemmefra 07.15 og er hjemme ca 16.30, noen ganger seinere om trafikken jobber i mot meg. 4 dager i uken er det lekser. De har fritidsaktiviteter 3 kvelder i uken og legger seg ca kl 20.00. Innimellom dette skal vi prøve å ha et kosthold som innebærer mer enn pølser, fiskepinner og annen enkel mat.

Det er sikkert flere med samme med tidsskjema, hvor legger dere inn trening? Har mulighet til barnevakt en kveld etter legging i uken.

Dere som trener 1 time før, 1-2 timer etter jobb, hvordan får dere det til?

Skjult ID med pseudonym Flux on. 31 juli 2013 21:18

@StillHope: Så ALLE menn skriver om sine treningsøkter og tidene på birken, og hvilke fjell de har besteget. Ummm .. Nei, jeg tror ikke det.

Det er nok et veldig lite utvalg av sukkermenn som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 31 juli 2013 21:19

@Jente33: Jeg kan ikke svare for de andre men jeg er helgepappa, så da går det fint.

Skjult ID med pseudonym Analbert on. 31 juli 2013 21:21

@Jente33
Trener hjemme etter leggetid til jr.

De som trener før etter jobb regner jeg med ikke har barn..

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:21

Jente33: ved å disponere tiden bedre. Ved å organisere livet bedre. Man har tid til omtrent nøyaktig det man vil. "Tidsklemma" er bare en bløff.

Men du har jo seriøst ikke tid til kjæreste hvis du ikke reorganiserer livet ditt.

Skjult ID med pseudonym StillHope? on. 31 juli 2013 21:21

Flux: hvem sier at ALLE menn gjør det? Jeg har ikke sagt det.

Skjult ID med pseudonym Antonym on. 31 juli 2013 21:23

@(Skjult ID ) - on. 31 juli 21:21

Idiot

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:23

Man trenger jo ikke holde poden i lanken mens han er på karatetrening.. man tar med joggeskoene og tar en økt selv.

Herregud så fantasiløse folk er..

Skjult ID med pseudonym Flux on. 31 juli 2013 21:24

@StillHope: SOrry, trode det var du som var TS :)

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 21:26

@Skjult ID 21:21: Har du barn? Jeg også skjønner at jeg om se på organiseringen, men det jeg er ute etter er innspill på hvordan disponere 3 timer pr ettermiddag med innholdet jeg skrev i forrige innlegg og trening.

Og når det gjelder tid til kjæreste; Jeg glemte å nevne at dette gjelder annenhver uke, så det er tid til både kjæreste og trening når ungene ikke er her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 21:27

Altså... Når dere trykker dere inn på hønksa så må dere jo forvente at de trener en del. De er jo ikke hønks bare sånn av seg selv. Det krever litt arbeid.
Samme gjelder selvsagt babesa.

Blir for dumt egentlig. Har du lyst på en hønk/babe så må du bare akseptere at det kan bli litt mindre tid til deg enn du kanskje hadde håpet.
Det er derfor hønksa og babesa ofte er sammen, fordi de har like timeplaner. :P

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:27

Jente33: det tar ikke tre timer hver dag å trene. Hvis du tar frem joggeskoene og løper fire timer i uken, så trener du ganske mye. Ungene dine klarer seg fint uten deg fire timer hver uke.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 31 juli 2013 21:27

@Jente33, jeg er alenepappa nesten 100 % for en gutt som nå har blitt 9 - jeg kjøpte i min tid en tredemølle som jeg hadde i gangen på min forrige bopel, og som står i kjelleren nå. Det er den beste investeringen jeg har gjort. Ja det har kostet meg ca 1000 kroner pr kilo, men pr måned nå så er vi nede i 625 pr måned, og jeg antar den holder i noen år til. Det gjør at jeg kan trene mens han gjør lekser eller ser på TV eller spiller eller leker - eller når han er hos kompiser. Ingen problemer i det hele tatt. Jeg kan til og med trene etter han har lagt seg eller før han står opp.

