Alle innlegg Sukkerforum

ikke svar - igjen...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym . fr. 2 aug. 2013 13:21

Da har jeg (kvinne) sendt 3 førstemeldinger, på 3 dager...det er mye for meg, men ingen respons / og/eller han sier han er opptatt selv om han "henger her"...
Kjenner jeg blir litt oppgitt og lei meg, men prøver å tenke posisivt rundt det, så går det noen dager, og jeg kommer meg ovenpå igjen:)
Bare lurte, hvordan tar dere andre et avslag/ikke-respons, går videre som om "ingenting har hendt", eller blir litt trist og oppgitt, og slikker sårene før dere går videre?

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 2 aug. 2013 13:44 Privat melding

Sender sjelden førstmelding.

Men skulle jeg ha gjort det og ikke fått svar så hadde jeg tenkt at han ikke er interessert eller opptatt med andre her på sukker. Jeg forventer ikke at alle skal like meg, så blir verken trist, såret eller oppgitt.
Menn må ha like mye rett til å ikke svare alle som oss damer. Syns faktisk det er bedre at de ikke svarer om de ikke er interessert.
Om han sier han er opptatt kan det jo bety at han er interessert i ei på sukker og vil se ann før han involverer seg med flere.
Og selv om det lyser grønt betyr det ikke at de sitter forran PC'n. Jeg glemmer ofte å logge meg ut å blir da stående som pålogget.

Skjult ID med pseudonym Tips fr. 2 aug. 2013 13:50

Jeg sender en melding og tenker ikke mer over det før jeg evt. får svar.

Skjult ID med pseudonym Snill fr. 2 aug. 2013 14:09

TS du er ikke alene om og kjenne litt på det. Det er ikke noe mer en menneskelig å føle noe.
Det er jo din selvfølelse det går på. Men ta noen dager til og slikke dine sår:-) å tenkt at de hadde kvaliteter som ikke er godt nok for deg :-)
Lykke lykke til å ikke bry deg om de som sier de ikke bryr seg! Du er menneskelige å det er positivt i den rette mann sine øyner :-)

Skjult ID med pseudonym biggi fr. 2 aug. 2013 14:19

Først vil jeg gi deg masse pluss poeng som dame å sende førstemeldinger, fortsett med det.
jeg blir i såfall smigret, uansett om jeg ønsker videre kontakt med den personen eller ikke.

Ikke forvent for mye av 3 sendte mld, bruk tid og send til alle som kunne være av interesse.
kansje lurt å ikke skrive til alle samtidig da, kan fort bli litt krøll i sysakene om mange svarer og må holde flere samtaler gående samtidig, og det kan nettopp være en av grunnene til at noen skriver de er opptatt men er pålogget her, de skriver bare med noen få av gangen, går ann å sende en mld senere å se om det blir noe respons da.

Det blir sånn for de fleste, sier seg selv at vi alle har forskjellig smak og ikke liker det samme, og takk for det.
Men om du har noen fine bilder og helst noen med helfigur
det er lurt selv med noen kg for mye, for de som har det
og uten at brystene er halveis på flukt, er bra om du har lyst på noe seriøst.

Ha en god profil som forteller hvordan du er og dine interesser
så får du nok kontakt med noen som har lyst å treffe deg
ikke skriv for lenge, avtal treff tidlig.

Lykke til i jakten på den rette (-:

Skjult ID med pseudonym løve fr. 2 aug. 2013 14:36

Til ts fra mann.
Ikke legg for mye arbeid i førstemeldingene dine. Sparer deg for tid. Tror mange vanlige og hyggelig menn syns det er topp med bare et hei, selv om litt lengre er bedre.

Lange meldinger fra kvinner som syns jeg er fantastisk og flott og ++++ blir litt for mye. Vi liker å jakte litt og blir skeptiske til de som kan virke litt desperate.

Skjult ID med pseudonym . fr. 2 aug. 2013 14:48

Takk for svar fra alle så langt!
løve, 14:36: jeg skriver bare helt korte førstemeldinger.

biggi: 14:19: Har bilder, også i helprofil, slank figur, ikke galt der, og puppene henger heller ikke ute og slenger;) har også profil som skriver greit om hvem jeg er, osv, så langt jeg kan se. Skryter ikke, er heller ikke så glad i andres skryteprofiler.
Mulig jeg for gammel, har '4' som førstesiffer i min alder:)

Og jeg er inneforstått med at ingen liker alle, så bør vel holde fast ved den tanken.

