Alle innlegg Sukkerforum

Jeg har benyttet meg av et dårlig råd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kitalalt to. 1 aug. 2013 13:35

Etter at jeg har vært passiv deltager på dette stedet en stund, bestemte jeg meg nylig for å bli litt mer aktiv. Dette fordi jeg ikke var fornøyd med resultatene så langt. Jeg har lest litt på forumet og det jeg har bitt meg merke i er at folk ikke får svar på meldingene de skriver. En klaget over mangel på svar på ti av ti meldinger, og han fikk til svar at han kanskje kunne vente svar på en av hundre. Jeg startet dermed min aktivitet med å skrive til så mange interessante jenter jeg rakk den første kvelden. Men det gikk ikke som forventet.

Av de 17 jentene jeg skrev til svarte 14 av dem. I og med at jeg følte forpliktelse for det jeg hadde startet prøvde jeg å følge opp alle samtalene. Dette ballet jo på seg, og så kom det til at flere av dem ville treffes, og jeg klarte ikke helt å velge mellom dem, så jeg sa ja til å møte dem som foreslo det. Jeg har truffet 9 av dem, og 8 av dem var så bra at det automatisk ble avtalt et møte nummer 2 osv.

Etter dette har 2 falt i fra, så nå balanserer jeg mellom 6 jenter som tror de er den eneste for meg. Dette gikk ikke som planlagt, og hva gjør jeg nå?

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 13:37 Privat melding

DEAL WITH IT.

:D

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 1 aug. 2013 13:44

Ikke følger flere forumsråd
Resten burde du klare selv

Skjult ID med pseudonym Snill to. 1 aug. 2013 14:24

Hahahahah TS, er nok en del som misunner deg :-) Men ærlighet varer lengst! Tenk på de 6 jentene, det første navne som kommer opp er kanskje hun du bør satse på i denne omgang :-)
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 1 aug. 2013 14:31

Morsom problemstilling:) Kanske litt overrasket over at du likestiller alle 6. Hvis du klarer å bestemme deg for å sette noen på hold en uke eller to, vil nok livet bli enklere. Rett rundt hjørnet blir det jo snakk om overnatting og kanskje tilbringe en helg sammen. Finn på gode unnskyldninger for å ikke treffe minst 4 av dem den neste uken. Jentene gjør dette hele tiden så ikke føl dårlig samvittighet. Det er tillat å ha flere på gang inntil et visst punkt, men du klarer neppe å sjonglere alle 6 og risikerer bare å miste de alle.

(mann 38 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 14:37 Privat melding

"6 jenter som tror de er den eneste for meg" <--- Der mista du meg! Så du mener alle disse jentene har falt for deg etter et par brev og en date? Hahahah xD

Skjult ID to. 1 aug. 2013 14:39

Ha ha herlig tråd :)

Pul alle seks er mitt råd. Var foresten jeg som sa han ikke kunne forvente svar av mer enn en av hundre. Det var jo selvsagt noe pessimistisk med vilje, men svært mange opplever det slik.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 1 aug. 2013 14:49

@rasec

Jeg tror han mener at hver enkelt av disse 6 jentene tror de er den eneste han dater, mens han i realiteten dater 6 stykker samtidig. :P

@kitalalt

ØY! Hva med å ikke hugge alle damene da? Noen av oss som kunne tenkt seg en date eller to.. :P

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 1 aug. 2013 15:03

Det er fortsatt et godt råd for de fleste gutter å sende ganske mange litt gjennomtenkte, men ikke kjempelange meldinger. Prøve å få date med flere. Stort sett vil det være frafall og utsettelser så det skal mye til å havne i denne situasjonen. Unntaket som bekrefter regelen:)

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 1 aug. 2013 15:07 Privat melding

Haha. . . Nå forstår du kanskje hvorfor endel av oss jenter er trege med å svare. Ønsker å unnslippe sånne situasjoner. Blir bare rot. Lykke til med å huske hvem som er hvem osv :-)

(mann 26 år fra Akershus) to. 1 aug. 2013 15:11 Privat melding

haha @rasec - so true...

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 aug. 2013 15:25 Privat melding

http://img.pandawhale.com/46248-Dr-cox-Scrubs-deal-with-it-gif-JkyG.gif

Skjult ID med pseudonym Antonym to. 1 aug. 2013 16:18

Du tror de bare dater deg men, de dater 6 stk de også.. Og de dater også 6... osv.osv...

Skjult ID med pseudonym megabit to. 1 aug. 2013 16:44

Luksusproblem kalles dette...

Skjult ID to. 1 aug. 2013 16:58

Kravstor : Du har fått svar på tråden din til opplysning ) Unnskyld ts /

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 1 aug. 2013 23:31

Hm, nå har jeg flere ganger lest overskriften som: "Jeg har benyttet meg av en dårlig tråd".

Kanskje jeg skal opprette en ny tråd med den overskriften. Som alle kan benytte seg av.