Når det gjelder mat så er min herremann utrolig kjip i matveien og skal bare ha "dritmat" - selv om jeg lurer knust brokkoli i pizzasausen så går det mye i pølser, paste, fiskepinner, fiskegrateng, kjøttkaker og mat jeg primært prøver å styre lett unna. Da lager jeg mat til han og lager meg noe lett mat, og koker heller en egen digg torskemiddag eller noe annet sunt til meg etterpå, det hender jeg spiser grovt brød med egg og laks til "middag" er jo litt lei av å lage mat til en person :P Jeg reiser hjemmefra kl 0600 og er hjemme kl 1715 grunnet pendling, men jobber hjemmefra to dager i uken, og har ingen problemer med å få tid til å trene. Jeg ser derimot minimalt på TV, da ser jeg heller en film i ny og ne.

Når de er på fritidsaktiviter så kan du jo gjøre noe? Skal han på noe spesielt hvor jeg må følge han eller bli med så tar jeg ofte på meg treningstøyet og løper mens de holder på med sitt.

Jeg har også en treningsmatte i stua og noen enkle vekter som gjør at jeg trener gjene sammen med han, hvor han pusher meg og sitter på ryggen min når jeg tar pushups osv...

Det skal ikke så mye til - 20 minuter pr dag eller en halvtime annenhver dag, kombinert med et godt kosthold så gjør det underverker. :) Og så blir man i så godt humør. :D

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:33

http://tinyurl.com/keuq6go

Skjult ID med pseudonym The One on. 31 juli 2013 21:33

Jeg tror nok ikke @TS er imot treningen til menn. Det er mer innholdet i profilene som blir ganske ensartet og dørgende kjedelige. Det er ikke vanskelig å forstå for meg. Jeg syns også alle de rødvinsdrikkende matglade damene blir veldig like i lengden.

@Jente 33

Ta på deg joggetøy også løper du mens barna er på fritidsaktiviteter ;-) ......elller enda bedre finn deg en elsker, det kan gi bra trim det også :-))

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:34

Kostholdet med 2 forskjellige middager til deg og en 9 åring betyr bare ring Helstrøm så vi kan se på deg og være flau.............

Skjult ID med pseudonym Namaste on. 31 juli 2013 21:34

La oss snu litt på det, TS.

Hadde saken stilt seg annerledes dersom "alle" disse mannfolka heller skrev at de likte seg best på
sofaen med øl, chips og junkfood kveld etter kveld?
Det er jo, tross alt, det indre vi er ute etter?

;-)

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 31 juli 2013 21:36

@Jente33:

Problem solved! :-D

Hvis du har barn "bare" annenhver uke (som meg) så er det null problem.

This is how I do it (uken uten barn):

Vekkerklokka på 05.45: Opp, på med klær - på trening 06.00 eller bittelitt senere siden jeg har flexitid på jobb, annenhver dag ut i skogen og på treningssenter.. Dusje på 10 min og løp ut døra, ta frokosten i bilen = knapp times trening FØR jobb. SÅ kan man sløve på sofaen på kvelden.

Eventuelt hvis du har rushtidsproblematikk etc, på morgenen, ta med treningsbag i bilen, spis et ordentlig måltid FØR du drar fra jobb og dra rett på trening (gjør det de periodene hvor jeg ikke orker å stå opp så tidlig, men det blir en vane). Trene både lørdag og søndag de barnefri helgene

(Uken med barn, sønn på 10 så nå er det veldig enkelt):

Som regel:

Trener èn dag rett etter jobb, samt èn dag i helgen, innimellom mer hvis han blir med noen hjem fra skolen etc..

Totalt på en 14dagers periode får du da trent 9 dager, og det er jo ikke så allerverst..