Snill, 14:09: Det varmet, vi er mennesker og det er menneskelig å føle. Pleier å tenke slik jeg også:)

Men jeg skriver kun til de få jeg synes jeg virkelig tror jeg kan ha en sjanse hos (ikke "out of my league" tror jeg), har match med, sender ikke meldinger i øst og vest, for å si det sånn, da er det ekstra kjedelig å ikke få svar. Hjelper jo ikke å ha match >=95 heller;)

Skjult ID med pseudonym Skalle fr. 2 aug. 2013 15:03

3 meldinger er ikke så mange. Når du runder 30-40-50+++ meldinger og ikke får svar, da blir det nok lettere (snakker av egen erfaring) :)

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 2 aug. 2013 23:35 Privat melding

3 meldinger? Passe på så du ikke sliter deg ut ;)

Skjult ID med pseudonym deepsheet fr. 2 aug. 2013 23:59

Det hender jeg får førstemelding av damer, men det er ikke ofte. Er de utenfor mine alderspreferanser (i parantes bemerket er det aldri noen som er for unge som har sendt meg melding), blir meldingen lett ignorert. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 3 aug. 2013 00:07

Jeg skal innrømme at jeg har blitt litt trist en gang eller kanskje to. Men nå sliter jeg med å huske dem.

Bare fortsett med å følge din indre stemme. Jaja; ikke hvis den ber deg gjøre ting som er ulovlige eller uetiske, kanskje?

Ah. "Vær deg selv" (takler ikke det uttrykket); dét fører oftest og tryggest til mål - enten du er slik eller sånn og enten motivasjonen din eller sånn eller ikke.

Skjult ID med pseudonym . lø. 3 aug. 2013 00:09

23:59: som jeg sa over, jeg skriver ikke til de som er "out of my league", det inkluderer aldreskriterier. Man har da litt selvinnsikt. Det burde forresten også gjelde andre veien.

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 3 aug. 2013 00:19

Glucas, he he..:)

Skjult ID med pseudonym K41 lø. 3 aug. 2013 00:59

Min er faring er , etter noen måneder her, at det bare er når gutta sender første melding, at det blir noe mer ut av kommunikasjonen ( og av og til fører til en date eller flere). Kvier meg derfor etter hvert å være den som tar kontakt først! Rart? Ja Dumt? Ja. Men så er det kanskje noe i det man sier om å være jeger osv.....

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 3 aug. 2013 01:10 Privat melding

Hvorfor er det bare gutter som skal ta initiativet? Dere jenter som er kommet så langt i likestilling, pose å sekk? Send medlinger, bli litt aktive dere også.

Skjult ID med pseudonym . lø. 3 aug. 2013 09:33

K49, 00:59. Ja, enig, får gå tilbake til å kun ha Sukker som "bakgrunnsstøy" og kikke innom innimellom for å se om noen har funnet meg interessant.
Kom forresten nå også på at jeg i starten av mitt medlemskap sendte ut sånn ca 10 hjerter til menn, også til noen uten bilde. Tror det var INGEN som ga noen som helst respons. Var ganske forundret, trist og litt frustrert. Er ei slank, oppegående, greit utseende dame, men neida. (sender forresten ikke hjerter lenger, derfor gikk jeg over til meldinger. haha.
Men ok, sikkert best å trekke seg tilbake, da:)

Skjult ID med pseudonym trampe lø. 3 aug. 2013 09:44

Jeg er kvinne og 40 år. Har kun sendt 3 førstemeldinger på 1 år, og blitt avvist alle gangene. Får selv haugevis av meldinger og komplimenter. Vet jeg er en attraktiv kvinne, da jeg får høre dette ofte. (ikke bare her).
Så jeg lurer egentlig på om dere menn liker at vi kvinner tar initiativ?? Jeg kommer hvertfall ikke til å gjøre det mer.

Skjult ID med pseudonym flaske lø. 3 aug. 2013 10:56

Jeg har bare noen få ganger mottatt meldinger fra damer som ikke jeg har sendt melding til først. Det som går igjen er da at dette er damer som jeg ikke har viet noen større interesse når jeg har surfet rundt på de forskjellige profilene. Altså har jeg ikke oppfattet dem som god nok match for meg. Etter noen meldinger frem og tilbake så døde kontakten.

Av de 25 siste førstemeldingene jeg har sendt til damer jeg har funnet interessante, har kanskje 10 -15 blitt til samtaler med mer enn en melding hver vei, og 6 av dem har blitt til et mer eller mindre minnerikt møte. Av dette velger jeg å trekke følgende konklusjon: 75 % av mine førstemeldinger havner hos damer som ikke anser meg som en god nok match.

Om jeg hadde stanset etter 3 meldinger, så hadde jeg hatt alt for lite grunnlag til å trekke noen slutninger. Uavhengig om du er mann, dame, liten eller stor; så min oppfordring er å sende en melding til de du tror du kan ha glede av å snakke med, og ikke legg alt for mye i det om det ikke kommer svar.

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 3 aug. 2013 11:00 Privat melding

@Trampe

Selvfølgelig liker vi at kvinner tar initiativ men dessverre virker det som de går etter mottoet: Aim for the moon and if you miss you will still be amongst the stars.

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 3 aug. 2013 11:09

Må bare humre litt når damer forteller om deres "grufulle" opplevelse av å ikke få svar på 3 - tre - førstemeldinger.....wow.....prøv hundre som vi menn gjør, så kan dere komme og fortelle hvor kjipt det er...Hvis guttene skulle være like inaktive som jentene så satt vi alle her på gjerdet og ventet på at noen kontaktet oss.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 3 aug. 2013 11:15

Jeg tok kontakt med noen tidligere i sommer; det viste seg å ikke være noe for meg.
Besvarte et hjerte med en melding for ikke lenge siden; det har allerede vist seg å være noe for meg - uansett utfall.

