Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Grobian fr. 2 aug. 2013 02:57

Nå har jeg altså et problem her, det er ei dame som har satt et sånt hjerte på meg. Faktisk den eneste dama som har satt et sånt hjerte på meg. Og hun skriver godt og interessant, så jeg blir jo litt nysgjerrig. Hun har imidlertid ikke lagt ut noen bilder, og skriver at bilder kan fås på forespørsel. Etter å ha tenkt meg om, kommer jeg frem til at det kan være tp grunnet til dette. Enten er hun så usannsynlig hot at hun ikke har bilder liggende ute, for da blir hun nedlesset av meldinger fra drittunger av typen "skal vi knulle litt jeg og du". Hvis det er tilfellet bør jeg jo høflig og belevent sende henne en liten oppmerksomhet, for å se om det kan bli til noe. Ellers så er hun styggere enn arvesynden, med pukkelrygg og klumpfot og vorter og det hele, og derfor ikke har liggende bilder ute fordi da gidder ingen uansett å ta kontakt. Og hvis det forholder seg slik, bør jeg jo ikke foreta meg noe, for hvis det viser seg at hun ikke ser ut i måneskinn, vil hun skjønne at jeg avviser henne på grunn av utseendet, og da blir hun såret og lei seg, og det vil jeg jo ikke.

Kort sagt: Hva i helvete gjør jeg nå?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 2 aug. 2013 03:16

Altså.. Har du lyst til å vite hvordan hun ser ut? Eller har du bare lyst til å fortsette å leke med fantasien din og med tiden skape urealistiske og ubevisste forventninger til hvordan hun kan se ut?

Det er nok ingen vei utenom muligheten for å skuffe henne.
For det kan godt hende hun er ei søte jente, men likevel ikke noe for deg. Vil det føles noe bedre å måtte avvise henne da?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 2 aug. 2013 03:28

Det noen synes er stygt, kan andre synes er pent. Man kan uansett ikke gjøre et bevisst valg på hva man blir fysisk tiltrukket av. Så hvis du avviser henne pga. utseendet, så er det fordi hun ikke matcher deg på den fronten. Det er noe alle voksne mennesker bør klare å takle.

Skjult ID med pseudonym Grobian fr. 2 aug. 2013 03:35

Leke med fantasien min? Det er ikke derfor jeg er her. Det finnes andre nettsteder for den slags. Og ja, den store forskjellen ligger i HVORFOR hun ikke legger ut bilder av seg. For hvis hun sender meg bilder, og hun ser ut for eksempel som Bo Derek i glansdagene, vil jeg jo ikke avvise henne sånn med en gang da. Og i motsatt fall, hvis hun ser ut som Golda Meir med flekktyfus, vil nok avvisningen komme ganske umiddelbart, og da vil hun få enda en avvisning pga av utseendet, som hun i utgangspunktet har så store komplekser med at hun ikke legger ut bilder av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 2 aug. 2013 04:46

Derfor gidder vi aldri respondere på profiler uten bilde.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 2 aug. 2013 07:54

Jeez, snakk om å lage sine egne problemer her. Hvis du er så redd for å avvise ei dame, da har du ikke noe på sukker å gjøre.

Det er jo for svarte mer enn 2 grunner til å ikke ha bilde. De vanligste er at de enten er et profilert menneske, (kjendis), og vil helst ikke bli smørt ut over en avis at de er på sukker. Eller så har de en jobb som gjør de veldig uhensiktsmessig å ha bilde her. F.eks barneværn etc.

De som er veldig vakre har nok heller 100 bilder her enn 0 :)

Mange av de med lavt selvbilde som ikke ser seg selv som vakker, kan være flotte damer, og mange av de som tror de er guds gave til alle menn, kan være godt under middels. Selvbilde er noe rare greier gitt :)

Så i stedet for å sitte med fingern godt opp i rævhølet, så ikke vær så jævla feig, men ta en sjans.

Hva har du å tape?

Alle her inne blir jo "dumpa" hver dag av masse folk som ser bildet vårt, og ikke synes at vi er noe å samle på. Er det noen av oss som får komplekser pga det?

Skjult ID med pseudonym . fr. 2 aug. 2013 09:26

Løsningen jeg ev bruker i slike tilfeller: HELT i starten av mailutvekslingen sier jeg at jeg liker å se hvem jeg snakker med. Da kommer det ofte et bilde. Så kan man gå videre eller avslutte, alt ettersom, mye enklere da det skjer før konversasjonene egentlig har kommet i gang.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 2 aug. 2013 10:56 Privat melding

Jeg ser ikke helt problemet med å bli avvist pga utseendet, både har blitt og har gjort det mange ganger selv.
Noen ganger er jo utseendet for pent også, andre ganger liker man det ikke.
Det er vel ganske få som har er utseende som faller i smak hos absolutt alle.

(kvinne 27 år fra Hordaland) fr. 2 aug. 2013 11:06 Privat melding

Nå skal det sies at Golda Meir var veldig pen som ung... :)

Skjult ID med pseudonym FrøkenFryd fr. 2 aug. 2013 11:32

Enig med Flux.. hva har du å tape??

Jeg har dessverre dårlige erfaringer jeg også med de uten bilde :(
Blitt rimelig skremt noen ganger...

Det irriterer meg hver gang jeg får mail uten bilde og det skjer ofte. Kanskje 3 ganger i uken gjennomsnittelig :(

Lykke til!!

(mann 34 år fra Oslo) fr. 2 aug. 2013 15:52 Privat melding

Du, som sikkert mange andre av oss, er vel avhengig av å tenne på motparten du har tenkt å gå inn i et forhold med. Er det noe å legge skjul på?