I enkelte perioder (barnefri uke) har jeg også gått/løpt i skogen på kveld i tillegg til styrke hver morgen, kommer an på hvilket oppsett jeg har :-D

(mann 42 år fra Vest-Agder) on. 31 juli 2013 21:37 Privat melding

Kanskje de potte-trener?.. Jeg jobber istedenfor, så gjør jeg noe nyttig og tjener penger å bruke på drømmedama... Den drømme dama jeg har nå, er veldig billig i drift, siden hun bare møter meg når jeg drømmer, så da blir det stas når drømmen blir virkelighet.. når sukker lottoen slår inn og gevinsten kaster seg rundt meg og smasker helt vilt ;) Sweet dreams folkens!

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 21:37

@Skjult ID 21:23: Holder ikke eldste poden i hånda på trening, men prioriterer kampene hans. Har imidlertid en 5åring som er med på foreldre-barn-gymnastikk og da må jeg faktisk være med. 5-åringen trenger også tilsyn når eldste er på trening.

@Mundilfare: Konkrete innspill, liker:-) Har vurdert å kjøpe en sykkel eller noe til å ha inne så jeg kan trene når ungene er i seng, men foreløpig må jeg innse at det krever litt sparing. Jeg anser meg ikke som spesielt overvektig, har et greit kosthold og ønsker primært ikke å trene for å slanke meg. Ønsker å trene for å øke overskuddet og som du påpeker, humøret. En ulempe for meg er at jeg liker å trene med andre, helst i lag, og helst for å konkurrere, blir kjedelig på matta i stua. Men noen øvelser blir det jo...

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:42

Jente33: beklager, men jeg klarer rett og slett ikke tro på at du ikke har tid til å ta på deg joggeskoene og løpe en time feks tre dager i uken. Jeg vet da om plenty av barneforeldre som får til slikt. Ungene dine trenger ikke oppsyn 24/7 når den yngste er fem år. Gitt at dette er normale unger da. De klarer seg da fint en time alene.

Løping er intensivt og svært god trening.

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 21:43

@The One: Elskeren har jeg på plass;-)

@Smylfz: Hehe, står opp 06.00 for å rekke jobb når jeg ikke har barn, må jobbe litt ekstra for å kunne flekse litt mer når jeg har ungene. Tidligere (mens jeg var gift) trente jeg spinning på morgenen og det var utrolig deilig! Tror kanksje jeg må prøve å få til en fast dag der barna er med venner hjem, fortrinnsvis samme dag...

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 21:47

@Skjult ID 21:42: 5-åringen var 4 år for en liten måned siden, og det syns jeg er litt tidlig å være alene. 7-åringen er forøvrig ikke 7 før i oktober, men han kan fint være alene en times tid. Jeg kjenner ingen som lar 5åringene sine være så lenge alene... Ville faktsik reagert på det om noen i vennekretsen min hadde gjort det...

Skjult ID on. 31 juli 2013 21:49

Herregud Jente33, tør vedde på at du var alene plenty av ganger når du var fem år gammel?

Skjult ID med pseudonym Smylfz on. 31 juli 2013 21:51

@Jente33:

Ahhh.. I see that one - det slo meg egentlig, men jeg skulle jo "snakke for meg" :-D
Jeg er så heldig at jeg bare har ti min til jobb.. så jeg har jo en del mer tid i forhold til de som må reise lenger...men du KAN jo pakke bag og dra innom trening FØR du drar hjem - ikke dra hjem først, det fungerer ikke for meg ihvertfall, da blir jeg værende på sofaen :-P

Forøvrig støtter jeg kommentaren din til @Skjult ID 21:42 når det gjelder å la barna være lenge hjemme alene, fast "lekedag" er lurt.. det hjelper litt.