Det finnes ingen fasitsvar, men uten initiativ og velvilje skjer i alle fall absolutt ingenting.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 3 aug. 2013 12:27

Det er aldri noe hyggelig å ikke få svar, men man må forsøke å se rasjonelt på det. Hvor mye har man egentlig følelsesmessig investert ved å skrive til noen og gi uttrykk for at man liker dem?

Skuffende er det selvfølgelig og det kommer man ikke unna. Spesielt når man har funnet noen man syns passer godt, skriver en melding man er godt fornøyd med og så får man ingenting igjen. Likevel er det sånn at skuffelse er noe de fleste voksne mennesker bør ha lang erfaring med. Man må måle det opp mot det man ønsker å oppnå og da blir det egentlig en liten pris å betale å bli skuffet noen ganger.

Jeg representerer forøvrig en av de menn som ikke er begeistret for at kvinner tar initiativ. Det er uhyre sjelden jeg blir kontaktet av et kvinnfolk jeg faktisk liker, så det fører stort sett bare til at jeg må formulere en melding av typen "nice try, goodbye!". Det er ubehagelig å sende slike meldinger og det tror jeg er en av grunnene til at så mange velger å la være å svare.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 3 aug. 2013 12:38 Privat melding

Jeg har løst dette ved ikke å sende førstemeldinger. Jeg lar heller de som er interesser i kontakt kontakte meg først :D

Om alle skulle brukt min strategi ville det dog bli kjedelig her :)

Skjult ID med pseudonym Antonym lø. 3 aug. 2013 13:38

@Atreju73

Er du ikke begreistret for at kvinner tar kontakt, eller er det som du skriver for mange som du ikke har interesse av som tar kontakt?
Helt hypotetisk: En dame du har lest profilen til og er veldig fasinert av sender deg en mld. før du er på vei til å sende en. Da er du plutselig ikke interessert???

Folk er her på sukker og så leser jeg om jakten, spenningen med det og hvem som skal sende først og miste interessen for hvis dama har sendt først.. Er dere her for dame/mann eller er det jakten??

@Slemtiger
Kjører akkurat samme strategi.
Sukker hadde blitt kjedelig med bare sånne som oss;p

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 3 aug. 2013 15:03

@Antonym:

Jeg skal ikke forsøke å skryte på meg at jeg plages av damer som tar kontakt. Det er et sjeldent fenomen. Poenget er bare at de som gjør det som regel ikke er de jeg helst vil ha kontakt med.

Dersom en kvinne med en interessant profil kontaktet meg så ville jeg ikke plutselig miste interessen bare fordi hun tok kontakt først. Når det er sagt så ville jeg heller ikke ha blitt entusiastisk. Det første jeg tenker når en attraktiv dame kontakter meg er at dette må være en spøk/svindel. Jeg ville nok gått noen ekstra runder rundt grøten i forhold til hvordan det er når jeg tar initiativ selv.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 3 aug. 2013 17:10 Privat melding

Se heller positivt på det, når du først får svar dra en du liker som liker deg, så driter du i om du ikke fikk svar på de 100 foregående ;)

Nå skal det sies at du nok muligens hadde får samme svar dersom du hadde spurt tilfeldige menn på gata når utvalget er bare 3 stk ;)

Nederlag er det vel heller den dagen man gir opp å prøve, da skjer fint lite :) Til slutt vil du få akkurat det svaret du vil ha, og da føles det desto bedre!

Skjult ID med pseudonym . lø. 3 aug. 2013 17:57

Atreju73) , 12:27 / 15:03:
Hadde håpet at ikke denne "holdningen" var den rådende, men det er den kanskje ikk, heller. Trodde i utgangspunktet at profilene her inne var en slags kopi av de tidligere kontaktannonsene man kunne finne i ukeblader, etc. (forresten, disse eksisterer ennå). Da hadde det jo vært litt kjedelig om menn hadde annonser ute som aldri fikk svar...
Altså, at bare kvinner hadde annonser ute og bare menn kunne svare på dem...

(mann 35 år fra Akershus) lø. 3 aug. 2013 18:09 Privat melding

Hei,

Det er alltid leit å ikke få svar på sine meldinger, særlig når man ser at mottaker har lest meldingen og fortsatt er pålogget over lengre tid. Jeg har aldri hatt den gleden av å mottatt første melding fra en kvinne, og den dagen dette skjer skal den meldingen belønnes med omtanke og velvalgte ord, uansett om det er et positivt eller negativt svar fra min side.

Man blottlegger seg, man tar en sjanse og man legger med litt av sjelen sin i hver sendte melding, og man dør litt inni seg hver gang denne innsatsen overses eller blir tatt for gitt. På nett, som på byen, er det alltid studs og sluts som kan velge og vrake i selskap, men oss litt mindre utsmykkede mennesker behandles som skadet gods og håpløse tilfeller.

Jeg snakker så klart for meg selv, basert på så alt for lang erfaring.