Jeg hadde en sånn avtale med en venninne som hadde barna samme uke som meg, vi byttet på å hente dem og lage middag slik at en av oss fikk trent en dag og den andre en annen :-)

Skjult ID med pseudonym The One on. 31 juli 2013 21:55

Det er ikke vanlig å la en 5 åring og en 7 åring være hjemme alene for å trene en times tid så det skal du ikke høre på @Jente33.
Siden du har barna annenhver uke legger du inn såkalt hverdagstrim når du har barna. Du går til butikken sammen med barna og bærer varene osv.. Dette er en undervurdert treningsform. Flott for deg at du har en elsker ;-) do your gymnastic all the time :-)

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 31 juli 2013 22:03

Trekker meg ut av denne diskusjonen, kuppet egentlig tråden litt. Samtidig fikk tråden, svarene og tanken på hvor lite tid jeg har med ungene, meg til å reflektere rundt de prioriteringene jeg gjør daglig. Jeg skal bli flinkere til hverdagstrimmen sammen med ungene, har bare vanskelig for å anse det som trening. Men det er i hvert fall ikke stillesitting:-)

(kvinne 38 år fra Nordland) on. 31 juli 2013 22:10 Privat melding

For det første: ikke snakk på vegne av alle damer! "Damer driter i hvor mye dere trener" er vel å generalisere oss litt i overkant.
For meg er det veldig viktig at en mann holder seg i form. Han kan være så snill og god han bare vil, men om han er uinteressert i trening er han uaktuell for meg. Jeg er derimot klar over at det ikke betyr at " alle damer vil ha menn som trener"! Det har vel med interesser å gjøre...?

Nå kommer jeg ikke på hva det " for det andre" var, så da får vi glemme det, og gå videre.
- Eller løpe, for dem som liker det ;)

Skjult ID on. 31 juli 2013 22:47

Oi, oi, oi!!!
Her koker sinnene!

Det er ingenting galt i å trene, jeg trener selv og holder meg iform :)

Som noen har skjønt: Det er de lange avhandlingene i profilene deres som er kjedlige, gutta boys!

Skriv litt mer om deg selv ellers og, ikke fokuser på "gjengangeren" trening...

Så, så...rolig, rolig, pust med magen og ha en strålende kveld alle sukker-topper :)

Skjult ID med pseudonym Tips on. 31 juli 2013 22:52

Skjønner trådstarter, at man trener trenger bare en linje i profilteksten. Egentlig burde det kanskje ikke stå det en gang, da jeg mener at det å holde seg i form er omtrent like livsviktig som å spise og puste, og det gidder jeg ikke å skrive mye om i profilen min.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 31 juli 2013 22:57

Den lille delen som står om trening i min profil utgjør kanskje mindre enn 10 % uten at jeg har foretatt en ordtelling. Nå vet jeg ikke om mange gutter skriver mye om trening siden jeg ikke ser på de profilene. Men det er kanskje motstykket til reiseglade damer? Ser jo de som ikke får reist nok og skjønner fort at de er feil for meg når jeg ikke forstår hvordan de har tid og råd til å reise verden rundt hele tiden *virker det som altså* Jeg har begrenset med feriedager i året og rekker ikke det.. men det er jo min prioritering. Glad i å reise, men den skal gjerne finansieres også :D

Så diskusjonen er kanskje mer om ensidige profiler da? Om jeg skjønner dreiningen i diskusjonen riktig. Jeg har det med i min profil fordi jeg selv ønsker ei som heller bidrar til at jeg fortsetter mine sunne vaner enn ei som serverer taco hver kveld til en film. Både taco og film er greit, så det handler mer om balanse og til en viss grad livsstilen man ønsker.
Det er vel slik det er? Man prioriterer og tar valg, og da må man jo gjerne søke noen som passer inn i disse valgene også. Kombinerer man en treningsnarkoman og en sofasliter for å sette det på spissen så vil jo begge klage over at den andre ikke har tid til samvær, da den ene prioriterer en ting mens den andre vil gjøre noe annet - forskjellen blir jo gjerne veldig synlig.
Så man kan vel ikke forvente veltrent partner om man ikke ønsker å være det selv? Man kan ikke forvente at en person i full jobb med barn bare kan bli med på en spontant tur heller eller reiser i 3 måneder på backpacking i asia...
På samme måte så vil jo en gamer kanskje ha ei gamerjente... eller er du musiker så vil det jo være fordel med en partner som deler interessen?
Så som en oppsummering hander det om livstil, det livet man ønsker å leve og finne en person som passer inn i det, evt gjøre tilpasninger om man ønsker å passe inn i livet til noen andre...

Skjult ID med pseudonym Snill on. 31 juli 2013 23:00

Jeg må si meg enige med TS :-) Om du trene 5 eller 10 timer i uka, bryr meg ikke så mye bare du trener :-) Så til dere mannfolk som har en halv A4 side med hvor mye dere trene, hva der trener, hvor viktig trening er for dere, hva dere spiser når dere trener. Kort det ned til en setning kanskje!
Så skal vi se at sukker igjen vil bli ett harmonisk sted!:-)

Skjult ID med pseudonym Antonym on. 31 juli 2013 23:04

Veldig enig med Mundilfare med jenter og reising.. Det er det eneste damer gjør..

Dvs vet ikke om jeg er enig med mer i hva Mundifare mener for så mye tekst for så lite mening... Dvs du mener mye men dropp halvparten av teksten...........................

Skjult ID med pseudonym hah on. 31 juli 2013 23:13

At det er det indre som teller må du nok en del lenger ut på landet med ;)
Skal ikke mye fett til på kroppen før responsen er sånn ca null.

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 31 juli 2013 23:21 Privat melding

Jeg vil ha en mann som trener, og jeg vil trene sammen med han :-) Så synes absolutt det er en fordel at de som trener skriver det i profilen

Skjult ID med pseudonym megabit on. 31 juli 2013 23:37

Merkelig....Alle jenter med elefantrumper er opptatt av å trene...

Skjult ID med pseudonym Mr on. 31 juli 2013 23:37

Jeg har klaget på det samme som TS, bare at jeg klagde på damene.

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 31 juli 2013 23:51 Privat melding

Med fare for å bli blokket av opptil flere her inne, må jeg si meg delvis enig med TS. Misforstå meg rett, ønsker en mann som holder formen i orden, men dersom det eneste du kan skrive om deg selv er trening (eller reising som jeg skjønner er gjengangeren for damer) blir profilen litt for snever for meg. Har full forståelse for at man periodevis trener ekstra i forbindelse med vektreduksjon, deltakelse i f.eks. Birken osv., men dersom man må trene 2 timer 5-7 dager i uken vil jeg føle meg utilstrekkelig og vi er nok uansett ingen match.

Det er imidlertid en ting vi bør ha i bakhodet, og det er at mange av oss sliter med profiltekster og da er det lett for at man blir ensporet i fremstillingen av seg selv også, være seg det er trening, jobb eller reising. Hva med litt raushet når man leser de ulike profilene og hva med å holde muligheten åpen for at profilteksten ikke er en fullgod beskrivelse av en person, men et produkt av en vanskelig oppgave?

Så... Blokk i vei;-P

(mann 36 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 23:57 Privat melding

Jeg har 6-10 treningsøkter i uka. Synes i grunn ikke det tar mye tid heller. Det er 168 timer i en uke. Om jeg bruker 10 timer til trening så er det plenty av tid igjen til andre ting. Det handler om prioriteringer. Litt mindre tv og facebook så har du masse tid til trening. Skal dog innrømme at jeg neppe hadde brukt så mye tid om det ikke var for at jeg fikk betalt for mange av dem.

Skjult ID to. 1 aug. 2013 01:10

Oi, oi, oi!!!
Her koker sinnene!

Det er ingenting galt i å trene, jeg trener selv og holder meg iform :)

Som noen har skjønt: Det er de lange avhandlingene i profilene deres som er kjedlige, gutta boys!

Skriv litt mer om deg selv ellers og, ikke fokuser på "gjengangeren" trening...

Så, så...rolig, rolig, pust med magen og ha en strålende kveld alle sukker-topper :)

(mann 38 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 08:58 Privat melding

Hahahah, stakkars TS xD

Skjult ID to. 1 aug. 2013 10:30

Stakkars TS?

Nånei, tar ikke sånt personlig jeg :)

Trening er flott og poenget mitt var å få sagt:

"En profil som handler om mer enn bare trening, er en profil med mer mening"!

Så for all del, kjære menn, flott med trening! Stå på! :)

Skjult ID med pseudonym rasec to. 1 aug. 2013 10:34

HAHAHA xD snakk om 180 der... Syntes fortsatt synd på TS som nå virker mer forvirra enn før ;P

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 1 aug. 2013 16:20 Privat melding

Gutter som trener er jo et MUST da:) Jeg gir blaffen i hvor mye tid de trener bare de er digg å ta på!

Hva er problemet? ;))

(mann 40 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 16:48 Privat melding

@Pandora
Problemet hørtes mer ut som det ikke ble tid til å ta på de :p Kan se at det blir litt kjedelig ja, men så mye trener nok ingen på sukker. Ikke engang Northug osv trener så mye at de ikke har tid til å bli klådd på, det er nå min påstand ihvertfall :)

Trening kan være bra det, men også her kan det jo overdrives da slik at det ikke lenger er sundt. Alt med måte er vel en god ide som regel.

Skjult ID med pseudonym Mann to. 1 aug. 2013 17:58

Vi trener for å ha sjans på babes som deg ts...

Skjult ID med pseudonym Brillefin to. 1 aug. 2013 18:25

Synes heller ikke at det er interessant å høre om hvor mye folk trener. Trener selv, har ikke nevnt det i profilen.

Mye annet som er vel så viktig som kroppen til personen. Sviver det noe i toppen også kanskje, eller er det tomt?

Skjult ID med pseudonym Antonym to. 1 aug. 2013 20:50

Kan vel bare melde meg ut.... Trener og sofaen fyller det meste av hverdagen......

Runker jo ganske mye men, det tar jeg ikke opp før i mld nr 3.....Funker dårlig i profilen tror jeg... Samme regel som sex. 3dje date.....

Blir jo en tom/tam profil.. dvs kan vel prate om hvor glad jeg er i fjelltopper og reise;p
Men det betyr vel ikke så mye for det som teller er <kjemi <kjemi <kjemi <kjemi<kjemi.........

Skjult ID med pseudonym Erre mulig to. 1 aug. 2013 20:56

HEI! Dere kvinnfolka er fan ikke noe bedre!!!

Skjult ID med pseudonym Erre mulig to. 1 aug. 2013 21:25

Robinsve*

Etter det du har skrevet på forum tråder her inne så er MER enn opptatt av trening så kom ikke her!
Ene gangen skrøyt du på deg å jogge flere mil bro!

Ta åsså slå av en for kjentfolk nå!
Ingen som tror på det flåseriet og mega skrønene dine allikevel mann!

Lær deg å holde en nøktern profil før vi spyr på oss her ;-P

Skjult ID med pseudonym Erre mulig to. 1 aug. 2013 21:27

Vi driter i hvor langt du løper eller hvor hardt du kjører!

Makan til selvproklamering skal du lete lenge etter!

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 21:41 Privat melding

Damene her gir inntrykk av akkurat det samme - at de trener 24-7. Tenk om noen hadde litt sjølironi. Det hadde vært sjarmerende...:)

Skjult ID med pseudonym benchpress to. 1 aug. 2013 22:02

ah... nå har jeg nettopp syklet meg en tur, deilig med en treningsøkt :)

Skjult ID med pseudonym Realist to. 1 aug. 2013 23:00

Jeg gikk nettopp til kjøleskapet og tilbake til sofaen....teller det som trening?

(mann 38 år fra Hordaland) to. 1 aug. 2013 23:10 Privat melding

Trener 4-5 ganger uken, men ofrer lett trening hvis jeg finner den rette. :)

Skjult ID med pseudonym Snill to. 1 aug. 2013 23:14

@Ringo du må nok ha en kropp som alle kvinner elsker! Å nå har du fått skrøyde litt av deg selv også. Kan tenke meg du sitter der så fornøyd over dine prestrasjoner. Ja å så har du fått kommet med noen sleive spark også!! For ett varp du er!
Nei takka meg til en mann som ikke trenger skrøyde av seg selv for økt selvfølelse!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 1 aug. 2013 23:19 Privat melding

Jeg ofrer ikke den vanlige treningen om jeg treffer den rette :P

Nå trener ikke jeg hverken mye eller hardt på noe vis. Men så sant jeg har overskudd nok så trener jeg tre-fire dager i uka (ikke hver uke jeg har overskudd til det da men...).
Og da er det prioritert foran feks en tur på kino, fordi helsa mi trenger det.
Så jeg må ha en fyr som både godtar og forstår dette, uten noe "ja, men" av noe slag :P

Derfor tenker jeg at det for min del vil være positivt med en fyr som også trener, og som kan være med å gi meg noen dytt i ræva når jeg er på vippen til å prioritere andre ting som jeg ikke har like godt av :P

Skjult ID med pseudonym Snill to. 1 aug. 2013 23:21

@Ringo nei si det du. Men trenge du og henge ut andre? For det er det du gjør, å det er lite smakfullt synes jeg.
Legg deg ut med bilde, så kan vi som har lyst og leke med din fantastiske kropp ta kontakt :-)

Skjult ID to. 1 aug. 2013 23:29

Flink i rettskrivning er du iallefall ikke @Ringo..

Skjult ID med pseudonym . fr. 2 aug. 2013 09:36

Fatter ikke at denne diskusjonen kan komme så totalt ut av dimensjoner. TS eller de fleste andre her er IKKE I MOT TRENING I DET HELE ATT, snarere tvert i mot, "problemet" var at vi synes det er så himla uintellligent og kjedelig å åpne en profil, og det første som står er utallige linjer om treningsaktiviteter...bånn i bøtta spør du meg...
Skriv en linje eller to/tre om trening, og ikke som en åpningsseremoni. Bare et tips fra meg.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 2 aug. 2013 10:56 Privat melding

Du skriver at damer driter i hvor mye du trener. Høh, snakk for deg selv sier jeg bare. Hvis en person ikke har huket av på trening som en av sine interesser i profilen sin så er ikke han interresant for meg.
Så jo vi damer bryr oss om hvor mye dere gutter trener:) er viktig å holde seg i form, det er en vinn vinn situasjon på alle områder. Så hva med å begynne å trene litt selv, så trenger du ikke bekymre deg over at ikke drømmemannen har tid til deg.

(mann 37 år fra Buskerud) fr. 2 aug. 2013 17:20 Privat melding

Jeg blir litt kvalm av å lese denne tråden. Ikke fordi jeg har noe imot trening, men på grunn av holdningene enkelte viser her. Jeg synes også det er veldig mye fokus på trening og lite annet i mange profiler her, og det er klart jeg har lurt på om de faktisk er så opptatt av trening eller om de bare tror det er noe som forventes av dem. Jeg mister fort interessen når det virker som om noen er veldig opptatt av trening, men de må da få trene akkurat så mye eller lite som de selv vil!
De av dere som tydeligvis ser med forakt på folk som ikke er så opptatt av trening, har dere tenkt på at det kanskje ikke er alle som har likt behov for trening? Det er de av oss som faktisk ikke eser opp uten å trene, og som kan spise hva vi vil uten at det vises på kroppen. Om vektkontroll er eneste grunn til at dere trener 10 timer i uka så er det dere det er synd på, og ikke "oss". Om dere derimot bruker så mye tid på trening fordi dere synes det er gøy, så flott! Dere er i så fall heldige som kan drive så mye med noe som gir dere glede, men få det inn i hodet deres at det er svært mange som ikke får noen direkte glede av å trene, og at det ikke gir dere en eneste grunn til å se ned på dem!

Når det gjelder det med å få tid til å trene, og hvor mye "for mye" er, så skjønner jeg godt at mange lurer på hvordan en person som trener 10 timer i uka kan ha tid til en kjæreste, men det er igjen fordi folk er forskjellige. Jeg prøver å trene ett par timer i uka, først og fremst fordi jeg har temmelig dårlig kondis, men jeg sliter litt med å få det til. Både fordi jeg ikke er spesielt motivert siden jeg ikke synes trening i seg selv er særlig gøy, men også fordi jeg har vanskelig til å finne tid. Jeg trenger nok over gjennomsnittlig mye søvn og har tydeligvis ikke like mye tid igjen etter jobb som mange andre, og jeg har mye annet jeg må gjøre, eller har lyst til å gjøre. Det er godt mulig jeg hadde hatt tid til å trene to timer om dagen om jeg hadde droppet åigjøre alt jeg ellers liker å gjøre, men hvor trist hadde ikke livet mitt vært da?

Skjult ID med pseudonym Ola potet sø. 4 aug. 2013 04:37

Personer som trener bites ofte av den berømte trenings-basillen. Endorfinet bruser i blodet og gir en herlig lykke følelse. Resultatene vokser proposjonelt med treningsinnsatsen og bidrar til ytterligere pågangsmot og økt motivasjon.

Vi er alle forskjellige, har ulike preferanser på vår fremtidige partner. Hvor i denne tråden finner du egentlig denne "forakten" du beskriver? Når du selv skriver "mister fort interessen, når noen er veldig opptatt av trening", blir det for meg en veldig flåsete påstand, og på grensen til det dobbeltmoralistiske.

Trener 10 timer i uken om ikke mer, så fremt tiden strekker til. For meg er dette en livsstil og mye mer givende enn å sitte 10 timer på sofaen, med film på flatskjermen og lap-toppen i fanget. Det handler om prioriteringer. Still deg selv spørsmålet: 10 timer i uken. 1 t 25 m daglig. Er det egentlig så fryktelig mye? Døgnet har 24 timer (!) og du antyder at jeg ikke har tid til kjæreste?! Dette er virkelig fascinerende lesning, over.

(mann 37 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 12:09 Privat melding

@ola potet, jeg vet ikke om hele meldingen din var rettet til meg, men jeg svarer som om den var det :P

Jeg er klar over at folk som blir bitt av trenings-basillen ofte trener så mye fordi de får en endorfin-indusert lykkefølelse av treningen, og det er derfor jeg sier det er flott at de kan bruke tiden sin på noe som gjør dem lykkelig, men poengterer også at dette ikke gjelder alle. Jeg har selv aldri opplevd noen lykkefølelse av å trene, men jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke har trent nok, eller hva årsaken kan være.

Forakten jeg beskriver, og som forsåvidt ikke bare kan sees i denne tråden ser jeg i innlegg der det virker som om treningsavhengige ser på alle som ikke trener som feite slappfisker som ingen vil ha. Virker nesten som om det er en forsvarsreaksjon som kommer automatisk så snart noen setter spørsmål ved treningen deres :)
Når jeg selv sier at jeg fort mister interessen når en jente ser ut til å være veldig interessert i trening, så forstår jeg at det kan missforstås. Poenget mitt var at når det virker som om profilen hovedsaklig dreier seg om trening, så er vi rett og slett for forskjellige. Jeg er heller ikke ute etter en kjæreste jeg bare ser en time eller to om dagen, men en familie. Kall meg needy om du vil, jeg kaller meg voksen ;)

Jeg har overhodet ikke antydet at du ikke har tid til kjæreste, jeg skrev bare at jeg godt forstår hvorfor spørsmålet spørsmålet dukker opp, og antyder at det er fordi vi alle er forskjellige.
Ja, døgnet har 24 timer, og det er alt for lite spør du meg. De aller fleste av dem forsvinner til jobb og søvn, og mye av det som er igjen blir borte til andre dagligdagse gjøremål som handling, matlaging, spising, dusjing, og så videre. Det som virkelig skiller de som har og de som ikke har tid føler jeg er om man har barn eller ikke. Jeg er riktignok bare helgepappa, men de dagene jeg har barna har jeg ikke nubbesjans til å få trent.
Om det er noen her som får tid til både barn, full jobb og trening i hverdagen er jeg veldig nysgjerrig på hvordan de får det til.